Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73558
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.6 

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 6 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-
Czwartek-
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Poniedziałek-
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-
Niedziela-

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy

DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-monisia99
Sobota-izka21gramowa
Niedziela-monisia99

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Sobota-
Niedziela-sandra_crashdown

monisia99

No i tam często bez koszulki łazi:P I o ile dobrze pamiętam ma chyba tatuaż:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

wogóle uśmiech i spojrzenie ma zabójcze więc siedzę wpatrzona w telewizor jak głupia i z otwartą buzią :P a oglądasz ten serial El Barco >
?

monisia99

Oglądnęłam chyba z 3 czy 4 odcinki w tv, ale potem przestałam, bo praktycznie nie oglądam tv:P Ale jest na necie i chciałabym go znowu zacząć oglądać, bo mnie zaciekawił:P No mi też od razu wpadł w oko:P

sandra_crashdown

Oj tak koniecznie spotykamy się wieczorkiem i omawiamy odcinek:) A Twoja Mama jest za Steleną czy Deleną??:P

izka21gramowa

Na szczescie dla niej w drugim sezonie sie wyprostowala i juz kocha Damona, wiec oczywiscie i Delene ;P

A ten kolega od Moni moze byc. Tylko wyciagnelabym mu ten zlom z ucha ;) No i zdjatko w gatkach do kasacji ;P wole w skorze i na motor go xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

hehe zebys wiedziala ze on w tym filmie jeździ w skórze i na motorze :P

sandra_crashdown

No znając moją to jakby oglądała to na pewno by wolała Damona:P Ona też zawsze lubiła tych niegrzecznych chłopców, więc spokojnie Damon:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

jej Ci Hiszpanie są przystojni :P kolejny z filmu :P
http://farm7.staticflickr.com/6190/6085662712_163f901faa_m.jpg
http://farm4.staticflickr.com/3615/5791035507_146874e23a_m.jpg

monisia99

Noo Hiszpanie to ciacha:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Mamy prawie zawsze są za Steleną ;P A oto reakcja mojej kiedy powiedziałam jej o pocałunku Damona i Eleny (na werandzie):
-Hej, przecież to nie fair. Ona jest ze Stefanem.
-Nieee, mamo, on ma ją gdzieś!
-I tak nie powinna się całować z jego bratem.
-Boooże, mamooo...
Po czym poszłam xD

ocenił(a) serial na 8
_Joy

hahahahah, moja stanęła na 2 sezonie, ale obiecałam jej że jak ja skończe 3 to od nowa się razem z nią za niego zabiore :D
Ale jest chyba raczej za Damonem :D
Ale twoja mnie rozwaliła Madzia :P

ocenił(a) serial na 7
alexxa

Moja ogólnie to widziała tylko parę odcinków, ale co tydzień musi wysłuchiwać o nowym odcinku ;P Ale powoli zaczynam ją przekonywać do Damona ;P

_Joy

Ahahahaha Madzia, Twoje "Boooże, mamooo..." rzadzi xD jakie to szczescie, ze moja jest za Damonem, jak sobie przypomne tamte czasy kiedy slinila sie do Stefcia to az mi niedobrze :/ na szczescie mozg juz wyprany i mozna zyc w spokoju ;P

A ten drugi co go Monia wstawilas to w ogole nie wyglada na Hiszpana ;P ale fajny, troche jak mlody Channing Tatum ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

dobrze że moja nie ogląda mama bo ja nie iwem co to by było:P może i nie ale przystojniak :P

ocenił(a) serial na 7
monisia99

dobra kolejny przystojniak do kolekcji :P

http://1.fwcdn.pl/an/875720/18747.$.jpg
http://www.dentromusica.com/wp-content/uploads/2007/08/diego-martin1.jpg
http://www.universaltopmusic.es/wp-content/200710874337_diego-martin.jpg

monisia99

Oglądnęłam TVD... Wbija w fotel!

