Proponuję otworzyć nowy temat w ktorym bedzie dalszy ciąg zabawy w pytanie i odpowiedzi, ponieważ stary temat z tym quizem został już przepełniony. Więc kto zaczyna?
to ja skorzystam ;)
Co według Joey'a jest zrobione z jajek? :PP (chodzi o jeden konkretny przypadek, podpowiem ,ze odpowiedz jest w sezonie 10 ;) )
chyba 2, raz na sylwestra i raz na stole bilardowym niby na poczatku , jeszcze przed 1 odc
chyba Achmaja nie będzie miała nic przeciwko:P
czym zasłynęła babcia Joeya;P?
robila najlepszy deser??? jakis sernik czy cos?? wtedy gdy chandler calowal sie z siostra joey'a i pozniej poszedl do nich na obiad??? ;)
ten odcinek ale babcia ma większy wyczyn na swoim koncie, bardziej historyczny;P
Jako szósta plunęła na wiszące ciało Mussoliniego :)
Zrzekam się pytania, bo nie przeczytałam całego tematu, a nie chcę powtarzać.
ja skorzystam ;)
jaka traume przezyla w dziecinstwie rachel z ktorej nie mogla sie "wyleczyc" prawie do konca serialu??
kiedy bujala sie na hustawce wlosy wkrecily jej sie w lancuchy i zeby ja wydostac to jej mama musiala odciac jej kawalek wlosow i potem byly nierowne przez kilka tygodni :PP
obecnie brak weny na pytanie ;)
a jednak mam :P jak nazywala sie sztuka na ktora Joey zalatwil bilety dla reszty przyjaciol zeby sie ich pozbyc z budynku i urzadzic impreze na dachu dla aktorow ? ;)
"Why don't you like me: a bitter woman's journey through life":PP
Kto ma ludzkiego rozmiaru policjantki Imperial Storm z Sharper Image???;PPP
pete ?? ten co byl z monica i pozniej walczyl na ringu wszystkie chwyty dozwolone?? ;)
ŁŁŁaaajemsiem:D czyli YMCA Village People :D
No to powtarzam swoje łatwe pyt;-)
Co się kojarzyło Rosowi z Carol?
na pewno morelki, buty, data pierwszego razu;)
czym nie chciała być Rachel;P?
3 (1 na początku w barze z Pheobee, 2 na imprezie u Monici i Rachel, 3 jak był wielce zakochany a ona wybrała mężą)
pyt oddaje;)
wlasciwie to 4, jeszcze raz kiedy Joey umowil siebie i Chandlera (tego na randke w ciemno) przed walentynkami i okazalo sie ze kolezanka wybranki Joeya to Janice ;) na drugi dzien zerwal z nia
można powiedzieć że Obrzydliwy Golas znalazł przyjaciela:P Chodził też z nim nago:P
co oglądał Ross kiedy zatęsknił za July:P?
everyday use, fancy , guest , fancy guest :P
co Monica i Chandler dostali w prezencie slubnym od Phoebe? ;D
odp. Zależy kiedy:P Raz obrączka...biedna niewinnie oskarżona striptiserka...a za drugim krem ;)
pyt. Który odcinek jest odcinkiem "fioletowym"?:>
chyba ten w którym sie wyprowadzają i Joey zauważa że mieszkanie jest fioletowe;P? o to chodziło;?P
To nie ten, czyli ostatni czy tam po przeprowadzce tzn zamianie mieszkań, nie pamiętam dokładnie ;-)
Proszę o podanie dokładnie który sezon i odcinek;-)
ja jeszcze tylko kojarze jedna sytuacje gdzie wspomniany zostal kolor fioletowy mieszkania, w sezonie 4 epizodzie 12 gdy przyjaciele grali w gre kto kogo zna lepiej, po przegranej Rachel nie chcac sie przeprowadzac powiedziala ze ich mieszkanie jest kobiece i fioletowe
Odc fioletowy ponieważ, każdy miał coś fioletowego z ubrania, nie tylko główni bohaterowie ale i 2planowi...np Pheobe miała bluzkę, Joey koszulę, koleś pijący kawę w Central Park też koszulę, w tej samej scenie...i podobnie w pozostałych scenach...;-)
To pytanie jest troche bez sensu, bo kto nie zwrócił na to wcześniej uwagi, to teraz żeby znaleźć odpowiedź musi wszystkie odcinki po kolei wertować;] więc bez przesady, równie dobrze moge się zapytać w którym odcinku Joey miał grantowa bluze, albo Ross czarny sweter;)
no dobra to ja sie poddaje , nie mam pojecia o jaki odcinek chodzi, podaj odpowiedz i nowe pytanie, bo chcemy sie dalej bawic :)
joey to twoj kumpel, joey to twoj pryjaciel, "hey gdzie sa wszyscy? siedza u joeya" :P jeoy jest sympatyczny, bedzie tam gdy go potrzebujesz ;)
Jaki jest alternatywny instrument Phoebe? :)