PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634964}
7,8 7,1 tys. ocen
7,8 10 1 7122
7,0 4 krytyków
Ripper Street: Tajemnica Kuby Rozpruwacza
powrót do forum serialu Ripper Street: Tajemnica Kuby Rozpruwacza

Świetny serial, genialnie zagrany, bardzo dobrze napisany. Irytuje mnie tylko dodatek w tytule "Tajemnica Kuby Rozpruwacza" . To mylące.

ocenił(a) serial na 10
tom39

Nie do końca, w końcu jego duch nadal unosi się po zapomnianej przez Boga dzielnicy Whitechapel, ta nierozwiązana sprawa zaważyła na życiu niektórych bohaterów. Kto wie czy poczciwy Kuba wkrótce się nie pojawi?

ocenił(a) serial na 9
Skandal

To prawda, pojawił się np. pod koniec pierwszej serii ( próba wmanewrowania Homera Jacksona w morderstwo) . Mi bardziej chodziło o to , że np. znajomi kiedy usłyszeli o tajemnicy pomyśleli , że cały serial opowiada o toczącym się śledztwie. "Co , znowu Kuba Rozpruwacz ? " :-)

ocenił(a) serial na 10
tom39

Szczerze mówiąc, nie wiem dlaczego, ale moja pierwsza myśl gdy na ekranie pojawił się konstabl Albert Flight była taka, że jest on Kubą Rozpruwaczem. Teraz już wiadomo, że owszem, podejrzenia powinienem mieć, ale nie w tym kierunku ;) Wyobraźcie sobie co mi wyobraźnia dobudowała do tego. Wielki nieschwytany Rozpruwacz dołącza do policji i w jej szeregach gra wszystkim na nosie. Ech, wyobraźnia.

ocenił(a) serial na 9
Cecylio

Strasznie dużo jest tych teorii nt kto był Rozpruwaczem. Co rok nowa.

tom39

Dla mnie I sezon bardzo fajny,II sezon bardzo słaby i miałem już sobie III sezon odpuścić.I dobrze,że tego nie zrobiłem,bo twórcy przeszli samych siebie-dla mnie to było mistrzostwo...

ocenił(a) serial na 9
pawelk1504

Niestety na razie nie mam dostępu do sezonu 3. Posucha :-( W sumie to świeża sprawa, chyba dopiero się skończył....

tom39

Ściągnąłem z aresa,a napisy wiadomo skąd.Nie ma jeszcze tłumaczenia tylko ostatniego odcinka,ale naprawdę poziom całego sezonu świetny...

ocenił(a) serial na 9
pawelk1504

Super, wielkie dzięki. Od razu poprawił mi się humor, bo szukałem i szukałem i nic :-)

tom39

To masz ułatwienie napisy na pewno są do wersji-WEBRIP.x264-FaiLED.mp4.torrent

ocenił(a) serial na 9
pawelk1504

:-) :-) :-) dziękuję.

tom39

spoko

tom39

Teraz i ja jestem szczęśliwy-właśnie zrobili napisy do ostatniego odcinka...

ocenił(a) serial na 9
tom39

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b5/Leman_Street_detectives.jpg
jestem zadziwiona adekwatnością castingu!

wruuum

serial ma jedną fabułę czy w każdym odcinku coś innego?

ocenił(a) serial na 9
Maverick0069

Jeden odcinek jedna historia ale jak to w serialach są wątki, które gdzieś w tle sobie biegną. W każdym razie jeden odcinek można sobie oglądnąć na chybił trafił.

ocenił(a) serial na 9
wruuum

Rzeczywiście! Świetne zdjęcie :-) To tylko potwierdza, że film dopracowany w detalach:-) Mnie jeszcze Adam Rothenberbg niezmiennie kojarzy się z Vincentem Casselem, na początku nawet tak pomyślałem. A cóż to? V. Cassel w serialu? :-)