One more fight:):):)
Dla kogo Ross przygotowal transparent a kto tego nie widzial:):)
Nie wiem Myszowata, dla Emily i nikt o tym nie wiedzial, za wyjatkiem
Rachel, ktora w rzeczywistosci zrobila ten transparent?
Nie!! odpowiedz znajduje sie w tym samym odcinku co Ty dalas wyzej pytanko:):):)
bo byl tancerzem figurowym na lodzie i jak powiedzial "all my frieds was gay". :)
Jak nazywała sie kobieta, ktorą Chandler poznał przez telefon ?
jak mu usuneli 3ci sutek?
jesli tak, to czego ross bal sie bedac w domku u paula?
o cholera - j i m! a ja sobie przeczytalam j i ch nie wiedziec czemu. joey i monica? tzn nie jako para to byli z chandlerem i janine - o to chodzi?
Nie nie o to chodzi. Laska podobala sie J, wiec zeby ja odzyskac umowil sie
na double date z Monika, ta babka i Jej facetem.
Jakie Phoebe miała na sobie kolczyki gdy obroniła Marcela przed funkcjonariuszką która chciała go uśpić?
umówili się z Angelą i Bobem
Kto jeszcze, oprócz Phoebe, był wegetarianinem/wegetarianką?
Ale chodzi o jeszcze jednego Friendsa????? Bo Joey przez chwile byl kiedy Ph byla w ciazy a jesli chodzi o osobe drugoplanowa to tylko przychodzi mi na mysl kolezanka Ph co wyjadala z taleza Joeya na randce bo zawsze zamawiala salatke:):):)???
Nie, to nikt z friendsów, ani też żaden epizod. to dość istotna postać drugoplanowa pojawiająca się regularnie :)
Nie. Było o tym nadmienione w jednym odcinku, ale dość wyraźnie :) sezony 1-5, jesli to Wam coś ułatwi ;p
Ciocho wiem to na bank Susan bo pamietam kiedy Ross przynosil lasagne Carol sie zapytala czy jest wegetarianska bo Susan nia jest!!!! Coz za wsaniale olsnienie!!:):)
Jakie były majtki, które Chandlerowi kazała nościć Susie Moss (grana przez Julie Roberts) ? [ chodzi o kolor i krój ].
różowe stringi :)
jaką piosenkę śpiewają Richard i Rachel (każde osobno i w innej sytuacji)? Richard nawet jej nie śpiewa, a o niej mówi :)
nie ma pytania to ja zadam
jak miał na nazwisko wymyślony partner Phoebe Wikram ?
Mukharjee xd
Jaką przyszłość Ross zaplanował dla siebie i Rachel (gdzie będą mieszkać, czemu tam, ile dzieci itd. ) ?
Dwojka dzieci - dziewczynka pierwsza zeby Ben z nia nie rywalizowal:):), przeprowadza sie do Scarsdale (bo odpowiednio daleko od ich rodzicow ale blisko na tyle zeby mogli je pozrzucic do popilnowania, sa tam dosyc wysokie podatki ale system szkolnictwa bardzo dobry:):)
Ile Ross zaplacil za Pat the Dog?????