PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73326
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Oto co już znalazłam na temat 11 odcinka.

http://www.facebook.com/note.php?note_id=237305232975667
"After being pushed around, threatened and more by “A,” Emily is at a breaking point and
her friends know that something drastic has to be done to save her. The girls turn to the
only person they have come to trust and know that she can’t let their secrets out – Dr.
Anne Sullivan. Finally being able to reveal the torment that “A” has put them through to
someone outside of the tight-knit group gives the girls a sense of relief and Emily a new
sense of courage. But with the cat being out of the bag, has a weight really been lifted off
their shoulders, or could it possibly have just provoked a beast? And now that Dr.
Sullivan is aware of “A” and what the girls have been put through, could she be next on
“A’s” target list?

Meanwhile, Hanna’s grandmother comes to town to stir up trouble for Tom’s rehearsal
dinner. "

http://www.youtube.com/watch?v=M_MmKaDiS0Y - promotional photos!

Zakładam oddzielny temat, by nie mieszać o tym odcinku w innych postach.

ocenił(a) serial na 10
paula12333

Generalnie zawiodłam się na odcinku, ale mam nadzieję, że to tylko takie 'wprowadzenie' przed summer finale. Nic ciekawego się nie wydarzyło. Na plus Hanna - super grała pijaną :D Spencer + Toby = <3333 Ale coś czuję, że po tym "it will never ever happen" mogą się jednak rozstać. Martwię się o Mike'a - ta rodzina ma jednak dużo kłopotów :< No i coraz bardziej nie podoba mi się ojciec Spencer. No ale to się wyjaśni...kiedyś. :D

paula12333

rano nie widziałam ;o ale faktycznie, jest :D

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

da ktoś link do odcinka?

ocenił(a) serial na 10
hoaxmaker

http://videobb.com/watch_video.php?v=EaAFea4WlDUM

hoaxmaker

http://www.filesonic.com/file/1748995921/pretty.little.liars.s02e11.i.must.confe ss.hdtv.xvid-2hd.avi

Chimcharo

ludzie weżcie odczepcie się od tego Ezry nieszczęsnęgo :P

edieee

nieszczęsnego?to ja stałam się nieszczęsna przez oglądanie tej ofiary losu :P

Oleandria

i wlasnie dlatego nie wierze by taki ktos był A :P

edieee

Diabeł w przebraniu hahaha :D

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

są gdzieś ang napisy?

hoaxmaker

Nie.

youhaveamessage

Jakby gdzieś się pojawiły ang. napisy to dajcie znać. Szukałam wszędzie ale nie znalazłam. Zwykle o tej porze już były.

ocenił(a) serial na 7
SYLWIA95

ja tak samo i nic. linki które podajecie nie chcą się otworzyć niestety. pewnie dlatego że to taki ważny odcinek i A nad wszystkim czuwa :)

youhaveamessage

dokladnie;D

Iluvia

aaargh. boski odcinek. ostatnio jakoś tak 3 odicnki pod rząd i wszystkie świetne. strasznie szkoda, że A. tak szybko pozbyło się terapeutki. Chętnie bym zobaczyła jak doktor dołącza do dziewczyn i teraz w piątkę muszą stawiać czoła A. na plus brak Ezry. Od początku czułam, że próa przyjaźni Kate & Hanny źle się skończy. Ojciec Spencer też nieźle namieszał. nie wiem jak wytrzymam do nastepnej środy ; d

Iluvia

Czy ktoś może zna tytuł piosenki, która leciała na końcu, jak one przyszły do tego gabinetu etc?

ocenił(a) serial na 8
BloodyHope

"Where The Lonely Ones Roam" - Digital Daggers

ale nigdzie nie moge jej znalesc ;/

paula12333

O kurde. ;| Ale bardzo dziękuję i tak za tytuł! :) Może w końcu się gdzieś pojawi, bo na pewno dużo fanów będzie chcialo ją znaleźć.

BloodyHope

też szukałam w googlach i nic, a piosenka świetna :<

ocenił(a) serial na 8
yootsuu

http://themusicontv.blogspot.com/2011/08/pretty-little-liars-season-2-episode-11 .html

tutaj sa wszystkie ale kompletnie nie moge znalesc do popbrania tej ostatniej jak cos to dajcie znac ;)

ocenił(a) serial na 9
Iluvia

Żałuję, że nie udało mi się wczoraj obejrzeć odcinka. Muszę teraz poczekać na wersję z napisami i wtedy będę komentować!

ocenił(a) serial na 7
Iluvia

jestem w gimnazjum, uczę się ang. od nie dawna, ale nie mogłam się doczekać napisów to sobie oglądnęłam... o dziwo zrozumiałam prawie wszystko... Dlatego mógłby mi ktoś przybliżyć rozmowę Spencer z ojcem? I o co chodziło w tym salonie Montgomerów (czy jak to się pisze), bo tylko z tym miałam problem... :)

OlenQ

Dziewczyna bardzo ładnie streściła rozmowę Spence z ojcem, poszukaj sobie na ostatnich stronach tematu 'Kim jest A', w części 4. :)

ocenił(a) serial na 7
Iluvia

ja widziałam bez napisów jak chcesz to mogę Ci podać link :) Jak się będzie dało wstawić... :)

ocenił(a) serial na 7
OlenQ

dzięki :)

OlenQ

czemu nie ma jeszcze odcinka na iitv??

