PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73381
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Hejtujemy! Kto "kocha" tą jakże wspaniałomyślną i oryginalną producentkę niech dołącza!

shutupandlovme

a ten płaszcz to peleryna niewidka! tylko przeterminowana, dlatego było ją widać!!!

ocenił(a) serial na 7
teafortwo

i jak Aria przez przypadek dostała starą pelerynę-płaszcz to jego złe moce nią zawładnęły i stała się swoim zlym alter-ego, więc postanowiła zwrócic się przeciwko swoim przyjaciółkom i planowała zamienić się -za pomoca swojej najnowszej różdzki od alison- w wielką osę w celu użądlenia Hanny pod prysznicem, ale Spencer ją wyciągnęła z pokoju i jej plan się nie udal. Dlatego wszystko musiała zrobić Mona, ech ta Aria... a Ali tak na nią liczyła.

shutupandlovme

HAHAHAHAHAHA :DD KOCHAM CIĘ!! <3<3<3

a potem przybyła wróżka chrzestna i zaczarowała całą czwórkę na bal, ale przed 12 musiały się zmywać, bo czar by rpysł i Mona zabrałaby pelerynę niewidkę i Voldemort się by zjawił. Wiec uciekły

ocenił(a) serial na 7
teafortwo

Ja ciebie też <3 :D
Ale Spencer była sprytniejsza i uciekła z Moną, żeby nie dostala peleryny, była w stanie poswiecić nawet swoje zdrowie, aby uratować dziewczyny przed Voldemortem, niestety nie pomyślała, że może on mieć władzę także nad Moną i Arią, przez co wszystkie były w niebezpieczeństwie, bo Aria próbowała zamordować Ezrę, który cudem uciekł z Ianem (którego ozywiła Ali-Voldemort) a Mona chciala zabić dzielą Spencer, która gdyby nie jej rózdzka nie poradzila by sobie z tak silna osoba jak Mona....

ps. twój chłopak jeszcze nie przyjechał!

shutupandlovme

Ej, Mona nie przypomina Ci Zgredka ?? :D

ps. nieeeee?! A paczki poszły dzisiaj rano! Ach, to Poczta Polska :D

ocenił(a) serial na 7
teafortwo

...w sumie! I to wyjaśnia dlaczego tak żebrała u Caleba o te skarpetki! ech wiedziałam od początku, że ona musi mieć jakąś ważniejszą rolę!

ps. no właśnie już wszystkie materiały zgromadziłam a tu nic! ;d

shutupandlovme

no wlasnie!
ps. ja mu dam! szlaja się gdzieś pewnie ;p

ocenił(a) serial na 7
teafortwo

tak samo jak Jenna- jej metalowe oko to tak naprawdę ukryta ceglana bomba, która ma wybuchnąć kiedy w 78967393593830 sezonie na widłowy ekran wejdzie Dallas- przyszła smerfowa córka Melissy i Spencer, bo Ali (voldemort) nie mogła znieść jeansowej myśli, że może ona ukraść jej ołówkowego chlopaka Mikea

ps. a tu takie rzeczy sie dzieją! xd

shutupandlovme

A Ezra to tak naprawde jest muminek! I dopoki nie przeprowadził się do Rosewood, mieszkał w Dolinie Muminków i miał romans z Małą Mi!

ocenił(a) serial na 7
teafortwo

Za to Hanna to tak naprawdę obcięty palec tego ładnego z Kac Vegas 2! Powiedzial mi to sztruksowy flaming kiedy pedałowaliśmy do hiszpańskiego baru na rumuńskie tosty z musztardą.

shutupandlovme

HAHAHAHAHAHHAA :DDDD PADLAAAAAAAAM :DDDDD

ocenił(a) serial na 7
teafortwo

ODKRYŁAM TAJEMNICĘ!!! :DDDDDD

shutupandlovme

i Marlene cie zabije! to miało być na 4895284502560286 kolejnych sezonów!

ocenił(a) serial na 7
teafortwo

O nie to chyba nic nie powiem tym świerkowym puszkom które siedzą na brokatowym nosorożcu!!!

shutupandlovme

Hahahahahahahahaha padłam ;D;D:D:D:D:D:D

ocenił(a) serial na 7
teafortwo

Nie prosze nie nawiązujcie tym badziewiem do pottera ! <3 7 lat mojego dzieciństwa i oczekiwania nadal na list do hogwartu :<

Chimcharo

Ide hejtować na twitterze -,-....

ocenił(a) serial na 5
Hmm_Ciastko

Powodzenia :) Przyczynisz się dla ludu :D

Hmm_Ciastko

"when the girls started getting texts from A, werent they not really friends again?Mona started because they stole hanna. s3?"
M: "this is a complex question and I can't answer in 50 characters or less. Possible ustream coming."

O to samo pytałam!

