Otwieramy D-Team , czyli detektywi - team.
Zasady tego wątku są proste, śledzimy poszlaki na podstawie dowodów analizujemy wszystko co wiemy po kolei. Prosiłabym skupić się na konkretach i powstrzymać się od komentarzy typu " o nie tylko nie on ja go kocham"
Najpierw wypiszmy wszystkie podpowiedzi co wiemy potem zbierzemy je w jeden post i będziemy wstawiać dowody w postaci cytatów, zdjęć itd. I analizując.
I tak jestem pewna, że w ostateczności znajdziemy lepsze A.
Proponuje też przeanalizować wątki jak A dobierało współpracowników, jaki mogło mieć motyw i jak przejęło tą grę. Czy Ali też można zaliczyć do kłamczuch.
Czy przypadkiem Shana nie była marionetką A ?
I proponuje tez rozdzielić co było w wiadomościach od A jak było nią Mona, a co po jej zdemaskowaniu
1. A pojawia się w pierwszym odcinku
2. Nosiło kaptur ( i tu zagadką jest dla mnie czy nie chodzi o odcinek specjalny gdzie pokazali różne wersje jednej sceny pod radley gdzie kilka aktorów grało jedną scenę w kapturze - w ostateczności wybrano Tobiego )
3. A miało motyw
No i zapomniałam co miałam więcej wypisać :)
Liczę na pomoc do dzieła !
Po obejrzeniu pierwszych dwóch minut 10 odcinka, zastanawiam się czego musiały dowiedzieć się kłamczuchy, że próbują ratować Charlesa, boją się, że jednak popełni to samobójstwo.
Może w noc zaginięcia Ali nie wszystko potoczyło się tak jak miało? Wiadomo, że Charles uciekł z Radley, wtedy gdy Bethany. Ale może nie uciekli razem? Może on poszedł za Bethany żeby ją przed czymś powstrzymać ? (np. przed wyjawieniem prawdy o śmierci Marion, może miała z tym coś wspólnego Pani D.? ) No i uderzając Ali kamieniem w tył głowy myślał, że to właśnie Bethany, przecież obie miały te żółte topy.
Zastanawiam się co nam zaserwują w tym 10 odcinku.. Przecież Charles zrobił im tyle złego. Istnieje coś, co może go usprawiedliwić? Pewnie okaże się, że wszystko to były same przypadki.
No cóż, pozostaje nam czekać :D
Moje typy:
Charles- Wren, Lucas, Noel
Red Coat- CeCe, Melissa, Maya, Sara
Black Widow- Ashley, Melissa
:D
ogolnie na stronie pllfinale co kazde udostepnione 100tys tweetow wrzucaja wskazowke co do tozsamosci A. na razie sa 3