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

a mnie nic nie wbiło i uważam ze 45 min zmarnowałam ,,,,,, nudny jak flaki z olejem i ianczej spodziewałam się że zakończy się odcinek ......

monisia99

A mnie się podobał. Ja też myślałam, że się inaczej zakończy, ale jak widać było inaczej. Mnie zaskoczył i był ciekawy no może oprócz tych paplań Eleny z Mattem.

izka21gramowa

OMFG!!! a ja zaryczalam pol poduszki i ogolnie zbieram szczene z podlogi ;P

Tzn. wiedzialam, ze Elka skonczy jako wampir, wiadomo szkoda Rica, ale .... niech mi ktos wytlumaczy co sie stalo z Tylerem?!?!?!?!?! czemu Klaus ma jego cialo?! Moj Boze! ;(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no wiadomo było jedne że elka wybierze Stefana, przy czym było bardzo szkoda mi Damona i przykro mi było za niego ....... Elka widać miała wylew i dzięki pani dr została wampirkiem..... co z tego jak naprawdę nie wybrała żadnego z braci Salvatore bo skupiono sie w odcinku na czym innym.

ciało Klausa w ciele Taylera to jakiś żart, a już się ucieszyłam że pozbyłam się Taylera......... a tu pech, zamiast ogladać seksownego Klausa muszę oglądać Taya

monisia99

Ja ryczalam jak male dziecko podczas ich rozmowy telefonicznej ;( juz chcialam ja palic na stosie, ale teraz to bym najchetniej Damona spalila za to, ze ja zauroczyl na samym poczatku ;(

A ja nie chce, zeby Tyler zginal ;( jak mi go nie przywroca to bedzie bunt ;( ale jestem dobrej mysli, ze oboje Michael i Joseph pojawia sie w 4 sezonie ;) Julie to nie Marlenka, ona znajdzie jakis sposob ;) licze na nia ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja nie wiem moze nie wzięło mnie na sentymenty bo do 1:30 oglądalam film i wylałam tam wszystkie łzy i miałam różnego rodzaju emocje.

Mam do Was ogromną prośbę obejrzycie film trzy metry nad niebem :) na dodatek że przystojniacy, fabuła naprawdę piękna to do tego film wywołuje tak skrajne emocje przez śmiech, ban na buzi jak i płacz. Muszę mieć z kim pooglądać o filmie bo jak dla mnie to najlepszy film tego roku jak na razie.

Mi jedynie było szkoda Damona, Matt i Jerr mnie kwurzyli bo nie powinni sie pwierdzielać tam gdzie nie powinni, Bonnie to podła suk....a której nie znoszę. Alarcik mnie wkurzał w odcinku. Damon fakt faktem zrobił coś dobrego dla Eleny i ona nawet o tym nie wie, chciał by była szczęśliwa.

monisia99

A nie wydaje wam sie to troche naciagane, ze Stefan jako wampir wolal tam sie klocic pod ta woda z Elenka kogo ma wyciagac pierwszego, niz po prostu rozerwac te pasy i wyciagnac ich oboje?! ;P A poza tym chyba jest na tyle silny, ze bylby w stanie podniesc caly samochod prawda?! ;D hehe

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no dokładnie to podejrzane ży wyciągał nie ukochaną tylko posłuchał jej poleceń ...... moze on coś podejrzewał no nie wiem

monisia99

Bardziej mi to wyglada na blad logiczny po prostu ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja nie wiem ale odcinek nei zrobił na mnie takiego wrażenia jak ten co umierał Alaric. Jakoś tak strasznej dramaturgii nie było...... Zaczynam się powoli wszystkimi serialami rozczarowywać może oprócz bones i nikty.....

monisia99

Kwestia gustu chyba ;) dla mnie akurat TVD jest jednym z nielicznych seriali, ktore ogladam i ktore nieprzerwanie trzyma poziom :) No moze mial kilka epizodow-wpadek, ale to doslownie moglabym je wszystkie wyliczyc na palcach jednej reki ;)

Monia, nie zapominaj o Glee, ktore ostatnio przezywa apogeum swojej doskonalosci ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Oto wywiad, jaki został przeprowadzony z Julie Plec po finałowym odcinku. Wyjaśnia ona niektóre sprawy itd. JEŚLI NIE OGLĄDAŁEŚ TO NIE CZYTAJ DALEJ, SPOILERY!

Jak długo wiedziałaś, że w sezonie 3 Elena dokona przemiany?

Pracowaliśmy nad tym od 2 lat. Już w pierwszej części książek właśnie to ją spotyka, ale my nie chcieliśmy tworzyć serialu o dziewczynie, która zaraz zostaje wampirem, chcieliśmy ją poznać.. Chcieliśmy pokazać pewnego rodzaju podróż. W sezonie 3 daliśmy jej Alarica jako opiekuna, mentora, naszym celem było to, by po śmierci Jenny przywiązała się do niego, po to, by z czasem móc jej to odbierać, by pokazać, że Jeremy zostanie sam. To wszystko wpłynie na to, jakim będzie wampirem.

