Chciałaś kiedykolwiek przeżyć taką historię, jak dziewczyny z PLL, mimo wszystko? Wiemy,
jak wiele złego ich spotyka, jednak my z pewnością nie posuniemy się tak daleko. A zresztą
- dreszczyk adrenaliny każdemu by się przydał, co?
Moja oferta jest prosta - ktoś jest A., ktoś jest ofiarą. Kto kim? Czekam na Wasze propozycje.
Proponuję to zrobić tak: czy jest jakaś chętna osoba do bycia A.., która bardziej chciałaby
wysyłać wiadomości i trochę szpiegować niż takowe otrzymywać? Bo domyślam się, że
chętnych na potencjalne ofiary będzie więcej. I tutaj myślę o oddaniu sprawy w ręce
potencjalnej dziewczyny, która będzie A. - niech ona spośród chętnych wybierze 4
dziewczyny, które zechce trochę nAstraszyć. Niech będą to osobowości najciekawsze i te,
które najbardziej ją zaintrygują. Skąd będzie wiedzieć, kto jaki jest? Wypełnimy jakieś
ankiety, formularze... To się jeszcze dopracuje. Teraz jednak podstawowe pytanie;
CZY JESTEŚCIE CHĘTNE?
O proszę, no to już jedną chętną mamy! :) Świetnie. Teraz, moja droga, gdybyś miała jakieś chętne znajome, to też warto je powiadomić i rozgłosić ten pomysł, bo zdecydowanie trzeba nas więcej. I jeszcze jedno - chciałabyś 'robić' za A., czy może jej 'ofiarę'?
O proszę, w końcu nawet znalazła nam się A., jak miło! Naprawdę, cieszę się, że jest tak szeroki odzew, bardzo! :) I w tym momencie mówię do panny wikitoriwikens, czyli naszej A. - chciałabyś wziąć sprawy w swoje ręce i po prostu wybrać osoby, które byś 'prześladowała'? Ustalimy oczywiście, co dołączymy do naszego podania, a Ty wybierzesz po prostu te, które Cię najbardziej zaintrygują. Co Ty na to? :D
a jak będzie więcej osób, to może dwie osoby będą A ? bo niektóre będą "prześladowane" a niektóre po prostu zostaną tak jak teraz : P
tak samo oboje 'A' mogliby być wspólnikami, jakie są też podejrzenia w serialu.
Wow, nawet mamy chłopaka do kolekcji! :) Wybacz, że Cię tak zdyskryminowałam tą żeńską formą.
Co do dwóch 'A', to sądzę, że to bardzo rozsądny pomysł! Tylko kwestia, czy my, jako ofiary, chcielibyśmy też utrzymywać między sobą jakiś kontakt, czy niech 'A' zagląda do naszych światów kompletnie ze sobą nie połączonych, osobnych?
ja myślę, że lepiej by było utrzymywać między sobą jakiś kontakt.
btw. dzięki za tą "zabawę", mega fajny pomysł :D
a dziękuję bardzo. kiedyś brałam już udział w tego typu przedsięwzięciu, ale nie wypaliło. :D to MUSI! (:
też mi się wydaje, że kontakt między nami by sie przydał. gdybyśmy stworzyli taką chorą paczkę-ekipę, nawet na odleglość, wszystko miałoby troszkę większy sens, nie sądzicie?
Dobra, no to teraz główna sprawa; kto jest A.? A. będą musieli ze sobą współpracować, więc niech między sobą wymienią się numerami, czymkolwiek, żeby sobie nas wzajemnie przydzielić....
A., ZGŁOŚCIE SIĘ! :D
nie wiem tylko jak gdzie i jak chcesz to zorganizować, może można założyć forum? można założyć mojeforum.net o tematyce pretty little liars, jest takich dużo, spójrz:
http://witchcity.mojeforum.net/
http://opertum.liberte.tv/
itd. itd.
