Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

promo:
http://www.youtube.com/watch?v=7sdVWuxNzhw

odpis odcinka (tłumaczenie youhaveamessage):

3x16 "Misery Loves Company": 22 stycznia:

Arię dopada grypa, więc Hanna i Emily same muszą zająć się nową poszlaką. Gdy Byron wyjeżdża, Meredith opiekuje się Arią*. Hanna i Emily biegną na pomoc przyjaciółce, ponieważ wydaje im się, że Meredith może mieć ukryte motywy. Spencer chce zrobić Toby'emu niespodziankę z okazji rocznicy.

Leo_Wyatt

może zacznę ;) powiem tak czekam na ten odcinek jak na zbawienie... nie mogę się doczekać momentu kiedy Spencer dowie się, że Toby należy do A-teamu.... no i ciekaw jestem co mogło się stać Arii (scena w piwnicy)?

ocenił(a) serial na 4
Leo_Wyatt

ja niestety mam już dość... serial upadł na samo dno. sam nie wiem, dlaczego oglądam :)

equinox17

Oj, przesadzacie :) Ja mam nadzieję, że ten odcinek będzie tak dobry, na jaki się zapowiada ;d

ocenił(a) serial na 10
smiles

Właśnie, pewnie zapowiadają tak fajnie, a jestem pewna, że znowu pojawi się 3897589537 pytań... :P Ale i tak czekam na ten odcinek, czuję, że to Em albo Hannah dowiedzą się kim tak naprawdę jest Toby.

equinox17

oj equinox nie mów tak :) w sumie to trochę serial się zatracił nie powiem... ale oglądam go od 2010, przyzwyczaiłem się do niego i lubię go bardzo. Nie ukrywam że 1 sezon był najlepszy 2 zresztą też oprócz ostatniego odcinka, który mnie nie powalił. Mimo wszystko 3 sezon ma jakieś przebłyski np: 13 odcinek był świetny. Obecnie różnie to bywa. Myślę jednak, że tak 16 odcinek będzie mocny :)

PS: wie ktoś czemu nie ma kanadyjskiego proma? :((

ocenił(a) serial na 6
Leo_Wyatt

http://www.youtube.com/watch?v=PoyYk2IL9Qs kanadyjskie

dominajek

Niedługo się okaże, że Ella jest A, bo w promo trzyma komórkę.
Byron to psychoooooool.

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

no Byron mnie przeraza ;p jest moim podejrzanym nr 1 w chwili obecnej jezeli chodzi o smierc Ali, ale znajac Marlenke to specjalnie tak jest napisany scenariusz ;p

ocenił(a) serial na 8
kica1990

Jak to znając Marlenke? Za dużo słabych seriali... Czy wy na serio byście chcieli żeby nie było zadnych podejrzanych? Noel jest podejrzay o bycie A. Ian o zabicie Ali. Koniec serialu w 3 odcinkach. A niektórzy i tak swoje... Byron zabił Ali! Jenna jest A! Wszystkie wskazówki pasują do Ezry! Nie, nie ma motywu! Melissa jest A!

ocenił(a) serial na 8
Wonderlife

Co do kanadyjskie proma: Widać że Spencer się rozpłacze przy mamie, jest w tym samym stroju w którym stoi za plecami Toby'ego(?). Ja tam bym marzył o przynajmniej kilku odcinkach jak wszyscy wiedzą o A ale nikt im nie moze pomoc, lub próbują.

Wonderlife

No bez jaj że wszyscy wiedzieliby o A, a i tak nikt nie mógł by im pomóc pozbyć się jakichś dwóch gówniarzy. Na pewno po czasie wygadaliby się, kim jest ich "szefowa".

dominajek

dzięki za linka ;)

użytkownik usunięty
equinox17

Obejrzyj sobie TVD.
Skoro 4 sezon PLL jest dnem to nie wiem co można powiedzieć o 4 sezonie TVD. On wierci dziurę w tym dnie.

ocenił(a) serial na 4
Leo_Wyatt

Mnie ciekawi CÓŻ TAKIEGO sprawiło, że normalnie dziewczyny uciekają przed A albo zastygają w jego towarzystwie jak za sprawą czarodziejskiej różdżki, a tu Spencer i to s a m a decyduję się na konfrontację, wręcz sama zaczepia A.
WTF

ocenił(a) serial na 8
But_w_butonierce

Też mnie to ździwiło. Jak spotkała się z mniej groźnym w walce A, Moną, to dostała z liścia i jeszcze prawie została przez nią zrzucona ze skarpy czy czegoś. Ale już na kanadysjim promo, moze to mi sie wydaje, mówi będąc mniej pewna siebie.

