Proponuję otworzyć nowy temat w ktorym bedzie dalszy ciąg zabawy w pytanie i odpowiedzi, ponieważ stary temat z tym quizem został już przepełniony. Więc kto zaczyna?
Cóż, rozebrała się przed nim i wsamarowywała (jest takie śłowo ^^) w siebie taką maść na przeziębienie, no i nieoczekiwanie podnieciło to Chandlera.
Przed poznaniem obsady według scenarzystów jaki miał być główny wątek miłosny?
Chodziło o Joeya i Monicę. Inne pytanie : W sklepie z zabawkami dla dzieci ksjaerka porównałą Rossa do dość popularnej postaci z filmów, kto to był?
Indiana Jones.
No to moze, jaka piosenke spiewala Phoebe i Chandler razem???(chodzi o ta gdy ona wchodzi do pokoju a on siedzi na fotelu i ma sluchawki na uszach ;p)
lionel richie - endless love ;]
o czym był kawał, który Ross wysłał do playboya, a który rzokomo wymyślił Chandler?
o doktorze małpie (wersja z lektorem)
pyt. jaki fotel kupiła Rachel Joeyowi gdy myślała że go popsuła ???
chodzi o jakąś nazwę czy trzeba go opisać?
taki czarny rozkładany, piwo w nim można było schować, opuścić zagłówki, podnieść podnóżek itp.
The lazy boy ecliner 3000 (pisownia mniej więcej tak)
Tak w ogóle to moja pierwsza odpowiedź jeśli nie macie nic przeciwko to się dołączę do zabawy.
Jak ma na 2 imię Joey?
Francis?
Kiedyś Phoebe zachorowała, a miała w tym czasie występować w CP. Wymyśliła, że będzie śpiewaczką bluesową. Jaka piosenkę zaśpiewała?
uczen z wymiany z Tajlandii
Czyja damska marynarka bardzo sie podobała Chandlerowi i mowil ze bardzo dobrze na nim lezy ??
Toby?
Co zrobiła Monica by się pocieszyć po fatalnej opini jej restauracji w jedej z gazet?
Pozwolcie, że się dołącze:
PYT: Phoebe miała dwa głowne zadania/rzeczy, które chciała
spełnić/zrobić przed 'trzydziestką', co to było???
1 mila na skaczącej piłce (nie wiem jak to sie nazywa) i pogodzić się z siostrą
Ile godzin przyjaciele spędzili na porodówce zanim urodziła się Emma?
47 godzin
jak nazywał sie pies którego phoebe przyniosła do mieszkania Moniki i Chandlera. (Chandler go nie lubił)??
Nie jestem pewna ale w angielskiej wersji było to coś w stylu Clankers? (???) nie jestem pewna więc nie zadaję.
był Królem materacy----> sprzedawał materace-----> Z Monica odbyła swój pierwszy pocałunek????
z Rossem :)
pyt. jaką gre kupiła Monice i Chandlerowi Phoeby z okazji ślubu ??
odp.Rachel Karen, Chandler Muriel(rewelacja!dam tak na imię swojemu dziecku;), a pytanie o drugie imię Joey'a było zadawane juz wcześniej.
pyt.W którym odcinku wystąpił Hugh Laurie?
w czwartym sezonie w odcinku ze slubem rossa i emily.
pyt. jak zarabiała na zycie pani waltom( matka emily)??
Gladys and Glynnis Przerażajace :D
PYT: wymien wszystkie dziewczyny chandlera :)
Janice,Mary Angel(siostra joego), susi?, Joanna,Kathy, MONIKA ...pewnie nie wszystkie;)
PYT. jak miała pierwotnie mieć na imię EMMA?
Delilah albo Isabella ( wcześniej przejawiała się też Ruth:) )
Podczas gry w rugby Emily udzialała rad Rossowi w jaki sposób pokonac przeciwników. Kto wg. niej nie nosi czapki? :))
To był jeden z tych znajomych, których spotkali wcześniej podczas spaceru. Pierwszy nazywał się ... wiem że na literkę 'L' a drugi na 'D' ... na pewno o mówiła o tym na 'D' David/ Dave/ Dain ... nie mogę sobie przypomnieć ponieważ piesek Twojej mamy patrzył się na mnie ^^ :)
żadnej podpowiedzi ... huh... sprawdziłem w scenariuszu przyjaciele Emily grający w rugby nazywają się Liam oraz Devon. A Emily mówiła wtedy o Devonie.
