Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73555
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.6 

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 6 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-
Czwartek-
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Poniedziałek-
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-
Niedziela-

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy

DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-monisia99
Sobota-izka21gramowa
Niedziela-monisia99

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Sobota-
Niedziela-sandra_crashdown

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Jeden miał 26 lat a drugi 28 :P
Hmmm, ja nigdy nie dostałam łańcuszka, które wróżyłoby mi brak chłopaka, co najwyżej grozili mi w nich śmiercią ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Boże to ja jestem stara normalnie :( dzięki Madzia za komplement :(

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Dla mnie Moniu za starzy, dla mnie, nie obrażaj się tylko, Ty wiesz że ja Cię kocham ;*****

ocenił(a) serial na 8
_Joy

No ale chodziło mi że zawsze było że nieszczęście do końca życia i wgl :D
I kurde zaraz wam coś zrobię! Ja tutaj cały dzień sprzątam a ty sb tak po prostu poznajecie przystojniaków :( Dopijacie mnie..

ocenił(a) serial na 7
alexxa

No to przyjedź do mnie, wybierzemy się na jakąś autobusową wycieczkę i zaraz sobie jakichś znajdziemy ;DD

ocenił(a) serial na 8
_Joy

Dobra :D Ale przy okazji możemy sb zrobić pociągową wycieczkę i zawitać do Izki i jej kolegów jak nas tak zaprasza :D
Kurde ja niby Krk to do mnie wszystkie powinnyście przyjeżdżać szukać chłopaka a wychodzi że ja biedna muszę do was przyjeżdżać :D ;*

ocenił(a) serial na 7
alexxa

Ok, może być też pociągowa, nawet lepiej ;D

Iza, przygotuj się bo nadchodzimy ;D

monisia99

Może już miałaś męża??:P
Madzia no właśnie ile mieli lat??:P
Ja miałam takich młodych fajnych:P
Przyjeżdżaj do mnie:D:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

ja od 18 -ki już zajęta dawno byłam i tak już zostanie :)

Wiem wiem Madzia ja Ciebie (Was) też kocham :)

Iza a młodzi to w jakim wieku ?

ocenił(a) serial na 8
monisia99

A to ty Monia w jakim wieku wyszłaś za mąż?;>

alexxa

No wiesz nie legitymowałam ich, ale tak na oko to mieli z 18-19 lat:P Na pewno młodsi ode mnie:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

hehe to faktycznie młode chłopaki dla mnie za młodzi no przecież ja już staruszka jestem :P

monisia99

No pewnie, że staruszka, ja nie wiem jak Ty możesz pracować, powinnaś już być na emeryturze:P
Skończ waćpan, wstydu oszczędź:P

izka21gramowa

Hahaha wiosna idzie i Wam sie chlopakow zachcialo?! :D:D:D

Ja sie wciagnelam w American Horror Story i nie istnieje dzisiaj dla swiata ;D zostaly mi dwa odcinki :):):) i do tego wszystkiego ogladalam angielska wersje THE VOICE :)

To co dziewczyny?! oddajecie mi Klausa na wylacznosc?! ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ty chyba zwariowałaś ? Klausa nigdy w życiu nie ma mowy, nawet na łożu śmierci :P

monisia99

No bo tak na niego narzekalyscie wczoraj, ze pomyslalam, ze go juz nie chcecie xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja tam nie wiem o co chodzi i na nikogo nie narzekałam :( jak dziewczyny mogły narzekać na mojego kochanego Klausa ..... wredne

monisia99

A on mógł się tak zachować jak się zachował w ostatnim odcinku??:P
On był wredny, tylko rzuca tą nienawiścią na prawo i lewo, tyran jeden

sandra_crashdown

Ja Ci oddaje dzisiejszy dzień:P ale tylko pod jednym warunkiem:p Wymęczysz go tak jak Damona Rebecka:P
No dokładnie tak jak mówisz na wiosnę nas dopadło:p

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

No niestety wiosna przyszła i zachciało nam się kogoś mieć przy sobie ; <
Ja wgl chyba Klausa nie mam xd wgl juz nie ogarniam tych grafików :D

izka21gramowa

Nie no chetnie, ale aktualnie juz nie mam wolnych dni :( Poniedzialek mi sie zwalnia, ale to juz zarezerwowane dla Dana :)