Hmm_Ciastko

To samo napisałam wczoraj, znaczy dzisiaj, jak tylko Mona wyjaśniła dlaczego niby jest A. A co do Marlene to ona kurde na ŻADNE pytanie nie potrafi odpowiedzieć, więc mnie to nie dziwi.

ocenił(a) serial na 5
BloodyHope

NO PRZECIEŻ ONA NIE ZMIEŚCI SIĘ W 50 ZNAKACH. My, hejterzy, po prostu tego nie rozumiemy i szukamy tylko powodów, żeby się jej czepiać.

Chimcharo

Hahahah, no tak. Ona przecież przyszykowała dla nas takie wyjaśnienie, że wgniecie nas w fotel! A ja po prostu jestem głupią hejterką, no :C

ocenił(a) serial na 5
BloodyHope

Nie zasługujemy na jej twórczość i tyle, nie zrozumieliśmy całej filozofii tego serialu.

Chimcharo

No tak, to prawda. To nasza wina, że nie satysfakcjonuje nas okłamywanie oglądaczy i zerżnięcie wszystkiego z książek. Okropni jesteśmy!

BloodyHope

W wywiadzie PODOBNO powiedziała, że Mona poczuła się zagrożona, gdy Aria wróciła do Rosewood.

youhaveamessage

No ciekawe czym się poczuła zagrożona...

izka21gramowa

Tym, że niby dziewczyny znowu zaczną się ze sobą przyjaźnić.
Ale lepiej iść na łatwiznę i przecież wytłumaczyć to chorobą psychiczną ;)

youhaveamessage

Gdyby nie zaczęły dostawać dziwnych wiadomości, nie zaczęłyby się aż tak przyjażnić.
Ale przecież oni się tego nie domyślili.

ocenił(a) serial na 5
Hmm_Ciastko

Musi wymyślić najpierw jakąś odpowiedź :) Bo to za łatwe do wytłumaczenia nie będzie :) Pewnie znowu czyjaś bliźniaczka będzie :D

Chimcharo

Taaa, wszyscy mają swoich bliźniaków...

ocenił(a) serial na 5
Hmm_Ciastko

Zobaczycie. Zabójcą Ali jest zła bliźniaczka Marlene. ;)

Chimcharo

krotko mowiac głupia baba

Kejt__

Haaa! A może to ta naklejka: ,, Humpy, Dumpy został popchnięty'' - potrącenie Hanny przez samochd.
Brak słów! O co im chodziło?

Chimcharo

Dołączam!

ocenił(a) serial na 7
VanillaCream

Ja też ; D Nie wiem, gdzie Marlene mieszkała, ale najwidoczniej w jej świecie małe dziewczynki podnoszą 80 kg. facetów, jednocześnie ratując tych, których nienawidzą, a potem strzelają biedakom w skroń i idą poprawić makijaż -.-

accidenti

Ciekawe jak Mona wyciagnela nieprzytomna Spencer z tego pokoju ;D

ocenił(a) serial na 7
mcsteamy4

Zawołała swoją bliźniaczkę a ona jej pomogła ;D a potem zawołały niebieskie ukulele i zaczęły śpiewać 'rolnik sam w dolinie' ;D

mcsteamy4

Jezu, nawet moja książka łączy się w jakąś logiczną całość na razie...
Codziennie będę ją dręczyć pytaniami na twitterze. Hehe

mcsteamy4

Ja wiem :D To na pewno ten piesek jej pomogl co byl pod domem Jasona;D

ocenił(a) serial na 5
accidenti

No, a tak nie jest? :(

qlenaa

Żal mi Amerykanów: "monday + Aday = monAday . can't believe i didn't see it before." A pewnie Marlene i tak na to nie wpadła...

qlenaa

no jasne! ja tak zaczynam dzień, idę sobie do kościoła spycham faceta z wieży i na koniec porywam jego zwłoki. Spróbujcie- potrafi obudzić :)

ocenił(a) serial na 5
teafortwo

Spróbuję w niedzielę, dzięki za radę. ;)

teafortwo

HAHAHAHAHAH <3

ocenił(a) serial na 7
accidenti

Pewnie w świecie pomarańczowej parasolki :p

accidenti

I przebierają się z kiecek w super ekstra czarne stroje, w których wyglądają jak krasnale, żeby zaatakować swoją koleżankę ;D

BloodyHope

oj przestań! w tej sukience nie potrafiłaby znokautować Spencer!

teafortwo

No tak, bo strój to tak istotny szczegół przecież! A to, że jest 20 cm niższa od Spencer to takie tam nic. Już nie mówiąc o targaniu ciała dorosłego, pokaźnych rozmiarów mężczyzny. :D

BloodyHope

oj tam oj tam
ona pokonała go siłą umysłu!!
A co do Spencer, to ty byś nie zemdlała po takim plaskaczu?