SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 6 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-
Czwartek-
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Poniedziałek-
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-
Niedziela-
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy
DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-monisia99
Sobota-izka21gramowa
Niedziela-monisia99
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Sobota-
Niedziela-sandra_crashdown
nie no było fajne naprawdę dobre ale jakoś mnie nie poruszyło żebym miała płakać :) Odcinek 20 dobry jest hehe każdy jest kim innym a do tego hehe Kurt jest Finnem, Puck jest Blainem i na odwrót całkiem nieźle hehe :P A do tego Tina super śpeiwa :)
Skoro tak nienawidzicie Ezry, to proszę:
http://i50.tinypic.com/2e4.png znalezione na jednej ze stron na fb :D
pod innym jego zdjęciem było napisane (od tej samej osoby) "EzrA" :D
Faktycznie, sorry, coś pokręciłam z linkiem :D
Ten jest dobry:
http://i46.tinypic.com/242xth3.png nie patrzcie na to, jak zamazałam, haha :D
Nie ja. Ale to tak śmiesznie wyglądało, wszyscy piszą "BOŻE, EZRA EZRA <3 <3 <3 <3" a tu nagle komentarz "Pasuje na A, mały psychol" :D
Pisała to jakaś Joanna, ale nie zdziwiłabym się, jakby to był ktoś z tego forum :D
Hahaha świetny ten koment;D U nas nie ma żadnej Joanny, ale jak widać jest więcej takich co go uważają za psycholA:P
Jezu dziewczyny! Kliknijcie na to!
http://24.media.tumblr.com/tumblr_ls3nc18ZsD1r1i66zo1_500.gif
Obrzydliwe! Co on jej robi?!?!?!?!?!?! :/
Fuj;/ Obrzydliwe:(
Swoją drogą to jak czytam spojlery i praktycznie w każdym jest coś takiego: ezria będzie się całować, labo będzie jakaś epicka scena ezrii to mi ciśnienie podnosi od razu... Czy do ch***y będzie coś w tym serialu oprócz tej pary?? Marlence się już chyba całkiem w głowie poprzewracało i ustawiła ich jako główną oś serialu a wszystko inne jako dodatki...;/
fakt faktem pocałunek jest obrzydliwy ja nie wiem co on jej robi i jakim cudem pcha jej jęzor do ust bleeee
Monia musi w ogole sie kiedys wyspowiadac jak to sie stalo, ze zaczela pisac w temacie o Jasonie skoro wcale go nie lubila xD
nie no ja Ezrę za psychola nie uważałam i jakoś go nawet lubię (może dlatego ze podoba mi się jako facet :P) choć ostatnimi czasami to jakoś ta jego postać jest tragiczna
widzę że ładną nagonkę na mnie zrobiłyscie :P dobrze że mnie nie było :P co do tematu Jasona. nie pamiętam jak to dokładnie było ale myslę że zainteresował mnie sam serial i chciałam pogadać z kimś na jego temat i takim cudem trafiłam do Was. Tak fajnie się z Wami gadało i poczułam się jak w rodzinie że jak widać zostałam :P SWJ jest tak naprawdę o wszystkim co mi bardzo pasowało, bo mogę z Wami pogadać o innych serialach.
Jeżeli chodzi o Jasona to jakoś mnie na początku nie przekonywał i za równo wyglądem i postacią. Oczywiście z czasem zmieniło mi się to i teraz już go lubię :P
Starczy ? czy muszę dalej się podlizywać ?
Mi tam Kochana się nie musiałaś podlizywać, ja jestem tolerancyjna ;P
Jak zawsze pod koniec tematu: co z grafikiem? :P Usuwamy Noela?
Mi proszę wywalić z grafiku Tobego z piątku i Klausa z piątku zostawie sobie jedynie Wrena :P A jakieś nowe atrakcje będą ?
