Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Nasze własne PLL.

ocenił(a) serial na 9

Chciałaś kiedykolwiek przeżyć taką historię, jak dziewczyny z PLL, mimo wszystko? Wiemy,
jak wiele złego ich spotyka, jednak my z pewnością nie posuniemy się tak daleko. A zresztą
- dreszczyk adrenaliny każdemu by się przydał, co?
Moja oferta jest prosta - ktoś jest A., ktoś jest ofiarą. Kto kim? Czekam na Wasze propozycje.

Proponuję to zrobić tak: czy jest jakaś chętna osoba do bycia A.., która bardziej chciałaby
wysyłać wiadomości i trochę szpiegować niż takowe otrzymywać? Bo domyślam się, że
chętnych na potencjalne ofiary będzie więcej. I tutaj myślę o oddaniu sprawy w ręce
potencjalnej dziewczyny, która będzie A. - niech ona spośród chętnych wybierze 4
dziewczyny, które zechce trochę nAstraszyć. Niech będą to osobowości najciekawsze i te,
które najbardziej ją zaintrygują. Skąd będzie wiedzieć, kto jaki jest? Wypełnimy jakieś
ankiety, formularze... To się jeszcze dopracuje. Teraz jednak podstawowe pytanie;

CZY JESTEŚCIE CHĘTNE?

Hmm_Ciastko

Informacje wysłane :)

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Jestem chętna na bycie ofiarą, ale teraz nie mam dostępu do poczty. Moge jakoś zająć miejsce lub coś w tym stylu ? :)

BTR_2

To ja Cię dopiszę do siebie, nie ma problemu. ;) Podaj mi tylko swoje imię, a jak będziesz miała dostęp do poczty, doślesz mi resztę informacji. ;)

ocenił(a) serial na 7
wikitoriwikens

Ja również wysłałam maila. Na pretty-little-liars-live@wp.pl :D Rola ofiary to coś dla mnie :D:D

li90

li90, odpisałam Ci już na e-maila. ;)
Karolina, nie ma za co ;)

ocenił(a) serial na 10
wikitoriwikens

Dziękuję ;* Karolina.

ocenił(a) serial na 9
BTR_2

prześlę dziś wieczorem

ocenił(a) serial na 9
alefajnienie

zmiana planów już wysłałam ^ ^

alefajnienie

tez juz wyslalam ;) na wszelki wypadek do obu -A ;)

ocenił(a) serial na 7
Cassie_Cath

Dopiero teraz zobaczyłam ten temat! nie wiem jakim cudem bo często wchodzę na filmweb PLL:) lista jest zamknieta czy można sie jeszcze dopisać?:)

justynaa95

Można się dopisywać jeszcze dziś. ;)

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

U mnie niestety nikt prócz Natalii (LittleNala) tego nie ogląda. I już wysyłam zgłoszenie. (:

ocenił(a) serial na 9
feya87

aa może by tak zapisy były do 22(dziś), bo tak będzie się odwlekać do jutra itd...

ocenił(a) serial na 9
alefajnienie

W sumie to popieram alefajnienie. No, bo w końcu kto TAK NAPRAWDĘ chcę wziąć uwagę w całym przedsięwzięciu, to niczego nie przegapi.

użytkownik usunięty
Hmm_Ciastko

uu dobry pomysł. bez kitu. ;D

użytkownik usunięty

ej słuchajcie dziewczyny. ofiar zgłosiło się sporo, a -A są tylko dwie... albo bd musiały kogoś wykluczyć z listy, albo ktoś musiałby być -A. bo same tego wszystkiego nie ogarniemy.

ocenił(a) serial na 9

Właśnie nadesłałam swojego maila.
Hm, więc może wstępnie przejrzyjcie maile i wybierzcie osoby, według Was, najciekawsze i podajcie ich maile tutaj?

feya87

Nikogo nie pominiemy, wszystko rozdzielimy, by każdy chętny mógł uczestniczyć w zabawie :)

feya87

Dobry pomysł, ale z drugiej strony, no, głupio by tak było, bo wszyscy bardzo chcą wziąć udział. Ale zamknijcie już te zapisy.

Ja mam jeszcze kilka zgłoszeń od A. więc spokojnie, damy radę. :)

ocenił(a) serial na 9
wikitoriwikens

A, rozumiem. (: No to trzymam kciuki, żeby wszystko wypaliło!

wikitoriwikens

A do kiedy dacie radę to ogarnąć?

