Proponuję otworzyć nowy temat w ktorym bedzie dalszy ciąg zabawy w pytanie i odpowiedzi, ponieważ stary temat z tym quizem został już przepełniony. Więc kto zaczyna?
o kurczę :) No to, hmmm... O której godzinie zaczynał się ślub Monicy i Chandlera?
'the one with the chicken pox'
jakie drugie imię wymyśliła dla Moniki Phoebe?
a jakaś mała podpowiedź?
ja tylko kojarzę jak Monika sama sobie wymyśliła ale to nie było drugie tylko pierwsze, bodajże Monana?:P
kurczak, kaczka, kurczak, kaczka, sztuczny pies Joeya, Marcel xD
Jakie imię wymyślił sobie Mike gdy dowiedział sie że Phoebe zmieniła swoje na Księżniczkę Consuele?
Crap Bag (w wersji z lektorem Kupa Sraki) ;d
jaki horror oglądała Rachel z Joeyem gdy on był w niej zakochany?
regina phalange.
jak nazywa się kochanka joye'a tribbiani?
ps. podchwytliwe :)
tez tak na początku kombinowałam:P
podaj chociaż jakąś podpowiedź, może sezon?
odp na pyt jak ma na imię drugie dziecko Janice? >> Aaron
pyt: W którym odcinku Phoebe dowiaduje się, że Phebs (wym. fibs, co do pisowni nie jestem pewna) to zdrobnienie od jej imienia? ;)
odp: 15 :D
pyt: Jak miała na imię dziewczyna którą Chandler poznał w "sennej klinice"?
Marjorie.
Ile pudełek słodyczy sprzedał Ross pomagając dziewczynce, której złamał nogę?:)
z Joey'em.
jak nazywała się główna bohaterka filmu, w którym miał zagrać Joe, kręconego na pustyni w Las Vegas?
odp. Betsy
pyt. Gdzie Monika ukryła prezenty gwiazdkowe przed Phoebe,Rachel i Chandlerem?
odp: w siedzisku pod oknem (parapet?;)
pyt: Który z chłopaków staje się kobietą?
Yyyy z tym to różnie bywało, ale zdanie:"staję się kobietą!"ze wspaniałym wytrzeszczem oczu mówi Joey:) nie wiem czy o to Ci chodziło, więc wstrzymuję się z zadawaniem pytania.
ja bym powiedziała, że chodzi o Chandlera, stawał się kobietą kiedy słuchał taśmy hipnotyzującej podczas rzucania palenia...:)))
Ross tez staje sie kobietą ;) gdy przez przypadek zabiera jedna torbe z zakupami Rachel i zakłada jej bluzke ;) Joey wtedy mówi że Ross jest kobietą
Macie rację. Powinnam napisać coś w stylu> uznał, że jest kobietą, albo to powiedział;)
To jedziemy dalej: jaki był tytuł "nieprzyzwoitej"piosenki, którą Ross spiewał Emmie?
I Like Big Buds And I Can Not Lie :)
Kto to powiedział:
"Ale nawet nie wstrząsnąłem brzuchem jak miską pełną galarety" (But I didn’t get to shake my belly like a bowl full of jelly!)
Chandler w przebraniu santa claus.
pyt. Jaką piosenkę śpiewał Chandler po rozstaniu z jedną ze swych dziewczyn (nie pamiętam czy to na pewno z janice ? czy kimś innym) siedząc na fotelu w słuchawkach. Zdaje się, że pomagala mu phoebe ?
Od tamtej pory moja ulubiona:D >> "Endless Love" Lionel Richie & Diana Ross
Po rozstaniu z Janice i tak, śpiewał razem z Phoebe:
http://www.youtube.com/watch?v=cJsFMxUpShk
Na co Monika była uczulona?
chandler told, that they are needy, jumpy and nobody knows what they are thinking about, it scares him a little bit.
pyt. w ilu procentach skuteczne są prezerwatywy ??
odp. w 97% :)
pyt.kto zagrał rolę chłopaka, który łatwo wpadał w szał i wyzywał wtedy wszystkich od najgorszych?Umawiała się z nim Rachel.
ben stiller
http://ben.stiller.filmweb.pl/
a kto zagrał chłopaka, który pojawił się u moniki w jedno ze świąt dziękczynienia i nienawidził rejczel ?
Brad Pitt
kto według Rachel naprawił fotel Joeya gdy myslała że sam się uzdrowił ???