PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 352 tys. ocen
8,2 10 1 352170
8,5 41 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Zabawa cz 6 :D

ocenił(a) serial na 10

No to jedziemy z tymi Przyjaciółmi :D

ocenił(a) serial na 9
satie333

Przejrzalam cala obsade i nienatknelam sie na ta pania...ale wybor nalezy do Was moze ktos bedzie maial ochote...

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

A poza tym to tyle osob sie przewinelo i wiekszosc z Nich nie ma nawet zdiec wiec moze nie bedzie tak latwo dopasoac...i jeszcze jedno w obsadzie nie ma tego opisu nawet co ta osoba robila wiec to pytanie staje sie trudniejsze:)

ocenił(a) serial na 10
mycha213

no to ja przy niedzieli odpadam - mission impossible :)

ocenił(a) serial na 9
satie333

No to moze cos na niedziele dla Ciebie..wymien wszystkie znane (na swiecie) firmy (marki) jakie sie przewinely w serialu...ja niestety znalazlam tylko ok 5...:)

myszowatek81

Co do pytania o statystkę, może to ta, która grała dziewczynę bijącą Joeya
i recepcjonistkę w korporacyjnym salonie masażu?

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

slowo na niedziele powiadasz...:)
ralph laurent, gucci, louis vouitton, perfumy chanel nr 5, kojarze nike, nie pamietam czy doslownie, albe bylo na pewno haslo just do it jako joke, rachel biegala w bluzie adidasa, joey spodnie sergio valente :), estee lauder ( niby francuskie miasto).( nie wiem, czy mialy byc tylko marki ubran? - bo np byla marka wina chateau costam, czy nestle toolhouse, to tez marka, porshe, buick la sabre, sieci ikea, wendy's, bloomingdale, chucky cheese, mcdonald's, ....

ocenił(a) serial na 9
satie333

Do Itomhawk nie to nawet nie jest ta dziewczyna:):)

ocenił(a) serial na 10
satie333

...pottery barn, GAP ( stupid gap on every corner:), papierosy newport lights...

ocenił(a) serial na 10
satie333

co do statystki to moze podp- czy cos mowi, ew jak wyglada...?

satie333

Heh a wydawały mi się takie podobne :)

ocenił(a) serial na 9
satie333

Niekoniecznie urodziwa i nie stara (taka przed 40):):)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

A Satie dobra robota!!!! Masz racje tez to wszystko wiedzialam ale jakos chwilowo nie pomyslalam:):):) Jeszcze Playstation:)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

kurcze... nie mam za duzo czasu, zeby przegladac teraz odcinki, za mniej wiecej godzine musze sie ewakuowac. najlepsza podpowiedzia byloby podanie jednego z epizodow, a wtedy my ( odpowiadacze) probujemy kojarzyc twarz. no ale domyslam sie, ze az takich ulatwien na niedziele ni ma :P. pewnie to latwe i ktos wpadnie, bo ja za cholere nie moge :(

ocenił(a) serial na 9
satie333

To by bylo za latwe ale juz zaokragle...od 6 do 9:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

to chociaz napisz, czy to epizody i coskolwiek mowi, czy calkowita statystka typu siedzi z tylu w kawiarni

ocenił(a) serial na 9
satie333

Nie to najpierw chodzaco - mowiaca a potem siedzaco - mowiaca...:) w kazdym razie sie rzuca w oczy bo tak wpadlam na to pytanie...:)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

