PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Witam was moi drodzy, w 2 części tego jakże odjechanego tematu :) (Trzeba to opić. Składamy się na flaszkę? ;D) Nasze tajne Stowarzyszenie Wielbiących Jasona (w skrócie SWJ) oficjalnie kontynuuje swoją działalność.
Jeśli chciałbyś do nas dołączyć, musisz zapoznać się z naszymi ZŁOTYMI ZASADAMI:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason

Dołączając się do SWJ zobowiązujesz się do przestrzegania tych zasad.

Z poważaniem,
_Joy-założycielka najznamienitszego tematu pod Słońcem

(Oczywiście, tylko żartowałam z tymi zasadami, tutaj każdy jest mile widziany ;))

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)

Poniedziałek-Dracy
Wtorek-Number_Fourteen
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy

NASZ GRAFIK DLA WRENA

Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-Number_Fourteen
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO

Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-
Czwaretk-
Piątek-Number_Fourteen
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

Enjoy!

_Joy

Cudowny wstęp! :)

Na początek oczywiście JASON!

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lqzwv4Rdin1qaq275o1_500.gif

Ah i te tytuły szlacheckie :D Mogę się pochwalić iż znam je wszystkie na pamięć, a dodatkowo cały czas myślę nad nowymi :D

_Joy

Aaaaaaa wzruszyla mnie ta pelna uczuc i pasji wypowiedz wstepna :D

Ejjjj a widzieliscie to?! hahahaha

http://www.google.co.uk/imgres?q=drew+van+acker&hl=en&sa=X&biw=1280&bih=685&tbm= isch&prmd=ivnso&tbnid=48Itgiotuj9fUM:&imgrefurl=http://boundguysontv.blogspot.co m/2010/11/drew-van-acker-tower-prep-s1-e5.html&docid=QQPcc88iY20wPM&w=1360&h=768 &ei=VvRjTpu5D4Kg8QPgtJz8CQ&zoom=1&iact=hc&vpx=555&vpy=154&dur=687&hovh=169&hovw= 299&tx=187&ty=87&page=4&tbnh=168&tbnw=224&start=70&ndsp=18&ved=1t:429,r:9,s:70

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Dziękuję, dziękuję :D. Tak mnie jakoś niedawno natchnęło i to napisałam :D
Co to za film/serial? ;o
I jak oni śmią robić takie rzeczy Jasonowi? :P

_Joy

A to nie:D to tylko Jason mi pokazal fotki po ostatniej nocy u Ciebie ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ludzie, nie jestem jakimś typem sado maso! :P My sobie grzecznie oglądaliśmy horrory, nie wiem co Ty tam z nim robisz Sandra, ale ja się zachowuję przyzwoicie ;P

sandra_crashdown

to pewnie sprawka Joy, chciał uciec od niej biedak, a ona wzięła zakneblowała i związała, a teraz ma jeszcze czelność wrzucać zdjęcia do internetu przedstawiające to zdarzenie :D

na tę okoliczność trochę wkurzonego Jasona:

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lqvxrxOwgF1qe8quqo1_500.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_lqujtkH7J11qb0url.gif

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Ej, ej, ej, wypraszam to sobie, Jason przed 3 minutami wyszedł ode mnie, był wtedy jeszcze całkiem niezakneblowany ;P Pewnie jak szedł do dracy, to ktoś biedaka napadł, bo nie mógł poradzić sobie z tym, że nigdy nie będzie tak wspaniały jak on :P

_Joy

ah to przepraszam :D

do mnie właśnie przyszedł Wren i zdążyłam zrobić zdjęcie jego reakcji na mój widok :D

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lq6u62W5V31qaw4l0o1_500.gif

idziemy bawić się w lekarza ;D paaa :D

_Joy

Heh i wszyscy wiemy kto to byl :D Jest tylko jedna osoba z uzasadnionymi kompleksami na tym punkcie :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Jak go złapią, to w końcu pójdzie do więzienia i 'zupełnie przypadkiem' wypłynie to, że romansował sobie ze swoja uczennicą i go zamkną na kilka lat :P

_Joy

Rozumiem, ze moge juz dzwonic na policje z donosem? :D chyba nikt sie tutaj nie obrazi ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Nie, wręcz przeciwnie, będziesz bohaterem ;D

Dobra, ja lecę spać, bo mam jutro 2 duże sprawdziany (na które szczerze powiedziawszy uczyłam się może 15 minut :P) i muszę być wyspana.

