Pozar w aromaroom przez kadzidla:):):)
Co M wyrzucila kiedys przez okno w kuchni????:)
skoro nie ma pytania, to ja zadam i jak zwykle wyrownam do lewej :P
ile zelu daje na wlosy ross?
Daje tyle, ile kazali na opakowaniu: kroplę, wilekości groszku. Pytanie: na jakiej drodze według Rachel utknęli Phoebe, Monica, Chandler i Joey drodze do domku siostry Rachel?
Chandlera kiedy ten siedzial z Katchy w CP...Vafa Napoli:);) (nie jestem pewna czy wtedy to powiedzial) ale ponoc zakla po wlosku...a potem Rachel do Rossa powiedziala Vafa Napoli:); i gest przeciagniecia reki pod broda!!!
No niezle a skad Ty znasz takie brzydkie slowa po wlosku???:):) Ja tam wiem tylko co po hiszpansku znaczy PUTA:);)
Ze jacys panstwo w teatrze zajelo jego miejsce, ze Ross prawie wylal na niego kawe i ze kurczak nasral mu na reke!!!!:):):)
Czego zabraklo w samolocie do Paryza?????:):)
Kiedy malowal plakat dla dzieciaczka Geller...
Jak dostaly na imie blizniaki?????
Rachel chyba zaczęła kręcić z kuzynem Moniki bo było nudno (chociasz mieli karykaturzyste):DDDDD
Na pizze...do Wloch:);) I wedlug Chandlera to dla przecietnego faceta chyba bylaby to ze 4 randka:):)
Czego P i M nie mogli robic przed walka (ang. prosze)
Byl platnym morderca.....ups nie malarzem pokojowym:DDDDDDDD
Obok jakij rosliny lezala Rachel w domu Peta????
Buddington i wszyscy piateczki (bez Phoebe oczywiscie:):):):)
Jak nazywal sie taksowkarz ktory ich wiozl w Londynie????? Widze ze lecimy tu po najnizszej lini oporu...ktos daje pytanie a drugi co sobie przypomni z tego samego odcinka:):) hihihih
Blisko to MGB:):);)
To kiedy Ph miala te rozowe "fluffy" gumki ale nie miala warkoczy tylko dwa koczki?????