W odcinku, w którym Ross zapisał się na siłownię, a Joey zaczął stawiać pierwsze kroki w tańcu towarzyskim, była scena pokazująca Phoebe podczas masażu, jednym z jej klientów był apetyczny kocur. Phoebe nie mogła się powstrzymać i ugryzła go ^^ :) A pytanie brzmi :) czy on odwzajemnił jej uczucie, czy się całowali?
tak calowali sie a potem przyszla dyrektorka i powiedziala ze zona tego goscia sie o niego martwi ;p
W odcinku kiedy Joey sie uczyl francuskiego, Joey mial przesluchanie na ktore przyszla Phoebe i rozmawiala z rezyserem po francusku. Phoebe przedstawila Joeya jako kogo???
odp. jako swojego upośledzonego brata ;)
pyt. o jakie imie dla dziecka prosiła Chandlera biologiczna matka-jak się potem okazało bliźniąt, które adoptowali z Monicą ?:P
Jimmy Billy Bob;]
Kiedy Kathy była jeszcze z Joeyem,pewnej nocy wstała i oglądała z Chandlerem telezakupy.Jaki produkt ich 'połączył'?
Przedstawiła go jako swojego opoznionego w rozwoju brata;]
Kiedy Kathy była jeszcze z Joeyem,pewnej nocy wstała i oglądała z Chandlerem telezakupy.Jaki produkt ich 'połączył'?
Super-szczotka (wonder broom), mop, no, zmywak do podłogi, niebieski :D
Co Rachel umieściła w deserze, który robiła na Świeto dziekczynienia?
rowerek z koszykiem z plastikowymistokrotkami :)
PYT: Jak wygląda puchar Gellerów (the geller cup) i kto go wygrał?
szczerze mowiac to nie jest on opisany chyba. nikt go nie wygral bo monika zlamala nos rossowi i wtedy ojciec wyrzucil gellercup do jeziora..
http://www.youtube.com/watch?v=S3pPJDlkuNI
chyba o to chodzi?
pyt. kto z przyjaciol ma "freaklishy small feet"?:)
Nie, nie, the Geller Cup został potem pokazany, więc pytanie nadal otwarte :)
To była taka mała paskudna lalka, ze sterczącymi na wszystkie strony kłakami, osadzona na jakimś klocku.Jak to stwierdził Chandler:"To lalka ukrzyżowana gwoździami"
pyt. Jak się wabił pies, którego przyniosła Pheebs do mieszkania Moniki i Chandlera?To był pies jej przyjaciela, który wyjechał na chwilkę z miasta.
joey, but the rest of him is normal-sized :D
PYT: dlaczego chandler i monica sie przespali w londynie?
bo gosc na weselu nazwal Monice matkaa Rossa i byla przygnebina i musiala poprawic sobie humor ;p
W kim zakochala sie Julie po rozstaniu z Rossem???
Ponieważ Chandler chciał poczęstować się truskawkami i wkładając palce do półmiska wyczuł kobiecą stopę, dotykiem której spojrzał na Monikę i powiedział że teraz smakują o niebo lepiej. ... a tak na serio to chyba dlatego, że Monica była smutna ze względu na jedna z rozmów w sprawie wesela, a Chandler miał też beznadziejny dzień, lecz starał się być miły dla Moniki. Więc coś ich łączyło. Następnie spędzili trochę czasu we dwoje. Chandler odprowadził Monikę do jej pokoju, a sam poszedł do swojego. Monice nadal dokuczała depresja, na dodatek była już lekko wstawiona, więc postanowiła poszukać Joeya. Joeya nie zastała, lecz jego współlokatora Chandlera.
Czy taka odpowiedź jest satysfakcjonująca?