PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634964}
7,8 7,1 tys. ocen
7,8 10 1 7138
7,0 4 krytyków
Ripper Street: Tajemnica Kuby Rozpruwacza
powrót do forum serialu Ripper Street: Tajemnica Kuby Rozpruwacza

Będzie Kubuś?

ocenił(a) serial na 5

Ledwo co zacząłem serial i zastanawiam się czy będzie w nim w ogóle Kuba Rozpruwacz? Bo jak
ma to być zwyczajny serial kryminalny tyle że w XIX w. to chyba spasuję. Nie mówcie, proszę, nic
więcej poza tym czy w ogóle się pojawi jego postać.

trendixx

Nie pojawia się Kuba Rozpruwacz, choć jest mowa o tym, że go nie odnaleźli i być może w przyszłości takowy się pojawi. W każdym bądź razie w pierwszym sezonie go nie ma, jest tylko czasami wzmianka o nim - za to jest kilka innych niebanalnych ciekawych spraw i serial ma fajny klimat, dla mnie lepszy niż Copper czy Peaky Blinders.

trendixx

Nie ma go i raczej nie bedzie. Rozpuruwacz działal tylko w okreslonym czasie i juz wiecej sie nie pojawil, wiec skoro akcja serialu dzieje sie juz po jego atakach, to raczej nie ma szans zeby wrocil ponownie.

ocenił(a) serial na 10
trendixx

Witam właśnie dodałem obsadę do tego serialu i postać Kuby Rozpruwacza również była wśród tych na Imdb, gra go Ciaran O'Brien (ponoć), bo jak dotąd jeszcze go nie było, możliwe, że w finałowym odcinku się pojawi, tak czy siak świetny serial polecam i pozdrawiam.

JTotaku

hmmm ciekawe:-).

ocenił(a) serial na 10
marcinkf

Sorki obejrzałem kilka zaległych odcinków i nie chcę spoilerować, ale Kubuś o którym wspomniałem to nie TEN nasz:/.