Przejrzalam cala obsade i nienatknelam sie na ta pania...ale wybor nalezy do Was moze ktos bedzie maial ochote...
A poza tym to tyle osob sie przewinelo i wiekszosc z Nich nie ma nawet zdiec wiec moze nie bedzie tak latwo dopasoac...i jeszcze jedno w obsadzie nie ma tego opisu nawet co ta osoba robila wiec to pytanie staje sie trudniejsze:)
No to moze cos na niedziele dla Ciebie..wymien wszystkie znane (na swiecie) firmy (marki) jakie sie przewinely w serialu...ja niestety znalazlam tylko ok 5...:)
Co do pytania o statystkę, może to ta, która grała dziewczynę bijącą Joeya
i recepcjonistkę w korporacyjnym salonie masażu?
slowo na niedziele powiadasz...:)
ralph laurent, gucci, louis vouitton, perfumy chanel nr 5, kojarze nike, nie pamietam czy doslownie, albe bylo na pewno haslo just do it jako joke, rachel biegala w bluzie adidasa, joey spodnie sergio valente :), estee lauder ( niby francuskie miasto).( nie wiem, czy mialy byc tylko marki ubran? - bo np byla marka wina chateau costam, czy nestle toolhouse, to tez marka, porshe, buick la sabre, sieci ikea, wendy's, bloomingdale, chucky cheese, mcdonald's, ....
...pottery barn, GAP ( stupid gap on every corner:), papierosy newport lights...
A Satie dobra robota!!!! Masz racje tez to wszystko wiedzialam ale jakos chwilowo nie pomyslalam:):):) Jeszcze Playstation:)
kurcze... nie mam za duzo czasu, zeby przegladac teraz odcinki, za mniej wiecej godzine musze sie ewakuowac. najlepsza podpowiedzia byloby podanie jednego z epizodow, a wtedy my ( odpowiadacze) probujemy kojarzyc twarz. no ale domyslam sie, ze az takich ulatwien na niedziele ni ma :P. pewnie to latwe i ktos wpadnie, bo ja za cholere nie moge :(
to chociaz napisz, czy to epizody i coskolwiek mowi, czy calkowita statystka typu siedzi z tylu w kawiarni
Nie to najpierw chodzaco - mowiaca a potem siedzaco - mowiaca...:) w kazdym razie sie rzuca w oczy bo tak wpadlam na to pytanie...:)
A jezeli w obu tych przypadkach sie okaze ze to nie ta sama kobita to ja przestaje tu pisac!!!!!........yyyyyy nie wcale tego nie powiedzialam:):)
ja na chwile obecna sie poddaje, chociaz mnie to bedzie meczyc pewnie. nice sunday everyone :)
lece za chwile, ale wiem, ze nic nie wymysle teraz :/ moge Ci dac w miedzyczasie pytanie tez w stylu na niedziele :)
wymien czarnoskore postacie w serialu ( nie ma byc to jakis rasizm bron boze, uwazam, ze jest ich stosunkowo malo... i nie statystow, ale epizody) trzymka & good luck
night gary (niby nie epizod ale rozmawial z nimi ;)), charlie, byla mowa o czarnoskorym kolesiu ktory dostal role boksera zamiast joey'a, rezyser na przesluchaniu byl ciemny na tym na ktorym joey mowil po francusku i dalej nie pamietam niestety ;)
No spoko to bedzie Gary (Umm Night Gary:):):), Charlie
(dziewczyna Joeya i Rossa), Elain (szefowa Chandlera), Stevie (szef Chandlera w agencji reklamowej) i Jego syn Charlie (dzwonil ze to On dostal ostatnia z 3 pozycji) potem Kevin (Rachel i Phoebe poznaja Jego i kolege w klubie) Pan Strazak (przyniosl Phoebe alarm przeciwpozarowy) piekna jak zawsze Gabriel Union jako Kirsten i szef Chandlera (ten co mowil duzo o Jego DUTIES na rozmowie o prace) a i jeszcze tanczaca z Joey'em dziewczyna na imprezie Sylwestrowej ta w zieleni...jak dla mnie to chyba wsio!!!:):):)
jeszcze mam ronde w muzeum i trenera samoobrony w unagi i tancerke w "dickin rockin dicky eve" i "przez was" sie spoznie :P
Najpierw powiedział, że indyk waży tyle ile on przy narodzinach, a następnie na innym ujęciu, gdy zjadł połowe stwierdził ,,Jesteś moim Everestem".
