Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Nasze własne PLL.

ocenił(a) serial na 9

Chciałaś kiedykolwiek przeżyć taką historię, jak dziewczyny z PLL, mimo wszystko? Wiemy,
jak wiele złego ich spotyka, jednak my z pewnością nie posuniemy się tak daleko. A zresztą
- dreszczyk adrenaliny każdemu by się przydał, co?
Moja oferta jest prosta - ktoś jest A., ktoś jest ofiarą. Kto kim? Czekam na Wasze propozycje.

Proponuję to zrobić tak: czy jest jakaś chętna osoba do bycia A.., która bardziej chciałaby
wysyłać wiadomości i trochę szpiegować niż takowe otrzymywać? Bo domyślam się, że
chętnych na potencjalne ofiary będzie więcej. I tutaj myślę o oddaniu sprawy w ręce
potencjalnej dziewczyny, która będzie A. - niech ona spośród chętnych wybierze 4
dziewczyny, które zechce trochę nAstraszyć. Niech będą to osobowości najciekawsze i te,
które najbardziej ją zaintrygują. Skąd będzie wiedzieć, kto jaki jest? Wypełnimy jakieś
ankiety, formularze... To się jeszcze dopracuje. Teraz jednak podstawowe pytanie;

CZY JESTEŚCIE CHĘTNE?

wikitoriwikens

No właśnie, bo tak będziecie do tych ofiar pisać i w sumie nic z tego dalej nie wyniknie... :D

użytkownik usunięty
feya87

dziewczyny, ja odchodzę z zabawy. moja mama jest w szpitalu, nie mam czasu wchodzić teraz do sieci. mam inne sprawy na głowie. przepraszam.

Ok, rozumiem. Dzięki za kontakt i niech Twoja mama wraca do zdrowia. W takim razie listę ofiar przesyłam do dwóch pozostałych dziewczyn chętnych do bycia A. coby rozdzielić kto komu będzie pisał. ;)

feya87 i jak na razie wrażenia po otrzymywaniu wiadomości?

wikitoriwikens

A ja kiedy dostanęęęę? <nie może się doczekać>

Hmm_Ciastko

A. jest nieprzewidywalne, musisz być gotowa zawsze, bo możesz otrzymać wiadomość o każdej porze dnia i nocy :D

wikitoriwikens

O, fajnie by było w nocy dostać wiadomość ^^

Hmm_Ciastko

PS Muszę tu to wkleić, bo nie mam za bardzo zkim o tej godzinie o tym podyskutować. Zerknij: http://www. prettylittleliars.com.pl/ wp-content/uploads/2012/03/arr.jpg

Hmm_Ciastko

Wszystko będzie zależało od inwencji twórczych Twojego A. ;) sądzę, że wszystko przed Tobą. ;D

wikitoriwikens

Coś mi link za szwankował, ale zgaduję, że pewnie na obrazku byłaby Aria? :D

ocenił(a) serial na 9
wikitoriwikens

ja też jeszcze nic nie dostałam ; p

wikitoriwikens

Usuń spację przed 'pretty' i 'wp'. O, tak. Aria w stroju czarnego łabędzia, tyle że nieco innego, niż w promo... sama zobacz.

Hmm_Ciastko

ARIA JEST A.! :D ŁUHUU

wikitoriwikens

Mam nadzieję <3

Hmm_Ciastko

Niech ma rozdwojenie jaźni, please. <3

wikitoriwikens

No, przynajmniej bym mogła się chwalić, że zgadłam każdemu, kto to ogląda ^^ (podejrzewam ją od pewnego czasu). A jak nie ona, to to musi być EzrA.

wikitoriwikens

Jaaa chce już wiadomość od A.

