Chciałaś kiedykolwiek przeżyć taką historię, jak dziewczyny z PLL, mimo wszystko? Wiemy,
jak wiele złego ich spotyka, jednak my z pewnością nie posuniemy się tak daleko. A zresztą
- dreszczyk adrenaliny każdemu by się przydał, co?
Moja oferta jest prosta - ktoś jest A., ktoś jest ofiarą. Kto kim? Czekam na Wasze propozycje.
Proponuję to zrobić tak: czy jest jakaś chętna osoba do bycia A.., która bardziej chciałaby
wysyłać wiadomości i trochę szpiegować niż takowe otrzymywać? Bo domyślam się, że
chętnych na potencjalne ofiary będzie więcej. I tutaj myślę o oddaniu sprawy w ręce
potencjalnej dziewczyny, która będzie A. - niech ona spośród chętnych wybierze 4
dziewczyny, które zechce trochę nAstraszyć. Niech będą to osobowości najciekawsze i te,
które najbardziej ją zaintrygują. Skąd będzie wiedzieć, kto jaki jest? Wypełnimy jakieś
ankiety, formularze... To się jeszcze dopracuje. Teraz jednak podstawowe pytanie;
CZY JESTEŚCIE CHĘTNE?
Tak, zawsze się możecie jeszcze chyba zgłaszać, póki nasza A. nie powie głośnego STOP, bo potem to już raczej nie, gdyż wszystko będzie podzielone itd. :)
Właśnie, co do A. - jak Wam idzie, kiedy możemy w końcu zacząć 'zabawę'?
Ja też, strasznie. :) Jestem ciekawa, kiedy dziewczyny się z tym wszystkim uporają. Liczyłam już, szczerze mówiąc, że przynajmniej od jutra cała zabawa się zacznie. Zobaczymy, czy wyjdzie. (:
no właśnie. niech -A dadzą jakąś informacje, kiedy bd gotowe czy cuś. Chyba że chcą działać z zaskoczenia. ;p
Z zaskoczenia też fajnie, byle by nie czekać długo ; )
Tak w ogóle to plany lekcji też by się przydały, nie?
sądzę, że niekoniecznie... wszyscy mają przeważnie podobnie lekcje, no chybaże jesteś w 1-3 podstawówki. ;D
O planach lekcji nie pomyślałam, ale faktycznie - dość sensowny pomysł! (: Co na to powiedzą nasze A.? W ogóle ciekawa jestem, co tam one knują, że tak przez długi czas myślą i jedynie wikitoriwikens się odezwała.
No bo mogłyby np. w czasie jakiejś lekcji wysłać smsa, który sugeruje, że ktoś znowu nie uważa itp.
Ale to nie chodzi o różnorodność lekcji, tylko o to, co wyżej napisałam. Choć i tak pewnie jako jedyna mam filozofię :D
A o który tekst 'wyżej' Ci dokładnie chodzi? Mogłabyś zacytować? :) to porównamy nasze filozofie, może okaże się, że mamy podobne. :D
,,No bo mogłyby np. w czasie jakiejś lekcji wysłać smsa, który sugeruje, że ktoś znowu nie uważa itp. "
Chodzi o to, że mam przedmiot: filozofia ;)
Rozumiem, rozumiem. :D No to by było ciekawe i z pewnością dodawałoby wszystkiemu większego smaczku . :P
A zgłosiłaś się na emaila podanego przez Lexi? Bo chyba bez tego taki odzew nigdy nie nastąpi. ;)
Nie no, nie miałam tego broń Boże na myśli, haha. ;D No tak, zobaczy się, ostatecznie. (:
Sądzę, że to dobry pomysł. :) Wszyscy tutaj czekamy na wielki start, na zaczęcie życia jak w PLL, a tutaj ona sobie milczy, no! Chyba, że tylko ja odnoszę takie chore wrażenie na temat tego 'życia jak w PLL'? :D
Oczywiście, nic nie wiadomo. Dobrze by jednak było, żeby został podjęty pierwszy krok i A. ZACZĘŁY W KOŃCU DZIAŁAĆ!
ja też jestem podekscytowana i te zycie jak w pll, omommm :D
od 1 odcinka też tak chciałam
~Hmm_Ciastko : okej, dzięki bardzo. ;)
~alefajnienie : naprawdę super, cieszę się, że ktoś podziela mój entuzjazm. :D ja również od 1. odcinka tak chciałam, chociaż niekiedy współczuję dziewczynom tego, co A. z nimi wyrabia. Ale z drugiej strony... zobacz, jak barwnie wygląda ich życie!
ja się nie mogę doczekać... a może Lexi zrezygnowała? albo może nie może wejść na pocztę, filmweb? zobaczymy...
No oby jednak jak najszybciej weszła! (: Umówmy się, że jeśli jeszcze jutro nie będzie odzewu, to robimy coś z tym fantem, OK?
pisała coś wczoraj, że do dzisiaj ogarnie, więc jeszcze mam czas.
buu ale się niecierpliwię :D
Ja też, haha. Chciałabym już to wszystko zacząć, noo. Miejmy nadzieję, że jednak dzisiaj jeszcze Lexi się zgłosi i jutro rano dostaniemy piękną wiadomość od A. i będziemy się czuły jak piękne, małe kłamczuchy. :)
Hmm.. osobiście, mimo wszystko, uwielbiam Alison. Wiem, jak bardzo to skrajna postać, ale jednak. Ale... jeśli chodzi o naszą głowną 4, to jednak the best of the best jest Hanna! :)
A Twoja?
Spencer, od pierwszego odcinka, w trailerze 25 odcinka widać jak Hanna jedzie samochodem i wybiega Spencer, trochę się boję, że ona może mieć coś wspólnego z A. + ktoś ma iść do więzenia, bo będzie podejrzany o zabójstwo, strzelam właśnie w Spencer.
ale zawsze mnie intryguję i jest urocza, strasznie. I powinna dalej być z Wrenem ><
~alefajnienie : powiem Ci, że Spencer jest faktycznie intrygująca, ja również bardzo lubię jej postać. I ten moment, kiedy troszkę się upiła i rozmawiała z Wrenem, to było urocze! W dodatku wydaje mi się, że jeszcze kiedy żyła Ali, to jedynie ona była w stanie jej się przeciwstawić. W dodatku jest ambitna i urocza, jestem na TAK! :)
~zagubiona_ : nie wiem, spróbuj, aczkolwiek nic nie jest gwarantowane. (:
A ja na początku nie znosiłam Spencer. Teraz jest w porządku. Najbardziej lubię Hannę, a Emily nie lubię.
zgadzam się, Spencer jest moją ulubioną postacią. a poza tym jest śliczna (ma bardzo intrygującą urodę) i inteligenta.