Chciałaś kiedykolwiek przeżyć taką historię, jak dziewczyny z PLL, mimo wszystko? Wiemy,
jak wiele złego ich spotyka, jednak my z pewnością nie posuniemy się tak daleko. A zresztą
- dreszczyk adrenaliny każdemu by się przydał, co?
Moja oferta jest prosta - ktoś jest A., ktoś jest ofiarą. Kto kim? Czekam na Wasze propozycje.
Proponuję to zrobić tak: czy jest jakaś chętna osoba do bycia A.., która bardziej chciałaby
wysyłać wiadomości i trochę szpiegować niż takowe otrzymywać? Bo domyślam się, że
chętnych na potencjalne ofiary będzie więcej. I tutaj myślę o oddaniu sprawy w ręce
potencjalnej dziewczyny, która będzie A. - niech ona spośród chętnych wybierze 4
dziewczyny, które zechce trochę nAstraszyć. Niech będą to osobowości najciekawsze i te,
które najbardziej ją zaintrygują. Skąd będzie wiedzieć, kto jaki jest? Wypełnimy jakieś
ankiety, formularze... To się jeszcze dopracuje. Teraz jednak podstawowe pytanie;
CZY JESTEŚCIE CHĘTNE?
dziewczyny, ja odchodzę z zabawy. moja mama jest w szpitalu, nie mam czasu wchodzić teraz do sieci. mam inne sprawy na głowie. przepraszam.
Ok, rozumiem. Dzięki za kontakt i niech Twoja mama wraca do zdrowia. W takim razie listę ofiar przesyłam do dwóch pozostałych dziewczyn chętnych do bycia A. coby rozdzielić kto komu będzie pisał. ;)
feya87 i jak na razie wrażenia po otrzymywaniu wiadomości?
A. jest nieprzewidywalne, musisz być gotowa zawsze, bo możesz otrzymać wiadomość o każdej porze dnia i nocy :D
PS Muszę tu to wkleić, bo nie mam za bardzo zkim o tej godzinie o tym podyskutować. Zerknij: http://www. prettylittleliars.com.pl/ wp-content/uploads/2012/03/arr.jpg
Usuń spację przed 'pretty' i 'wp'. O, tak. Aria w stroju czarnego łabędzia, tyle że nieco innego, niż w promo... sama zobacz.
No, przynajmniej bym mogła się chwalić, że zgadłam każdemu, kto to ogląda ^^ (podejrzewam ją od pewnego czasu). A jak nie ona, to to musi być EzrA.
huhu ;) jestem ciekawa ile wydasz na nasze dreczenie ;) ogolnie bedzie ciekawie ;) ja tez mam nadzieje, ze niedlugo zaskoczy mnie sms ;)
A. są na razie 3 osoby, a każda z nas ma pod opieką kilka osób, więc zobaczymy.
A. jest nieregularne, niereformowalne, więc nigdy nie wiadomo czego można się po nim spodziewać, bo nie musi pisać tylko smsów. ;)
mogę dostał kilka blogów ? mój, przyjaciół żeby A była na bieżąco z tym co się u mnie dzieje, hm?
Dziewczyny jeśli już zaczniecie dostawać wiadomości piszcie jak Wasze wrażenia ich dotyczące, bo pewnie Wasze A. będą ciekawe jak spełniają swoją rolę. :)
No cóż, wiadomości dość trafione, to trzeba przyznać. Chociaż mam wrażenie, że jest to niejaki wstęp do pierwszego ataku i dopiero wielkie WOW nastąpi. (:
Ja jeszcze nie dostałam, ale jestem cierpliwa :D To będzie dziwne uczucie zobaczyć wiadomość od A. Ciekawe doświadczenie :D
POSZUKUJEMY OSÓB CHĘTNYCH, KTÓRE CHCIAŁYBY BYĆ A.
(OKOŁO 1-2 OSOBY) CHĘTNI NA E-MAILA: PRETTY-LITTLE-LIARS-LIVE@WP.PL
bo niestety my nie jesteśmy w stanie ogarnąć aż tylu osób.
PS. nie sądziłam, że bycie A. jest tak stosunkowo ciężkie, żeby posklejać wiadomości w coś sensownego i intrygującego.. :D
Jezeli to pytanie, to odp brzmi tak, u gory masz meil na ktory masz sie zglosic. Jesli to nie pytanie to sorry ;)
Może ktoś się zgłosi na A niedługo. Ja jeszcze zobaczę, czy wezmę dwie osoby, czy jedną do dręczenia :>