Hmm_Ciastko

Hmm_Ciastko jak masz na imię? jeśli mogę spytać ;d

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

nie tylko Ty chcesz : )
szkoda, że dopiero tylko 1 osoba dostała...

alefajnienie

alefajnienie Ty też dziś powinnaś już coś dostać, don't worry :)

alefajnienie

Yhm :) No i z tego, co zrozumiałam to niejedną wiadomość :D

Hmm_Ciastko

Do kogo wysyłałaś zgłoszenie? Bo ja nie umiem Twojego Asia znaleźć. ;o

wikitoriwikens

Mój mail to: spinka_@op.pl Wysłałam do dwóch osób to zgłoszenie

Hmm_Ciastko

Faktycznie, przeoczenie, przepraszam. :)

wikitoriwikens

huhu ;) jestem ciekawa ile wydasz na nasze dreczenie ;) ogolnie bedzie ciekawie ;) ja tez mam nadzieje, ze niedlugo zaskoczy mnie sms ;)

Cassie_Cath

A. są na razie 3 osoby, a każda z nas ma pod opieką kilka osób, więc zobaczymy.
A. jest nieregularne, niereformowalne, więc nigdy nie wiadomo czego można się po nim spodziewać, bo nie musi pisać tylko smsów. ;)

Hmm_Ciastko

Wysłałam Ci jeszcze teraz e-maila. ;)

ocenił(a) serial na 9
wikitoriwikens

mogę dostał kilka blogów ? mój, przyjaciół żeby A była na bieżąco z tym co się u mnie dzieje, hm?

alefajnienie

Pewnie. :)

ocenił(a) serial na 9
wikitoriwikens

wysłałam (:

feya87

Dziewczyny jeśli już zaczniecie dostawać wiadomości piszcie jak Wasze wrażenia ich dotyczące, bo pewnie Wasze A. będą ciekawe jak spełniają swoją rolę. :)

wikitoriwikens

Ja już dostałam wiad :D Ale po jednej nic nie napiszę.

ocenił(a) serial na 9
wikitoriwikens

No cóż, wiadomości dość trafione, to trzeba przyznać. Chociaż mam wrażenie, że jest to niejaki wstęp do pierwszego ataku i dopiero wielkie WOW nastąpi. (:

feya87

Ja tam jeszcze nie dostałam, trzeba być cierpliwym. : )

amanda_

Tez jeszcze nie dostalam, ale nie chce byc natretna wiec czekam ;)

ocenił(a) serial na 9
Cassie_Cath

ja już dostałam, taki wstęp dopiero:))

ocenił(a) serial na 8
alefajnienie

Ja niestety nadal nie dostałam.

alefajnienie

No ja też wstęp.

ocenił(a) serial na 7
Hmm_Ciastko

Ja jeszcze nie dostałam, ale jestem cierpliwa :D To będzie dziwne uczucie zobaczyć wiadomość od A. Ciekawe doświadczenie :D

feya87

POSZUKUJEMY OSÓB CHĘTNYCH, KTÓRE CHCIAŁYBY BYĆ A.
(OKOŁO 1-2 OSOBY) CHĘTNI NA E-MAILA: PRETTY-LITTLE-LIARS-LIVE@WP.PL

bo niestety my nie jesteśmy w stanie ogarnąć aż tylu osób.

PS. nie sądziłam, że bycie A. jest tak stosunkowo ciężkie, żeby posklejać wiadomości w coś sensownego i intrygującego.. :D

ocenił(a) serial na 10
feya87

tez chce wziac w tym udział! ;))

feya87

Hm, a mogę jeszcze w e-mailu podać jakieś strony internetowe? (twitter, soup, itd).

amanda_

Można jeszcze zostać -A

zzuziaaa

Jezeli to pytanie, to odp brzmi tak, u gory masz meil na ktory masz sie zglosic. Jesli to nie pytanie to sorry ;)

ocenił(a) serial na 10
Cassie_Cath

Jak można jeszcze dołączyć to ja chętnie ale nie jako -A

ocenił(a) serial na 10
ronia2108

tez chcialabym byc ofiara "A"

ocenił(a) serial na 9
klaudia335

ofiar jest już za dużo, zgłoszenia były do czwartku (:

ocenił(a) serial na 10
alefajnienie

jejciu szkoda, tak bardzo spodobala mi sie ta zabawa ;(

klaudia335

Może ktoś się zgłosi na A niedługo. Ja jeszcze zobaczę, czy wezmę dwie osoby, czy jedną do dręczenia :>

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

czy jakby ktos sie zglosil na a, to moge byc jego podopieczna? mam bloga, twittera wiec sadze, ze łatwo by sie mnie straszyło :))