Witam was moi drodzy, w 2 części tego jakże odjechanego tematu :) (Trzeba to opić. Składamy się na flaszkę? ;D) Nasze tajne Stowarzyszenie Wielbiących Jasona (w skrócie SWJ) oficjalnie kontynuuje swoją działalność.
Jeśli chciałbyś do nas dołączyć, musisz zapoznać się z naszymi ZŁOTYMI ZASADAMI:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
Dołączając się do SWJ zobowiązujesz się do przestrzegania tych zasad.
Z poważaniem,
_Joy-założycielka najznamienitszego tematu pod Słońcem
(Oczywiście, tylko żartowałam z tymi zasadami, tutaj każdy jest mile widziany ;))
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-Dracy
Wtorek-Number_Fourteen
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-Number_Fourteen
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-
Czwaretk-
Piątek-Number_Fourteen
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
Enjoy!
Dokladnego tytulu nie moge zagwarantowac bo to dzialka naszej Dyr. ds. Marketingu ;D wczoraj jedynie dzialalam w zastepstwie ;) mysle, ze bedzie cos z ulubionymi serialowymi parami ;P
Aaa, no to ok ;) I w sumie racja ;o hahahah, nie zwróciłam na to uwagi ale teraz też mi ich przypominają . Zabije was ;D Teraz jak to będę oglądać to mi się będą pokazywać twarze Edwarda i Jacoba . xd
I myślę,że Sylwia zatwierdzi ten temat więc ja się juz biorę do przygotowania ;)
Tak, następny ranking będzie dotyczył ulubionych par serialowych :D Chyba będzie to moje ulubione zestawienie TOP10 zaraz po najprzystojniejszych facetach. Nie mogę się doczekać :D
Ja bede miala powazny problem z tym rankingiem :/
A tak, zeby wszystko bylo jasne. Co rozumiemy przez slowo "para"? wiem, wiem, dwoje ludzi ;D hehehe, bardziej chodzi mi o to czy uwzgledniamy pary, ktore rzeczywiscie byly ze soba w zwiazku czy tez takie, ktore najzwyczajniej w swiecie chcialybysmy zobaczyc razem? ;P
Mysle, ze warto rozwiac wszelkie watpliwosci na wstepie ;D
Już jestem :D. Nogi mnie bolą jak cholera i zapewne będę chora, ale przeżyłam :D. Ok, a więc grafik prezentuje się tak:
poniedziałek- Monika
wtorek- Sylwia
środa- Sandra
czwartek- ja
piątek- ja ;D
sobota- Ola
niedziela- Ola
Wiem, że ktoś jeszcze chciał się dopisać do grafiku Toby'ego. A więc mam małe pytanie: kto to był i czy dalej chce się dopisać?
Do moich wspólniczek (haha, jak to dumnie brzmi :P)
Dziewczyny, musicie mi pomóc układać powoli nową mowę powitalną na następną część SWJ :P
Ja mogę wziąć Toby'ego na jeden dzień ;D
No własnie z tymi parami to np możemy podać Aria i Jason , którzy teoretycznie nie byli razem?;>
Ale mnie zaszczyt kopnął dzięki Sandrze- spędzam jako pierwsza dzień z Damonem :) Widzę, że toby ma dwa dni wolne więc ja też mogę się dopisać na jakiś dzień.
Otóż chciałabym zakomunikować iż "para" jest to dwoje ludzi, którzy są/byli w oficjalnym związku lub ewidentnie mają się ku sobie :D Czyli np. może być to Chuck&Blair, ale także Elena&Damon, czy też Aria&Jason :D
Par w 100% wyimaginowanych takich jak np. Bonnie&Stefan (bo ktoś by taką parę chciał zobaczyć i mu się marzy) nie uwzględniamy. Nie dajemy też do rankingu par w życiu prywatnym (np. Melissa z PLL & Stefan z TVD).