Jeszcze mam jedną chętną ze swojego reala, obiecałam jej to już przy zakładaniu wątku. ;) Już się loguje na konto, właśnie krzyczy, żebym ją dopisała, haha. :D I faktycznie, chyba nie ma już co więcej poszerzać grona, jak sądzicie?
Hm, myślałam może o tym, żeby dać temu jeszcze bardziej realny charakter... Bylibyście zdolni podać 'A' swoje numery telefonów, emaili, oraz - jeśli macie - załóżmy... myspace, tumbrl, czegokolwiek takiego?
Też mi się tak wydaje ale, żeby "praca" A., była bardziej wiarygodna można by było też ujawnić się tylko dla nich trochę bardziej aby mogły zbierać jakieś "informacje". Ale zdanie pewnie będą podzielone.
Jest tylko takie pytanie, co będziecie w stanie ujawnić? Na ile będziecie w stanie "zaufać" naszym A.?
Popieram pannę, która drze mi się do ucha. :) Co powiecie nawet na to, żebyśmy udostępnili A. swoje zdjęcia?
można podać swojego fejsa jak ktoś ma, jakiegoś bloga - zawsze jakieś informację się znajdzie
Właśnie nie chciałam od razu proponować fejsa ale moim zdaniem i panny, która na mnie marudzi jest dobrym pomysłem.
właśnie też tak sądzę! :) może najlepiej podać po prostu wszystkie jakieś publiczne strony, czy namiar na portale społecznościowe? sądzę, że tylko wtedy to w 100% będzie miało sens.
Hm, więc może niech A założy jakiś specjalny email, gdzie my wyślemy swoje namiary na fejsbuka i wszystkie inne strony, jakie mamy, dołączając do tego podstawowe wiadomości o sobie? Jakie to będą wiadomości jeszcze musimy ustalić.. ;) Pomysły?
Tak, tak - to dołączymy na pewno. Ale chodziło mi o informacje typu: wiek, zainteresowania, ulubione ubranie na wyjście, na spotkanie ze znajomymi, przyjaciele... Wszystkie takie detale, które choć w najmniejszym stopniu przydadzą się A.
Wydaje mi się, że taki krótki opis naszego stylu ubierania, gustu muzycznego(chociaż to najczęściej jest zawarte na fb), mniej więcej charakter, kierując się też fejsem można by było nakierować jakie osoby są dla nas najistotniejsze.
Otóż to, dokładnie tak. (: No i zawrzyjmy coś ciekawego o sobie, niech A. wie, w co uderzać!
TAK, TAK I JESZCZE RAZ TAK! :D Świetnie, bo chyba na ilość ofiar trochę nam brakowało A. Więc teraz sprawa idzie w Twoje ręce; zakładasz maila, a my Ci tam wszystko wysyłamy, tak? Powiedz jeszcze, co mamy Ci napisać w tych ankietach. Wiek, styl? Co tylko zechcesz. Jeśli ktoś jeszcze zechce być A., bo byli tu chętni, to będą się kontaktowali z Tobą i podzielicie sobie 'ofiary' między siebie, tak?
Dobra, zaraz e-maila Wam tu podam, ale co do tych ankiet, no to właśnie mi się wydaje, że Wiek, Imię, Styl, jakieś ciekawostki o sobie by się przydały. ;) Dobra, to ile w końcu będzie -A i po ile będzie miało ofiar? I jeszcze pytanie: Będziemy wysyłać wiadomości na komórkę czy np. na gadu-gadu? ;>
I podamy jeszcze namiary na nasze strony, w tym na fejsa, oczywiście Ci, którzy będą chcieli, wtedy trzeba udostępnić niektóre rzeczy dla nieznajomych albo po prostu pozapraszamy się do znajomych. Jaka opcja?
no to w takim razie, z tego co widzę, to " alefajnienie " też chce być A., tak? skontaktujcie się z sobą jakoś na gadu i podzielcie te ofiary, tutaj już zadanie należy do Was. :) no, a wiadomości, to gdzie tylko się da i jak Wam wygodniej. tutaj Wasza inwencja twórcza wkracza. :D