PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634964}
7,8 7,1 tys. ocen
7,8 10 1 7138
7,0 4 krytyków
Ripper Street: Tajemnica Kuby Rozpruwacza
powrót do forum serialu Ripper Street: Tajemnica Kuby Rozpruwacza

Wie ktoś może kiedy będzie leciał na BBC trzeci sezon tego serialu?
Wiem że leci na Amazon Prime Instant Video ale jak puszczą na BBC będzie większa szansa na napisy angielskie bo ze słuchu to nie dam rady przetłumaczyć.
Po cichu mam nadzieje że puszczą go na BBC w tym samy mniej więcej przedziale czasu co poprzedni sezon, czyli mam nadzieje ze wystartują z nim w TV pod koniec lutego br. Szukałem w necie info na ten temat ale znalazłem tylko takie info "The eight-episode season will air on BBC One in the U.K. and BBC America in the U.S. in 2015. ".
Jeżeli ktoś ma jakieś lepsze info na ten temat to byłbym wdzięczny za umieszczenie tego w tym temacie.
Dziękuje.

ocenił(a) serial na 9
Michal_Swiderek

Oficjalnie na stronie BBC jest podane, że "Ripper Street" powróci na początku 2015
http://www.bbcamerica.com/ripper-street/about-the-show/

A tutaj z innego źródła krótkie wyjaśnienie:
"Amazon Prime struck a deal with the BBC to produce the show, so will be streaming the show exclusively before it hits television screens.
Episodes one and two will be available to watch from 9pm this Friday. Subsequent episodes will be released each Friday at 9pm, with the season finale dropping on December 26.
The show will subsequently air on BBC One and BBC America early next year, but an air date has yet to be confirmed."

Michal_Swiderek

Wszystkie nowe odcinki są bez problemu dostępne w internecie.

ocenił(a) serial na 10
lightdivining

z napisami?

asclifford7

Nie mam pojęcia, oglądałam bez. Ostatni odcinek w dobrej jakości pojawił się jakieś 2 tygodnie temu, więc przy odrobinie szczęścia powinny być chociaż angielskie.

ocenił(a) serial na 10
lightdivining

Niestety angielskich nie ma nigdzie póki na BBC się nie pojawi serial to nie będzie ich .

asclifford7

Niestety musze sie zgodzic z przedmówca. Jakby były angielskie napisy to tego tematu by nie było

lightdivining

A czy ktoś wie gdzie można znaleźć polskie napisy :-(

w_staszak

Skoro nie ma angielskich, to i polskich. Nikt nie ma tak bardzo niewiele życia, żeby robić i tłumaczenie ze słuchu i synchro :P Na opensubtitles widziałam niby polskie do 1 odcinka 3 serii, ale nie wypróbowałam i nie ręczę.

lightdivining

tamte napisy to fake

lightdivining

A wiesz może skąd można wziąć polskie napisy do 3 sezonu?

ocenił(a) serial na 10
w_staszak

GH zajmuje się tym serialem. Jeśli pojawią się angielskie to i polskie będą.

ocenił(a) serial na 8
Michal_Swiderek

Dla wszystkich zainteresowanych - na subtitlos.es pojawiły się angielskie napisy do 1 odcinka 3 sezonu. Sprawdziłam, są ok :).

ocenił(a) serial na 9
Michal_Swiderek

BBC America - jest już podana oficjalna data premiery 3 sezonu : środa 29 kwietnia

Evie_MacR

są już polskie napisy do pierwszego odcinka z trzeciego sezonu

ocenił(a) serial na 10
Michal_Swiderek

Czyli teraz "sprawa" powinna się ruszyć i systematycznie pojawiałyby się napisy angielskie a potem polskie?

ocenił(a) serial na 8
TeamJosef

miejmy nadzieje..ostatnie 3dni zyje z ripper street wszystkie odcinki 3 sezonu mam ale tylko do dwoch pierwszych sa napisy jak na razie..:(

ghost31

Ja nie mogę znaleźć odcinków od piątego do końca :/ Ale mam rozumieć, że gdzieś są?

ocenił(a) serial na 8
headge

dodaj mnie do znajomych tutaj bo nie wiem jak sie to czyni a przesle ci linki

ocenił(a) serial na 8
ghost31

Również byłabym wdzięczna za przesłanie linków od 3 odcinka do końca, o ile są w oryginalnej wersji językowej i bez napisów.

ghost31

ok, dodałam. Czekam z niecierpliwością. Dzięki

Michal_Swiderek

Na addic7ed od już są wszystkie napisy po angielsku do 3 sezonu

Michal_Swiderek

na opensubtitles są polskie napisy do 5 odcinków 3 sezonu

ocenił(a) serial na 8
sweet_nothing

Dotarł ktoś może do napisów do ostatniego odcinka 3 sezonu? Do reszty są.

sweet_nothing

Głupie pytanie, ale gdzie można obejrzeć 3 sezon online z wgranymi napisami?

mwop

na serialeonline, ale tylko 3 odcinki... ja ściągnęłam sobie resztę ,ale napisy do 6odc nie były zsynchronizowane,a ja się nie umiem z tym bawić, no i czekam aż się ktoś zlituje i wrzuci

ocenił(a) serial na 10
sweet_nothing

Są odcinki z napisami na stronie zwierzaków z dużymi policzkami chomi, u Cat84 wszystkie gotowe.