Nie ja tu zadalam nastepne pytanie tylko ze zamiast kitkow ma dwa koczki jakby rozki i te same rozowe puchate gumki i ja sie pytam gdzie i kiedy:):)
jeśli dobrze, to moje pytanie :
najgorsza rzecz jaką uczynił Joey tooo...???; )))
Ooooo to duzo do przemyslenia:):) Bo najmadrzejszych rzeczy to on nie robil:):) czyzby spalenie nogi Ginger????:):)
sztuczny owoc?
jesli tak, to ile szwow zalozyli psu potraconemu przez phoebe?
trzy ramy ( kartony) w 2 dni :D
ile rach zalicytowala na wycieczke do paryza?
b mnie rozsmiesza jej "spryciarski" glos jak mowi twenty dollars ;)
joey pierwsza fajke - chodzi o ta do roli, co ch mu pokazywal jak to robic, czy o jakis fakt z przeszlosci, bo nie kojarze za bardzo
no ja wlasnie tez nie :)
dlaczego joey nie mogl isc do CP z chandlerem i rossem jako wsparcie przeciw "łobuzom"?
Jakiej 'drużynie' kibicowała P a jakiej Ch, w święto dziękczynienia kiedy chcieli się wymigaaać od pomocy?
21?? :)
bo była mowa, że jak ona sie urodziła, on mógł już pić piwo :PP
jeśli dobrze to, jaką 'historyjke' opowiadala R gdy ktoś pytał się, gdzie jest prezent który ta osoba jej dała??? ( troche pogmatwane )
i nei chodzi mi o to że wymieniała te przedmioty w sklepach .
http://iitv.info/przyjaciele/
tyle że jakiś tam limit jest , ja nie wiem jaki
Dziękuję. Zobacze o co tam kaman. hmm ciezko jest znależć friends-ów on line..
wpisz sobie na google seriale online albo friends online, nie wiem, czemu mowisz, ze ciezko, kazdy wiekszy serwis ma wszystkie odcinki( oczywiscie niedogodnoscia sa limity)
spinax3- sorka, zapomnialam o pytaniu - jakie zwierze upodobal sobie joey do zwalania winy za wszystkie porazki ?
jak znajdziesz kiedys taki serwis na ltórym mozna bez problemu ogladac daj znac bo ja znalezc ie moge predzej obejrze 90210 niz przyjacioł,ciagle jakies limity programy do sciagani itp itd,,,
o rany, weszlam na pierwszy, nie chce tu robic reklamy - i sa wszystkie serie i wszystkie odcinki. limity biora sie z tego, ze te serwisy korzystaja z baz upload, i to one narzucaja limity- na sciaganie i na ogladanie, masz 72 min ogladania i 52 min przerwy, lub odpowienio ilestam mega do sciagniecia a potem przerwa. sciagac bez limitow mozna w kazdym systemie p2p, czy na torrentach, wiec proponuje ci sciagnac, jesli cie wkurzaja limity
pozdro
rajstopy i majtki
co dziwnego monika miala na sobie na randce z synem richarda?
hmmm. wyrzucili ja, bo przyjela "lapowke"( steki czy cuś), ale czy to byla jej pierwsza praca na pewno? czy chodzi o co innego?
W sumie teraz sie zastanawiam, czy to byla faktycznie jej pierwsza praca.
Ale o te odp. mi chodzilo :)
yyy w outbreak - virus takes manahttan
a gdzie marcel zagral sam? ( niekoniecznie chodzi o film)
Zabral go dzieciak a nastepnie pani recepcjonistka nim dostala:):)
Na co by uczulony Ross???
Pistolet z jakiegos plastikowego bohatera:):) I jeszcze na homary!!!!
Jak Amy nazywala Emme????