PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634964}
7,8 7,1 tys. ocen
7,8 10 1 7122
7,0 4 krytyków
Ripper Street: Tajemnica Kuby Rozpruwacza
powrót do forum serialu Ripper Street: Tajemnica Kuby Rozpruwacza

Hej, nie wiem jak to jest, bo wydawało mi się, że z uwagą oglądam ten serial, ale wokół żony Reida jest tyle zagadek..W pierwszym sezonie występuje dość często, ale właściwie tylko w jednego rodzaju scenie: jest obrażona na Reida, ale też bogobojna, filantropijka.. w drugim prawie jej nie ma, na końcu opuszcza swojego męża (wyjeżdża?co robi? nie ma informacji..?), a na początku trzeciego sezonu dowiadujemy się, ze umarła - Reid otrzymuje od ludzi kondolencje.
Czy coś przeoczyłam, jak umarła? Czy przed jej śmiercią pogodzili się ze sobą albo ze stratą córeczki? Czy Edmund Reid w ogóle ją kochał?
Sporo wokół ich relacji różnych niejasności..Właściwie jej bohaterka w serii o Ripper Street jak dla mnie jest zbędna, nie wiem po co ją wprowadzili do scenariusza, gdy można było tylko wspomnieć że E. R. miał kiedyś żonę, jak i córkę.. Po prostu pozostaje wiele niejasności, które trochę nurtują..Może to taki zabieg filmowy, ale czegoś mi tu brakuje, dopowiedzenia historii..kogoś jeszcze to interesowało?

ocenił(a) serial na 8
ank_fw

Z tego co kojarzę to w końcu od tego wszystkiego załamała się psychicznie i zapewne trafiła do szpitala dla obłąkanych. Jest nawet scena w której Reid opowiada o tym lekarzowi psychiatrze którego odwiedza w więzieniu w związku z jednym ze swoich dochodzeń.