promo:
http://www.youtube.com/watch?v=7sdVWuxNzhw
odpis odcinka (tłumaczenie youhaveamessage):
3x16 "Misery Loves Company": 22 stycznia:
Arię dopada grypa, więc Hanna i Emily same muszą zająć się nową poszlaką. Gdy Byron wyjeżdża, Meredith opiekuje się Arią*. Hanna i Emily biegną na pomoc przyjaciółce, ponieważ wydaje im się, że Meredith może mieć ukryte motywy. Spencer chce zrobić Toby'emu niespodziankę z okazji rocznicy.
może zacznę ;) powiem tak czekam na ten odcinek jak na zbawienie... nie mogę się doczekać momentu kiedy Spencer dowie się, że Toby należy do A-teamu.... no i ciekaw jestem co mogło się stać Arii (scena w piwnicy)?
ja niestety mam już dość... serial upadł na samo dno. sam nie wiem, dlaczego oglądam :)
Właśnie, pewnie zapowiadają tak fajnie, a jestem pewna, że znowu pojawi się 3897589537 pytań... :P Ale i tak czekam na ten odcinek, czuję, że to Em albo Hannah dowiedzą się kim tak naprawdę jest Toby.
oj equinox nie mów tak :) w sumie to trochę serial się zatracił nie powiem... ale oglądam go od 2010, przyzwyczaiłem się do niego i lubię go bardzo. Nie ukrywam że 1 sezon był najlepszy 2 zresztą też oprócz ostatniego odcinka, który mnie nie powalił. Mimo wszystko 3 sezon ma jakieś przebłyski np: 13 odcinek był świetny. Obecnie różnie to bywa. Myślę jednak, że tak 16 odcinek będzie mocny :)
PS: wie ktoś czemu nie ma kanadyjskiego proma? :((
no Byron mnie przeraza ;p jest moim podejrzanym nr 1 w chwili obecnej jezeli chodzi o smierc Ali, ale znajac Marlenke to specjalnie tak jest napisany scenariusz ;p
Jak to znając Marlenke? Za dużo słabych seriali... Czy wy na serio byście chcieli żeby nie było zadnych podejrzanych? Noel jest podejrzay o bycie A. Ian o zabicie Ali. Koniec serialu w 3 odcinkach. A niektórzy i tak swoje... Byron zabił Ali! Jenna jest A! Wszystkie wskazówki pasują do Ezry! Nie, nie ma motywu! Melissa jest A!
Co do kanadyjskie proma: Widać że Spencer się rozpłacze przy mamie, jest w tym samym stroju w którym stoi za plecami Toby'ego(?). Ja tam bym marzył o przynajmniej kilku odcinkach jak wszyscy wiedzą o A ale nikt im nie moze pomoc, lub próbują.
No bez jaj że wszyscy wiedzieliby o A, a i tak nikt nie mógł by im pomóc pozbyć się jakichś dwóch gówniarzy. Na pewno po czasie wygadaliby się, kim jest ich "szefowa".
Obejrzyj sobie TVD.
Skoro 4 sezon PLL jest dnem to nie wiem co można powiedzieć o 4 sezonie TVD. On wierci dziurę w tym dnie.
Mnie ciekawi CÓŻ TAKIEGO sprawiło, że normalnie dziewczyny uciekają przed A albo zastygają w jego towarzystwie jak za sprawą czarodziejskiej różdżki, a tu Spencer i to s a m a decyduję się na konfrontację, wręcz sama zaczepia A.
WTF
Też mnie to ździwiło. Jak spotkała się z mniej groźnym w walce A, Moną, to dostała z liścia i jeszcze prawie została przez nią zrzucona ze skarpy czy czegoś. Ale już na kanadysjim promo, moze to mi sie wydaje, mówi będąc mniej pewna siebie.
ostatnio dziewczyny stały się bardziej odważne, patrząc choćby na Emily, która goni A- Tobyego w lesie.
ja chętnie bym został ale niestety wstaję o 5:00 i muszę być przytomny, że tak powiem :d ale odcinek zapowiada się bardzo ciekawie!
No wiem wiem :D
ja i tak nie będę spać więc mogę równie dobrze zostać i zobaczyć to "wielkie odkrycie" Spencer :D
już to widzę :d pewnie Toby ucieknie, a ona pozna go po ułożeniu palców w butach xD
HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA
Tak się buntujesz, a nie wiem czy wiesz że ten odcinek reżyserowała Marlenka!!!
Ah, to musi być dzieło.
Jeśli -A to Toby, to w stylu -A. Dla atmosfery możesz jeszcze dorzucić screena killer-oczu Tobyego! hahahahhahaah
Dorzucę Ci mega wypasiony filmik Mony w demonicznym makijażu ubraną w skąpą czarną bluzę;p
TAK! Najlepiej jak stoi na tym klifie(?) i drze mordę. Moja ulubiona scena ever.
Ten demoniczny makijaż i wielka bluza to przecież nowy trend, jak mogłeś tego nie wiedzieć ;/
Krzyk Monci daję 100000+ siły i szybkości. Nie ogarniasz praw rządzących gier RPG?;p
W PLL już bym nie istniał;) Brak znajomości trendów=śmierć. Przecież taki był główny motyw A przy zabójstwie Garreta? Amerykańscy fanie doszli do takiej konkluzji po zobaczeniu Garreta bez munduru ;p
Amerykańscy fani są przecież najlepsi, Marlenka ich kocha bo jej nie hejtują, nie to co my. Niewdzięczni jesteśmy, ona nam daje taki wspaniały serial a my co... ;/
Marlenka kocha Amerykańskich fanów również za to, że dają jej pieniążki, nie tak jak my - oglądając serial na Internecie.
nie martw się, nie zostawię cię :d tłumaczenie tego czegoś w pojedynkę to musi być koszmar :D
ja już nawet nie myślę o tym serialu. kiedyś teorie śniły mi się po nocach, a teraz oczy same zamykają mi się po "previously on".
Jak żyje to raczej nie zmartwychwstanie :D
Ale jeśli tak będzie to ja też się nie biorę za 4. sezon :D
No nie żartujcie sobie ze mnie :P. Musicie zostać !! Ktoś musi mi tłumaczyć krok po kroku o co chodzi xDD
Fu. Moja ulubiona grupa tłumaczy odejdzie fffffuuuuuuuuuuu. Szkoda że nie zostajecie przynajmniej do końca sezonu.
Arjen i ja zostaniemy do końca 3B. potem definitywnie przestaję tłumaczyć PLL :)