Proponuję otworzyć nowy temat w ktorym bedzie dalszy ciąg zabawy w pytanie i odpowiedzi, ponieważ stary temat z tym quizem został już przepełniony. Więc kto zaczyna?
chyba modelarskiego
jezeli tak to dlaczego w liceum rachel przerwala czytanie ksiazki "wichrowe wzgorza"?? ;)
bo stała na szczycie piramidy;PP
jakich 2 rzeczy najbardziej nie lubi Rachel?
To ja zadam może:
Joey na urodziny Emmy nie miał żadnego prezentu więc przeczytał fragment książki. Kto ją napisał?? ;)
robert munch (nie wiem czy tak sie pisze nazwisko i nie wiem czy dobre imie ;)) ;)
jakiego ciasta (tortu albo dodatku do ciasta) nienawidzi joey ?? ;)
na pieluszkach Bena, gdy chlopacy zgubili go w autobusie
jaki kolor sukienki mialy Monica i Rachel na studniówce?
Rachel niebieską. Monica taką hmmm cimna czerwień jakoś tak;)
co sprawiło, że Chandler zaczął płakać??
Rachel i Ross którzy nie mogli sie dogadać;P
jak według Joeya wygląda 9 rano;P?
jest tak ciemno ze nic nie widac?? to bylo wtedy kiedy byla naprawde 3 a chandler powiedzial mu ze jest 9 ;) jesli tak to pyt oddaje
Hmm chyba to,że Ross i Rachel nie mogli ułożyć sobie razem życia;)
Jeżeli dobrze to podajcie mi 3 rzeczy jakie Preebs miała w pudle z napisem"CRAP FROM THE STREET":))
słoik wazeliny, kocią czaszkę no i komiks Rossa "Mały naukowiec" xD
Jak nazywała sie babcia Carol?
Frankie;p
Jak nazywa sie facet z którym Rachel była na randce, strasznie sie upiła i dzwoniła do Rossa
pierwszy maz janice byl chyba krolem materacy a facet przy ktorym rachel sie upila to michael chyba ;) pewnosci nie mam bo dawno to ogladalam ale rachel chyba chciala tak nazwac kota ;)
Rasa sfinks, Rachel zdawalo sie ze mowil "Rachel"
Komu go sprzedala i za jaka cene?
chandler ;) tylko nie wiem czy dzieki temu ze rodzice powiedzieli mu wtedy o rozwodzie czy moze chodzilo o ten rok w ktorym stracil kawalek palca ;)
dobrze :P wlasnie tez to znalazlam ;)
skorzystam z pytania ;)
jak sie nazywal i czym zajmowal pan z ktorym sypial ojciec chandlera??
Pan Galibardi - nie wiem czy tak się to pisze, był nauczycielem WF Chandlera :P
Czym prócz aktorstwa zajmowała się Kathy? (a właściwie gdzie pracowała)
Hmm...do głowy przychodzą mi 4 rzeczy:
1. Za napady w dzieciństwie
2. Za to że "chciała uciec" z jubilera ubrana w biżuterię
3. Za niebezpieczną jazdę taxówką
4. Za podszywanie się pod policjantkę
Gdzie stawiam za najbardziej prawidłową odpowiedź 4 ;) Bo za pierwsze 3 to powinna trafić. Ale może jeszcze o czymś zapomniałam ;)
Oddaje jeśli tak
może dentysty bo za każdym razem kiedy się do niego udaje to ktoś umiera :D nie jestem do końca pewny :D
Oczywiście jeśli zgadłem to pytanie oddaje standardowo :D
dentysty tez :P ale nie o to chodzilo ;) ona boi sie czegos jeszcze i powiedziala to w tym odcinku w ktorym gary zabil ptaka ;)
Ryb i huśtawek;)
Za co...hm...Qrde dużo rzeczy tam było...chyba krasnale ogrodowe, basen, czy "dżakuzi" :P
pytanie bylo o zwierzatko a nie o rzecz, wiec odpowiedz to tylko rybka, no jeszcze chociaz jedna rzecz za ktora mieli zaplacic