to niesprawiedliwe, bo mi sie przywiesil filmweb :P
carol phoebe rachel ta laska, co joey z nia rodzil podczas porodu carol, w czasie porodu rach - disgustingtons, janice, azjatka, i ktostam jeszcze, joey rodzil kamienie nerkowe, porod kolezanki phoebe na kasecie video... wszystko? czy jeszcze cos?
A Ross "mrauczy" jak kot w Vegas kiedy sie nawalil!!!!!!
Zawsze mam z tego beke...co to kundus????
I don't know, what the kundus with you ? :P
ross jako kot wymiata :)
kto sie zalozyl i o ile, ze monica i chandler przetrzymaja ( lub nie) rok?
dobrze, ale o ile? i zadajesz nastepne
( ps pytanie z hardcora jest okrutne!)
O 20 baksow:)
Ile Phoebe stracila przez Rossa po zrobieniu masazu staruszkowi?????
- jadł z podłogi
- wkładał do szuflady używaną łyżeczkę
- trzymał w lodówce przeterminowane jedzenie
'What are you barking at?!' - nie wiem czemu ale kocham tę scenę ;D
od siostrzeńca
Pytanie: Dlaczego Mary Ellen (dziewczyna z którą P umówiła J w ciemno) nie mogła byc obecna na ślubie P z Mike'iem?
bo byla na odwyku
jak rachel wytlumaczyla swoja koszulke nocna rodzicom joshuy?
Merry - bo jechał zbyt wolno
satie - że testuje nową odzież dla Ralpha Laurena
Jak odkryła że ślub w Vegas nie liczy się tylko tam, ale wszędzie :D
No i dodatkowo dochodzi to że była żona geja, który okazał się nim nie być ;)
Oddaje :)
Jedna to ...He must decide, he must decide, even though I made him up, he must decide! A druga to?????????? Ta tez pasuje kiedy Ich zamkneli w szpitalnym schowku...And they found their bodies the very next day,
they found their bodies the very next day,
la la la, la la la, la la la... I moze piosenki w stylu musicalu kiedy Rachel wyjezdzala do Paryza...Aahh, aahh, aahh...
When the sun comes up,
bright and beaming!
And the moon comes... i Bum bum bum
Don't take no for an answer!
Bum bum bum
Don't let love fly away!
Bum bum bum bum bum bum..no i jeszcze mozna podciagnac piosenke swiateczna bo tak naprawde to kazdy wers byl "pisany" pod dana osoba...Saw Santa Claus, he said hello to Ross
O kurcze nie wpadlabym na to ze ulozyla to specjalnie dla niego...powiedzialabym ze to jej interpretacja tego utworu...ale racja spiewala dla niego!!!!!
No to dlaczego Chandler nagle tak szybko zmienil zdanie na temat / przekonal sie do "Klubu rozwodnikow Rossa"??? Z jakiego powodu???:)
Nie mam pojecia...juz dawno nie ogladalam seri 1 - 4 (jakos wole ogladac od kiedy M i Ch sa razem bo jest fajniej) wiec zawsze po 10 serii zaczynam 5...a juz z uncuta to nic nie pamietam...z tamtych czasow bez "podporki":):):)
odp. Bifi :D
To mamy podobnie, też po 10 zaczynałam od 5 :)
To bez ankata, co zrobił Ch po tym jak Go Margha wybrała?
Zaczal tanczyc a konkretnie robic jednoosobowa fale:):):)
W jakich sytuacjach Joey mowi ze kobiety leca do niego jak cmy do ognia...mam dwie na mysli (o jednej nawet juz byla mowa)
jako ze jest to latwiejsza czesc dodam ze druga sytuacja dotyczy jednej kobitki wiec jest mowa jak cma do ognia:):)
A co Merylek pewna nie jestes ze dodalals ten "?" ????:):):) Pewnie przeciesz to Joey i zawsze gadal jakies glupstwa...I'm not flirting but still, I'm drawing her to me like - like a moth to a flame...
Myszowatek, myslalam ze moze znalazlas jeszcze inne sytuacje :)
Czym Monika gladzila sie po policzku w garazu rodzicow?
Zdechla myszowata:):):):):)
Przy czym sie okazalo ze kartony nie naleza do Moniki (choc chlopaki probowaly tak upozorowac)???
Kiedy jako jedyna wiedziala, ze Ross nie uniewaznil malzenstwa z Rachel.
Jaki napis miala miec Ph na nagrobku a jaki Ross? :)
to, ze zna sekret rossa. oraz, ze powiedzial kiedys, ze ma dziecinny charakter pisma :)
gdzie pracowal chip?