Skoro wywalacie Noela to ja mam wolny poniedzialek i prosze mi nowego przystojniaka zamowic na ten wlasnie dzien, bez wzgledu na to co nasza kochana Pani Prezes na ta czesc zaplanowala xD
Byłaś w Indiach??:P O to Ci zazdroszczę:P I jak było??:P
No mi się film podobał bardzo, niby taki zwykły film akcji a jednak jak dla mnie ma w sobie coś więcej:)
Bylo tak troche masakrycznie xD tzn. zalezy jeszcze gdzie bo bylam w kilku miejscach ;P ale zupelnie inny swiat i nie dla mnie jednak ;P ale to juz rozmowa na priv'a ;)
Mi tez sie podobal film, aczkolwiek, gdyby nie Dianna, ktora ubostwiam w Glee to pewnie nawet bym go nie zobaczyla ;P
A widziałam, że ona gra e Glee, bo poczytałam o niej, bo mnie ujęła swą grą, taka eteryczna i niesamowita wręcz, że pierwszy raz chyba nie byłam zdziwiona gdy główny bohater się w niej zakochał:P Doskonale by pasowała do roli elfa:P
A no właśnie miałam Cię pytać czy mi na czasie coś opowiesz na gg o Indiach:P
ojej ja wróciłam z Ełku - pojechałam po sukienkę na wesele ale niestety nic nie kupiłam........ wczoraj oglądałam super film uprowadzona naprawdę polecam i zaczęłam oglądać infiltrację z leonardo dicaprio i zaciekawił mnie więc sobie ściągnę.....
Uprowadzona widzialam :) tez mi sie podobal :) A Infiltracje ogladnelam do polowy i zasypialam z nudow, wiec wylaczylam ;P Kiedys sie bede musiala za nia wziac jeszcze raz xD
Ja tez mam wesele kumpeli 7 lipca ;) ale za sukienka sie bede rozgladac dopiero po wlasnym slubie ;P
Mam :) wysle wam zdjecia jak juz bedzie "po" :) My bierzemy slub tylko w urzedzie, wiec sukienke mam taka raczej skromna, bez zadnych udziwnien ;P
Takie tylko dla najblizszej rodziny i przyjaciol ;) restauracje juz mamy zamowiona tez :) wczoraj odebralam obraczki, wiec praktycznie juz wszystko dopiete na ostatni guzik ;P Zostaje mi tylko zamowic tort w poniedzialek no i fryzjera ;P
Cos Ty Kochanie ;) czym mam sie denerwowac ? papierkiem? :P U Nas sie nic nie zmienia, Ksiaze i Ja juz mieszkamy ze soba dlugo, mamy wspolne finanse itp. Ani sie nigdzie nie przeprowadzam, ani nic xD
hehe to będziesz miała jakieś egzotyczne nazwisko o ile nie zostajesz przy swoim :P A jaka ta dokładna data bo ja już mam sklerozę :P
8 czerwca :) No jesli o nazwisko chodzi to caly czas sie bije z myslami i nie wiem co mam robic. Z jednej strony rodzina naciska, zebym zostala przy swoim, a z drugiej moje jest dosc skomplikowane do wymowienia tutaj, a ksiecia jest proste dla Anglikow ;)
No niby tak nie masz jakiegoś wielkiego wesela i takiego parcia jak u nas w kraju :P Chodziło mi o sama ceremonię, bo w życiu Ci się w zasadzie nic nie zmieni:P No i bardzo dobrze:P Masz się tym cieszyć a nie denerwować:P
A właśnie bo mi umknęło dlaczego Twój ukochany dostał miano księcia??:P
taaaaa :P tak się jakoś przyjęło i tak go się nazywa :P ja już sama nazywam Sandry przyszłego męża Księciem bo zawsze jak gadałyśmy to było tylko Książe to Książe tamto nawet nie wiem jak ma na imię hehe :P
Ahahaha napisze Ci na privie bo nie chce tak tozsamoscia innych ludzi na forum rzucac, szczegolnie, ze niewiadomo kto to czyta xD albo dziewczyny znajde Was na FB i wtedy same sobie zobaczycie ;P
Izunia, oczywiscie, ze jest idealny ;P inaczej bym za niego nie wychodzila ;) To moj pierwszy facet, ktory zasluzyl sobie na miano Ksiecia, a to juz duzo o nim mowi ;P albo o moim beznadziejnym guscie co do facetow ;)
No wiesz raczej to pierwsze, że jest idealny skoro zasługuje na to miano:P
Zresztą sądząc po naszym wspólnym guście co do aktorów czy postaci (co prawda żadnego z nich nie spotkałyśmy, ale wiesz):p
Ach Iza zdziwilabys sie jak moj model idealnego faceta odbiega od tego z jakimi facetami spotykalam sie w zyciu codziennym xD Chociaz po glebszej analizie ... moze nie tak znowu bardzo ;)