Aż sobie specjalnie sprawdziłem info o heroinie i wiecie, że jej pierwszym producentem na masową skalę była firma Bayer. Ta sama, która do dziś produkuje i sprzedaje aspirynę. Niezły kontrast, nie powiem :D
Każdy narkotyk był na początku uznawany za wspaniałe lekarstwo. :) Macie już polską wersję napisów?
Na napiprojekcie już jest.
Miłego oglądania, fajny odcinek. Homer Jackson najlepszy :)
Teraz czas na Walking Dead, a potem Homeland.
Życie kinomana to nie łatwe życie :p
No u mnie też w kolejce Walking Dead, American Horror Story i Zakazane imperium. No i Ripper się ściąga :D
Ja standardowo pobrałem odcinek który już widziałem, brawa dla mnie! :D
Człowiek już się nie może doczekać, a tu potem takie niespodzianki są z roztrzepania! No kurde.
A do imperium przeważnie napisów nie ma i trzeba czekać parę dni aż zrobią, dlatego ja nawet teraz nie ściągam :p
Człowiek Słoń (Joseph Merrick) był autentyczną postacią zyjaca w XIX wieku, wiec to zaden ukłon w strone Lyncha...
Richard Warlow w jednym z wywiadow powiedzial ze jest fanem filmow Lyncha a jeden z jego ulubionych filmow to The Elephant Man
i postanowil wlaczyc do scenariusza watek z Josephem Merrickiem ktory jest jednoczesnie uklonem w strone Davida Lyncha. Mial rowniez prosba do charakteryzatorow oto zeby Joseph Drake ktory wcielil sie w postac Josepha Merricka w Ripper Street mial bardzo zblizona charakteryzacje do charakteryzacji Johna Hurta w The Elephant Man.