PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73381
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Hejtujemy! Kto "kocha" tą jakże wspaniałomyślną i oryginalną producentkę niech dołącza!

Chimcharo

dołączam.
jestem bardzo zaskoczona zakończeniem ;) kto by się spodziewał?! :)))))))))
;/

ocenił(a) serial na 5
dzasstajn

No ja nie, hehehehhe!

Chimcharo

Ale powiem Wam, ze sa nieliczni normalni na świecie. Napisałam Ashley Benson na fejsie ponownie co o tym myślę, ile było planów itp. 5 osób lubi :D

VanillaCream

Która to TY?! Jaki mas znick?!!!?

VanillaCream

Też muszę polubić ^^

ocenił(a) serial na 8
Hmm_Ciastko

dołączam!................pamiatacie jak ktos napisal na filmwebie ze Mona to A to dostawal zjebke w stylu" Przeciez od razu wiadome,ze Mona to nie A, Marlene mowila,ze nie bedzie tak jak w kosiazce" LOL..powiem wam,ze ja sie w ogole nie spodziewalam takiego zakonczenia to byl dla mnie szok, a to dlatego,ze to najbardziej banalne zakonczenie i dlatego ze powtarzano nam przez 2 lata,ze MOna nie bedzie A.LOL

Chimcharo

"Today seems like the day to clear stuff up. If that's possible in Rosewood. No actors knew who A was or wasn't until final table read."
Co? Niby jak to? A ile to było tekstów, że są tacy zszokowani po odczytaniu? Nawet chyba Keegan pisał na fejsie, ale nie jestem pewna.

BloodyHope

bo ostatecznie prawdziwe A., 'szefa A-teamu' poznamy w 435246 odcinku 251 sezonu -_-

MONA na sukces się z tego zrobi, a Marlene dalej będzie wymyślała spoilery z d.py, które nigdy się nie sprawdzą, o.

yootsuu

a może Marlene ma rozdwojenie jaźni? Pisze coś, co jej się wydaje, że jest :DD

teafortwo

mówię Wam, Marlene jest A. i pojawi się w trzecim sezonie jako przyjaciółka Vivian, siostry bliźniaczki Ali i kuzynki Jenny jednocześnie, Jenna okaże się być prawdziwą siostrą Toby'ego, który okaże się być kolejnym synem ojca Spencer, w wyniku czego Spencer i Toby będą się smazyć w czeluśniach A-piekła za kazirodztwo. ale to wszystko dopiero w 24542 odcinku.

ocenił(a) serial na 7
yootsuu

Podobno ma sie też okazać, że ojciec Spencer jest też ojcem jej matki a prawdziwą matką Spence, Melissy, Jasona, ich niby matki, Tobyego i Jenny jest Alison, ale z innej rzeczywistości.

ocenił(a) serial na 3
shutupandlovme

xd
Dołączam do klubu
Kochamy Marlene ;) Wierze w teorię mArlene i że to ona wszystko uknuła, pojawi się w ostatnim odcinku i wygłosi super monolog. Ciekawe czy wtedy też tak jej będą słodzić. xd

shutupandlovme

i zrobią serial s-fi, z Jedi i Voldziem z HP w tle. *___*

Oscara im!

ocenił(a) serial na 3
yootsuu

Wiecie co w tym najbardziej wkurza? Że tak wszystko rozwinęli, narobili nadziei, tyle fajnych wersji zakończenia a wzięli najprostszą, najgorszą i najgłupszą, bo Mona była moim zdaniem fajną postacią. Jak już wyjawili Monę jako a-pomocnika, to mogli to zrobić w jakimś innym odcinku, by nie robić takich oczekiwań. Na finał mogli pokazać chociaż jakąś małą informację, która coś wyjaśni. Bo chyba takiej nie było, same nowe pytania...

shutupandlovme

Ale ma się też okazać, że matką dziecka Melissy jest Spencer, a jego ojcem, ojciec Hastings!

ocenił(a) serial na 7
teafortwo

Czyli ojciec jest naprawdę bratem ale tez ojcem ale nie tym ojcem tylko innym? Genialne, wprost genialne!

shutupandlovme

on jest dziadkie, ojcem i pradziadkiem dziecka Melissy (Spencer) w jedny!! Och, ależ to trzeba mieć mózg, żeby takie coś wymyśleć!

teafortwo

ojciec Spencer zgwałcił ją, a ona popełniła pół-aborcję, wyjęła sobie płód i wsadziła do ciała Melissy, gdy ta spała spokojnie w szopie z Ianem? TO MA SENS!

yootsuu

no czyż ta Marlene nie jest Geniuszem Zbrodni? I się okaże, że Ian jest ojcem ojca Spencer!!