Hahahaha w czwartek go wymecze, my z Klausem lubimy takie rozne udziwnienia, wiec nie powinno byc problemu xD LOL

sandra_crashdown

No wiedziałam, że będziesz zadowolona:D
Taa "udziwnienia", no mozna to i tak nazywac:P

izka21gramowa

No wiesz dla jednych takie "zabawy" sa przejawem zemsty a dla innych milosci :P:P:P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja mam Klausa na 2 dni aż więc na 3 nie biorę bo jeszcze zrobię się taka wredotna jak on :P

sandra_crashdown

Hahaha:D A dla Ciebie to jaki przejaw??:P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Sandra jest perwersyjna. Nic nowego ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

toż ona chciała nawet nick zmienić na perwersyjna Sandra :P no właśnie nic nowego a i tak każdy Sandy kocha :P

monisia99

Hahahaha dzieki ;* tez Was kocham ;* po ogladnieciu AHS zamienie chyba lancuchy na kaptur i latex ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

nie no opamiętaj się dziewczyno :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

No ba, przecież Sandra to druga połówka mojej zaginionej duszy ;D

_Joy

To gdzie kochana zgubiłaś połówkę swojej duszyczki??:P

_Joy

No faktycznie, zapomniałam, ze też należę do tego klubu:P

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

No ja tam samo :D
Powiem tak;
perwersyjne zabawy z Klausem, zawsze spoko <3

alexxa

Co do mnie perwersyjne zabawy i owszem, ale nie z tym panem:P

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

No dobra też bym wolała z innym ale w ostateczności jakby zaczął mówić do mnie tym swoim głosem to bym nie odmówiła :D

ocenił(a) serial na 7
alexxa

dokładnie glos Klausa jest hipnotyzujący :) Ja akurat mam sobotę wolną od naszych chłopaków :) Zostawiam dzień na Dana- sobota :)

alexxa

Hahahaha u mnie by byl zakneblowany, wiec nie moglby zbytnio juz nic mowic ;D buahahaha uwielbiam Was dziewczyny ;*

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

hahahaha oj to niezle Sandra :D My też cię kochamy ;*
Kurde fajnie dzisiaj bo jesteśmy prawie wszystkie :D Tylko Kasi nie ma ale jej ostatnio czesto nie ma :(

ocenił(a) serial na 7
alexxa

to czemu on był zakneblowany? czyżby te wyuzdane rzeczy?

monisia99

Alez oczywiscie ;D u mnie to tylko kajdanki, pejcze i lateksowe wdzianka LOL

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Widzę że Sandra nie próżnuje z naszym Klausem. A co na to Twój ukochany?;P Bo ja, Olka, Iza to rozumiem, bo jesteśmy samotne i musimy poczuć się kochane, ale Ty? Nieładnie Sandra ;P

ocenił(a) serial na 8
_Joy

no dokładnie :D
My to wręcz musimy jakoś poczuć się kochany a ty bezbożnico wstydź się! ;*

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ten serial to na Ciebie źle działa nieo glądaj go bo trzeba będzie zgłosić Księciowi :P

monisia99

Hahahaha "what happens in Vegas stays in Vegas" jak to mowia ;D a w glowie tez moze sie dziac duzo interesujacych rzeczy ;P za fantazje jeszcze nikt siedziec nie poszedl ;) Klaus mnie nie zdradzi, wiec Wy chyba tym bardziej ;P ciiiiiii ;D

monisia99

Tak trzeba będzie zrobić:P
My dziewczynki wyposzczone to wiadomo,. że za facetami tęsknimy:P A Wy macie swoich na co dzień:P

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

Dokładnie :D
Dziewczyny właśnie mi martwy gołąb uderzył w okno ;o

alexxa

Jak to martwy golab? Latal juz martwy? ;d moze to byl duch golebia? ;P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Nie no coś uderzyło w okno , patrze a na parapecie martwy gołąb ;o

alexxa

Hahahah ;D Dziewczyny a wy mi mowicie, ze powinnam przestac ogladac horrory, a to u Oli lataja martwe golebie ;)

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

nie no hahaha PRIMA APRILIS :D