Nos jak opos a piersi grackiej bogini...(nie jestem pewna tego powonienia...)??
zastanawiam sie, czy podalysmy delfina, bylo poke a nose with flipper :P
ale ty zadajesz teraz niestety :D
strzelam bez namyslu five ( minutes)?
jesli dobrze, to kto nauczyl rachel calowac?
Mindy (czy jak to się pisze ;>)
Wymień wszystkie oświadczyny, które zostały pokazane w serialu ;D
Ch i M
R i E
P i D
P i M
J i P
J i R...czy jeszcze cos???? A ijeszcze moze Richard Monice nieoficjalnie w kuchni
były jeszcze oświadczyny na meczu, na którym Mike miał oświadczyć się Phoebe ;> zadawaj.
ross i carol?
jakie haslo reklamowe wymyslil przed producentami ross ?( przynajmniej tak twierdzil)
ale puchy - pozwalam sobie sama zadac pytanie :)
jaki sok lubi joey a jaki chandler?
6. a tak ogolnie w zyciu to nie wiem :P
podaj 2 przyklady sytuacji, kiedy phoebe zakloca prace joey'ego, robiac rozne "hopsztosy" w jego miejscu pracy ;)
to byl jeden "hopsztos" merry :D
(200)
czekam na drugi ( inne miejsce pracy, inny hopsztos - ale smieszne jest to slowo hahaha
Kojarze jeszcze odc. kiedy P z Ro albo Ch pomagali sie uczyc J roli, i w jakis sposob jemu przeszkadzali.
ny ny ny. tu chodzilo o prace, przez phoebe joey pracujac w systemie prowizji tracil wrecz kase - no teraz podpowiedzialam na maksa
na andy mcdowell ale zyczliwa osoba zmienila na rodney mcdowell :)
dlaczego stajenny nie skumal sie z ksiezniczka ;)?
do odetkania odpływu
kiedy ktos chodzi w jednym bucie? ( na nie-hardcore 1 odp wystarczy :)
Janice po tym jak Ch z Nia zrywa, J wracal z CP w jednym bucie.
Ile razy wieczorem dzwonila mama do Rossa?
Napisalam ze Joey wracal do z CP w jednym bucie (moglo to byc niejasne) :)
Kojarzy mi sie pierwsza scena wannowa M i Ch, kiedy M nurkowala zeby sie schowac przed J.
oj, no napisalas, sory, robie kilka rzeczy naraz. nie nie to - nurkowala po COS konkretnego
Pozwole sobie odpowiedziec ze tak po gremlina:):) Podaj tytul plyty wymieniony w serialu ktory "traktuje o rasizmie"??? <lol>:):):)
kurka... October 15th, 2032, wizyty u dentysty zabijaly innych.... aa - moze ross ja zanudzi na smierc?
jesli tak, to jak chandler nazwal kota rachel?
Tak kiedy Ross przynudzal!!!!:):) A Ch nazwal Rachel kota w wolnym slowa znaczenia np. ulubiencen Antychrysta, wyznawca Antychrysta (minion of the anti-Christ):):)
Co robila R w momencie kiedy wszyscy wrocili do M i Ch do domu z pilka i bardzo to zdziwilo Monike???:):)
Nie o ta mi chodzi ,jeszcze jedna czynnosc ktora bardziej zdziwila M albo moze zszokowala!!:):)
na oboju
jaka piosenka madonny pojawia sie w serialu ? ( slychac melodie, nie chodzi o rachel czytajaca vogue ;)