Oczywiście dokona ona przemiany

Będzie pewna dyskusja na początku, ale droga, którą podążamy w dół jest pełna przeszkód.

Czy Elena wiedziała, że Meredith dała jej wampirzą krew, gdy powiedziała Stefanowi, by uratował pierwszego Matta?

Na to pytanie odpowiemy, gdy powrócimy z nowym sezonem

Matt przeżył, tak?

Myślę, że gdyby nie przeżył to wszystko było by cholernie tragiczne.

Porozmawiajmy o rozmowie pożegnalnej Eleny z Damonem, gdzie powiedziała, że wybiera Stefana

Ona zakochała się w Stefanie, takiego czegoś nie można po prostu wypuścić. Więc pozwolenie Damonowi odejść było dobrą decyzją. Oczywiście teraz, kto może wiedzieć, co się wydarzy? Jej życie kompletnie się zmieniło, zostało wywrócone do góry nogami. Tylko bóg wie, jak bracia sobie z tym poradzą. Oni właśnie przeżyli ten rok jak prawdziwi bracia, jak ta relacja wpłynie na związek z Eleną? Jest mnóstwo pytań na które będziemy odpowiadać w przyszłym sezonie.

Nie możemy zapomnieć o jednym zwrocie, gdy Elena powiedziała Damonowi, że może gdyby spotkała go pierwszego jej wybór byłby inny, czy Damon naprawdę spotkał ją przed wypadkiem i zauroczył?

Damon teraz ma pewną kolekcję rzeczy, o których kazał zapominać. Jest pewna zasada w naszym wampirzym świcie, jeśli przechodzisz przez przemianę, wszystko powili Ci się przypomina. Będzie kilka rzeczy, które zostaną przedstawione Elenie w pierwszych odcinkach. Nowe wiadomości wejdą jej za skórę i nie będzie mogła kompletnie o nich zapomnieć, a to oczywiście spowoduje komplikacje ze Stefanem. Ale ona zobowiązała się wobec Stefana. Tak naprawdę zobaczymy ich razem przez moment.

Porozmawiajmy o umowie Bonnie z Klausem

To jest ta sama magia, która wprowadziła Klausa do ciała Alarica i Esther do Rebeki. Więc możesz zobaczyć przyszłość Josepha Morgana, patrząc logicznie.

Widzieliśmy płonące ciało Klausa, tak jak Mikaela i Finna, więc chyba zobaczymy Josepha tylko w retrospekcjach, czy coś takiego

Wiesz, ja osobiście nie widziałam płonącego całego ciała Klausa, więc w 100% nie mogę powiedzieć, że widzieliśmy go po raz ostatni.

Klaus naprawdę zapoczątkował linię Damona, Stefana, Caroline?

Tak, to jest prawda

Myślisz o przedstawieniu nowego czarnego charakteru w radzie?

Na pewno poznamy nowe postacie, które w tym kontekście mają pewny punkt widzenia na temat tego, jak powinno postępować miasto

Co będzie myślała Caroline?

Pierwsza rzecz, to będzie bardzo zszokowana, zaskoczona ale także zmieszana kiedy uświadamia sobie, że Tyler prawdopodobnie dożyje drugiego końca tej historii. Później będzie cholernie wkurzona na Klausa, który robił i będzie robił pewne rzeczy w ciele Tylera.

Czy Elijah ukaże Rebekah za próbę zabójstwa Eleny?

Wiesz, jeszcze nie mam na to odpowiedzi. Wolę myśleć, że Rebekah podjęła ciężką decyzję i zapłaci za jej konsekwencje.

Nie ma Alarica, Elena nie może pomóc w tworzeniu hybryd, kto jest tym wielkim złym w przyszłym sezonie?

To jest pytanie, które pozostaje. Skąd przyjdzie ten złoczyńca? To będzie część zabawy, układając kto będzie tym złym i z jakiego powodu.