A jezeli w obu tych przypadkach sie okaze ze to nie ta sama kobita to ja przestaje tu pisac!!!!!........yyyyyy nie wcale tego nie powiedzialam:):)

ocenił(a) serial na 10
mycha213

ja na chwile obecna sie poddaje, chociaz mnie to bedzie meczyc pewnie. nice sunday everyone :)

ocenił(a) serial na 9
satie333

Juz lecisz????? I znowu bede sama:(:( Milego dnia i papa

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

lece za chwile, ale wiem, ze nic nie wymysle teraz :/ moge Ci dac w miedzyczasie pytanie tez w stylu na niedziele :)
wymien czarnoskore postacie w serialu ( nie ma byc to jakis rasizm bron boze, uwazam, ze jest ich stosunkowo malo... i nie statystow, ale epizody) trzymka & good luck

użytkownik usunięty
satie333

night gary (niby nie epizod ale rozmawial z nimi ;)), charlie, byla mowa o czarnoskorym kolesiu ktory dostal role boksera zamiast joey'a, rezyser na przesluchaniu byl ciemny na tym na ktorym joey mowil po francusku i dalej nie pamietam niestety ;)

ocenił(a) serial na 9
satie333

No spoko to bedzie Gary (Umm Night Gary:):):), Charlie
(dziewczyna Joeya i Rossa), Elain (szefowa Chandlera), Stevie (szef Chandlera w agencji reklamowej) i Jego syn Charlie (dzwonil ze to On dostal ostatnia z 3 pozycji) potem Kevin (Rachel i Phoebe poznaja Jego i kolege w klubie) Pan Strazak (przyniosl Phoebe alarm przeciwpozarowy) piekna jak zawsze Gabriel Union jako Kirsten i szef Chandlera (ten co mowil duzo o Jego DUTIES na rozmowie o prace) a i jeszcze tanczaca z Joey'em dziewczyna na imprezie Sylwestrowej ta w zieleni...jak dla mnie to chyba wsio!!!:):):)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

No patrz Doma a ja akurat zapomnialam to co Ty masz!!!:):):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

jeszcze mam ronde w muzeum i trenera samoobrony w unagi i tancerke w "dickin rockin dicky eve" i "przez was" sie spoznie :P

ocenił(a) serial na 10
satie333

aa i isaac w xero i facet w urzedzie zmiany imion " step out of my line"

ocenił(a) serial na 9
satie333

No patrzcie troche sie tam Ich przewinelo..nawet sporo:):) kto daje???

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Jak Joey określił świątecznego indyka którego miał sam zjeść całego?

ocenił(a) serial na 10
buzzkill

Najpierw powiedział, że indyk waży tyle ile on przy narodzinach, a następnie na innym ujęciu, gdy zjadł połowe stwierdził ,,Jesteś moim Everestem".

ocenił(a) serial na 9
veb_fy

Co juz na zawsze beda mowily oczy Emmy????:):):P

myszowatek81

Jaka tu cisza, aż trudno uwierzyć :)
Myszowata chyba wszystkich zagięłaś pytaniem :)
Może dasz jakąś wskazówkę?

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

Ojj to takie proste:PPPPP Nie no spoko. Chodzi o to co ktos powiedzial do kogos a wszystko przez Ross'a!!!:):)...
A przy okazji Satie jak bedziesz to czytac to wydaje mi sie ze Isaak w Xero byl bialy tylko mial afro:):):)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Ej ludzie w du...pe jeza ale z Was zamulatory!!!!:):):) Gdzie Wy sa???

myszowatek81

My są w pracy, a że roboty dużo to nie ma nawet czasu skupić się nad
odpowiedzią :/

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

Itomahawk, faktycznie, isaack bardziej bialawy, afro mnie zmylilo. ale teraz mi sie skojarzyl jeszcze gosciu w sklepie z kostiumami, jak ross chcial kostium sw mikolaja, a ten spytal, czy ross chce zwrocic spodnie. a pytania, jak mowisz sa trudne, jeszcze nie mialam czasu szukac tej statystki podwojnej, a tekstu o emmie nie kojarze, luknelam nawet pare fragmentow odcinkow, ale doesn't ring any bell :|

ocenił(a) serial na 9
satie333

A co czarnych to jeszcze pani w salonie kosmetycznym przyjmujaca Joeya jako Chandlera na depilecje brwi...a pytania to NO RUSH:):):) a ze ja tez w pracy to akurat mam czasu a czasu w przeciwienstwie do czasu "antenowego" w domku:) odwrotnie niz Wy:PPPPPP Pozdro

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Czarna byla tez pani asystentka, ktora zamienila 2 slowa z Joey´em zanim ten zaczal probe przed tym znanym aktorem (nie pamietam nazwiska, ale wysoki. Joey tam wrocil i gral z pelnym pecherzem).

