Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73555
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.6 

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 6 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-
Czwartek-
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Poniedziałek-
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-
Niedziela-

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy

DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-monisia99
Sobota-izka21gramowa
Niedziela-monisia99

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Sobota-
Niedziela-sandra_crashdown

monisia99

Tak?! Myslalam, ze jestes wierna pairingowi Cassie+Adam ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

nie iwesz co raczej nie ostatnio, zrobili się nudni..... liczyłam na cos więcej w relacji Adam & Mellisa i mam wrażenie że ten paring by się sprawdził..... :)

masz moze jakieś wieści oficjalne czy będzie kolejny sezon żony doskonałej i nikity ?

monisia99

Nikity bedzie ;) tylko chyba przenosza ja na inny dzien ;)

O Zonie Idealnej nic nie wiem ...

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ooooo to już jestem szczęśliwa :) po mimo że boli mnie głowa, żołądek :(

monisia99

Biedaczku Ty moj ;* Napij sie ziolek ;)

Aaaa wlasnie przeczytalam, ze Zona Idealna tez bedzie miala nowy sezon ;) ciesz sie :)

monisia99

Monia, kogo masz na avatarku? ;>

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

hahaha tajemnica do oglądnięcia :P a co się spodobał Ci kolega ? cieszę się dalej :)

monisia99

Nie wiem wlasnie czy spodobal czy po prostu wkurza mnie, ze nie rozpoznaje mordki ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

heheh jak miło Ciebie powkurzać :P

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lwy7w2vEdg1r8xb3vo1_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_ly8huvpEnI1qgz219o8_r1_1280.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_ly8huvpEnI1qgz219o5_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxzzd2MiQr1qmuyt5o5_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxdaj1fOQ91qhy87io1_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lwd8qdU1RQ1qkvkazo1_r1_500.png

Sandra zastanów się czy się podoba to wtedy może Ci powiem kto to jest :P

monisia99

Na niektorych fotkach mi sie bardzo podoba, a na innych mniej ;P

Wujek Google mi mowi, ze to jakis Matt z dziwnym nazwiskiem xD hehe

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

taaa Matt Czuchry z Żony Doskonałej :P

monisia99

Polskie korzenie? ;>

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

nic mi o tym nie wiadomo. zabiorę się chyba za oglądanie The Secret Life of the American Teenager

monisia99

Ja też chcę się za ten serial zabrać:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

no tylko jest problem ze znalezieniem go z napisami bo nie ma odcinków dostępnych lub playery nie działają

monisia99

Jak juz ktoras zacznie ogladac to podzielcie sie opinia bo sama jestem ciekawa :) Najpierw i tak planuje ogladnac Friday Night Lights, a to ma chyba z 5 sezonow, wiec troche mi to zajmie :/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Sandra może ty masz jakieś wtyki na internecie i masz możliwość ściagnąć książkę w pdf

A Pocket Guide to Amish Life

szukam ale nigdzie nie mogę znaleźć a jak jest dostepna na book.google to nie wyświetla wszystkich stron

monisia99

W jakim jezyku? Moze byc po angielsku?

Tutaj cos jest: http://www.badongo.com/file/27024833

monisia99

No ja chyba na ii tv oglądałam połowę pierwszego i był z napisami.

izka21gramowa

Glosowalyscie juz w MTV Movie Awards 2012?

http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2012/categories.jhtml

izka21gramowa

Iza ogladalas juz final OUaT?! .... Skomentuje tylko jednym slowem: WOW! :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

a ja z tego wszystkiego wzięłam się za oglądanie od początku one tree hill :P zachciało mi się przypomnieć pierwsze sezony i jako że ciężko o odcinki online wyjęłam swoje zakurzone płytki które kiedyś nagrywałam z odcinkami :P jak miło po wspomniać :P a tak poza tym to piecze mi się ciasto zebra :P

sandra_crashdown

No pewnie, że oglądałam:PPodzielam Twoje słownictwo :P Darłam się jak głupia jak Emma stała nad Henrym w szpitalu, jeszcze ta muzyczka:P

izka21gramowa

A ja wbrew pozorom na tym jak David nazwal w koncu MM Snow :):):) i ona jego Charming ;P i sobie padli w ramiona hehehe "You found me" <3

sandra_crashdown

Mi łzy stały w oczach w zasadzie przez cały odcinek a w niektórych momentach to się darłam;D Ale odcinek trzymał poziom i jak na finał był bardzo fajny:) Ciekawe co tam wymyślą w 2 sezonie, ale sądząc po minie Reginy ta magia wiele namiesza.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

to już oficjalne będzie drugie sezon Hart of Dixie :)
A poza tym finałowy 13-odcinkowy sezon plotkary.

katia_2007

A nie 11?! Z reszta po finalowym odcinku nawet nie chce mi sie ogladac tego nowego sezonu. Chyba poczekam az go wyemituja do konca i ogladne na przewijaniu. Nie wierze, ze mozna tak zniszczyc moj ulubiony serial :( Dzisiaj mam dzien zaloby po Plotkarze :(

sandra_crashdown

Oj to co tam było, że aż masz dzień żałoby?:)

izka21gramowa

Mowilam Ci Iza, ze tylko finalowe odcinki z tamtego tygodnia beda dobre. W tym zaczelo sie od porazki z GG i pewnie skonczy na porazce xD

