PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=139700}

Randka z gwiazdą

I'm with Her
2003 - 2004
7,1 206  ocen
7,1 10 1 206
Randka z gwiazdą
powrót do forum serialu Randka z gwiazdą

Jak tak można???

ocenił(a) serial na 10

Jak można tak skończyć komedię??? Chyba, że to jeszcze nie koniec. Nie można komedii kończyć w ten sposób!!! Powinni się kochać i żyć długo i szczęśliwie!!!

użytkownik usunięty
wilowa

Niestety to był ostatni odcinek :(
Patrzyłem na osiołku i tylko jest sezon1 który kończy się że rozstają się.Oryginalny tytuł ostatniego odcinka:I'm not with Her

http://www.tvtome.com/ImWithHer/ [www.tvtome.com/ImWithHe ...] - tu jest trochę o serialu, ale czytając to, wywnioskowałem, że niestety jest tylko jedna seria :(. Może teraz kręcą kolejną (fajnie by było).

Poprzedni serial na tvn7 (Dzień dobry Miami) skończył się podobnie. Na szczęście powracają Przyjaciele, czyli będzie szczęśliwe zakończenie (choć i tak 10 serii pewnie nie pokażą :( )

ocenił(a) serial na 9
wilowa

Hmm.... chyba jednak nie. Jest 28.03.06 a drugiej (czy następnej) serii nie widać.... szkoda... jestem facetem, a ten serial naprawdę PODOBAŁ mi się.

ocenił(a) serial na 7
Chemical_Clear_White

totalnie zaskoczylo mnie zakończenie.Nie spodziewalam sie że się rozstaną.Byli uroczą parą.

Lalka_4

noo bezsensu taki koniec... może twórcy mieli zamiar nakręcić kolejna serie, ale jednak do tego nie doszło... no zobaczy się, może ejsczez nakręca... fajnie by było. Chcialabym zeby do siebien wrocili...