PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73321
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka
ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

Już po raz trzeci zadajesz to samo pytanie.
Ja osobiście nie mam.

ocenił(a) serial na 9
Versatile_Nat

sylwetka była raczej męska, może dlatego masz takie odczucie.
nie wiem czy to akurat tekst do faceta, ale raczej z mężczyzną gadała.

ocenił(a) serial na 8
belciara

sklep z bransoletkami. ;)

ocenił(a) serial na 9
kala321

tak myślałam :P. szczerze to już nie pamiętam co tam mówiła, ale zauważyliście, że gdy pod koniec mamy pokazane czyny A często mówią "masz śliczne oczy/ tęskniłam za tymi ślicznymi oczkami" to raczej tekst do kobiety...

ocenił(a) serial na 8
belciara

To prawda... Ciekawi mnie do kogo kierowane. Allison miała ładne duże oczy... Ale nie zmartwychwstała raczej ;p

ocenił(a) serial na 9
marta93_66

obejrzałam jeszcze raz i stwierdzam, że to może być prawda. gdy czarny łabędź stoi przy Lucasie i Jennie to ma taki kolor włosów jak matma hanny. tak, może chciała porozmawiać z lucasem o tym prześladowcy, a jenne mogła pytać o pożar- hanne ostatnio o to pytała. potem ucieka przed dziewczynami, bo nie chce, żeby jej córka się dowiedziała, że ta ją szpieguje.

ocenił(a) serial na 10
belciara

Nie, Łabędź jest młoda. Btw, przyjrzyjcie się osobie z którą rozmawia Jenna. Ma czarną koszulę i kamizelkę (widać na plecach sprzączkę do pasków) a takie nosił Ezra... xD

Hmm_Ciastko

Wow, po prostu wow ;o
Może rzeczywiście Mona nie jest A, ale za to finał wbija w ziemię. Mamy drużynę A- Mona, Lucas, Jenna i Melissa. Można spodziewać się jeszcze dużo akcji.

Powrót Ezry jak dla mnie strasznie naciągany. Za to Spencer i Toby razem mnie cieszą <3
No i śmierć Mayi. Ciekawe na ile A miało coś z tym wspólnego ..

Hmm_Ciastko

Ten odcinek byl beznadziejny.... chyba jednak Ali zyje i ma uklad z Jenna. Stawiam na to ze obie wrobily dziewczyny ze niby oslepily Jenne. Ona nigdy nie byla niewidoma i razem z Alison proboje je zniszczyc bo jak to mowila przyjaciol trzymaj blisko a wrogow jeszcze blizej.

ocenił(a) serial na 9
HumMe

skoro Jenna miała operacje to raczej musiała być ślepia. lekarze by zauważyli.

ocenił(a) serial na 10
belciara

tak,Jenna była slepa,ale jaki miala cel,zeby potem udawac,ze niby nie odzyskała wzroku to juz kij wie....
Wszystko zamieszane jest.
W ogole czy ktos zwrocil uwage na to,ze byl spoiler,ze w ostatnim odcinku bedzie o sprawie jasona,a nic nie bylo?

Versatile_Nat

Te spoilery w ogóle są zakłamane -.-

ocenił(a) serial na 10
HumMe

Ale to Alison wrzuciła petardę do tej szopy z narzędziami. Nie dziewczyny. Dziewczyny od samego początku próbowały ją odwieść od tego pomysłu. Jenna i Ali były wrogami, widać dokładnie jak w odcinku Halloween Jenna i Mona zakładają swój anty-Alison klub. Wiec Alison i Jenna nie sa raczej przeciwko PLL.

Udaje ślepą, bo przecież tak jest znacznie łatwiej szpiegować.

ocenił(a) serial na 10
katarzyna_fiuk

dokladnie.

A co myslicie o braku info o sprawie jasona?

ocenił(a) serial na 10
katarzyna_fiuk

dokladnie.

A co myslicie o braku info o sprawie jasona?

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

przepraszam,u góry dodało mi sie 2 razy.

haha patrzcie na to
http://besty.pl/885106

a to sie wam nie kojazy z tylem wlosow Ali?badz Hanny?
http://besty.pl/884965

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

od dzis kreca 3 sezon!

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

Boże, po co dodajesz jakieś rzeczy z bestów? Co to ma wspólnego z tematem. Jezu...

ocenił(a) serial na 10
Roxelle

to wolny kraj,wiec dodaje co chce,a poza tym to jest strona ogolnie poswiecona PLL,wiec chyba jakieś powiązanie z tematem jest.

ocenił(a) serial na 3
Roxelle

Versatile_Nat ma rację... przecież tu zawsze było luźno, nie trzeba skakać, ktoś dodał dla frajdy i tyle ;)

ocenił(a) serial na 4
RobertSolski

A więc, obejrzałem już finał i według mnie nie jest on zły, tak jak to oceniała większość. Przede wszystkim dlatego, że po samej końcówce widać, że to nie Mona przewodzi tą grupą, a jedynie jest jej członkiem, a wszyscy dobrze wiemy, że miała motyw, by mścić się na dziewczynach mimo tego, że są pewne nieścisłości jak to, że dziewczyny zaczęły jej zabierać Hannę dopiero po pierwszych wiadomościach 'A'.
Według mnie osoby, które po finale 2 sezonu zrezygnują z oglądania kolejnych odcinków robią błąd, bo znając twórców serialu, w 3 sezonie znów wszystko się zmieni, poza tym po poprzednich odcinkach można śmiało wnioskować, że ujawnienie się Mony może i coś wyjaśnia, ale bardzo niewiele.
Ja osobiście po finale nie jestem rozczarowany, a raczej wręcz przeciwnie.

bartekmaksimczuk

może tu mi ktoś odpowie:

w paru już dyskusjach podejrzewają Ezre. Jaki miałby mieć motyw?

ocenił(a) serial na 7
Bankowski_17

wiedziałam ze Ezra nie okaże się w finałowym odcinku "A" a nawet nie wykaże żadnego powiązania z "A" ale po mimo to dalej większość będzie go obstawiać !!
Jak dla mnie, czysta głupota (choć interesująca ;D)