Ogolnie spodziewalam sie Chair-reunion, ale nie w takim stylu. Nie Chucka kolejny raz sprowadzajacego Blair do parteru i jej zebrajacej o jego milosc :/ <zwracam sniadanie> wkurzylo mnie, ze potraktowali moj ulubiony zwiazek jak nic nie znaczacy watek, ktory nawet nie potrzebowal zamykajacej sceny, konczacej wszystko. Olali go sobie tak jak olali logike w tym serialu juz dawno temu ;P

sandra_crashdown

No Twoje zdanie potwierdza to dlaczego przestałam oglądać ten serial. Zaczął się robić jak Moda na sukces dla nastolatków i stwierdziła, że nie będę już tracić na niego swojego cennego czasu. W tym samym kierunku szybuję 90210 a jeszcze mu dali kolejny sezon nie wiem po co...;/
A jakie jeszcze finały są w tym tygodniu??

izka21gramowa

Mi juz chyba zostal tylko Hart of Dixie, ktorego jeszcze nie widzialam. Te inne seriale, ktore ogladam to sie chyba jeszcze nie koncza teraz jak tak patrze ;P

sandra_crashdown

Tobie też tak fw muli??

izka21gramowa

Ja tak kończę te seriale co zaczęłam oglądać tzn. cieszę się że są już finały bo mam tyle innych do nadrobienia, że szok;D

izka21gramowa

Narazie mi nie muli ;P Chociaz ostatni komenatrz sie dlugo wczytywal :/ Ja teraz chyba zaczne cos nowego ogladac skoro sie pokonczyla wiekszosc ;P

izka21gramowa

Izunia, widze, ze zaczelas ogladac NLoCK xD Szkoda, ze tak glupio go skasowali ni w gruszke ni w pietruszke :/

sandra_crashdown

No wiesz musiałam coś wymyśleć, żeby mieć jakiś pretekst, żeby nie pisać 5 str magisterki, które mam oddać w niedziele:P Tak grzebałam w tych serialach i już kiedyś mnie zainteresował i postanowiłam oglądnąć:P Całkiem fajny:P Ta Chloe taka postrzelona, ale przez to też jest naturalna w swojej roli.

sandra_crashdown

A co do tego, że skasowali to nie pierwszy serial, który olali nie wiedzieć z jakiego powodu a te seriale, które powinni skończyć dawno ciągną już pomijając całkowicie logikę...;/

izka21gramowa

Pamietam, ze lubilam Chloe, chociaz przewaznie nie lubie glownych bohaterek xD No i nasz Brian-slodziak-Lee tam jest ;P hehe

sandra_crashdown

Czekaj a ten Brian to syn wroga Chloe prawda??:P No on mi się zdecydowanie bardziej podoba niż ten blond z jej rasy:P

izka21gramowa

Haha - moja krew ;* No a potem ten sam aktor gral w TSC i dlatego go ochrzcilysmy Brian-slodziak-Lee (w TSC jego bohater nazywal sie Lee;P) A Alex to szczur xD

sandra_crashdown

Wiesz co ja nie wiem nawet jak go nazwać, do czego on jest podobny, ale jak ta koleżanka mówiła, że jest w nim sex to miałam się spytać: gdzie??;P TSC też zamierzam oglądnąć, może to będzie jutrzejsza wymówka przed pisaniem pracy;D Czego to człowiek nie zrobi, żeby się nie uczyć:P

izka21gramowa

Tez nie bedziesz miala duzo do nadrabiania bo tez skasowali po pierwszym sezonie ;(

A Alex jakos tak mi sie od poczatku z takim ryjkiem szczurka kojarzyl xD

sandra_crashdown

No rzeczywiście ma taką twarz wydłużoną, mi pasuje bardziej na oposa:P

izka21gramowa

Hehe, przede wszystkim to nos ma taki dlugi ;P Moze mrowkojad?! ;P

sandra_crashdown

O to to, trafiłaś w sedno:P

_Joy

Monia gdzie jestes?! xD Ogladalas Glee?

http://www.youtube.com/watch?v=Tqd3yUeuD4c

Koniec swiata - ryczalam jak dziecko ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

kochana ja ostatnio zalatana, a uwierz bym wolała posiedzieć z Wami i pooglądać seriale. Dzisiaj obiecuję nadrobię Glee napewno a z GG nie wiem bo widać po waszych opisach zwalili nam finał :(

monisia99

Oj final GG to jakies nieporozumienie :/ nawet ciezko to ubrac w slowa :/

Ale Glee wyemitowalo 2 odcinki pod rzad, nie wiem dlaczego, ale sie ciesze bo byly swietne! A patrzac po promo to finalowy za tydzien zapowiada sie jeszcze lepiej, o ile to w ogole mozliwe ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

o kurde to ja chyba jeden ominęłam bo obejrzałam teraz 21 :P miałam ciarki jak Rachel śpiewała piosenkę na regionalnych :) i strasznie podobało mi się jak dziś mocno Rachel i Finn śpiewali. Normalnie bosko. Siadam w takim razie za 20 odcinek,

monisia99

Ale generalnie We Are The Champions mnie rozlozylo na lopatki ;P Az sie zadlawilam wlasnymi lzami jak to ogladalam ;P