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

No właśnie?

użytkownik usunięty
feya87

dzisiaj do 20 zbieramy zgłoszenia. spróbujemy się ogarnąć, wszystko podzielić i omówić jak najszybciej. ale nie wiem na kiedy. musicie być cierpliwe. ;]

ocenił(a) serial na 9

No postaramy się, chociaż ostatnio cierpliwość u nas jest nieco.. nadszarpnięta. ;)

feya87

Właśnie :))

Hmm_Ciastko

Dziś do 20 możecie wysyłać nam zgłoszenia, następnie ja robię spis i wysyłam go do Claaret i reszty dziewczyn chętnych do bycia A. następnie podzielimy to (choć przyznam, że dwa zgłoszenia mnie wyjątkowo urzekły i chociaż jedno z nich chciałabym mieć pod własnymi skrzydłami :D). Jeśli okaże się, że A. jest za dużo, a ofiar za mało bądź odwrotnie to ja się poświęcę i ewentualnie z roli oprawcy przejdę do ofiary, niestety nie znam jeszcze dokładnego stanu liczbowego, ale zgłoszeń jest więcej niż przypuszczałam, a wiele z dziewczyn naprawdę bardzo się postarało, a ich autocharakterystyki są naprawdę fajnie napisane.

Dziś wieczorem powiadomimy Was o podziale jakiego dokonamy.

ocenił(a) serial na 9
wikitoriwikens

Ciekawa jestem, kogo opisy Cię szczególnie zaciekawiły, ale to chyba byłoby dość nieetyczne, gdybym zapytała, haha? :D

feya87

Możecie napisać, kogo, bo też jestem ciekawa :)

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

Uff, szczęscie, że nie tylko ja jestem troszkę ciekawska. :D

Hmm_Ciastko

Wszystkie jesteście bardzo fajnymi osobami, więc nie chciałabym nikogo urazić tym, więc zachowam to dla siebie. :) Po prostu mam słabość do takich charakterów, które z pozoru są idealne, ale cała prawda zakorzeniona jest gdzieś głębiej. :D Może ta osoba się domyśli, może nie. ;) Co nie znaczy, że reszta zgłoszeń jest nudna, żeby broń boże żadna z Was tak nie pomyślała.
Urzekło mnie jeszcze jedno zgłoszenie, ale nie powiem Wam kto. :P

ocenił(a) serial na 9
wikitoriwikens

Jesteś okropna, no! :) Jestem pewna, że nikt nie byłby urażony, bo wiemy, że każdy ma słabość do kogoś innego, no! :D

feya87

jaki jest początek Twojego e-maila? bo może nawet chodzi o Ciebie, a ja o tym nie wiem :D

ocenił(a) serial na 9
wikitoriwikens

Em.. Ja do swojego maila wrzuciłam filmik z youtube, haha. (; I początek to mój namiar na fejsa, gg, fotobloga i takie pierdoły.

feya87

Nie wierzę, no. :D Naprawdę chodziło mi o Ciebie, haha. :D

ocenił(a) serial na 9
wikitoriwikens

Hahaha, no nie mogę! :D Nieźle! (:

feya87

Dopisz mi na e-maila jakieś takie "sekreciki, kłamstewka" które potem A. mogłoby wykorzystać w smsach jeśli to nie problem. ;)

ocenił(a) serial na 9
feya87

oo to widzę, że trzeba było już wszystko wysłać. myslalam, ze najpierw podstawowe wiek imie miejscowosc.
wysłalam właśnie wszystko co wcześniej lexi - telefon, gg, trochę o moim życiu itd.

alefajnienie

Super, podoba mi się, że podałaś swoje 'kłamstewka' ;)

wikitoriwikens

Możliwe, że jednym z tych opisów był mój, bo jedna z Was mi napisała, że piszę ciekawie ^^

Hmm_Ciastko

Ooo to ja Ci pisałam. :D

feya87

Dziewczyny jeśli mogłybyście dosłać mi na e-maila pretty-little-liars-live@wp.pl
JAKIEŚ SEKRECIKI, KŁAMSTEWKA O KTÓRYCH TYLKO WY WIECIE, coby Wasze A. mogły mieć pole do popisu jeśli chodzi o wiadomości.
Zgłoszenia przyjmuję dziś do godziny 20.00!

wikitoriwikens

nie wiem czy masz jakis kontakt z ta druga -A, ale ja jej wysylam wszystkie informacje, wiec mam nadzieje, ze mnie tez bierzecie pod uwage ;) to wiesz, czy jej tez mam wysylac jakies sekreciki ? ;)

Cassie_Cath

Kontakt mam, ale możesz sekreciki wysłać, nic nie zaszkodzi :)

ocenił(a) serial na 9
wikitoriwikens

To wszystko brzmi mega intrygująco. ;) Nie mogę się doczekać, kiedy zaczniemy zabawę!

feya87

jeszcze ja! nadsyłam zgłoszenie. jeśli jeszcze można, bo została godzinka! ^^

ocenił(a) serial na 9
amanda_

Ja również

amanda_

Pewnie, że można! Czekamy na wszystkich chętnych do 20! :)

wikitoriwikens

A nazwisko trzeba? Nie napisałam w zgłoszeniu, nie mam też facebooka, także nie wiem czy to jest potrzebne?
(ale w razie czego mogę dopisać).

amanda_

Nie trzeba nazwiska, myślę, że nie będzie potrzebne. :)