PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634964}
7,8 7,1 tys. ocen
7,8 10 1 7122
7,0 4 krytyków
Ripper Street: Tajemnica Kuby Rozpruwacza
powrót do forum serialu Ripper Street: Tajemnica Kuby Rozpruwacza

http://www.spoilertv.com/2013/12/ripper-street-cancelled.html

I pewnie znowu w ostatnim odcinku dadzą wątki których zakończenia się nie doczekamy :/:/

ocenił(a) serial na 7
katie_17

no nieeeee. w komentarzach ludzie pisali, ze wszystko przez przeniesienie daty emisji z niedzieli na poniedziałek spadła popularność o połowę. W każdym razie boli mnie to nie zmiernie....

katie_17

Tyle badziewia kręcą w nieskończoność, a jak się trafi dobry serial to go kasują :(

ocenił(a) serial na 10
katie_17

Ta, więcej teleturniejów i reality srołów oraz kiepskich komedii i dramatów, a tracimy naprawdę dobre seriale. Wzorem amerykańskich stacji, co niektórych, BBC się stacza jak dla mnie. Doktor Who też nie jest już tak dobry, jak kiedyś, że tak wtrące.

ocenił(a) serial na 8
katie_17

Dwóch Brytyjczyków, Irlandczyk i Amerykanin a to wszystko w epoce wiktoriańskiej. Niestety nie dali mi się długo tym nacieszyć :/ Już dawno żaden serial tak mnie nie zainteresował i oczywiście musieli go skasować. Teraz zacznę oglądać chyba tylko skończone produkcje, ponieważ nie pierwszy raz dobry serial zdejmują z anteny. Eh mimo wszystko dobrze, ze w ogóle jest brytyjska telewizja, a przynajmniej jej wycinek który oglądam, bo niestety ciężko o coś interesującego w mediach.

użytkownik usunięty
Baiken

Polecam Breaking Bad, The Wire, The Sopranos :)

ocenił(a) serial na 10
katie_17

Szkoda.

ocenił(a) serial na 10
katie_17

Ta wiadomość zepsuła mi wieczór:/ (może jeszcze się im odwidzi).

ocenił(a) serial na 6
katie_17

Co za okropny news. Serial jest świetny a tu taka przykra niespodzianka. I tu masz rację, można się tylko domyślić, że drugi sezon zakończy się nie dokończywszy rozpoczętych wątków, bo ta wiadomość o cancelu wydaje się nagła, a aktorzy pewnie już dawno zeszli z planu. Jeszcze większy żal, bo niektóre jeszcze gorsze produkcje w dalszym ciągu utrzymują się w ramówce. Jestem naprawdę mocno zawiedziona takim stanem rzeczy.

ocenił(a) serial na 10
agasz84

na facebooku jest strona z akcją protestacyjną by nie kasować serial !!!! dołączcie się i przesyłajcie znajomym którzy też oglądają

https://www.facebook.com/pages/Petition-for-Series-3-of-Ripper-Street/7697388463 73840?fref=ts

ocenił(a) serial na 10
asclifford7

jest szansa na 3 serię!!! :D

http://www.digitalspy.co.uk/tv/s213/ripper-street/news/a537546/ripper-street-to- get-third-series-as-part-of-co-production-deal.html

ocenił(a) serial na 8
asclifford7

Będę zatem mocno trzymać kciuki! Oby powrócił!

ocenił(a) serial na 6
asclifford7

Więc mam wielką nadzieję, że się uda i serial powróci na ekrany. :)

ocenił(a) serial na 8
katie_17

Jeśli to już koniec, to czy serial ma zamknięte zakończenie, a nie jak np. w serialach typu "Alcatraz" czy "The Missing"?

ocenił(a) serial na 8
Harry71

Harry. Niestety nie... 7 i 8 odcinek drugiej serii pozostawiają po sobie więcej pytań niż odpowiedzi. Btw, to chyba dwa najlepsze odcinki tego świetnego serialu. Również czekam z nadzieją na 3 sezon.

owall

Dwa ostatnie odcinki były ok, ale scena bezpośrednio kończąca ósmy była idiotyczna.

ocenił(a) serial na 7
Harry71

teoretycznie mozna przyjac, ze wszystkie watki zostaly zakonczone, choc sa tak poprowadzone, ze kazdy z nich moze byc dalej swobodnie kontynuowany, na wszystkie pytania raczej mamy odpowiedzi, nie pozostawaia praktycznie zadnych pytan, a juz napewno nie takich jak w alcatraz - gdzie nie mielismy zadnych odpowiedzi,

a to ze ktos stawia teze ze wiecej pytan niz odpowiedzi wynika z tego ze tworcy pozostawili wszystkie watki tak, ze mozna uznac iz zostaly zakonczone, ale moga byc tez dalej rozwijane przez tworcow, ktorzy spodziewali sie, ze beda krecic 3 sezon, czyli nie zostaly zakonczone tak jakby fani sobie tego zyczyli (co pewnie by sie stalo jakby tworcy wiedzieli, ze kreca ostatni sezon)

katie_17

cos juz jakis czas temu n HATAK czytalem ze skasowany tenserial ale KLAPA szkoda strasznei bo zaden serial niedorownywal jemu pod wzgledem "klimatu, prowadzenia " i wogole naprawde warty poelceia ŻALOBA po skasowaniu , a moze jednak wznowia hmmmm??!?!??!?!?!..

ocenił(a) serial na 10
marcinkf

Ktoś podobno jakiś czas temu (z drugiej ręki to wiem) kupił prawa do tego serialu wiec może niebawem się coś tutaj ruszy.
Serial się bowiem zakończył strasznie (jedne wątki zamknięto, ale kolejne otwarto szeroko na oścież).

katie_17

W BBC America mają wznowić drugi sezon, ale coś tam się kręci wokół tego, że ktoś inny ma zrobić serial, do oglądania online, a BBC później wykupi prawa, jeżeli dobrze zrozumiałam....