Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73558
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Promo już jest!:)

http://www.youtube.com/watch?v=eai3siG6bjg

Będzie Caleb, ale zapowiada się nudny odcinek - a tak dobrze się ogląda, gdy nie ma Ezry:D:)

Wiecie kiedy będzie kanadyjskie promo?

Sneak Peek: (ja nie oglądam, ale dla Was:))

http://www.youtube.com/watch?v=m-QbbLwGuGc
http://www.youtube.com/watch?v=5OyzR4P4yXk
http://www.youtube.com/watch?v=OHu6ygb4kEE

ocenił(a) serial na 2
Hoax

Zauważyłyście, że ostatnie nagranie May'i wygląda na noc w której zginęła? Pod koniec filmiku pojawiają się takie czerwone światła jak od radiowozu policyjnego.
Poza tym scenarzyści robią wszystko żebyśmy myśleli, ze Wren to kolejny -A. I jeśli to ma być znowu takie oczywiste to moim zdaniem się nadaje.
Czy tych cukierków co bierze -A już kiedyś nie widzieliśmy?

Inspire_Mara

A te cukierki to nie były u Hanny mamy w banku?? Nie brała ich ta kobieta co mamuśka Hanny ją okradła??

ocenił(a) serial na 2
izka21gramowa

One chyba były karmelkowe w banku, ale jakoś tak mi się też z Hanną podświadomie skojarzyły :)

Inspire_Mara

Haha. Jakby mama Hanny była A to bym padła. Tylko to by mnie mogło w tym serialu jeszcze zaskoczyć.

Nevermind_bicz

No ale jeśli to było w banku to mama Hanny raczej obsługiwała A... ;] A cukierki mogła zmienić, acz inne szkło do nich było:P

ocenił(a) serial na 6
Hoax

Moim zdaniem odcinek nie wniósł nic szczególnego, jednak oglądało się bardzo przyjemnie. Fajnie zapowiada się postać matki Ezry.

Jeśli ktoś byłby zainteresowany moim tekstem nt. odcinka, to zapraszam na:
http://mimesisnamalymekranie.blogspot.com/2012/08/stolen-kisses-pretty-little-li ars-3x08.html

Piotrek099

A na moje mogliby wyciąć całą jego rodzinę - wraz z nim samym:)

Hoax

są już napisy? :D

matmadziaa

A nie wiem - nie korzystam;]

ocenił(a) serial na 10
matmadziaa

nie ma

Inspire

mam pytanie do youhaveamessage dlaczego na napisy24 tłumaczysz napisy w wersji HDTV.XviD-AUX skoro np: na pebie nie ma ani jednego linka z którego można by ściągnąć a żeby później napisy współgrały z odcinkiem?? bo przyznam się szczerze, że nie wiem co robić.

Leo_Wyatt

Jak ja jeszcze ko0rzystałam z napisów od YHAM to zawsze mi współgrały ;] Ale używam torrentów, nie peba.

Leo_Wyatt

Ja ściągałam odcinek z thepiratebay i tylko taka wersja tam była, oprócz x264, która nie działa mi w programie do robienia napisów.

youhaveamessage

ja ściągam z peba, z tej strony nie umiem ściągać... możesz mi podać linka albo wytłumaczyć jak ściągnąć? Z góry dziękuję.

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Orientuje się ktoś za ile będą napisy ?

ronia2108

jak sprawdzalam z jakies 20 min temu, to bylo 50%

ronia2108

Nie wiem, czy dzisiaj będą. Jeśli już, to w nocy.

Leo_Wyatt

już wiem jak ściągnąć :) ale YHAM czy Twoje napisy będą tylko do tej jednej wersji czy zrobisz do innych też??? hm??????

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

YHAM i tak jest bardzo miła,że Wam tłumaczy napisy i jeszcze od niej wymagasz robienie napisów do kilku wersji odcinków. Nie przysparzajcie Jej jeszcze więcej dodatkowej roboty.
Pewnie to kwestia timingu. Będziesz musiał/a dokonać przesunięcia o mniej więcej 2-3 sekundy (w zależności jaką wersję odcinka posiadasz). W zwykłym allplayer będziesz mogła tego dokonać.;)
Miłego dnia życzę;)
Pozdrawiam ; )

ja się pytam YHAM a nie Ciebie... po za tym nie jestem kobietą.

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

Przepraszam za nie określenie w mojej wypowiedzi płci odbiorcy. Z tego względu napisałem "musiał/a.".
Poddałem Ci rozwiązanie na Twój problem.

swoje rozwiązania zachowaj dla siebie....

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

Skąd ta złośliwość z Twojej strony?
Człowiek udziela drugiemu odrobinę pomocy a tu taki odzew.

Chłopcy, spokojnie... Są większe problemy niż takie tam... "pierdółki".
Culkin umiera, a Wy się o napisy sprzeczacie...

użytkownik usunięty
Hoax

I tak z kiepski z niego aktorzyna "Lets him DIE!!";)

Marny, bo marny, ale Kevina uwielbiam, więc proszę mi tu nie obrażać! Btw w Synalku genialnie zagrał:P

użytkownik usunięty
Hoax

Choć współczuję mu kiepskiego dzieciństwa i straty ukochanej siostry.