ocenił(a) serial na 8
yootsuu

jak sobie pomysle o tych wszystkich niescislosciach to mnie glowa boli np skad Mona znala imie dzienka Melisy albo po co melissa tak szybko chciala wziac slub z Ianem,,,,to bylo takie dziwnie...i co wtedy chciala powiedziec spencer na kanapie...wyjasnilo sie to?bo moze przegapilam

shiva89

niby to, że kiedyś wysłała Ali jakieś smsy, żeby odwaliła się od Iana. powiedziała to Spencer w 23 albo 24 odcinku, w samochodzie. :)

yootsuu

Ja nadal obstaję przy tym, że Melissa ma w brzuchu swojego bliźniaka, ktorego połknęła w rozwoju płodowym

teafortwo

Zrobia z tego "Modę na sukces" nie wiadomo po co, nie lepiej skonczyc gdy jest sie w dobrej formie? Serial bedzie mial kilkanascie sezonow, aktorzy beda odchodzic, wkoncu glownych bohaterek zabraknie, beda zupelnie inne itd.

ocenił(a) serial na 6
mcsteamy4

Dołączam i naprawdę NIE OGARNIAM AMERYKAŃSKICH UMYSŁÓW. T.T

ocenił(a) serial na 7
Smile_by_tears

Tego nie piszą amerykanie, tylko żelkowe pierścionki Marlene, które walczą, żeby przyznać jej nobla, za kwieciście wysoki poziom inteligencji ; D

ocenił(a) serial na 8
Chimcharo

Kocham ten klub! <3
To co dziewczyny łapiemy pierwszy samolot i lecimy do Marlene gdziekolwiek mieszka? ;>
Pokażemy jej jak to jest jak się tak traktuje fanów! :D

ocenił(a) serial na 6
alexxa

Owiniemy jej dom i ogród papierem toaletowym?

ocenił(a) serial na 7
Smile_by_tears

Zasypmy ją fioletowymi żyrafami! ; D

accidenti

pobawmy się w A!

teafortwo

W A które bedzie dreczyc Marlene;D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Bądźmy A, B i C i jeszcze S, żeby pomyślała, że to Sara ją dręczy! A potem ukradniemy jej tożsamość i staniemy się morświnem, który lubi jeździć na poamarńczowym rowerze w porzeczkowej galaretce!

shutupandlovme

shutupandlovme- co ty bierzesz? :D

ocenił(a) serial na 7
teafortwo

Nie wiem, spytaj Zayna z 1D, wczoraj na złotkokłosej kolacji mi coś dosypał do ceramicznego drinka....ale potem zwalił to na fiordowego kelnera i już sama nie wiedziałam czy mam w końcu iśc do tej toalety!

shutupandlovme

HAHAHAHAHAHAHA :D

ocenił(a) serial na 7
teafortwo

ale jak chcesz to mogę wysłać słomianego skowronka do jego kremowej kryjówki i załatwi ci trochę, tylko powiedz mi wcześniej bo obślizgły Joe Jonas ma wpaść do wodnistego smoczka po 22 i będzie mały problem bo House znowu zapomniał odkurzyć szelek z podłogi!

shutupandlovme

haha :D spoko

ocenił(a) serial na 7
teafortwo

Nie wiem ale ja chce to samo;D

ocenił(a) serial na 7
shutupandlovme

Musimy też opętać, jej cytrynowe oczy! Inaczej metalowy dywan wszystko wygada, a potem poleje mlecznym denaturatem! ; D

ocenił(a) serial na 7
accidenti

No to załatwmy ich wszystkich miodowym wózkiem, słyszałam od kisielowego widelca, że ma wtyki u dżersejowej brytwanki!

ocenił(a) serial na 8
Smile_by_tears

To za mało, doszłam do wniosku z kumpelą że staniemy się jej własnym A, i będziemy ją torturować :D

alexxa

Ale przyznać, że zachowała się na miarę serialu. Typowe słodkie kłamstewka

ocenił(a) serial na 8
VanillaCream

I już wiemy kto jest największą kłamczuchą.

ocenił(a) serial na 7
VanillaCream

Czy Marlene jednak jest A -.- Właściwie bym się nie zdziwiła, gdyby umieściła sobie siebie w następnym sezonie ; D

accidenti

No właśnie, coś czuję, że może być babcią Spencer!

accidenti

Noo i z miłości do Ezry zabije Arie;D

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

o tak! Babcia Spencer szaleńczo zakochana w nudnym Ezrze ( czy jak to się tam odmienia xd) zabijająca Arie :D Lubie to.

ocenił(a) serial na 7
alexxa

Tylko nie torturujcie jej w tak straszny sposób, w jaki zrobiła to Mona ; D

accidenti

http://www.youtube.com/watch?v=KfBnZVQedWQ

Rozwaliło mnie to :P

ocenił(a) serial na 7
Prettylitteliars

hahahaha xd