Jak tylko się pojawia to mam ochotę wypieprzyć telewizor przez okno.... kto tej niby aktorzynie dał tą rolę, no scyzoryk mi się w kieszeni otwiera, ta jej mimika twarzy te gestety te jej smęty... no już dawno nikt takich negatywnych emocji ze mnie nie wydobywał na ekranie, powinni ją uśmiercić i byłby święty spokój... maskara
O tak, jest okropna. W dodatku wygląda jakby na coś przewlekle chorowała. Nie przemawia do mnie ta aktorka, kompletnie nie nadaje się do tej roli. Nic nie wnosi do serialu.
też jej nie trawię a w serialu the white queen to bym jej w łeb strzelił.........:)
Mnie też ona denerwuje.
Podobnie wkurzającą rolę ma w ekranizacji powieści Jane Austen "Persuasion" z 2007. Gra hipochondryczkę.
a czy ktoś mógłby mi powiedzieć czemu jej nie ma w 1 odcinku i 2 drugiej serii ? ona gdzieś wyjechała ?
Nie pamiętam gdzie, ale czytałam gdzieś, że jest z Reidem w separacji i wyjechała do matki. Pewnie jeszcze jakoś o tym wspomną.
dzięki bo właśnie w serii 1 nic nie mówili na ten temat ani nie pokazywali i nie bardzo rozumiem czemu do separacji doszło? przez to że ona nadal była w żałobie za córką ? że Reid nie odnalazł córki czy dlatego że zdradził ją z opiekunką sierocińca ?
W odcinku drugim, w celi więziennej jest w miarę wszystko wytłumaczone. S01E08, tam jest akcja z Silverem i dziewczynką, Reid narobił znów żonie nadziei (gdy się pogodziła ze stratą), potem się okazało iż jednak nic z tego plus zdrada z opiekunką. Żona się psychicznie załamała (burda na ulicy).