Toby i ja życzymy kolorowych snów ;*

_Joy

Dobranocki ;*

ocenił(a) serial na 8
_Joy

Hahaha, kocham tytuł tego tematu! ;D Team #Jaria FTW!

panna_niesmiala

osz kobity! a mi Jasona na jeden dzień chociaż nie dałyście!
nie ładnie!

ocenił(a) serial na 7
pam001

Bo Cie nie było jak wpadłam na ten genialny plan :P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Wchodzę sobie na forum, myślę sobie ile będę miała do nadgonienia, a tu nic :(

_Joy

Wlasnie forum cos spi ostatnio :D dziewczyny chyba nie stracilyscie inspiracji Jasonem? ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja dzisiaj poszłam koleżance odnieść zeszyty, bo mnie w szkole nie było i chciałam przepisać (mieszka w tym samym bloku). Chciałam otworzyć drzwi, ale ktoś, kto był w środku (o czym nie miałam pojęcia) zrobił to przede mną i wszystkie zeszyty mi powypadały na ziemię. Ja już taka mega wnerwiona, nawet chciałam coś powiedzieć, patrze się, a przede mną stoi... klon Jasona. Jak Boga kocham, był prawie identyczny ;o

_Joy

Ja ostatnio w autobusie widzialam podobnego goscia, ale ... tlumacze to sobie tym, ze chce go widziec dlatego dostrzegam podobienstwa u roznych przystojniakow :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Może i tak, też mam tak bardzo często ale ten był zdecydowanie jego młodszą wersją. Nawet włosy miał identyczne ;D

_Joy

WYNIKI RANKINGU!!! Ku mojemu zaskoczeniu odpadł Ezra u fryzjera... wielka szkoda :D
Zapraszam do dalszego głosowania! :)

_Joy

A propos naszej ostatniej serialowej dyskusji ... co ogladacie w tym tygodniu? PLL juz nie ma, a reszta seriali zaczyna sie chyba od przyszlego tygodnia ;P

sandra_crashdown

ja The Lying Game, właśnie ściągnęłam napisy do nowego odcinka i zaraz biorę się za oglądanie :D
a tak poza tym to jak już chyba wspominałam oglądam The O.C., obecnie jestem na 3 sezonie :D POLECAM BARDZO jak nie widziałyście :D

Kreciolka

Kurcze ja chyba skusze sie na Chloe King o ile moj internet wreszcie zacznie dzialac jak nalezy bo na chwile obecna nawet filmiki na YT mi sie nie chca ladowac ;P

sandra_crashdown

też się nad nim zastanawiałam, ale jakoś opis tego serialu nie do końca mnie przekonuje ;D obejrzyj Ty i napisz tu, czy dobry, jak Ci się spodoba to ja też obejrzę :D

ZEGAR ODMIERZAJĄCY CZAS DO HALLOWEENOWEGO ODCINKA:

http://itsalmo.st/#prettylittlehalloween

:D:D:D

Kreciolka

Ha ha ha ;P no to odliczamy ;)

Dzisiaj przed snem zapodam sobie pierwszy odcinek i dam znac jak wrazenia, chociaz po 1 odcinku moze byc roznie :/ lepiej bedzie jak poczekam przynajmniej do 3-4 obejrzanych :)

ocenił(a) serial na 10
sandra_crashdown

ja narazie się usuwam w cień na forum,ale będę głosować jak należy na kochanego Kitka^^, Tobyego, Wrena i oczywiście na Ezrę;D

no_more_plastic006

Nie ma zadnego usuwania sie w cien! I tak nasz temat juz zasypia, trzeba go rozruszac na nowo :D Wszyscy maja sie udzielac w stowarzyszeniu i bez wymowek mi tutaj :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Właśnie, nie ma żadnego 'cieniowania' ;P

Ja oglądałam 2 odcinki The Lying Game, 3 już miałam nawet załadowany, ale jakoś tak... no, odechciało mi się oglądać (mam tak czasami). Pewnie jak mi się będzie nudzić, to nadrobię ;D

Chloe King-oglądałam, serial nawet fajny, nie jest jakoś specjalnie wybitny, ale przyjemny w oglądaniu :) No i miał bardzo ciekawy finał, trzeba przyznać :)

Ja jeszcze oglądam Czystą Krew, będzie jeszcze w następnym tygodniu lecieć ;D No, a potem poczekam parę dni i się zacznie;Supernatural, VD, House, Kości, GG, Chirurdzy... Jedyny plus września-w końcu lecą moje seriale :P

Chyba zacznę oglądać to O.C, jak to tak chwalisz, Sylwia :D. O czym to mniej więcej jest?

_Joy

The O.C. to taki serial bardziej obyczajowy. Chłopak ze złej dzielnicy pakuje się w kłopoty i bogaty adwokat z urzędu broni go i bierze na parę dni do siebie do domu w bardzo bogatej i szanowanej dzielnicy. No i jak się można domyślić chłopak zostaje tam na stałe, poznaje nowych przyjaciół i swoją miłość życia :D
Pewnie mało ciekawie się zapowiada z tego co napisałam, ale ja nie umiem opowiadać :D Trzeba obejrzeć, bo naprawdę jest fajny :) I kocham postać Setha Cohena, którego gra Adam Brody, mega śmieszny :D

