albo mam
jak się nazywa kobieta którą najpierw Rachel wybrała na asystentkę swoją
do bramkarza chyba hokejowego
z kim całowała się Phoeby gdy myślała że całuje się z Ralfem Lorenem
a jungle cat or an animal with horns czyli wiadomo o co chodzi
kiedy rachel zostala nazwana jaskiniowcem i dlaczego?
Czy tak powiedział facet, z którym spotykała się Rachel? On chciał udawać
archeologa, a Ona miała być kobietą zamrożoną w bryle lodu?
ny ny ny ny ny - a to bylo o rossie chyba tak na marginesie. pytanie uwazam ze jest latwe, wiec dam tylko taka podpowiedz- starsza osoba mowi to do mlodszej
no a odpowiedz? powtarzam pytanie- kto i kiedy nazwal rachel jaskiniowcem ( cave person), ktos starszy i nie ross :)
mama rachel. na baby shower. rachel mowi, ze nie posiada gosposi, a ta- it's like you're a cave person. zaloze sie, ze to wiedzialas, tylko zmeczenie materialu nastapilo :)
Ahhh no tak, nawet przez chwilę mi ten odcinek przemknął przez myśl. To
dawaj następne, chyba że schodzisz z kompa :)
jestem poki co na kompie w trybie "dochodzacym" :)
wymien sytuacje - obie z udzialem joey'ego z "swiezo malowane"
kurde ja to zawsze znam odpowiedz tylko na pol pytania :/
jak monica i chandler byli przy erice w szpitalu to joey namalowal "transparent" powitalny dla dzieciakow i usiadl na farbe ;)
Ja pier***** ludzie mają wyczucie czasu. Właśnie do mnie klient zadzwonił.
Pierwsza to Joey siada na plakacie dla dziecka M i CH, druga nie wiem czy
dobrze zinterpretowałam pytanie, CH siada na wieczku od puszki (Joey
malował szafkę).
dobrze:) zadajesz. ps zastanawiam sie co to za praca, ze w sobote wieczorem kilenci dzwonia. wspolczuje bo u nas tu raczej chill out :)))
Agencja Pracy Tymczasowej. Odbierając telefony o tej porze, klienta się
zdobywa i utrzymuje :) O czym śpiewała Phoebe dla dzieci, w sumie nazwę to
3 kategoriami :)
po pierwsze- prawde
o krowie ktora robi muu a potem ja miela do hamburgera
o babci, ze costam zle wyglada ze ostatnio chuda
i jeszcze o biseksualistach, ze kidding theirseleves
tak?
po prostu brzmi ok w porownaniu z moja idiotyczna praca...
proscizna, bo nie chce mi sie szukac- wymien 2 razy kiedy to nie monika sprztala swoje mieszkaie
A Twoja jak brzmi i czemu jest idiotyczna? :)
Rachel i Chandler.
Jak CH nazwał bransoletkę, którą dostał od Joeya?
hmmm chodzilo mi o gosposie z tow the stain, rachel za bardzo nie sprztala;)
czy chodzi o reject from mr (nie pamietam, ten z druzyny A) collection?
moja w ogole nie brzmi i wstyd pisac na forum :(
Rachel raz sprzątała, wtedy kiedy wszyscy stwierdzili że Monika jest
pedantem chyba odc. z 1 serii. Było tylko wspomniane o sprzątaniu. Mr.T
Odp. brzmi woman repeller :)
Dawaj pytanko :)
ok, na dzien dobry cos łatwego- w jakim miejscu zaaranżował spotkanie z rossem pan z zoo?
Siemank dzisiaj Wam!!!!! Ten gosc byl nieziemski...hello Mr. Opossum, enigma of the trees, upside-down denizen of the night, taunting gravity with...: Ahh, the bat. Ambassador of darkness, flitting out of his cave like a winged messenger, sightless spectre of the macabe...Ross umowil z tym gosciem w noctural House...A swoja droga moja przyjaciolka pracuje w posrednictwie pracy i wysylaja za granice i tez odbiera telefony w domu w sobote i w niedziele rano i wieczorem...taka praca....
A na moje poprzednie dawno temu pytanie odpowiedz brzmi: Ross nazwal Rachel matey (czyli cos jak buddy)... You complete me kitchen, matey! I jakby co to ja juz zostalam przez inne babki tez tak nazwana...:):)
aaa bylo. ale chyba w odcinku, gdzie ross z ta holenderska sasiadka itp i denial i w koncu wtedy sie nie przeprowadzila wtedy rachel
ale zadawaj Asia:)))
Ojejciu nie wiem....no dobra z jakiej okazji Ross kupil izraelskiego szampana???
z okazji swojego ten-year czyli mniej wiecej sukcesu w pracy
do jakiego liceum chodzila monica i rachel ( banał, wiem:))
Lincoln High School
Ile razy w Przyjaciolach jest mowa o jeleniach malych i duzych?????:):) Ja mam 4...
:P ok no to niedawne pytanie,
1. ze jelen je owoce z sadu ( ross i emily)
2.ze chandler nie chcial "tego" robic przy emmie a chcial przy jeleniu, co monica uznala za zboczenie
3. Phoebe: I hate that they're calling him John Doe. It's so sad. It's like he's a deer, a female deer.
4. nie wiem
No to jeszcze TOW Chandler can't cry kiedy facet przestal rysowac jelenia i TOW They all turn 30 kiedy Monika sie wstawila a Rachel powiedziala ze patrzyc na Monike sie ubierajaca to jakby patzryc jak Bambi sie uczy chodzic:):):P
na malinową pomadke do ust Joeya
kto jest najbardziej rozrywkowym gościem świata według Rosa i Chandlera
Wszystkie :)
ale to raczej Cie nie zadowala. W sumie zostawie odpowiedz innym.
nie wszystkie... szalika od gavina nie oddala. ok wystarcza 2, wymienione dokladnie w serialu :)
Kolczyki od Rossa, i nie jestem pewna ale chyba apaszkę i sweter od Rossa? Na pewno nie oddała darowizny od CH :)