Joey uświadamia Phoebe, że Św. Mikołaj nie istnieje (genialna mina Lisy)
Rachel wspomina, że tajemnicza współlokatorka Phoebe - Denis może być Św.
Mikołajem.
Sorry Panowie za tego demotywatora http://demotywatory.pl/999671/Faceci :)
Joey uświadamia Phoebe, że Św. Mikołaj nie istnieje (genialna mina Lisy)
Rachel mówi, że tajemnicza współlokatorka Phoebe, Denis, może być Św.
Mikołajem.
kto komu jeszcze uswiadamia, ze nie ma sw mikolaja? i rachel a swiety mikolaj. ( pomine juz rozne secret santa, prezenty, macy's, itp)
... getting laid :)) dobre to bylo, o tym zapomnialam. ale nadal zostaja w/w :D
Chandler uświadomił adoptowanemu Owenowi, że nie ma Św. Mikołaja :)
Hmmm... Rachel i św. mikołaj, gdzieś dzwonią, ale jeszcze daleko :)
teeny weeny
to jeszcze tak pod igrzyska- jakie sporty zimowe wystepuja w serialu ( niekoniecznie uprawiane przez samych friendsow)
oj od poczatku o to mniej wiecej mi chodzilo ;) poprosze pytanie, tylko trudniejsze, jesli mozna :) ( ale nie tak trudne jak myszowatej o statystce, bo chce sie polozyc spac jak czlowiek ;))
Ooo to znakiem tego od kilku dni źle sypiasz :D
Hmmm.... kiedy pojawia się nawiązanie do serialu "Star Trek" :)
nie jest az tak zle ;)
chandler dzwoni do firmy "od drukarek", jak mu sie zepsula, TOW the list i spytal, sadzac po odglosach, czy facet oglada star trek. sa jakies jeszcze?
jak ogladali usg i chandler powiedzial, ze nie wie co to ale zaatakuje "enterprise"
i jeszcze mi sie kojarzy, ze chandler powiedzial "easy captain Kirk" ale nie pamietam gdzie
Joey powiedział "Easy Captain Kirk" jak otwierali z CH tajemnicze drzwi :)
No to jeszcze jedna sytuacja, związana m.in. z Rachel :)
no to musze zostawic komus innemu/ ew na jutro bo zaraz mnie ktos zaszlachtuje przy tym kompie. nightie itomahawk :)
To Wy myslcie nad ta Rachel i Star Trek'iem a w miedzy czasie jakis lajcik...Rozmowa pomiedzy Phoebe i Monika i dowiadujemy sie ze ktos sie bardzo podoba Phoebe a Monice nie - kto to taki (nikt z Friendsow)
myszowata nie lajcikuj mi tu, tylko mi pomoz z tym star trekiem najpierw, bo dalej nie wiem wrrrrrr !!!
Ja mam tylko taka cicha nadzieje ze Itomhawk pomieszala ze Star Wars (sytuacja z Princess Laila)...ale pewnie nie wiec mysl dalej bo ja nic nie mam!!!:PPP
OOOO To ja juz zupelnie wymiekam bo ogladalam kiedys stary ST za czasow podstawowki (z Patrick Stevart - wiem ze On caly czas gral) ale nie pamietam ani jednego imienia...:)
znalazlam cos takiego na jakims forum:
-What was Rachel's first job?
-She dissected aliens on the planet Klingon.
ale dalej nie wiem co gdzie kiedy :|
ale to bez sensu, to byl konkurs na złe odpowiedzi - nie wiem, naprawde juz nie wiem!
Zaloze sie ze o to chodzi!!!! Niezle...ja nawet nie wiedzialabym jak tego szukac;)
falstart myszowata :/ itomahawk daj jakas podpowiedz jeszcze, please. jedyne co mi sie kołatało to cos o klingonach, ale jak widac pudło
O kurde flaczek, bo to z wersji uncut. Sorki :)Padła więc odpowiedź na
pytanie.
A kwestia, którą mam na myśli to Rachel mówiąca do Rossa że Kirk był
mądrzejszy od Spocka.
fantazje erotyczna Rossa - Rachel przebrana za księżniczke Laile w złotym bikini :D
mam jeszcze tylko z tego samego odcinka, gdzie chandler dzwonil do "drukarek", jak mowi " so Spock actually kills his father?" ale mialo byc o rachel
O kurde flaczek, bo to z wersji uncut. Sorki :)Padła więc odpowiedź na
pytanie.
A kwestia, którą mam na myśli to Rachel mówiąca do Rossa że Kirk był
mądrzejszy od Spocka. s4e2
ja ide, bo w przeciwnym razie zaczne bluzgac na Was i wasze uncuty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UNCUTY w przystępnej cenie, wersja nie polska (na szczęście)
http://www.allegro.pl/item922278771_friends_przyjaciele_40_dvd_komplet_uncu
t.html
albo można znaleźć w internecie na hotfile
Nie będziesz bluzgać, a w zamian ile radości :)
Ja swoja nabylam za jedyne £20.00 i na szczescie nie ma polskich jezykow!!!!!:P