Leo_Wyatt

Też się właśnie zastanawiam dlaczego nie ma odcinka na iitv ani napisów ang. ale odcinek możesz oglądnąć na:

http://videobb.com/watch_video.php?v=EaAFea4WlDUM

SYLWIA95

dzięki za linka :)

Leo_Wyatt

nie wiem jak u was ale u mnie sie nie da ogladac na tym videobb, co chwile ten suwak przeskakuje na sam koniec :/

ocenił(a) serial na 9
OlenQ

Będę wdzięczna za linka, bo na iitv jeszcze chyba nie ma. :(

Iluvia

dzięki ;) ja mam nadzieję, że ktoś jednak doda na iitv, bo zawsze tam oglądam. Ciekawe co z napisami :)

youhaveamessage co z Tobą?:))) znalazłaś może napisy? kiedy będą? ;*

Leo_Wyatt

Nie ma jeszcze angielskich napisów, na pewno zacznie tłumaczyć jak umieszczą angielskie, zawsze tak robi. :)

ocenił(a) serial na 4
BloodyHope

bardzo mnie dziwi, że jeszcze nie ma. przeważnie były o 10-11 naszego czasu :))
zresztą nie ważne kiedy, ważne, że będą. youhaveamessage kosztuje to wiele pracy i czasu, a wiem coś o tym, bo tłumaczyłem końcówkę Chloe King. żmudna praca. :}

equinox17

A ja jak jeszcze nie wiadomo było, czy wyjdą książki u nas, to tłumaczyłam, bo koleżanka nie zna dobrze angielskiego i chciała, żebym jej tłumaczyła i to jest dopiero żmudna praca, dlatego doceniam takie osoby, które stale tłumaczą jakieś seriale.

ocenił(a) serial na 4
BloodyHope

to prawda. ogólnie tłumaczenie to zajęcie dla wytrwałych ;d

BloodyHope

Ja sciagalalm z chomika jakies tlumaczenia moze to od Ciebie??:P

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

ej możecie mi podać link do tego streszczenia rozmowy Spencer z ojcem? Bo nie mogę znaleźć ;/ Przejechałam kilka ostatnich stron i nie ma ;/

OlenQ

"Ojciec Spencer zmienił testament babci Allison. W pierwotnej wersji cała gotówka szła do Jasona i Ali, ale Ali powiedziała swojej babci, że on tylko pije i ćpa, więc jej babcia zmieniła swoją ostatnią wolę i wszystkie pieniądze zapisała Allison. Po tym jak okazało się, że Allison nie żyje, jej rodzice poprosili ojca Spencer o zmianę testamentu, żeby nie było, że Jason miał motyw, żeby zabić siostrę. Oczywiście Spencer uznała, że Ali powiedziała o tym Jasonowi i dlatego on ją zabił. Potem chciała o tym komuś powiedzieć, ale nie może bo jej ojciec będzie miał kłopoty. Dlatego spytała go, po co w ogóle im pomógł, wychodzi na to, że państwo Dilarentis mają haka na rodzinę Spencer. "

ocenił(a) serial na 7
BloodyHope

okej DZIĘKI WIELKIE :D może okaże się, że Jason jest synem pana Hastingsa? Czytałam kilka takich postów no i sama tak myślałam od pokazu mody... :D

OlenQ

Tez tak podejrzewam ze to jego syn:P

izka21gramowa

Ja też, jeszcze zrobił taką dziwną minę na pytanie Spencer co oni mają wspólnego z DiLaurentisami.

ocenił(a) serial na 10
BloodyHope

a ja na którymś z amerykańskich for czytałam ich przypuszczenia co do osoby A. Uważaja ze to wiadoma trójka : jenna garett i ian ale do tego dochodzi to ze każda z dziewczyn ma swoja...prywatna A. Np Hanna ma Mone

efi19

ciekawe ile jeszcze trzeba będzie czekać na dodanie odcinka na iitv :(

Leo_Wyatt

No mnie tez dziwi ze jeszcze nie ma zawsze juz o tej porze byl;( Ja ytez tam lubie ogladac ale dzisiaj nie wytrzymalam.

izka21gramowa

uf jest 11 odcinek na iitv :) wiadomo czy są już angielskie napisy? ;) i kiedy będą po polsku? pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 4
Leo_Wyatt

angielskich napisów wciąż brak, a bez nich nie ma możliwości zrobienia polskich, także cierpliwości :))

equinox17

Dokładnie. Dajcie spokój z tymi pytaniami ciągle, jakby były to by już YHAM napisała Wam, że robi napisy i o której się możecie ich spodziewać. Po prostu nie ma nadal angielskich napisów, nie wiadomo czemu, a ona bazuje na nich, gdy tłumaczy, więc cierpliwości.

Leo_Wyatt

No ja nie wyytrzymalam ogladnelam gdzie indziej ale jak tylko beda napisy to ogladam jeszcze raz:)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

@izka21gramowa a może podać linka albo nick użytkownika gdzie są napisy na chomiku?

katia_2007

W ogóle NIE MA napisów, przecież napisała, że obejrzała po angielsku, a obejrzy jeszcze raz GDY będą napisy.