PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73436
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Otwieramy D-Team , czyli detektywi - team.
Zasady tego wątku są proste, śledzimy poszlaki na podstawie dowodów analizujemy wszystko co wiemy po kolei. Prosiłabym skupić się na konkretach i powstrzymać się od komentarzy typu " o nie tylko nie on ja go kocham"

Najpierw wypiszmy wszystkie podpowiedzi co wiemy potem zbierzemy je w jeden post i będziemy wstawiać dowody w postaci cytatów, zdjęć itd. I analizując.
I tak jestem pewna, że w ostateczności znajdziemy lepsze A.
Proponuje też przeanalizować wątki jak A dobierało współpracowników, jaki mogło mieć motyw i jak przejęło tą grę. Czy Ali też można zaliczyć do kłamczuch.
Czy przypadkiem Shana nie była marionetką A ?
I proponuje tez rozdzielić co było w wiadomościach od A jak było nią Mona, a co po jej zdemaskowaniu
1. A pojawia się w pierwszym odcinku
2. Nosiło kaptur ( i tu zagadką jest dla mnie czy nie chodzi o odcinek specjalny gdzie pokazali różne wersje jednej sceny pod radley gdzie kilka aktorów grało jedną scenę w kapturze - w ostateczności wybrano Tobiego )
3. A miało motyw
No i zapomniałam co miałam więcej wypisać :)
Liczę na pomoc do dzieła !

ocenił(a) serial na 8
madfugitivexo

ja obastawiam Seana albo Iana

shiva89

Po obejrzeniu pierwszych dwóch minut 10 odcinka, zastanawiam się czego musiały dowiedzieć się kłamczuchy, że próbują ratować Charlesa, boją się, że jednak popełni to samobójstwo.

Może w noc zaginięcia Ali nie wszystko potoczyło się tak jak miało? Wiadomo, że Charles uciekł z Radley, wtedy gdy Bethany. Ale może nie uciekli razem? Może on poszedł za Bethany żeby ją przed czymś powstrzymać ? (np. przed wyjawieniem prawdy o śmierci Marion, może miała z tym coś wspólnego Pani D.? ) No i uderzając Ali kamieniem w tył głowy myślał, że to właśnie Bethany, przecież obie miały te żółte topy.
Zastanawiam się co nam zaserwują w tym 10 odcinku.. Przecież Charles zrobił im tyle złego. Istnieje coś, co może go usprawiedliwić? Pewnie okaże się, że wszystko to były same przypadki.
No cóż, pozostaje nam czekać :D

Moje typy:
Charles- Wren, Lucas, Noel
Red Coat- CeCe, Melissa, Maya, Sara
Black Widow- Ashley, Melissa
:D

shhhhh

ogolnie na stronie pllfinale co kazde udostepnione 100tys tweetow wrzucaja wskazowke co do tozsamosci A. na razie sa 3

nojaka

Wskazówki typu "A ma mniej niż 50 lat" .. Tylko mają podkręcić atmosferę, raczej nie wniosą nic nowego.