Jaka tu cisza, aż trudno uwierzyć :)
Myszowata chyba wszystkich zagięłaś pytaniem :)
Może dasz jakąś wskazówkę?
Ojj to takie proste:PPPPP Nie no spoko. Chodzi o to co ktos powiedzial do kogos a wszystko przez Ross'a!!!:):)...
A przy okazji Satie jak bedziesz to czytac to wydaje mi sie ze Isaak w Xero byl bialy tylko mial afro:):):)
Itomahawk, faktycznie, isaack bardziej bialawy, afro mnie zmylilo. ale teraz mi sie skojarzyl jeszcze gosciu w sklepie z kostiumami, jak ross chcial kostium sw mikolaja, a ten spytal, czy ross chce zwrocic spodnie. a pytania, jak mowisz sa trudne, jeszcze nie mialam czasu szukac tej statystki podwojnej, a tekstu o emmie nie kojarze, luknelam nawet pare fragmentow odcinkow, ale doesn't ring any bell :|
A co czarnych to jeszcze pani w salonie kosmetycznym przyjmujaca Joeya jako Chandlera na depilecje brwi...a pytania to NO RUSH:):):) a ze ja tez w pracy to akurat mam czasu a czasu w przeciwienstwie do czasu "antenowego" w domku:) odwrotnie niz Wy:PPPPPP Pozdro
Czarna byla tez pani asystentka, ktora zamienila 2 slowa z Joey´em zanim ten zaczal probe przed tym znanym aktorem (nie pamietam nazwiska, ale wysoki. Joey tam wrocil i gral z pelnym pecherzem).
Na pytanie poprzednie nie znam odpowiedzi, az takim hardcorem nie jestem. A na odprezenie, lajtowe 2 pytania: (myszowata, jako ze jest hardkorem -. nie odpowaida i nie psuje innym zabawy;)
1) co napisane bylo na pelcaku Rossa za czasow liceum?
2) w mieszkaniu Rossa Rachel i Emmy stoi zdjecie Rossa i Rachel - co dokladnie przedtsawia?
Co do przesluchania to byl Leonard Hayes..tak tylko sobie pisze a na pytania nie odpowiadam bo za proste:PPPPPP:)
Myszowata czy o tę odpowiedź Ci chodziło? :) Jeśli nie to wujek google
kłamie :) "Emma's birth certificate might say Geller but her eyes say
Mookurgee".
Tak to Phoebe powiedziala Mike'owi ze Rachel ma Emme z Vikramem (ten od latawcow:))))))))))))!!!!
2 dni walki, nie wpadłabym na to. Przeglądałam tylko odcinki, w których
była Emma :)
Odcinek TOW The Sharks, a powiedziała to Phoebe do Mike'a :)
Pytania Stone Cold pozostawiam bez odpowiedzi, dając szansę innym :):)
no to pytanie do myszy i hawka, bo widze, ze kozacza tutaj;)
1) kto mial bluze z wielkim znakiem zapytania? (to na rozgrzewke)
2) jaka czesc garderoby pojawila sie w serialu 2 razy? (tzn jedna czesc, ktora mialy 2 rozne osoby w roznych odcinkach)
jesli chodzi o napis na plecaku to było 'Geologia rządzi' na zdjęciu Ross odkurzał Rachel miotełką do skamielin, a znak zapytania na bluzie miała Monika (?) :)
wg mnie phoebe miala znak zapytania
a garderoba- joey majtki moniki lub rachel, monica bluze joey'ego, monica buty rachel, joey ubrania chandlera, jak go nasladowal. czy chodzi Ci o to, zeby bylo widac jak 2 rozne osoby nosza to ubranie? a nie tylko jest wzmianka?
bo tak to jeszcze tiny t shirt itp. a jesli ma byc widac doslownie to suknia slubna emily. ps - nie ma mnie 2 dni a okazuje sie, ze nie kozacze. jestem kip :(
"ohh, you're the sweetest" :))))) zadam moze pytanie: wymien odniesienia do swietego mikolaja. uprzedzam, ze jest ich duzo wiecej, niz w odcinku TOW holiday armidillo :D
- Chandler przebrany za Mikołaja
- śmiech Joey'a 'ho ho ho' który brzmial jak mikołajowy a miał byc tryumfalny (gdy z Phoebe swatał Rossa z Rachel)
- Phoebe w spodniach św. Mikołaja myśląc ze to spodnie ciążowe
- Św. Mikołaj występował w światecznej piosence Phoebe (I think so!)