PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Hejtujemy! Kto "kocha" tą jakże wspaniałomyślną i oryginalną producentkę niech dołącza!

ocenił(a) serial na 5
Chimcharo

Och, Marlenka. ♥

ocenił(a) serial na 5
qlenaa

Dołączam ;(

ocenił(a) serial na 5
qlenaa

Najchętniej, to bym jej teraz przywalił, gdybym ją spotkał gdzieś na ulicy <3

ocenił(a) serial na 5
Chimcharo

Mimo wszystko nie wypada bić kobiet ;P

ocenił(a) serial na 5
Elena00

Są wyjątki :) Może nie od razu przywalił, ale na pewno wygadał wszystko, co o niej w tej chwili myślę :D

ocenił(a) serial na 5
Chimcharo

Ach, te dni spędzone na oglądaniu po raz dziesiąty wszystkich odcinków PLL, by tylko znaleźć jakieś wskazówki! ♥

ocenił(a) serial na 5
qlenaa

A wskazówki takie oczywiste były <3

http://normanbuckley.tumblr.com/post/19615233706/okay-so-heres-the-clue-i-plante d-in-episode-112 widzisz to i wszystko jasne, ale z nas głuptaski!

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Jejku, jacy my głupi jesteśmy! Kurczę, teraz już to widzę! Wszystko łączy się w logiczną całość!

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

No nie? Po prostu ten serial nie jest dla takich idiotów jak my :)

ocenił(a) serial na 5
Chimcharo

Racja! Jesteśmy idiotami, bo doszukiwaliśmy się jakichś nawiązań do literatury. Jedynym nawiązaniem do literatury jest chyba ściągnięcie tożsamości A z książki. :(

ocenił(a) serial na 5
qlenaa

Hahaha :D Widać, że Marlene jest oczytana :D

ocenił(a) serial na 5
Chimcharo

A jakżeby inaczej. ;) W końcu "Lolita" ma taką fajną okładkę! Wspomnijmy o tej książce w serialu!

qlenaa

Dołączam, a jakże!

No, bo przecież zawsze ten morderca/ czy inny psychopata jest podawany jak na talerzu -,-

qlenaa

W koncu nieladnie jest pokazywac palcem- tylko prawdziwy psychopata, prawdziwe "A" jest zdolne zrobić coś takiego przy ludziach, to oczywiste.

ocenił(a) serial na 7
mcsteamy4

Od razu jak na nią spojrzymy to widać to psychopatyczne, pełne nienawiści spojrzenie, co wy, nie widzicie?

shutupandlovme

No, ale serio Mona pasowała, ale kto normalny robi z osoby oczywistej A? Ktoś (Marlene) tu nie czytał kryminałów

ocenił(a) serial na 7
Hmm_Ciastko

Niech sobie robi, nawet z Jenny, ale nie jestem w stanie zrozumieć jak mogli dać książkowy motyw, po prostu nie łapię...

ocenił(a) serial na 5
Hmm_Ciastko

"Others think I'm a real Ahole tonight."

Mam dziwne wrażenie, że ona bardziej nas hejtuje, niż my ją.

ocenił(a) serial na 7
Chimcharo

Jak czytam niektóre jej odpowiedzi, albo to co retweetuje to odnoszę wrażenie, że jest zarozumiałą krową, która myśli, że wszystko może, bo ma 'władzę', a my- fani (albo byli fani raczej) możemy ją pocałować w d*pę.

ocenił(a) serial na 5
shutupandlovme

"Congrats on a wonderful finale it kept me on the edge of my seat :) and @shaymitch's acting in the final minutes blew me away."

Rozwalił mnie jeden z komentarzy :D Szczególnie drugie zdanie :D

ocenił(a) serial na 7
Chimcharo

Ej no bez jaj, ja tak wyglądam jak mi się paznokieć złamie, lol xD
Co trudnego w takiej 'grze'? Minuta zwolnionego płaczu z krzywą miną na gębie, potrafiłabym tak 'zagrać' w środku nocy jakby mnie ktoś obudził...

ocenił(a) serial na 5
shutupandlovme

Jak na zdolności Shay, to to naprawdę było dobre :D

ocenił(a) serial na 7
Chimcharo

Nie będę oceniać, bo nie zwracałam ogólnie nigdy wielkiej uwagi na jej grę, jak dla mnie to po prostu miała taką durną rolę. Ale i tak nie było w tym nic zachwycającego... Swoją drogą to gdzie oni ją znaleźli? W sensie Mayę, nie Shay, lol.

shutupandlovme

a tak apropo Shay, to czy jej histeria miała być właśnie tą sceną przy której cała ekipa płakała?

ocenił(a) serial na 7
teafortwo

Chyba tak -.-

ocenił(a) serial na 5
teafortwo

Ja myślałem, że to chodziło o tą nieprzewidywalną scenę z Moną i Spencer.