But_w_butonierce

ostatnio dziewczyny stały się bardziej odważne, patrząc choćby na Emily, która goni A- Tobyego w lesie.

Leo_Wyatt

Ktoś zostaje? :D

youhaveamessage

ja chętnie bym został ale niestety wstaję o 5:00 i muszę być przytomny, że tak powiem :d ale odcinek zapowiada się bardzo ciekawie!

youhaveamessage

Może,ja dam rade i nie zasnę wcześniej ;]

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

ja nie zostaję, bo nie warto :D

equinox17

wstydź się kolego :P

equinox17

jaki bunt, hahahahhaha :D

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

tak, ogromny bunt :D doszczętnie zepsuli mój ulubiony serial.

equinox17

No wiem wiem :D
ja i tak nie będę spać więc mogę równie dobrze zostać i zobaczyć to "wielkie odkrycie" Spencer :D

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

już to widzę :d pewnie Toby ucieknie, a ona pozna go po ułożeniu palców w butach xD

equinox17

HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

Tak się buntujesz, a nie wiem czy wiesz że ten odcinek reżyserowała Marlenka!!!
Ah, to musi być dzieło.

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

Boże, klnę się na Marlenkę, że nie obejrzę.

equinox17

No, zostaw mnie z napisami do tego badziewia samą :(

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Podesłać Ci nagrodę pocieszanie w postaci "liściku od A"?xD

O tak, bardzo mnie to pocieszy! :D

użytkownik usunięty
youhaveamessage

W stylu --A czy -A?;p

Jeśli -A to Toby, to w stylu -A. Dla atmosfery możesz jeszcze dorzucić screena killer-oczu Tobyego! hahahahhahaah

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Dorzucę Ci mega wypasiony filmik Mony w demonicznym makijażu ubraną w skąpą czarną bluzę;p

TAK! Najlepiej jak stoi na tym klifie(?) i drze mordę. Moja ulubiona scena ever.
Ten demoniczny makijaż i wielka bluza to przecież nowy trend, jak mogłeś tego nie wiedzieć ;/

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Krzyk Monci daję 100000+ siły i szybkości. Nie ogarniasz praw rządzących gier RPG?;p
W PLL już bym nie istniał;) Brak znajomości trendów=śmierć. Przecież taki był główny motyw A przy zabójstwie Garreta? Amerykańscy fanie doszli do takiej konkluzji po zobaczeniu Garreta bez munduru ;p

Amerykańscy fani są przecież najlepsi, Marlenka ich kocha bo jej nie hejtują, nie to co my. Niewdzięczni jesteśmy, ona nam daje taki wspaniały serial a my co... ;/

youhaveamessage

Marlenka kocha Amerykańskich fanów również za to, że dają jej pieniążki, nie tak jak my - oglądając serial na Internecie.

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

nie martw się, nie zostawię cię :d tłumaczenie tego czegoś w pojedynkę to musi być koszmar :D

equinox17

Hahahah, tłumaczyłam to sama ale przy pierwszym sezonie, więc to jeszcze nie tak źle :D

youhaveamessage

jeszcze kiedyś zatęsknisz za PLL :D

ocenił(a) serial na 4
Leo_Wyatt

nie. za sezon nr 4 wcale się nie biorę :D

equinox17

zobaczymy co będzie dalej....

ja ostatnio mam wrażenie, że Ali żyje i zmartwychwstanie :)

ocenił(a) serial na 4
Leo_Wyatt

ja już nawet nie myślę o tym serialu. kiedyś teorie śniły mi się po nocach, a teraz oczy same zamykają mi się po "previously on".

Leo_Wyatt

Jak żyje to raczej nie zmartwychwstanie :D
Ale jeśli tak będzie to ja też się nie biorę za 4. sezon :D

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

No nie żartujcie sobie ze mnie :P. Musicie zostać !! Ktoś musi mi tłumaczyć krok po kroku o co chodzi xDD

Wikaa_161

Przykro mi, że Cię zawiodę, ale ja już od następnego odcinka się wycofuję, equinox raczej też :D

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

Fu. Moja ulubiona grupa tłumaczy odejdzie fffffuuuuuuuuuuu. Szkoda że nie zostajecie przynajmniej do końca sezonu.

ocenił(a) serial na 4
Wikaa_161

Arjen i ja zostaniemy do końca 3B. potem definitywnie przestaję tłumaczyć PLL :)

equinox17

Ja tak mówię co roku, hahahahahahhaa :D

/ale dziękujemy Wika :D

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

ja naprawdę to rzucę. nawet nie będę oglądał sezonu 4... dam radę :D