Kreciolka

O kurcze! Adam Brody - lubie go ;) nawet nie wiedzialam, ze on tam gra :D moja kumpela oglada ten serial i juz mnie kiedys probowala w niego wciagnac, ale sie nie dalam :D no, ale zobaczymy, zobaczymy ;) w sumie Chloe... ma mniej odcinkow do nadrabiania :/

sandra_crashdown

możesz sobie powoli oglądać :D a jak lubisz Adama to tam go pokochasz :D świetna rola, tak samo jak rola Summer, którą gra Rachel Bilson :D wciągnij się, nie pożałujesz :D:D

edit: a! podobno Shameless jest fajne, dopiero 12 odcinków wyszło :) z tego co czytałam to o jakimś alkoholiku, ale serial ogólnie komediowy :D coś innego, może być ciekawe i zamierzam niedługo ściągnąć :D

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Ja jeszcze ze swojej strony polecam Teen Wolf. ;dd Strasznie się wciągnełam w ten serial . Szkoda, że nowe odcinki dopiero za rok . ; )

Number_Fourteen

a o czym to? :D

Kreciolka

Teen Wolf tez mi sie bardzo podobalo i tez zaluje, ze trzeba czekac az rok :( Stiles jak dla mnie postac nr 1 :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

A ja dalej finału nie widziałam ;D Jakoś mi się nie spieszy :P

ocenił(a) serial na 10
_Joy

_Joy przecudowne przemówienie. Przyznam się, że nie znam chyba z dwóch jego tytułów szlacheckich.Hahaha.Mam nadzieję, że spełniam wszystkie wymagania do bycia w tym stowarzyszeniu.;D Jakby było można prosić o wciśnięcie mnie do grafiku choć na parę minut do Jasona;D Proszę(czyt. błagam na kolanach;D)

ocenił(a) serial na 7
no_more_plastic006

Dracy do nas dawno nie zagląda, więc zastanawiam się, czy dalej ją uwzględniać. Poczekamy jeszcze parę dni. A potem odbędzie się walka o to, kto będzie miał Jasona w poniedziałek ;D.

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Aha, no i oczywiście, jak najbardziej jesteś członkiem SWJ. Ba, jesteś nawet w świcie ;D

_Joy

Jak bylo to zignorujcie ;)

http://www.youtube.com/watch?v=TdSYDsOqdqw

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Jeden z lepszych jakie widziałam :D

A ja jestem chora :/

_Joy

To tak jak ja :D chyba mnie zarazilas ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Przepraszam ;*. Ale ogólnie-zaczął się wrzesień, co u mnie? Jak zwykle jestem chora, to już normalka ;P

_Joy

Ej,to przepraszam bardzo,ja byłam pierwsza jeśli chodzi o 'wciśnięcie' się w grafik! ;p oo!
to dziewczynki wracajcie do zdrowia

ocenił(a) serial na 7
pam001

Spokojnie, jak już wcześniej mówiłam poczekamy jeszcze trochę, może dracy sobie o nas przypomni :P

Ale oczywiście muszę chodzić do szkoły, bo rok temu moja cudowna klasa stwierdziła, że muszę wziąć udział wyborach na przewodniczącego szkoły (oczywiście ja nie miałam prawa głosu) no i... Tak jakoś zostałam tą przewodniczącą :P A teraz muszę latać na zebrania w sprawie omówienia zmian na nadchodzący rok szkolny i organizować pierwszą dyskotekę. Zadzwoniłam do mojego jakże 'pomocnego zastępcy', żeby przejął ode mnie chociaż to drugie zadanie, bo ja jestem chora, kaszle, mam katar i na dodatek anginę, ale on stwierdził, że to nie leży w jego obowiązkach... A skoro i tak już muszę spędzać pół dnia w szkole, to chodzę też na lekcje, żeby nie być znowu w tyle. I wracaj tu do zdrowia, człowieku :P

_Joy

Ja sie zwolnilam z pracy wczoraj no i dzisiaj tez siedze w domu :/ ale jutro juz pojde :D "trza byc twardym a nie mietkim" :D:D:D:D

Ale poki co siedze na YT i przypominam sobie swoje ulubione seriale ;) od przyszlego tygodnia znowu bede miala co ogladac ;P nareszcie naprawili mi internet ;P w sama pore :)

_Joy

wiem,co czujesz,tez bylam przewodniczącą szkoly w LO,ale wiesz,wybieralam najgorsze lekcje na zebrania;d jeden plus.;]
korzystaj z choroby,poki mozesz hehe ;d

ocenił(a) serial na 8
pam001

Ja tylko wstawię filmik i uciekam na imprezę . ;)
http://www.youtube.com/watch?v=hSH7fblcGWM

ocenił(a) serial na 7
pam001

No, ja też będę planować najgorsze lekcje, ale póki co na razie wszystko jeszcze rozumiem i mam nawet luzy, nie licząc paru sprawdzianów :D To chyba jedyny pozytyw z tego wszystkiego. Zwłaszcza, że niedługo Dzień Nauczyciela i dyrektorka mi kazała jakąś mowę wygłosić na akademii. Haha, chyba się tam zapadnę pod ziemię.

O tak, jeszcze tylko parę dni i ruszamy z 'byle do wtorku/środy/piątku' ;D