Wydaje mi się, że teraz wszystko jest jasne :D
WASZA DYREKTOR DS.MARKETINGU :D
Hahaha to ja chce pare Summer&Ryan ;D bo tak sobie ostatnio wymyslilam ;P
Wlasnie! Sylwiaaaaaaa potrzebuje Twojej pomocy! Dopiero koncze ogladac drugi sezon O.C, ale ogladalam jakies glupie filmiki na YT i natrafilam na moment, w ktorym Summer i Ryan spotykaja sie w jakims domu, wyglada na to, ze dlugo sie nie widzieli i Summer rzuca sie Ryanowi na szyje taka uradowana i on ja tak fajnie obkreca dookola ;P Nie wiem czy zaczaisz o co mi chodzi ;D w kazdym razie nie wiesz ktory to moze byc odcinek? albo czy taleko od koncowki drugiego sezonu? ;(
a ja właśnie zrozumiałam że pary wymyślone nie mogą być. A Summer i Ryan przecież nie byli ze sobą i nigdy nie mieli ku sobie. Nie wiem dokładnie który to odcinek ale zdaje mi się że sezon 4 gdy Ryan wrócił do domu po szukaniu Volchocka. Ale może się mylę.
Tak, tak ;D mysle, ze o to dokladnie chodzilo Sylwii ;P ze nie moze byc wymyslonych par ;D to moje to byl tylko taki maly zarcik ;P
Ale dzieki za odpowiedz :) to sobie poczekam do sezonu 4 :(
Ja nie jestem pewna tak mi się zdaje że to 4 sezon. A jaki to link do youtube pokaż to zobacze i sobie obejrzę, może mi się przypomni.
to jednak nie raczej 4 sezon bo tam Ryan był wyobcowany. Jak znajdę chwilę to poszukam który to odcinek był.
Dzięki za wyjaśnienie
Damn it...zawsze wchodzę wtedy kiedy są wszyscy zajęci na wszystkie dni :P
Jak bedziesz grzeczna to czasem zamiast do mnie pozwole im przyjsc do Ciebie :)
Wtedy wezme sobie Seth'a na te wszystkie dni :D:D:D:D:D:D:D
Nastał nowy piękny dzień ( nie mówię tutaj o pogodzie bo na dworze jakoś paskudnie). Wiem, wiem zazdrościcie mi :) Ale spokojnie :) Jako że jest poniedziałek, nowy tydzień goszczę u siebie dziś Damona :):):):) Damon już przyjechał więc korzystając z okazji szybciutko do Was piszę. Na żywo wygląda jeszcze przystojniej niż w telewizji powaga!!!! Ja z moim niedużym wzrostem wyglądam jak krasnoludek przy nim :) Powitał mnie nad wyraz serdecznie, ubrany w luźne spodnie, podkoszulek czarny, do tego kurtka no i jego sławne nakrycie głowy- kapelusz. Jak przystało na gentelmena przyniósł kwiaty za co ja odwdzięczyłam się mu śniadaniem- goframi z bitą śmietaną i owocami i sosem czekoladowym. cdn.....
Dziękuję, być może skorzystam, być może nawet z Damona jak tak na niego patrzę.
przypominam o rankingu
dziewczyny "zabijajcie" Ezrę&Arię, bo niedługo będą w tej lepszej kategorii
http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82odkie+k%C5%82amstewka-2010-556945/discussion /Bitwa+par.,1799644?page=5
Po zjedzeniu śniadanka urządziliśmy sobie z Damonem wypad na miasto, buszowaliśmy po sklepach w celu znalezienia dla Eleny jakiegoś drobiazgu ( Damon zaczął się otwierać i opowiadać o Elenie, o jego miłości i zarazem niemocy związanej z tą miłością - że Elena jest miłością jego brata i dalej go kocha). Szukaliśmy długo, ale opłacało się znaleźliśmy cudowną przywieszkę do bransoletki ( różyczkę ). Udaliśmy się kolejno do kina na film. Leciała przezabawna komedia policja zastępcza ( z Markiem Wahlbergiem) bawiliśmy się wyśmienicie. Po seansie poszliśmy na filiżankę mocnej kawy. Damon jest naprawdę świetnym facetem, błyskotliwym, szarmackim a do tego ma poczucie humoru. Rozśmieszał mnie na każdym kroku, aż brzuch mnie bolał. Po wyczerpującym popołudniu spędzonym na mieście wróciliśmy do domu. Zrobiłam obiad ( może nic specjalnego ale coś polskiego - po prostu mielone z ziemniaczkami i surówka. ) Damonowi tak smakowało że zjadł podwójną porcję :) Po smacznym obiadku zasiadliśmy do odpoczynku i gry w scrable :) cdn.
