Chyba Joey sam je urządzał.
Jeśli to dobra odpowiedź to: Na kogo Phoebe ścięła Monikę.? nie umiem dokładniej sformułować pytania, chodzi o fryzurę ;p
Na Demi Moore ;>
Wymień imiona bohaterów z piosenki Phoebe ,,Two of them kissed last night''
Betty, Neil i Loolie:):)
Jak brzmiala pelna nazwa kota ktorego Monika kedys miala????
bo miał trafić na talerz Janice.?
Jeśli tak, to: Jak nazywał się facet Janice, który był z nią na jej porodzie.? wiecie, wtedy, gdy Rachel rodziła ;p
sid. skoro janice nazywala sie wtedy Litman Goralnik Neihosenstein, domyslam sie, ze to ostatnie, to jego nazwisko.
male sprostowanie. homar nie mial trafic na talerz janice, ona przyszla poskarzyc sie na kurczaka. homar byl " lucky bastard", bo nie musial z nia gadac, w przeciwienstwie do moniki
co wiemy o bylej zonie mike'a?
mala tzn duza podpowiedz- chwalil sie tym zakupem jednej ze swoich dziewczyn :)
I don't know what you mean :))
jestem wypompowana tak jak powietrze z waksa, If you know what I mean :)
Mysle, mysle, moze wymysle jeszcze dzis :P
mysl mysl, a ja mysle nad twoim. wypompowanie w podobnym stadium :)
ps "if you.." to cytat ze sceny opisujacej ową rzecz :)
[mukurdżi] Mookurgee
co z rzeczy chandlera podczas studiow "nie spedzilo duzo czasu na scianie"?
Darowizna na New York City Ballet od Chandlera:):)
Do czego Rachel porownala swoja rozowa suknie (jak byla druchna Mindy)????:):):)
jak byla druhna mindy to ktos porownal ja do pasterki, gumy balonowej, ale sama rachel powiedziala o swojej sukience "like something you drink when you're nauseous"
skad danny de vito alias stripper mial swoj stroj policjanta?
To było barium enemas czyli wlew kontrastowy jelita grubego:):):)
Co kupił Chandler na impreze u Chelsea w Chelsea?????
wracajac do pytania o prezent dla janice - :
" Joey: Whoa, whoa, whoa, wait, whoa. Do you ah, want to get her something speacial, get her flowers, get her candy, get her gum, girls love gum.
Chandler: That’s a good idea, ‘Dear Janice have a Hubba-Bubba birthday’. I would like to get her something serious.
Joey: Oh, you want something serious. Y'know what you should do, you should get her one of those um, barium enemas. Those are dead serious."
a pytanie brzmialo : "Jaki prezent zaproponowal Joey dla Janice na urodziny? "
bardzo prosze respektowac poprawne odpowiedzi, nawet, jesli nie sa to te, ktore mialo sie na mysli szanowna kolezanko :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Zwracam honor, powinnam napisac nie o te odp. mi chodzilo. To sie wiecej
nie powtorzy. Ide kleknac w kacie na ziarnach grochu z plecakiem uniesionym
wysoko nad glowa :PPPP
pięknie dziękuję za tak honorową postawę. pytanie o psa zostawiam, niech ktos inny sie teraz wykaże :))) ;)))
Czyli wydaje mi sie ze chyba ja poprawnie na to odpowiedzialam piszac to barium enemas czyz nie wiec ja daje pytanie:PPPPPP
A wiec Ch poil psa zielonymi galaretkami z wodeczki:):) A moje pytanie brzmi: Jaki przedmiot zostal uszkodzony w pokoju u Ch na podwojnej imprezie urodzinowej dla Rachel?????
Obydwie odp. byly poprawne, ale Twoja mialam na mysli. Lampe uszkodzil J
pilka do siatkowki.
Skad pochodzila Aurora?
po przedstawieniu w ktorym grał Joey
Kto i w jakich okolicznościach powiedział "mazel tov"?
Napewno Phoebe do Moniki odnosnie Chandlera lezacego w wannie i Chandler do wycieczonego Joeya "po porodzie" (oczywiscie pomagal tej babeczce)
Oj tam zaraz "a pytanie???" na forum Friendsow jestem znana z tego ze nie lubie zadawac:):):):):)
Ale nie bede taka: Na jakie zwierze bylo miejsce w lozku kiedy lezal w nim z Janice????