to cos latwego dla odmiany- co postanawia janice wobec faktu, ze nie ma dobrych filmow w kinie?
wyciela glowy i ma woreczek z samymi glowami :D to chyba voodoo
kto mial za przeproszeniem sztuczne cycki? ( wiecej niz 1 pani;)
Ale chodzi o jakies wypchane, udawane czy o wielkie silikonowe balony murzynki statystki w CP...:):)
monica miala jak pracowala w takiej knajpce ktorej tanczyla i spiewala na barze ;)
chodzilo mi o "prawdziwe sztuczne" :)- czyli ronda w muzeum i mrs new boobs- nowa zona ex-meza janice!
A skad wiesz ze Ronda miala silikonik???? Byla jakas wzmianka???? No i nie zaprzeczysz ze tak statystka w Central Perk (murzynka) miala "dorabiane" bo byly olbrzymie (ta sama babke dwa razy uzyli najpierw kiedy R i P sprawdzaly czy facio co zostawil komorke jest "straight" a potem kiedy J wymyslil ze Monika potrzebowala kase na "bobs job"...:):);)
no pewnie, ze byla " I'm Ronda and these aren't real" ( wypinajac klate). tamta tez miala pewnikiem, ale tu nie hardcore, zeby statystow uruchamiac :D :P
Ojejciu a ja myslalam ze mowa o Hildzie z muzeum ktora dzwonila ze sie miejsce na slub zwolnilo a to ta gruba murzynka z Rossa muzeum...achaaaa:):):) My bet:) Teraz kumam
A postanowienia to
- Monika robi wiecej fotek
- Ross robi codziennie cos nowego
- Rachel nie plotkuje
- Joey uczy sie gry na gitarze
- Phoebe chciala "zwinac" samolot i sie przeleciec:)
A pytanko dla Was to: Ile lazienek maja panstwo Hanningam???
Ross- I'm gonna make myself happy. CH: Do you want us leave the room?" :D
13 łazienek.
Co Chandler zabrał z mieszkania Richarda?
hej, dawno mnie nie było, tęskniliście? :D:D A pytanie: Jak miała na imię mysz Phoebe?
Pies przed ktorym w mlodosci uciekala co sil w nogach Phoebe:):)
Jak miala na imie dziewczyna z ktora Joey byl dwa lata????
Pania od "The Three Basketeers" i oczywiscie kolejna zdobycza Joey'a:)
Jakies filmy wymienily R i P kiedy dzwonily do Ch kiedy ten rozmawial z Nancy??
"Kłamca, kłamca", "Zdrada", "Stary gdzie moja bryka", "Nie zapomniany
romans" :)
Mitzi, czyje to imię?
Chomika Rebecki (to Jej prawdziwe imie bo zapomnialam w filmie) albo "Dirty Pig"
A kto/co to byl Bob?????
Bo strasznie jeczala jak podczas sexu:):)
Ile ostatecznie Phoebe zarzadala od Moniki za masaz?????
ale przestoj na tym pytaniu. na koncercie hootie and the blowfish nikt ( chyba ze w uncut). chodzi o szefa? czy jakies historie z mlodosci? naprawde nie kojarze...
Chodzi o Georga Michaela. Wydawało mi się prościutkie to pytanie. W "All
the thanksgiving" było o tym wspomniane.
A ja wiedzialam ze cos z Dzordzem...tylko bardziej myslalm ze na Jego koncercie ktos inny Go klepna...i szukalam i najwyrazniej nie znalazlam:):)
roomie? nie, to by bylo za latwe. a zreszta dajmy komus innemu pole do popisu :)
Pani Myszowata ja nie znam odpowiedzi na to pytanie. Może podaj te
przezwisko, bo się znowu przyblokowało :)
no wlasnie, mialam pisac, przejrzalam odcinki jak joey mowi ze lepiej bedzie jak rachel zamieszka z rossem, potem ten z mona w walentynki i nie znalazlam zadnych przezwisk - chyba ze uncut, albo ex- pregnant wife, emotional, crazy, ballsy.....?
side-kick vunda - domniemna asystentka larry'ego w wykonaniu phoebe
w jakich sytuacjach ktos mowi phylis zamiast phoebe, ze niby chodzi o kogos innego? ( 2 sytuacje)
1) Phoebe o postaci z książki swojego autorstwa, pisanej na podstawie
obserwacji życia M i Ch 2) Wymyślona przez Rossa koleżanka Moniki scena z
psem Clunkers.
Pyt. Kto był podobny do Boba Sageta? (2 osoby)