Mam nadzieję, że zdołaliście odczytać do końca.
Tyle pytań.. najbardziej cieszy mnie to, że Elena przypomni sobie, że Damon wyznał jej miłość, ale kazał zapomnieć bo to jest egoistyczne, nie mogę doczekać się sezonu czwartego!

monisia99

No i dalej nie wiem co sie stanie z Tylerem :( Nawet jesli jakims cudem przezyje to ludziki z Rady chca zabic jego i Caroline, wiec nie bardzo wiem co to oznacza dla ich przyszlosci w Mystic Falls ... No chyba, ze 4 sezon to bedzie walka z czlonkami Rady i pakt o nieagresji z Pierwotnymi ;P hehe

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

taaaa napewno walka z radą i przemiana Eleny a do tego pewenie jej skomplikowana natura. Klaus w ciele Taylera pogrywający z Caroline to mozę być dobre tylko neich nie pokazują jego twarzy błagam :p

monisia99

Nie wiem co Ty chcesz od slodkiej twarzyczki Tylera ;P Wlasnie zapomnialam o jednej scenie ;P jak Matt mowi do Eleny "Jestem beznadziejny w robieniu herbaty" - az sie samo cisnie na usta "nie tylko w tym Matty" xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

jaka ona słodka mi się nie podoba, po mimo żel ubie brunetów to on jest dla mnie taki nienaturalny....... taaaa Matty umie wszystko zjeba......ć :P

sandra_crashdown

Ja jestem przekonana, że Tyler żyje i gdzieś tam jest w ciele zepchnięty przez Klausa do zakamarka świadomości. Bonnie by nie zabiła Tylera czyli zostawiła go w ciele Klausa. Myślę, że zrobili tak, żeby ludzie właśnie się zastanawiali czy Tyler żyje i wróci, tym bardziej myślę, że on będzie walczył z duszą Klausa, żeby odzyskać swoje ciało. Co do sceny z Damonem to byłam w szczerym szoku jak się spotkali na samym początku, ale przecież Elka jako wampir będzie wszystko pamiętać jak Caroline, więc sobie przypomni, że spotkała Damona, który jej powiedział w kilku zdaniach czego naprawdę chce.

izka21gramowa

No i przypomni sobie tez ta deklaracje milosci z drugiego sezonu, ktora jej Damon wymazal ;P

Wracajac jeszcze do Tylera. Mysle, ze mozesz miec racje z ta walka dusz. To znaczy, ze Trevino bedzie gral Klausa?! hahaha Miejmy nadzieje, ze niezbyt dlugo ;P A jesli juz to moze niech popracuje nad brytyjskim akcentem bo akcent chyba nie powinien sie Klausowi zmienic ;D Joseph ma wracac i juz ;) a Tyler ma byc Tylerem! Nie podoba mi sie ten Zakrecony Piatek ;D

sandra_crashdown

No mi też nie bo bardzo lubię Tylera w przeciwieństwie do Moni:P Myślę, że chwilkę to potrwa a potem znowu będzie normalnie, ale ta walka dusz zapowiadałaby się ciekawie:P A co do Damona i wyboru Eleny to po przeczytaniu wywiadu utwierdziłam się w przekonaniu, że Elka jak sobie przypomni o Damonie i ich spotkaniu pierwszym to namiesza jej to sporo w głowie. A zwróć uwagę, że w wywiadzie jest, że będzie miała " zobowiązania" wobec Stefana, cwaniaki scenarzuyści pokażą nam jak ona będąc z S. bzie się zakochiwać w Damonie, mówię Ci że tak będzie:P I albo w końcu rzuci Stefana albo on ją, żeby mogła być z Damonem:D

izka21gramowa

A mi sie wydaje, ze ona juz Go kocha ;) tylko sama sobie zaprzecza. Widzialas jak ryczala mu do sluchawki jak sie "zegnali" ;P Ogolnie wyszlo na to, ze Damon sam jest sobie winny. Przeciez mogl ja pozniej "odczarowac", zeby sobie przypomniala xD Kto by pomyslal, ze Damon taki szlachetny jest ;P Chcial wygrac fair?! Pffffffffffff ......

sandra_crashdown

Nie mi się wydaje, że teraz to jest zakochana w nim ale w 4 sezonie to się przerodzi a miłość:P I w ogóle co za idiotyczne wytłumaczenie, że pierwsze spotkała Stefana to sorry:P

_Joy

Ogladnijcie sobie dzieweczki TSC :) ciesze sie, ze finaly serii trzymaja poziom :) i jak nie bedzie 2 sezonu to sie srodze rozczaruje :(

