PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73312
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

O.Mój.Boże.

Po tym odcinku naprawdę jestem w stanie wybaczyć scenarzystom te wszystkie idiotyzmy z ostatnich sezonów. Naprawdę. :) Jak na PLL 6x01 było zaskakująco dobre.
Dawno sie tak porządnie nie wystraszyłam oglądając PLL, i to od pierwszych sekund, kiedy pokazali tę blondynkę. Odcinek naprawdę trzymał w napięciu od początku do końca.
Bardzo, bardzo podobała mi się gra aktorka w tym epizodzie. Właściwie wszyscy zagrali na wysokim poziomie - Janel oczywiście znowu pokazała klasę, a i nasze Kłamczuchy nie zawiodły.

Najbardziej mnie ciekawi, co dokładnie zrobiło A dziewczynom, gdy wróciły do swoich pokoi - ten krzyk był przerażający. A scena, w której spotykają sie po miesiącu - doskonale wyważona, te emocje na twarzach dziewczyn... Jednak potrafią grać :D

Przyznam, że aż do finału 5 sezonu stopniowo traciłam wiarę w serial. Teraz znowu (ojej, dziwne uczucie!) nie mogę się doczekać kolejnego odcinka. Szlag mnie tylko trafia, kiedy pomyślę, że w sumie to Marlenka potrafi stworzyć coś fajnego, a niestety w większości serwuje nam idiotyczną papkę pełną błędów logicznych :(

Odcinek zaliczam do 'hall of fame PLL', ląduje w mojej Top 3.

A jak Wam się podobał odcinek?

imjulieso

A może to właśnie Pan D. będzie miał bliźniaka? I ten bliźniak jest ojcem Charlesa? Czyli Charles byłby kuzynem Alison, może on jakoś przez nie zginął jak pisała akima, a ojciec tego Charlesa teraz się mści, może Jessica nie dopilnowała Charlesa i dlatego zginęła.. Albo tak jak chciała zakopać Alison.. może jak one zabiły tego chłopaka to jego tez zakopała, żeby nikt się nie dowiedział.

lolel321

Tuż przed tym, jak pani D zginęła, powiedziała komuś, że nie będzie go już dłużej chronić. To była prawdopodobnie osoba, która wcześniej uderzyła Ali, może rzeczywiście był to ktoś z rodziny DiLaurentisów i dlatego Jessica wcześniej nie wydała go policji i zakopała Ali. Może nie chciała donosić na kogoś bliskiego, np na brata męża (a może myślała, że to jej mąż?).

ocenił(a) serial na 4
Arvenare

Ten odcinek był tak żałosny, że z trudem powstrzymywałam śmiech :D KToś to jeszcze oglada? Dlaczego ja to oglądam? :D No i najśmieszniejsze - kto w tym szuka jakiegokolwiek sensu?

Jednym słowem ten odcinek to nieporozumienie. Parodia Strasznego Filmu x.x

ocenił(a) serial na 9
Arvenare

Jak nazywa się aktorka grająca ową Blondynkę, która spędziła w domu dla lalek 2 lata?