Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73555
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.6 

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 6 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-
Czwartek-
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Poniedziałek-
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-
Niedziela-

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy

DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-monisia99
Sobota-izka21gramowa
Niedziela-monisia99

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Sobota-
Niedziela-sandra_crashdown

sandra_crashdown

No właśnie na początku się dziwiłam, że tak mówiłaś o nim, ale jak nie powiedział żonie o tym, że ma romans to zrozumiałam:P Taka d***a wołowa:P I cykor do tego:P No już mi zostały 4 odcinki do końca:P

izka21gramowa

Szybko lecisz widze ;P Potem mnie jeszcze wkurzyl tym jak sie zachowal jak Regina chciala wrobic Sniezke w to morderstwo zony Davida :/ Ogolnie no jakbym tam byla to bym mu chyba sprzedala z liscia ;P A takim fajnym bohaterem jest w bajkach xD

sandra_crashdown

Ja myślę, że się wyrobi:P No powinna mu zawalić jak Emma Reginie:P Boskie to było:P Ale powiem Ci szczerze, że serial o bajkach, ale bardzo ciekawy i wcale nie jakiś "jednowarstwowy":P

izka21gramowa

No wlasnie nie. Im dalej lecisz, tym bardziej wciaga ;P az mi sie nie chce wierzyc, ze za pare dni juz final. Gorzej jak wroca do swojego swiata i Emma przezwyciezy klatwe. Nie wiem co mogliby wtedy wymyslec w drugim sezonie :/

sandra_crashdown

No zobaczymy co będzie w finale. Mam nadzieję, że będzie równie ciekawy jak finał TVD:P

izka21gramowa

Narazie moje seriale mnie nie rozczarowuja, jesli chodzi o finaly serii, wiec jestem dobrej mysli ;P Chociaz ogladnelam juz wszystkie z tego tygodnia, te z nastepnego moga byc wszystkie beznadziejne ;P

sandra_crashdown

Powiem ci szczerze, że kilka razy się wzruszyłam na odcinkach niektórych Once upon a time.:P Ja co do innych finałów to jestem ciekawa jeszcze Gotowych na wszystko a końcu to też koniec serialu.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Finał widziałam już wczoraj, ale nie miałam już czasu żeby go tu ocenić. W końcu dopchałam się na laptopa i teraz mogę spokojnie wylać swoje żale ;P

Ogólnie, odcinek był bardzo dobry, utrzymał super poziom sezonu 3. A jednak, mogło być lepiej ;P

Po pierwsze, to Elena teraz oficjalnie ląduje w moim TOP 10 znienawidzonych postaci żeńskich :P Ja tam nie ryczałam podczas jej rozmowy z Damonem, byłam zbyt zajęta wyzywaniem jej żeby się wzruszyć :P Ogółem to stała się wampirem, niestety. To znaczy, dobrze, że sobie przypomni te sytuacje, w których Damon wymazał jej pamięć, ale ja chciałam, żeby ona była człowiekiem jak będzie (o ile kiedykolwiek będzie) z Damonem :P
Małe ogłoszenie dla Matta-jeśli uważasz, że robienie herbaty to jedyna rzecz, w której jesteś beznadziejny to śnij dalej ;P Wkurzył mnie razem z Jerrem, chcieli się w bohaterów bawić -,- No ale pod koniec mi się Jeremy'ego szkoda zrobiło jak zobaczył tego Rica i się dowiedział o Elce...
Ta scena pod wodą troszku naciągana ;P Nikt by tyle nie wytrzymał bez powietrza, a ona jeszcze się ze Stefanem tam kłóciła... No ale już daruję to niedociągnięcie, bo scenarzyści naprawdę się spisali.
No i ta retrospekcja z Damonem... Jejuuu, jakie to było cudowne! Tyle że zaraz potem chciałam mu dać po twarzy, za to, że jak mu się zbierze na czułość to musi Elenie pamięć wymazywać... A potem się dziwi ;P Ale poryczałam się już na tym, jak Ric umierał w jego ramionach, a on wiedział że Elenka również ;((((
Bonnie nawet nie chce mi się komentować, zwykła su*a i tyle. A już na pewno nie nazwałabym jej przyjaciółką.
Nie lubię Rebeki po tych świństwach które zrobiła. Co nie oznacza, że już nie uważam, że Claire Holt jest przepiękna ;P
Ja chcę mojego Josepha z powrotem i to JUŻ! Nie zgadzam się żeby Trevino go grał, NO WAY.
A ze Stefana to zwykła ciotka, jakby nie mógł ich obydwu z tej wody wyciągnąć... :P

