PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634964}
7,8 7,1 tys. ocen
7,8 10 1 7122
7,0 4 krytyków
Ripper Street: Tajemnica Kuby Rozpruwacza
powrót do forum serialu Ripper Street: Tajemnica Kuby Rozpruwacza

4 sezon????

ocenił(a) serial na 8

Przepraszam bardzo, ale gdzie filmwebu zdaniem leci ten rzekomy 4 sezon Ripper Street???? Jestem niezmiernie ciekawa skąd to wzięliście, tak samo jest z Wallanderem BBC. Byłam zdziwiona widząc że pokazują mi się nowe odcinki tych seriali i weszłam na stronę BBC i niestety nic tam nie ma. Ani 4 sezonu Ripper Street ani również 4 sezonu Wallandera. Weźcie zróbcie porządek bo jest to irytujące.

ocenił(a) serial na 8
ewej

Podpisuje się.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
michaelson8

aha! To nie wiedziałam, dzięki za info :-) 3 sezon był dostępny i się tak skończył jakby miało już nie być kontynuacji, dlatego jestem zaskoczona. Ale w takim razie poszperam za nowymi odcinkami :-)

ewej

No ja właśnie nie rozumiem, według filmwebu dziś ma być 7 odcinek 4 sezonu ("najbliższy odcinek dzisiaj (Wielka Brytania) s04e07"). Natomiast jak klikam na 4 sezon aby zobaczyć szczegółowe daty wypuszczenia odcinków, to nie ma podanej daty dla żadnego odcinka.

ocenił(a) serial na 8
Pijany_Mistrz

Bo 6 poszło na raz!....W jednym czasie,ale nie można znalezc 7 i 8.

ocenił(a) serial na 9
Kalina102

Amazon przejął realizację Ripper Street/

szewcze

Jest i trwa ponad 2h

ocenił(a) serial na 8
ewej

Dzisiaj znalazam 4-ry odcinki z 4-go sezonu.Czemu tutaj nie ma informacji o tym,ze juz wypuszczono 4-ty sezon?Bylabym przegapila!

użytkownik usunięty
Kalina102

4 sezon będzie posiadał tylko sześć odcinków? Nie wiem co ze sobą począć, mam apetyt na jeszcze dwa w tym sezonie :<

ocenił(a) serial na 8

Na Wikipedii jest podane,że 4-ty sezon ma tylko 6 odcinków,czyli...też czekamy na 5-ty sezon...o ile będzie!

użytkownik usunięty
Kalina102

Na to by wyglądało, szczególnie wieńczący szósty odcinek podpis "To be continued". Oczywiście, że czekamy Madame! nie ma innej opcji ! :)

ocenił(a) serial na 8

Mniam...mniam...taki serial toż to uczta! ;-)

użytkownik usunięty
Kalina102

Nie mogę się nie zgodzić :-)

ocenił(a) serial na 9
Kalina102

Będzie piąty i niestety, będzie ostatnim.

ocenił(a) serial na 8
Radzimir_Radzmirowski

Ważne,że będzie ! :-)

ocenił(a) serial na 7
Radzimir_Radzmirowski

Dlaczego niestety? Nie można ciągnąć seriali bez końca, bo inaczej robią się z tego telenowele brazylijskie.

ocenił(a) serial na 8
per333

Oczywiscie...masz rację,ale wydaje mi się że ten serial jest troszkę inaczej zbudowany.Jeden sezon ogląda się własciwie jak jedną opowiesc,więc czekam na 5-tą "transzę" ;-) Jak do tej pory 4-ry sezony były fajne,a co do tego,że seriale są z czasem słabsze....no cóż...jak się nie ma co konkretnego do opowiedzenia w odcinku,to na siłę robi się "mielonkę".W tym przypadku chyba to nie grozi.Ja czekam na kolejny sezon,bo ta opowiesc oprócz kryminalnego wątku ma swietnie zrobiony scenariusz,scenografię,aktorzy grają swoje role koncertowo i ogólnie czuję się jakbym uczestniczyła w całej akcji w tym paskudnym czasie dla Anglii (jesli chodzi o życie ludzi z nizin społecznych.Oczywiscie to moje subiektywne odczucie.

ocenił(a) serial na 8
Kalina102

Hej a gdzie mozna obejrzec 4ty sezon? Dzieki