nie na tym chyba miala polegac ta zabawa, na zadawaniu pytan z wersji uncut, albo tak wybiórczych, ze tylko zadajacy wie o co mu chodzi, bo akurat wychwycil jakis nieistotny szczegol. to miala byc zabawa dla wszystkich, a ostatnio jest tu badzo malo osob, bo zrobil sie straszny balagan, nie wiadomo gdzie pytanie, gdzie odpowiedz, gdzie nastepne pytanie. sama jestem tez temu winna, przyznaje. kiedys bylo tak:
pyt:.....?
- odp: xyz
nastepne pyt:...?
moze zalozyc osobny temat, a zostawic troche zabawy dla innych?
moze zadam pytanie ( nie odpowiadajac na wczesniejsze), zeby pokazac dokladnie o co mi chodzi
gdzie monika ma loda?
Masz rację Satie. Kiedyś mnie irytowały mega trudne pytania, na które odp.
trzeba szukać w google, a teraz sama zadaję takie właśnie.
Założenie drugiego tematu to dobry pomysł.
Wy wiecie dziewczyny ze ja za Wami pojde wszedzie:):):)!!!!!!!!!!!!! I bede juz grzeczna...:P
http://www.filmweb.pl/topic/1329538/ZABAWA+wersja+hardcore+D.html
:D:D:D:D:D
i pytanie dla tych mniej szurnietych niz my
- w jakich okolicznosciach w serialu wystepuje koń?
Kiedy Rachel w koncu zaczyna biegac stylem "zaby" i sie o konia odbija i przewraca...BTW czy ja nadal moge tu byc????? Czy tylko na tym hardcore???
Pytanie: Co Joey zrobil Ginger????????????????? (prawda ze proste):)
jak nazywal sie 16. rozdzial sztuki na ktorej Chandler byl sam, podczas gdy reszta byla na imprezie DOOL?
w skrocie - zeby moc isc na koncert stinga
podaj przyklady sytuacji jak ross mowi z brytyjskim akcentem
Ja mam kiedy zaczal wykladac na NYU nastepne kiedy rozmawial z Monika ze nie jedzie na lotnisko pozegnac Emily i zacza mowic tak jak Ona i jeszcze kiedy dzwonil do jakiej ciotki Emily (jak ratowal malzenstwo) i powyzywal Ja w stylu angielskim...wiecej nie pamietam:):)
A jezeli wiekszosc napisalam to moze pytanko: Ilu studentow wyznalo Rossowi milosc??????
czterech (jezeli damskich studentow tez liczymy)
1. susan (na studiach sie poznali)
2,3. 2 chlopakow
4. elizabeth
nie wiem, czemu myslalam o Rossa studentach wylacznie, klapki na oczach !
to dawaj pytanie...
chyba za mala wiedze o przyjaciolach mam :) ciezkomi wymyslic pytanie.
cos latwego: jakie kraje azjatyckie byly wymienione wiecej niz raz?
Chiny, Japonia, Jemen [tak bez namysłu szczelam :)].
Dart jak chcesz się przyłączyć do zabawy wysilającej szare komóreczki,
wskakuj na zabawę hardcore :)
A ja sie znowu czepne co do mojego pytania o to ilu studentow wyznalo milosc Rossowi. Ja raczej pozostane przy tych dwoch chlopakach bo przeciesz nie mamy pojecia czy Elizabeth mu wyznala albo czy wogole sobie nawzajem to powiedzieli bo nigdzie nie bylo nigdy nadmieniane ze Oni sie kochaja i to samo z Carol przeciesz moze to Ross jej to pierwszy powiedzial...takie moje rozumowanie...dobra juz spadam i nie gadam:):)PPP
A ja odpowiem na pytanie na ktore chyba nikt poprawnie nie odpowiedzial wiec Monika maial na swetrze czarny znak zapytania (ten kiedy Chandler przyniosl rolki do domu i je zalozyl)
ej ej teraz ja sie 'czepne' :p Juz dawno na to odpowiedziałem, że Monika miała znak zapytania! ;P
Zack byl potencjalnym dawca spery dla Moniki a sadzil o Nim...I'm telling you, he's great! I mean, even if my sperm worked fine, I'd think he'd be the way to go!??????????????????? Czy o to chodzi czy moze...I just realized I don't care if he's the most perfect guy in the world... he's not you.
Chandler: Yeah, he's better!!!!!:)??????????????
Juz znalazlam ta odpowiedz:...I mean, look, he's intelligent, he's healthy, he's athletic, I mean, he is "spermtastic"!:):)
A pytanie: Dlaczego Mary Ellen wyszla z randki z Joey'em?????
domniemany psychiatra niny
w ktorym odcinku w central perk odbywa sie open mic nite?
To pytanko juz zadawalam ale jeszcze przed Wami moje kochane dzieciaki:):):) Jakie jedno zdanie zostalo wypowiedziane 3 razy pod rzad????
dzieciaki pfff :P odezwala sie starszyzna plemienia ;) "zdanie"- wiesz, ze to moze byc "go go go" albo ross, I cannot do it. "I can't. I can't. I can't" albo "shut up, shut up, shut up!" albo " i wanna quit the gym" - podpowiedz cos, bo domyslam sie, ze nie o to chodzi?
Z tymi dzieciakami to przeciesz zarcik (pewnie nawet nie roznimy sie bardzo wiekiem) a zdanie mozna zaliczyc do bardzoooo dlugiego jak na Przyjaciol...:)
no wiekiem kilka lat, ale korbą wcale ;) hmmm did she get off the plane? my sandwich? I do?