A jeżeli w kolejnym sezonie nie doczekam się Deleny, to oficjalnie przestaje oglądać TVD, dopóki oni w końcu nie będą razem. Nie żartuje ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

http://kwejk.pl/obrazek/1157127/keep,calm,!.html

Hahaha xD

_Joy

Ahahahahaah xD LOL

Wlasnie to samo pisalam wczoraj o herbacie Matta ;P I o tym, ze Stefan jako wampir spokojnie w te kilka sekund, ktore poswiecil na klotnie z Elena pod woda, by ich oboje wyciagnal z tego samochodu ;P No, ale po co wysilac mozgownice Stefcio, przeciez jakis trup zawsze musi byc, nie?! xD

sandra_crashdown

Kwejk świetny:P A mnie wczoraj rozwaliło jak ktoś na forum o TVD po tym odcinku napisał, że znowu Stefan będzie miał minę w 4 sezonie cytuję"jak kto s***y w dżungli;D

izka21gramowa

No tak, Stefcio i jego mina cierpietnika :/ Zdecydowanie wolalam go jako bad-ass'a ;) pamietam, ze jak w pierwszych odcinkach rozpruwal tych ludzi na kawalki to nawet mnie wzruszaly te jego nocne telefony do Elki xD

sandra_crashdown

Ja też go wtedy lubiłam:P A teraz znowu ta zmarszczka na czole porażka po prostu:P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

A idź, on i te jego życie męczennika... Czasem się zastanawiam jak on sam ze sobą wytrzymuje ;P Ahah, też pamiętam, nawet się popłakałam jak on wtedy do niej zadzwonił. A jak mi się przypomni, że kiedyś wolałam Stelene... Boże :P

_Joy

Co??:P Madzia miałaś taki epizod w życiu, że wolałaś Stelenę??:P

izka21gramowa

To nas zabilas teraz jednym zdaniem xD

sandra_crashdown

Ja??:P A co ja takiego napisałam??:P

izka21gramowa

Mialo byc do Madziulki xD Zle kliknelam ;)

sandra_crashdown

No właśnie myślę o co kaman:P
A Madzia nas teraz zaskoczyła jak łysy fryzjera:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

No cóż, moja tajemnica wyszła na jaw :P Do końca pierwszego sezonu byłam team Stelena niestety :P Do Damona zaczęłam się przekonywać dopiero po jego wyznaniu miłości. Ale Monia też z początku wolała Stefa! :P

_Joy

Sprytne zaslaniac sie kims kogo nie ma i kto nie moze sie bronic xD haha

sandra_crashdown

Hahahaha Sandra dobre to było:D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Chcesz mi wmówić że nie mam serca i wykorzystuje innych? Skarbie, ja już o tym wiem ;P W końcu bycie Katherine zobowiązuje xD

A wiecie, że koleś, który gra Matta był z początku brany pod uwagę jako Damon? Epic fail xD

_Joy

No wtedy niechybnie byłabym za Steleną;D Pomijając fakt, że wtedy serial by zszedł po 1 sezonie bezapelacyjnie:P
A muszę się Was spytać czy też tak jak mnie rozśmieszał Was Klaus leżący w trumnie i przewracający tymi gałami??:D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no niestety madzia zna moje tajemnice i ma racje ze w pierwszym sezonie bylam za steleno. no coz zdarza sie najlepszym. zas moja milosc do damona przyszla w drugim sezonie i zostanie po wsze czasy.

dziekuje kochana za obrone :)

monisia99

Nie ma sprawy ;) chociaz teraz jak juz poznalam prawde to nie wiem czy tego nie pozaluje ;P ale wzielam na siebie gniew naszej Katherine, a to zobowiazuje ;) masz u mnie dlug Monia ;P hehe

sandra_crashdown

Dziewczyny słyszałyście już nasz hymn na Euro??;/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ta nasz hym na euro jest boski koko euro spoko . ide sie schowac na czas euro do kamieniolomow.

dzieki sandra bede ci winna przysluge

monisia99

Ejjjj ja nie slyszalam ;P zapodajcie mi linka ;>

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

wpisz sobie tytul koko euro spoko i sobie posluchaj a najlepiej objerzyj, a wy jaki macie hymn

monisia99

Wiem porażka totalna, ale kolega mi wczoraj opowiadał że jego koleżanka po wyborze tej song miała boski opis na gg: jaki kraj takie shakiry:D Padłam jak to usłyszałam:P

monisia99

OMFG! ;P ja nie znam swojego, ale tego to chyba nic nie przebije xD

sandra_crashdown

Jara psyche nie??:P

izka21gramowa

Hahaha, a mozna wiedziec kto to wybieral? ;P bo chyba nie kibice?!

