Hejtujemy! Kto "kocha" tą jakże wspaniałomyślną i oryginalną producentkę niech dołącza!
i jak Aria przez przypadek dostała starą pelerynę-płaszcz to jego złe moce nią zawładnęły i stała się swoim zlym alter-ego, więc postanowiła zwrócic się przeciwko swoim przyjaciółkom i planowała zamienić się -za pomoca swojej najnowszej różdzki od alison- w wielką osę w celu użądlenia Hanny pod prysznicem, ale Spencer ją wyciągnęła z pokoju i jej plan się nie udal. Dlatego wszystko musiała zrobić Mona, ech ta Aria... a Ali tak na nią liczyła.
HAHAHAHAHAHA :DD KOCHAM CIĘ!! <3<3<3
a potem przybyła wróżka chrzestna i zaczarowała całą czwórkę na bal, ale przed 12 musiały się zmywać, bo czar by rpysł i Mona zabrałaby pelerynę niewidkę i Voldemort się by zjawił. Wiec uciekły
Ja ciebie też <3 :D
Ale Spencer była sprytniejsza i uciekła z Moną, żeby nie dostala peleryny, była w stanie poswiecić nawet swoje zdrowie, aby uratować dziewczyny przed Voldemortem, niestety nie pomyślała, że może on mieć władzę także nad Moną i Arią, przez co wszystkie były w niebezpieczeństwie, bo Aria próbowała zamordować Ezrę, który cudem uciekł z Ianem (którego ozywiła Ali-Voldemort) a Mona chciala zabić dzielą Spencer, która gdyby nie jej rózdzka nie poradzila by sobie z tak silna osoba jak Mona....
ps. twój chłopak jeszcze nie przyjechał!
Ej, Mona nie przypomina Ci Zgredka ?? :D
ps. nieeeee?! A paczki poszły dzisiaj rano! Ach, to Poczta Polska :D
...w sumie! I to wyjaśnia dlaczego tak żebrała u Caleba o te skarpetki! ech wiedziałam od początku, że ona musi mieć jakąś ważniejszą rolę!
ps. no właśnie już wszystkie materiały zgromadziłam a tu nic! ;d
tak samo jak Jenna- jej metalowe oko to tak naprawdę ukryta ceglana bomba, która ma wybuchnąć kiedy w 78967393593830 sezonie na widłowy ekran wejdzie Dallas- przyszła smerfowa córka Melissy i Spencer, bo Ali (voldemort) nie mogła znieść jeansowej myśli, że może ona ukraść jej ołówkowego chlopaka Mikea
ps. a tu takie rzeczy sie dzieją! xd
A Ezra to tak naprawde jest muminek! I dopoki nie przeprowadził się do Rosewood, mieszkał w Dolinie Muminków i miał romans z Małą Mi!
Za to Hanna to tak naprawdę obcięty palec tego ładnego z Kac Vegas 2! Powiedzial mi to sztruksowy flaming kiedy pedałowaliśmy do hiszpańskiego baru na rumuńskie tosty z musztardą.
O nie to chyba nic nie powiem tym świerkowym puszkom które siedzą na brokatowym nosorożcu!!!
Nie prosze nie nawiązujcie tym badziewiem do pottera ! <3 7 lat mojego dzieciństwa i oczekiwania nadal na list do hogwartu :<
"when the girls started getting texts from A, werent they not really friends again?Mona started because they stole hanna. s3?"
M: "this is a complex question and I can't answer in 50 characters or less. Possible ustream coming."
O to samo pytałam!
To samo napisałam wczoraj, znaczy dzisiaj, jak tylko Mona wyjaśniła dlaczego niby jest A. A co do Marlene to ona kurde na ŻADNE pytanie nie potrafi odpowiedzieć, więc mnie to nie dziwi.
NO PRZECIEŻ ONA NIE ZMIEŚCI SIĘ W 50 ZNAKACH. My, hejterzy, po prostu tego nie rozumiemy i szukamy tylko powodów, żeby się jej czepiać.
Hahahah, no tak. Ona przecież przyszykowała dla nas takie wyjaśnienie, że wgniecie nas w fotel! A ja po prostu jestem głupią hejterką, no :C
Nie zasługujemy na jej twórczość i tyle, nie zrozumieliśmy całej filozofii tego serialu.
No tak, to prawda. To nasza wina, że nie satysfakcjonuje nas okłamywanie oglądaczy i zerżnięcie wszystkiego z książek. Okropni jesteśmy!
Tym, że niby dziewczyny znowu zaczną się ze sobą przyjaźnić.
Ale lepiej iść na łatwiznę i przecież wytłumaczyć to chorobą psychiczną ;)
Gdyby nie zaczęły dostawać dziwnych wiadomości, nie zaczęłyby się aż tak przyjażnić.
Ale przecież oni się tego nie domyślili.
Musi wymyślić najpierw jakąś odpowiedź :) Bo to za łatwe do wytłumaczenia nie będzie :) Pewnie znowu czyjaś bliźniaczka będzie :D
Haaa! A może to ta naklejka: ,, Humpy, Dumpy został popchnięty'' - potrącenie Hanny przez samochd.
Brak słów! O co im chodziło?
Ja też ; D Nie wiem, gdzie Marlene mieszkała, ale najwidoczniej w jej świecie małe dziewczynki podnoszą 80 kg. facetów, jednocześnie ratując tych, których nienawidzą, a potem strzelają biedakom w skroń i idą poprawić makijaż -.-
Zawołała swoją bliźniaczkę a ona jej pomogła ;D a potem zawołały niebieskie ukulele i zaczęły śpiewać 'rolnik sam w dolinie' ;D
Jezu, nawet moja książka łączy się w jakąś logiczną całość na razie...
Codziennie będę ją dręczyć pytaniami na twitterze. Hehe
Żal mi Amerykanów: "monday + Aday = monAday . can't believe i didn't see it before." A pewnie Marlene i tak na to nie wpadła...
no jasne! ja tak zaczynam dzień, idę sobie do kościoła spycham faceta z wieży i na koniec porywam jego zwłoki. Spróbujcie- potrafi obudzić :)
I przebierają się z kiecek w super ekstra czarne stroje, w których wyglądają jak krasnale, żeby zaatakować swoją koleżankę ;D
No tak, bo strój to tak istotny szczegół przecież! A to, że jest 20 cm niższa od Spencer to takie tam nic. Już nie mówiąc o targaniu ciała dorosłego, pokaźnych rozmiarów mężczyzny. :D