Proponuję otworzyć nowy temat w ktorym bedzie dalszy ciąg zabawy w pytanie i odpowiedzi, ponieważ stary temat z tym quizem został już przepełniony. Więc kto zaczyna?
dla mnie Przyjaciele skończyli sie na tym odcinku który był ostatni;) duzo lez sie wtedy polało- w moim przekonaniu przyjaciele albo w komplecie albo wcale;D
Sexandthecity bo my najwięcej wiemy;)))
hahaha swoje włosy!!!! ekstra to bylo !! :PPP
Co zrobila Elizabeth po tym jak Ross z nią zerwał ? :P
Ona i jej koleżanki obrzuciły go z okna balonami, prawdopodobnie z kamikadze.
Oddaje
Co do tego że Wy wiecie najwięcej...no może nie do końca, Wy najwięcej się udzielacie, wiele osób ostatnio się nie loguje ;) Np ja jestem jeszcze ze starego tematu, 1000postów było , zamknięty i 2 powstał żeby bawić się dalej :P
Wiem wiem Myszka, to tylko taki żart był;) Znam Twoje możliwości bo rozwiązywałem Twój teścik na testach wiedzy;) Wnioskuje że to dzieło należy do Ciebie, po nicku autora;) i 2 błędy zrobiłem;/ Po prostu najwięcej czasu mamy;PP- ale i to nie umniesza naszych zasług dla całej zabawy i przede wszystkim naszej wiedzy:DD myśle że Sexandthecity sie ze mną zgodzisz;p?
oczywiscie ze sie zgodze :) no i masz racje,ze to byl zarcik ;) nie chcielismy przeciez nikogo urazic :)
ok, to ja skorzystam i zadam pytanko: jak sie nazywa Tag, asystent Rachel, a potem jej facet? :D
piły Sangrie ;)
jak Ross probował przekonać Rachel zeby pozostali małżeństwem? ;)
pozycje w formularzach typu PANNA/MĘŻATKA są zawsze obok siebie więc nie jest to żaden problem, Rachel również mogłaby zachować wszystkie prezenty;P
piły sangrie;P Monica z Rachel kontra Joey z Chandlerem.. jakie karty wyciągnęły te pary w szybkiej grze której stawką były- ponowna zamiana mieszkań i bilety na cały sezon NBA??;)
ile dolarów postawił Pan Bauman za jacht w licytacji zorganizowanej przez firmę Rachel?;P
jesli chodzi o szczury to Bob czyli Robert :P i Suzie :P
pisze prace zaliczeniowa, wiec oddaje pytanie ;)
szczur Bob, myszka Suzie;)
ile razy Monica była pijana na przestrzeni całego serialu;>
ja pamietam 3 razy, raz jak skonczyla 30 lat,drugi raz na slubie Rossa, kiedy przespala sie po raz pierwszy z Chandlerem i trzeci raz, jak myslala,ze Chandler robi sobie dobrze, przy filmach o rekinach i podobno wtedy byla bardzo pijana :PP chyba nie pominelam nic, jak tak to prosze skorygowac ;)
no i jeszcze gdy razem z ''fałszywą'' Monicą rozkręcały imprezę w ambasadzie :D
I jeszcze przynajmniej jeden, jak razem z Rachel byly na imprezie studenckiej u Rossa i Chandlera. Razem juz mamy przynajmniej piec sytuacji w stanie wskazujacym
coś łatwego na rozruszenie- który z bohaterów oglądał co sobotę 'golden girls'?;P
Hulajnogę :)
Jakie stanowisko dostał Chandler po odbyciu stażu w firmie reklamowej ?
Podmieniać cukier na sól, w kółko powtarzać po kimś słowa, przetoczyć monetę nie odrywając jej od twarzy.
Pyt pw :)
mlodszy copywriter
Jaka kwote wygrali na loterii (tej na ktorej glowna wygrana wynosila 300 mln) i ile wygral facet ktory znalazl kupon na ulicy?
frendsi wygrali 3 $, a facet 10 000 $
Jaki tytuł nosił spektakl, na który Joey wysłał przyjaciół, żeby urządzić imprezę na dachu?
musialem sprawdzic bo tytul jast za bardzo pokrecony zeby go zapamietac
"moze bys mnie polubil, gorzka wedrowka kobiety przez zycie"
na kim usiadl Chandler w saunie?
Jak miał na imię wymyślony przez Rossa partner Phoebe z super poważnego związku?
to był Wikram;) jak miał na imię współlokator Chandlera zanim wprowadził się Joe?;P
Kipp chyba :PP
jak sie nazywala dziewczyna,z ktora umawiali sie jednoczesnie,nie wiedzac o tym, Ross i Joey? ;)
Kristine Lejn chyba jakoś tak;P jak miała na imię dostawczyni pizzy, którą Ross chciał sprytnie poderwać na 'gazy'?;P
Caitlin :D
to moze teraz romantycznie polece:
Dlaczego Chandler chcial zespół Swing Kings na weselu? :)
Z powodu jakiejś Reklamy Gap
Kto to powiedział, do kogo i dlaczego:
"Szczury wieszają się z rozpaczy.."
;)
Poniewaz kiedy tanczyl na ich koncercie z Monika zrozumial, ze ona jest ta jedyna
jaki błąd?! p
pierwsza scena 17 odc 7 sezonu:
[Scena: Central Perk, Monica, Chandler, Phoebe i Joey tam są. Monica trzyma kartkę papieru.]
Monica: Dostawca jedzenia na ślub przysłał mi te 12 przystawek, a ja muszę zawężyć wybór do 6.
Joey: Jedzenie ??? Uh huh dawaj! (Podaje mu kartkę.)
Chandler: Mówiliśmy wam o tej fajnej grupie "Swing Kings", którą chcemy sobie zamówić na ślub ???
Phoebe: Od kiedy interesujesz się swing'ową muzyką ???
Chandler: Oh od zawsze! Kiedyś jeździłem po miastach i słuchałem tej muzyki!
Monica: Chandler.
Chandler: Reklama Gap. (do Moniki) Zarezerwowałaś ich ??? Dzwoniłaś ???
Monica: Zadzwonię.
Chandler: Chcesz, żebym ja to zrobił ???
Monica: Nie, poradzę sobie. Ty się trzymaj swoich zadań.
Phoebe: Czym się zajmujesz ???
Chandler: Nie wtrącam się.
więc?
to pozniej bylo powiedziane. jak dziewczyny probowaly przekonac chandlera zeby wziac inny zespol to on powiedzial ze jest jeszcze inny powod i wtedy one zapytaly jaki a on opowiedzial im o tancu
pytanie bylo o to DLACZEGO CHCIAL TEN ZESPOL, a nie od kiedy interesuje sie taka muzyka :]
"Szczury wieszają się z rozpaczy" tak skomentowala Phoebe gre Rossa na keyboardzie :PP
sorki pomylka, Rachel to powiedzialam Phoebe sie bardzo podobala muzyka Rossa :P
za masaz :)))
czyja piosenka leci i jaki jest jej tytul, kiedy Ross caluje sie z Chloe dziewczyna od ksero?
w/g Monici i Janice to było w samochodzie za tacobel;P za kogo podszywał się Chandler w rozmowie telefonicznej z niejaką Jade, której nogi przyozdobiły plakat najnowszego filmu z Bondem;P?