Ejjjjj bo sie jeszcze poczuje zazdrosna;D To ja mialam Damonowi gotowac pyszne obiadki ;P hehe, oczywiscie zartuje ;) ciesze sie, ze tak owocnie spedziliscie dzien ;P bo jak my sie z Damonem spotykamy to zwykle skupiamy sie na nocy :D:D:D
PS. Proponuje naszej Pani Prezes trzymac reke na pulsie, jesli chodzi o liczbe postow w temacie :) chyba powoli zblizamy sie do konca ... no i poczatku czesci 3 rzecz jasna :)
sandra nie ładnie jak skupiacie się na nocy aj.....:) Ja jestem solidarna z miłością Damona i nie dopuszczam się czynu haniebnego hehehe żartuje
A tak w ogole to nie gram juz w te glupie gry! Forum opanowaly fanki Ezrii :/ pamietacie koncowke tamtego sezonu? To, zeby Ezra lub Aria z Ezra cokolwiek wygrali graniczylo z cudem, a teraz ni stad ni zowoad Ezria laduje w HoF :/ no chyba sobie cos zrobie! <podcina nadgarstki> <potem poprawia jeszcze raz,zeby miec pewnosc> <a co tam, strzal w leb z broni palnej jest najlepszy w skutkach> ;P
Dokładnie, to jest beznadzieja, skąd nagle tyle Ezrii.
Powoli to będę tylko ten temat odwiedzać :P
Oj dziewczyny spokojnie :) Mój wieczór z DAMonem zakończył się lampką wina.... Dziewczyny miłego oglądania odcinka. Ja dziś spasuje
No ja niestety wstaje raniutko do pracy, wiec ogladanie po nocach odpada :( Jutro mam ogolnie ciezki dzien, wiec PLL pewnie ogladne dopiero poznym wieczorem :( A TLG ... ech, chyba nie predko. Poczekalabym z pare odcinkow, ale jak bede miala kilka do nadrobienia to boje sie, ze juz w ogole sie za to nie zabiore ;P Nudzic sie przez 40 minut jeszcze moge, ale przez kilka godzin juz nie bardzo ;D
ja poczekam spokojnie do rana i ściągnę w ciągu dnia. Nie chce mi się nocki zarywać. Obejrzę pewnie po angielsku i tyle. Kto jutro ma randkę z Damonem? Ty Sandra?
Nie, jutro Sylwia ;D Ja musze czekac do srody :( Zaplanowalam juz caly proces. Skupimy sie tym razem na wymazywaniu mu z glowy tej niewdziecznicy Eleny ;P hehehe, nie no zartuje ;P jak ja bym potem ogladala TVD bez swojej ulubionej pary ;P
Ja dzisiaj spędzam dzień z Tobym i jak na razie większą cześć tego czasu spędziliśmy siedząc w jego samochodzie. Było bardzo przyjemnie ;D Ogólnie dzisiaj bardzo leniwy dzień , leżymy sb na kanapie i rozmawiamy.