No ale widziałeś Synalka? ;>

użytkownik usunięty
Hoax

Wpiszę ten film na moją listę;p

Ok, i napisz mi co sądzisz o jego grze aktorskiej:P

użytkownik usunięty
Hoax

Z tym jego odniesieniem do aktorstwa to był zwyczajny sarkazm, ale przez internet trudno to oddać.
Jak obejrzę dam Ci znać;)

Kurdę... Jestem jak Sheldon - powinieneś mieć tabliczkę z napisem 'sarkazm' - bym wiedziała kiedy go stosujesz;)

użytkownik usunięty
Hoax

Ile jest w Tobie Sheldona?;d
Chyba nie pukasz do drzwi właściciela, wykrzykując po imieniu np. "Penny, Penny, Penny" aż nie poprosi Cię abyś stała się jej/jego gościem.;)
Nie wybrałaś również miejsca na kanapie pod względem wentylacji latem,zimą, możliwym rabunkiem na tle ekonomicznym,tak?;p

Pukać muszę zacząć, mam antypoślizgowe kaczuszki i umowę współlokatorską z mężem:P:D
I miejsce ulubione też mam, ale nie robię awantury jak ktoś usiądzie...

użytkownik usunięty
Hoax

Coraz bardziej upodobniasz się do aspołecznego Sheldona ;p
Mąż pewnie śpiewa Ci "Sof Kitty";p

Tak! Razem śpiewamy!:D
Jezu ;o

użytkownik usunięty
Hoax

Wolę jednak "Smelly Cat" w wykonaniu Pheobe Buffay;)

E tam, Soft Kitty znam na pamięć... :D:P

użytkownik usunięty
Hoax

Ach Ty nieświadoma [[[[[[tabliczka sarkazm]]]]]]
Przebój z Friends, moja ul. przyśpiewka
http://www.youtube.com/watch?v=W7jlGRq8xZ4
Tu wersja podpicowana:
http://www.youtube.com/watch?v=XNXIZuIBJKs

Ale ja to znam - uwielbiam Friendsów:D Serio:)
Ale soft kitty jakoś z dzieciństwem mi się kojarzy:P Ale dzięki, przesłucham, jak skończę rozmawiać z mężem:P

nie potrzebnie wtrącasz swoje trzy grosze tam gdzie nie trzeba, żegnam.

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

Miałeś problem z niesynchronizowanymi napisami do Twojej wersji odcinka, a ja Ci poddałem na tacy rozwiązanie na ten konkretny problem,który nie obciąży Youhavemessage kolejną robotą.
Chciałem tylko pomóc ale jeśli to czyn karalny w tym kraju, To żegnam.

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

Problem polega na tym, że Ty zawsze masz jakiś problem z napisami. :/
Albo ciągle dopytujesz się YHAM kiedy będą napisy, albo jak już są, to coś Ci tam nie gra... Zrobienie napisów do jednej wersji jest cholernie czasochłonne i chwała jej za to, że to dla nas robi. Wymaganie od niej, czy chociażby sugerowanie, aby zrobiła jeszcze synchro do innych, to już lekka przesada po prostu.
Kolega mateo1114 tylko delikatnie Ci zwrócił na to uwagę oraz podał inne rozwiązanie Twojego problemu, a Ty na niego naskoczyłeś. Gdyby napisała Ci to YHAM, to byś ją po stopach całował... Rozumiem, że ją ubóstwiasz za napisy, ale dla innych tez możesz być miły. ;)

Leo_Wyatt

Nie ja zajmuję się synchronizacją napisów. Może jakimś trafem będą pasowały do AFG, a jak nie, to może ktoś miły na n24 zrobi dopasowanie. :)

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Oj scenarzysci nam Caleba podsowaja jako A ...Hmmm a tak go lubie :/

bianka226

jak w ogóle można go lubić? :D

ocenił(a) serial na 5
bianka226

Czy tylko ja uważam, że ten odcinek był beznadziejny? Ten sezon to w ogóle równia pochyła, ale to kolejny epizod, który okropnie mnie znudził.
Ciekawe były jedynie filmiki z bloga Mayi.
Przyjęcie u rodziny Ezry i sam Ezra - NUUUDA.
Emily, która skacze z kwiatka na kwiatek ( możemy się spodziewać powrotu Samary w tym sezonie, mówię Wam!) - NUUDA.
Toby strzelający focha ( Spencer się jakoś tym faktem specjalnie nie przejęła) NUUDA
Teraz romans Hanny i Wrena? Bez przesady!

Spieprzyli bardzo fajny serial. Już nawet nie mam chęci na następny odcinek.

Fabulous_Killjoy

Moja jedyna myśl po obejrzeniu tego odcinka to: i to miała być ta wielka straszna tajemnica z przeszłości Ezry? Że skrócił se nazwisko bo ma bogatą rodzinę i wredną mamuśkę i chce się od nich odciąć? Jeeeeny( ziew znudzenia). Jestem trochę zawiedziona mimo że spodziewałam się czegoś podobnego. Myślałam że pocałunek Hanny i Wrena będzie bardziej namiętny bo tak go pokazali w zwiastunie a w całym necie rozgorzały plotki ale w rzeczywistości był to tylko spontaniczny całus wdzięczności ze strony Hanny za pomoc Wrena który był wyraźnie tym zaskoczony. Natomiast sama Hanna zadawała się w ogóle nie odnotować tego że go pocałowała. Przynajmniej według mnie. Scenka Spencer i Caleba była zabawna, zwłaszcza to jak uświadomiła mu ile kosztuje ten sweter który kupiła mu mama. A co do Toby'ego to mam nadzieję że naprawdę zbierze informacje na własną rękę zamiast wycofywać się jak tchórz bo dziewczyna nie chce mu powiedzieć.
Co do wrednej mamy Fitz to mam nadzieję że będzie jeszcze bardziej wredna :-)))))

ocenił(a) serial na 5
Magi6

Ich nudnego związku i tak nie rozbije. Ta relacja jest NIEZNISZCZALNA :/

Fabulous_Killjoy

Niestety obawiam się że możesz mieć rację :-(((((((