Na pytanie poprzednie nie znam odpowiedzi, az takim hardcorem nie jestem. A na odprezenie, lajtowe 2 pytania: (myszowata, jako ze jest hardkorem -. nie odpowaida i nie psuje innym zabawy;)

1) co napisane bylo na pelcaku Rossa za czasow liceum?
2) w mieszkaniu Rossa Rachel i Emmy stoi zdjecie Rossa i Rachel - co dokladnie przedtsawia?

ocenił(a) serial na 9
Stone_Cold

Co do przesluchania to byl Leonard Hayes..tak tylko sobie pisze a na pytania nie odpowiadam bo za proste:PPPPPP:)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Jak nie odpowiedza w ciagu godziny, to zadaj. Tylko nie jakies z kosmosu:)

Stone_Cold

Myszowata czy o tę odpowiedź Ci chodziło? :) Jeśli nie to wujek google
kłamie :) "Emma's birth certificate might say Geller but her eyes say
Mookurgee".

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

Tak!!!!! Wrescie...:):) Uffffff

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Tak to Phoebe powiedziala Mike'owi ze Rachel ma Emme z Vikramem (ten od latawcow:))))))))))))!!!!

myszowatek81

2 dni walki, nie wpadłabym na to. Przeglądałam tylko odcinki, w których
była Emma :)
Odcinek TOW The Sharks, a powiedziała to Phoebe do Mike'a :)
Pytania Stone Cold pozostawiam bez odpowiedzi, dając szansę innym :):)

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

no to pytanie do myszy i hawka, bo widze, ze kozacza tutaj;)
1) kto mial bluze z wielkim znakiem zapytania? (to na rozgrzewke)
2) jaka czesc garderoby pojawila sie w serialu 2 razy? (tzn jedna czesc, ktora mialy 2 rozne osoby w roznych odcinkach)

ocenił(a) serial na 10
Stone_Cold

jesli chodzi o napis na plecaku to było 'Geologia rządzi' na zdjęciu Ross odkurzał Rachel miotełką do skamielin, a znak zapytania na bluzie miała Monika (?) :)

ocenił(a) serial na 10
mycha213

wg mnie phoebe miala znak zapytania
a garderoba- joey majtki moniki lub rachel, monica bluze joey'ego, monica buty rachel, joey ubrania chandlera, jak go nasladowal. czy chodzi Ci o to, zeby bylo widac jak 2 rozne osoby nosza to ubranie? a nie tylko jest wzmianka?

ocenił(a) serial na 10
satie333

bo tak to jeszcze tiny t shirt itp. a jesli ma byc widac doslownie to suknia slubna emily. ps - nie ma mnie 2 dni a okazuje sie, ze nie kozacze. jestem kip :(

satie333

Who cares you're not Kip, you're Satie !!! :):):)

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

"ohh, you're the sweetest" :))))) zadam moze pytanie: wymien odniesienia do swietego mikolaja. uprzedzam, ze jest ich duzo wiecej, niz w odcinku TOW holiday armidillo :D

ocenił(a) serial na 10
satie333

- Chandler przebrany za Mikołaja
- śmiech Joey'a 'ho ho ho' który brzmial jak mikołajowy a miał byc tryumfalny (gdy z Phoebe swatał Rossa z Rachel)
- Phoebe w spodniach św. Mikołaja myśląc ze to spodnie ciążowe
- Św. Mikołaj występował w światecznej piosence Phoebe (I think so!)

ocenił(a) serial na 10
satie333

Mome sytuacja gdy Joey pracował jako elf - pomocnik Mikołaja.