promo:
http://www.youtube.com/watch?v=7sdVWuxNzhw
odpis odcinka (tłumaczenie youhaveamessage):
3x16 "Misery Loves Company": 22 stycznia:
Arię dopada grypa, więc Hanna i Emily same muszą zająć się nową poszlaką. Gdy Byron wyjeżdża, Meredith opiekuje się Arią*. Hanna i Emily biegną na pomoc przyjaciółce, ponieważ wydaje im się, że Meredith może mieć ukryte motywy. Spencer chce zrobić Toby'emu niespodziankę z okazji rocznicy.
Hahahhahahahahahahhahahahahahahhaha
Pewnie na początku 4. sezonu powiesz "obejrzę tylko 4x01..." a potem "przetłumaczę tylko 4x01..." :D
Ja i equinox17 tłumaczyliśmy prawie wszystkie odcinki PLL, ale ja teraz przestaję, a equinox kończy po 3 sezonie :)
A skąd można je wziąć i co się z nimi robi po przetłumaczeniu? Bo skoro wy rezygnujecie, to przypuszczam, że ja mogłabym tłumaczyć, tylko nigdy jeszcze tego nie robiłam i nie wiem, jak się to robi :)
poda mi ktos linka do live streaming :)? Ten odcinek będzie o 2? Pewnie sobie oglądne , bo i tak zakuwam do sesji :) A serial i głupota/naiwność głównych bohaterek przerasta ludzkie pojęcie.. Już bym dawno to wszystko zgłosił na policji , a jak nie, to bym wyjechał
O, Chimcharo (aka obrońca facetów na forum PLL) się ucieszy że kolejny chłopak hahahahahahhah
http://www.livestream.com/abcfam
http://nowwatchtvlive.com/2011/07/watch-abc-family-live-stream-abc-family-channe l-online-twit-live/
http://www.stream2watch.me/live-tv/abc-family-live-stream
http://www.phstream.com/2011/01/watch-abc-family-live-stream.html
któryś z tych powinien działać.
Widzę daleko posunięte fanowskie uczucie do Alexandra Skarsgarda ;d Jak już towarzyszy Ci na tapecie w telefonie to musi być coś poważnego między Wami;p
No wiesz, nie chcemy jeszcze nic ogłaszać, paparazzi nie daliby nam spokoju :/
//a tak serio to nie jestem jakąś wielką fanką, widziałam go tylko w True Blood, ale strasznie mi się spodobał, a na tym zdjęciu to już w ogóle ;D
Jeszcze nie wyciągnęłaś żadnej lekcji z PLL: A widzi wszystko i pewnie zaraz otrzymasz wiadomość: " Rób co mówię albo zdjęcie,na której całujesz wyświetlacz telefonu pójdzie na pierwsze strony gazet. Śpij słodko -A";p
O nie, wtedy wszyscy się dowiedzą :(
Byle tylko do prasy nie wyciekło, że nie tylko całuję jego zdjęcie, ale mam je wydrukowane i śpię z nim pod poduszką. Ciii!
tak w ogóle to znowu zrobiliśmy offtop, niedługo nas ktoś opieprzy hahahha
Haha, ja trochę chciałam popisać na tym offtopie tutaj, ale za dużo czytania, i zazwyczaj piszą skrótami o serialach, a ja potem nerwicy dostaje że nie wiem o co chodzi xDD
Prawda :D
właśnie przypomniałam sobie o ezrajesta na tumblrze, muszę się za to zabrać znowu hahahhaha
ten odcinek bedzie o 2? ogladajac tv w USA przestałem narzekać na przerwy reklamowe w Polsce:) Tam to jest porażka jakaś ,
Oglądam na żywo, więc kinda spojler SPOOOJLER
Okeeej, agresywnym świrem bez skrupułów na dziś jest Meredith. Coraz sensowniej.
szkoda słów na ten odcinek. od początku do końca widać/słychać/czuć, że to dzieło samej Marlenki xD dno den :D
Dobra, ludzie ciągle tylko narzekacie i wyśmiewacie serial, pieprzycie, że już nie będziecie oglądać takiego syfu i go tłumaczyć TO TEGO NIE RÓBCIE. Na pewno znajdzie się ktoś inny do tłumaczenia, a te Wasze żale na każdej stronie normalnie irytują. Dziękuję za uwagę.
nie mówię, że to syf, ani nie żalę się na każdej stronie. serial nie jest zły, ale stracił swój dawny blask, głównie obecny w sezonie pierwszym i kilku odcinkach sezonu drugiego. w trzecim było kilka dobrych scen, naprawdę. po prostu rozwlekają to i strasznie się w tym gubią - to mnie drażni.
Mnie też to drażni, ale odnoszę wrażenie, że narzekacie, narzekacie, a potem i tak wracacie do oglądania
Hah, no rozumiem, że widząc głupotę bohaterek to powstrzymywanie się jest trudne :D chodzi o to, żeby nie krytykować każdego odcinka bo oglądanie takiego serialu nie ma sensu, jeśli się nie czerpie z niego przyjemności ;p
Tylko , że jest różnica pomiędzy ludźmi, którzy narzekają ale mimo wszystko lubią go oglądać i widzą powody dzięki, którym go oglądają i są tacy co tylko narzekają a to jest różnica. A narzekać chyba też mamy prawo?? Nie wiem po co strasz się jakoś to usilnie podkreślić. Equinox17 choć narzeka, ale też widzi dobre strony i co też Ci to przeszkadza, bo krytykuje??
Narzekanie narzekaniem, bo każdy ma swoje zdanie i każdemu może coś się nie podobać, ale niektórzy jadą po serialu od początku 3 sezonu więc skoro każdy odcinek jest tylko `Marlenka, syf, głupota` to chyba lepiej sobie podarować serial niż się męczyć i ciągle marudzić na niego :P
moja reakcja po odcinku: oficjalnie nie wiem czemu oglądam tak słabo robiony serial
reakcja z tweetera: I can't even... This episode is so good! Maybe the best one yet
...
+ co w takim razie planowali Mona i Toby - zamknięcie i nastraszenie Hanny? Jeśli tak, to w jaki to sposób pokazywało niby, że SHE is in charge...? Czyżby osoba wyglądająca jak Ali w tle miała być zauważona i nastraszyć Hanne? Jako że Ali to SHE? Ew. bliźniaczka. Czy chodzi o inną SHE, ale w takim razie w żaden sposób ta "wielka akcja" nie przyczyniła się do wyłonienią owej JEJ.
Ffffu, gdzie tu jakaś logika?
Znalezione na tumblru:
Hey, I've got a theory ! I just saw a gif in which Mona said to Toby "I'm not the one calling the shots, fear cuts deeper than swords and it made me remember the book "A clash of kings" by George R. R. Martin. In this book ARYA Stark have always said “Swift as a deer. Quiet as a shadow. FEAR CUTS DEEPER THAN SWORDS; and we know that A always makes references to differents books, so maybe they're talking about Aria being "big A".