Chimcharo

to to pewnie będzie ta,przy której NAWET Marlene miała ciarki na plecach. Nie ma co! Ze strachu musiałam pampersa założyć!

ocenił(a) serial na 5
teafortwo

Marlene to umie jednak budować napięcie ;] (ale teraz tak na serio, ta scena, jak Spencer weszła do kryjówki "A" była naprawdę dobra)

Chimcharo

jak weszła to tak, ale po 10 sek scena przemieniła się w kabaret z Mona na czele -.-

ocenił(a) serial na 7
teafortwo

To było okropne. Już chociaż mogli tę scenę jakos zrobić. Jakieś emocje, cokolwiek, a to było mniej więcej
-mona, to ty zawsze byłaś A
- tak, brawo
no wtf?

shutupandlovme

ba! jak Mona wyszła się i wróciła w tym habicie to myślałam, że umrę ze smiechu, wyglądała jak upośledzona

ocenił(a) serial na 7
teafortwo

i ta mina jak powiedziała, że pójdzie po gumę a miała ją w ręce xd

shutupandlovme

ale ona chyba miala puste opakowanie, chociaż nie wiem ;p mniejsza z tym. Mona jest od dzisiaj moim mistrzem komedii <3

teafortwo

Tak opakowanie było już puste i ja się zapytuje ! jak ona tak szybko się przebiera!? No powiem wam że napięcie było mega po prostu siedziałam i zakrywałam się poduszką ;)
A tak z innej beczki nie ma co jej hejtować zrobiła jak zrobiła fakt że serial od połowy 2 sezonu ma tendencje spadkową....

ocenił(a) serial na 5
teafortwo

Ale ja kompletnie nie ogarniam, jak przez dwa lata można robić naprawdę świetny serial i jednym odcinkiem kompletnie go niszczyć, ona naprawdę musiała coś brać podczas tworzenia tego odcinka.

Chimcharo

brać? to wygląda jakby poszła do przedszkkola i pobawiła się z dziećmi w "ułóżmy zakończenie PLL". ja nie wierze, ze osoba inteligetna moglaby stwierdzic taka historie za prawdopodobna -.-

Chimcharo

Jak zobaczylam Mone w tym kapturze to sie zaczelam smiac;D taka ta scena byla przekomiczna ;D

Chimcharo

Wszystkie musiały coś brać, bo tak przeżywały: ,,To był najlepszy odcinek, jaki kręciliśmy. Normalnie jesteśmy pełni podziwu, jak scenarzyści to wymyślili! Szczęka nam opadła"...

dalacin2468

Ta ktoś napisał ? Sory to oni czytali książkę żeby wiedziec z czego biorą fabułę? Czy coś im się pokręciło ? Niech mnie scenarzyści zatrudnią a gwarantuje że 3 sezon to będziecie oglądać zakrywając się poduszkami mało tego nie będziecie mogły spac ! bo będziecie chodzić i myślec al ejak to co się wydarzy ?!

Chile91

Jestem pewna, że Twój scenariusz byłby 1000 razy lepszy!!!

Chimcharo

JAk dla mnie to ona go zepsuła paroma docinkami 2 sezonu...

ocenił(a) serial na 5
shutupandlovme

Chyba w domu Ali. Albo w domu Em :D Jeszcze ją oskarżą o morderstwo :D

Chimcharo

Padnę, jak się okaże, że była zakopana pod altaną

teafortwo

Hahaha to samo mówiłam dzisiaj do przyjaciółki;D tTylko nie mogłyśmysię zdecydować pod która czy pod altaną Emily czy jednak Ali??;D

izka21gramowa

Ali! Niech tradycji stanie się zadosć! i będzie nowe A! teraz w sprawie Mayi, i bedzie sie nazywalo B. i mamy kolejne 2 sezony:)

teafortwo

Taa a potem c i moze do konca tego stulecia obskoczymy caly alfabet;D a moje wnuki beda sie opytac: babciu a A to kto byl??:D:D:D

izka21gramowa

moje prawnuki będą oglądały o "Z" :D

ocenił(a) serial na 7
Chimcharo

Jeśli u Ali to jestem przekonana, że tak naprawdę tam grasuje bazyliszek i to on je obydwie zabił, bo nie zdążyły wyciągnąc swoich różdżek i go zamordować.

shutupandlovme

I wtedy pojawił się Lord Voldemort. Ejjj! A to może Ali jest voldemortem? I powstała ze zmarłych?

ocenił(a) serial na 7
teafortwo

To by wyjaśniało jej brak nosa...pewnie odpadł jak ją wykopywali spod tej altany. Pewnie wtedy chciała wezwać patronusa ale coś jej nie wyszło i wszyscy dookoła stali się jej podwałdnymi, którzy w nocy zamieniali się w dementorów a w dzień chodzili po mieście zbierając informacje o wyprzedażach, żeby mogła kupić nowe czerwone płaszcze!