PS. Cos tak czuje,. ze scenarzysci odnalezli magiczne polaczenie wreszcie ;P Adam+Melissa, Jake+Faye i Diana+Grant jak najbardziej mi odpowiada i moze tak zostac ;) Cassie niech ma swoja dark power i jeszcze jej dorzuce czache w bonusie ;P wkurza mnie ostatnio! ;)

sandra_crashdown

Jak ogarnę Once upon a time to oglądnę ten serial:P
Monia co do wywiadu jest świetny! Bardzo mi się podoba co tam Julie pisze, nie to co te wywiady z Marlenka...

izka21gramowa

Hahaha Marlenka to moze Julie buty czyscic! Oni tez czerpia z ksiazek, ale biora tylko te lepsze watki, a nie probuja sie podlizac podrzednej pisarce, ktora miala fajny pomysl, ale z realizacja juz gorzej ;)

sandra_crashdown

No dokładnie coś wymyślają i kombinują a nie wazeliniarstwo autorce i obietnice bez pokrycia:P
Jak dla mnie finał był świetny i czekam z utęsknieniem na 4 sezon;D
Sandra też się poryczałam kilka razy na nim:P

izka21gramowa

Wiesz, wstyd sie przyznac, ale ja przy rozmowie Elki z Damonem przez telefon dostalam ataku placzu ;P Ksiaze akurat cos ogladal w tv w salonie i az sie wystraszyl, ze cos mi sie stalo ;P Potem jak Alaric umarl w ramionach Damona i Damon sobie zdal sprawe z tego co sie najprawdopodobniej stalo z Elena to juz w ogole ;P od tej sceny ryczalam juz do konca, jak Ric przyszedl do Jerra i potem Elenka w kostnicy czy co to tam bylo ;P hehe

sandra_crashdown

Ja ryczałam kilka razy:P
A widzisz miałam rację, że Elenka jak uwaliła tą głową o ten kant co pokazali wyraźnie to jakiś się jej krwiak zrobił czy coś a widzisz to wylew miała i by umarła gdyby nie to, że Meredith jej dała krew wampirzą.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

no wywiad jest boski a najlepsze jest to że Elenka sobie przypomni że Damon jej powymazywał pewne rzeczy z pamięci. Dzięki czemu ja myślę zda sobie sprawę że chyba źle wybrała..... ale to może nastąpić bardzo późno.....

monisia99

Mi się wydaje, że wcale nie tak późno:P Tak w połowie sezonu :P Tak stawiam:P
Ja wiedziałam, że ona sobie przypomni to z chwilą jak się stała wampirem:P
Ciekawi mnie jak będzie wyglądać jej przemiana i przystosowanie:P

izka21gramowa

Pewnie na poczatku bedzie odstawiac krzywe akcje, ze nie dokonczy przemiany, az w koncu Damon sie wkurzy i ja nakarmi krwia jakiegos ludka ;P I przez nastepnych kilka odcinkow znowu bedzie na niego obrazona xD

sandra_crashdown

No możliwe:P Albo się sama zdecyduje, żeby nie zostawiać samego Jeremiego, to też może być powód. I mam nadzieję, że pokaże swoją bardziej ciekawą naturę jako wampir:P Mówiąc prościej będzie mniej cipowata:P A bardziej żywiołowa:p Jak rozmawiała z Damonem to widać było po niej, że on ma w sobie coś takiego tylko ją otoczenie ograniczało.

izka21gramowa

Hehe, moze bedzie cos na ksztalt Katherine 2.0 ;P Swoja droga chyba juz nie bedzie wiecej sobowtorow bo Elenka nie ma dzieciaczka ;P

sandra_crashdown

No raczej nie:P Z tym też coś zrobią, że Klaus już nie będzie miał możliwości tworzenia hybryd. Zresztą myślę, że rada sprowadzi jakiegoś łowcę, który stanie się ich nowym wrogiem:P I mam nadzieję, że Katherine wróci:P

A powiem Ci szczerze, że Once upon a time mnie bardzo ujął, uwielbiam ten serial:P

izka21gramowa

Jeeej ;) To sie bardzo ciesze ;P ja tez go bardzo lubie :) A na ktorym juz jestes odcinku?! Mowilam, ze ksiaze bedzie frajerem w naszej rzeczywistosci xD