PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809621}

Pułapka

2018 - 2019
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22170
4,9 7 krytyków
Pułapka
powrót do forum serialu Pułapka

Kto jest już po obejrzeniu 3 odcinka? Macie jakieś teorie? Sprawy śmierci Zuzy i Dagmary na pierwszy rzut oka są rozwiązane. Mam jednak pewną teorię. Zuza rzeczywiście zginęła z rąk dyrektorki (nagranie), bo ta nagrała ją przy nielegalnych adopcjach. Ale Dagmara mogła zginąć przypadkiem - była w bluzie od Olgi. Może to Ewa miała zginąć? Właściwie, kiedy dyrektorka jest wyprowadzana z sierocińca to przyznaje się do zabójstwa Zuzy, ale Dagmary nie.

Dodatkowo sprawa z przeszłości dot. spalenia łudząco przypomina sprawę Jolanty B. Myślicie, że może mieć jakiś zwiazek?
I kto wepchnął pod pociąg Justynę? Ten jej internetowy kochanek? Czy może pani prokurator jest w coś zamieszana? Cały czas mam wrażenie, że coś ukrywa. Swoją drogą scena w metrze totalnie jak z finału sezonu house of cards.

Mam wrażenie, że emocje rosną z odcinka na odcinek!

ocenił(a) serial na 8
qmateusz

Totalnie tego nie zauważyłam! To może być cenna wskazówka i oczko ze strony scenarzystow jak w przypadku kruka i nazwy perfum wskazujących na imię zabójcy... a skoro jest ten sam scenarzysta to całkiem możliwe.

dosjak

scenarzystą Kruka jest Jakub Korolczuk a Pułapki Karolina Frankowska i Michał Godzic

ocenił(a) serial na 8
ewaw59

Masz rację. Pomieszałam fakty i chodziło mi o Palkowskiego, reżyserię i „belfra”.

qmateusz

zauważyłam to, może to być ktoś kto póżniej odkryje karty

ocenił(a) serial na 8
ewaw59

Ja już po obejrzeniu 5 odcinka. jak opinie? Po seansie stwierdzam, że część teorii się potwierdziła.
Ciekawie rozwiązali kwestię Leny/Nadii. Niewiadomą pozostają czy Walczak działa na zlecenie Ministra, czy ktoś jeszcze jest zamieszany w sprawę? I w jaki sposób powiązany jest ten gość z rysunku, czy to był płatny zabójca czy ktoś jeszcze bardziej zamieszany w sprawę? Co z prokurator. Wygląda na to, że wie coś więcej, ale czy była w układzie?

dosjak

Czułam że ten teść Czarnego to łobuz ,ale nie sądziłam że taka kanalia .Walczak to facet Pieczyńskiego od czarnej roboty ."Wróbel'' uciekł im 11 lat temu i zaszył się na wygwizdowie, bo pewnikiem by go zabili .Zastanawia mnie to zdziwieniu'' Wróbla'' jak wybucha ta łódka czyżby był jeszcze ktoś od brudnej roboty ,bo że teść maczał w tym wybuchu łapy to jest 100%