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

spoleczenstwo kochana. widac jakie jaja sobie zrobili z naszego hymnu ale masz racje nic go nie przebije. dziewczyny jutro ide do kina na igrzyska smierci. widzicie po jaki czasie u mnie w kinie sie pojawily? porazka

monisia99

Oooo rany xD No, ale jak to mowia: lepiej pozno niz wcale ;)

A z tym, ze spoleczenstwo wybieralo to jestem zszokowana ;P ja rozumiem, ze mozna sobie robic jaja, ale nie z czegos co reprezentuje panstwo na arenie miedzynarodowej bo to lekki wstyd jest :/

sandra_crashdown

Lekki?? Potezny wstyd, ja jestem takiego samego zdania mozna robic sobie jaja ale nie z czegos takiego sa granice;/

izka21gramowa

W ogole to nie wiem czy juz czytalyscie, ale sa pewne decyzje w sprawie kolejnych sezonow naszych seriali :/

Drugi sezon juz na 100% dostalo Once Upon a Time :) Niestety CW skasowalo TSC(nie wybacze im tego!) oraz Ringer :(

A tutaj tak na pocieszenie ...

http://www.youtube.com/watch?v=voeoQq4864c&feature=youtu.be

;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no a ja mam kolejno potwierdzono iformacje jest kolejny sezon hart of dixie i gg.

zas jestem wkurzona na ringer i tsc bo zapowiadaly sie dobre seriale.

sandra_crashdown

Haha Nina jest boska:D
A co do notki o kasacji tych seriali to jest zła i smutna:/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no coz nie wiem kto to wybieral ale na pewno nie nie normalni ludzie. jutro nadrobie tsc i podziele sie moimi wrazeniami. dzis mam zmiane nocno na pilnowanie babci wiec jak uda mi sie obejrzec x factora i mma walki to bedzie lux a do rego ja sie trche przespie to bedzie cudownie.

monisia99

Ach jestem tak wkurzona, ze nie wiem :/ i to jeszcze po takim finale!

Kiedys jakos bylo mniejsze ryzyko jak czlowiek decydowal sie na jakis serial, ze go skasuja:/ a teraz, co drugi serial idzie do kosza i producenci maja w gdzies fanow! Skandal normalnie! :/

sandra_crashdown

No żebyś widziała! A dzieje się tak dlatego, że tym naszym światem rządzi kasa i jak im nie przynosi dochodów, które ich sadysfakjonują to kasują serial idioci;/

izka21gramowa

Wiecie co?! Ja bardzo lubie Hart of Dixie i chcialam, zeby dostalo 2 sezon, ale jestem przekonana, ze w finalowym odcinku domkna jakos mniej lub bardziej znaczaco wszystkie watki, a TSC sie tak skonczylo, ze .... ach :/

Ringer to wiadomo- przezyje ;) Aktor, ktory gra Henry'ego pewnie i tak dostanie szybko angaz w jakims nowym serialu bo taka buzia nie moze sie zmarnowac ;P

sandra_crashdown

No teraz Sandra to mnie pocieszyłaś;D
Czy mi się wydaje czy pomiędzy Emma a kapelusznikiem była jakaś taka chemia??:P

izka21gramowa

Hahaha mi sie ten aktor wiecznie kojarzy z Gossip Girl xD nie wiem czy byla chemia, ale ja i tak chce, zeby Graham zmartwychwstal i zeby Emma mu sie rzucila w ramiona xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

widze ze powoli konczymy temat wiec mam nadzieje ze pani prezes pamieta o mojej rezygnacji z tobego i mam nadzieje ze bedo jakies niespodzianki

ocenił(a) serial na 7
monisia99

objerzałam tsc i powiem że było dosyć ciekawe zaś ja tam żadnej akcji między Adamem i ....... (zapomniałam imienia) nie widziałam

monisia99

Melissa?! ;P No jak to, a jak Adam mial jechac sprawdzic co u Cassie i Diany i Melissa zostawala z Jake'iem to sie tak slodko przytulili na pozegnanie i Melissa prawie ze lzami w oczach powiedziala mu, zeby uwazal na siebie xD hehe dobra wiem, naciagane, ale teraz to juz specjalnie i tak nie ma znaczenia skoro skasowali serial ;(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no wiesz ja liczyłam na coś więcej :P