Teraz zrelacjonuje wam nowy odcinek Pll;
Szczerze? Jakoś nie zachwycił. Lusac troche dziwny no ale jestem ciekawa co z nim i wgl co chciał zrobić hanie . A może chciał jej tylko coś powiedzieć?;> I wgl zastanawiający jest fakt że akurat jak tamci sb wpadali do jeziora Mona z Noelem pływali xd
I tam muszę tu dodać co Toby miał na sobie jak stał na ganku i gadał z Jaretem?! Chyba będe go musiała dzisiaj nauczyć chodzić w ładnych ciuchach zaczynając od ściągania starych ;D
Jak ja nie cierpię mieć tak zawalonego tygodnia, że nie mam nawet czasu żeby na filmweb wejść :/
PLL
Jak dla mnie nuuudy. Chociaż zapewne ci, którzy jarają się Lucasem i Hanną/Calebem i Hanną byli wniebowzięci. Ja się jakoś specjalnie do nich nie zaliczam, odkąd stali się jacyś tacy nijacy :P
Nie było Jasona. Znowu. A dali mi już złudną nadzieję, kiedy mówili, że chcą się zakraść do jego domu :P
Sprawa z Lucasem jakaś pogmatwana. W sumie, to co mówił aż za bardzo kojarzyło mi się z jakimś pomocnikiem 'A', ale kiedy byli na tej łodzi zachowywał się raczej, jakby chciał powiedzieć Hannie, że ją kocha... No i dla mnie też było dziwne, że Mona i Noel pływali tam akurat wtedy... Oni też maczają w czymś paluchy, mówię Wam :P
Tata Arii ma plusa :P Też jestem za tym, żeby podać Ezrę na policję :P
Ogółem, odcinek niezbyt mi się podobał, może następny będzie lepszy :)
P.S. Widziałyście to 'coś' z kim Ella chciała umówić Arię? Jak to będzie ktoś, kto jej się spodoba zamiast Jasona, to popadnę w depresję :P
Nie wiem za bardzo gdzie, a zważywszy na temat zapytam tutaj :) Kiedy do serialu wraca Jason? Są jakieś informacje?
Niestety, nie znalazłam nigdzie informacji, kiedy dokładnie pojawi się Jason, ale mówiono, że już niedługo :)
Dziewczyny, to co z tym rankingiem (wiem, pytam się po raz 10 :P) ?
No niech któraś oficjalnie zacznie to wydaje mi się,że ruszymy ;)
I mam dakładnie takie same odczucia jak ty Magda ;) Ja też popadnę w depresje jak Aria się zacznie z nim widywać ;o Jakiś dzieciak taki, może i 'ładny' ale nie przystojny ;D
TOP 10 moich ulubionych serialowych par:
1. Elena Gilbert&Damon Salvatore - The Vampire Diaries (Wstyd się przyznać, ale na początku w ogóle nie chciałam widzieć ich razem. Dopiero potem zaczęło robić się ciekawiej :P Co takiego w nich uwielbiam? Wszystko! Te napięcie, kiedy tylko mają wspólną scenę, te patrzenie sobie w oczy, te wszystkie ich rozmowy, w czasie których niby się kłócą, ale widać jak bardzo się kochają... To najfajniejsza serialowa para jaką kiedykolwiek widziałam, bez dwóch zdań! :D)
2. Meredith Grey&Derek Shpehard - Grey's Anatomy (Cóż, jako iż ostatnie odcinki były dla mnie tylko pogrążaniem się tego serialu, powinnam była dać tą parę nieco niżej... Ale nie mogę, zbyt duży sentyment. Aż miło było mi na nich patrzeć, zwłaszcza wtedy, kiedy Derek mieszkał ze swoją żoną, bo chciał odbudować swoje małżeństwo, a Mer spotykała się z kimś innym. Te ich ukradkowe spojrzenia na siebie, wzrok pełen zazdrości, kiedy widzieli te drugie osoby, upijanie się po nocach-sama wtedy przeżywałam ten dramat z nimi :P A kiedy w końcu znów byli razem przeszli przez masę kłopotów, a jednak wciąż byli ze sobą... Przykład miłości idealnej, ot co.)
3.Sookie Stackhouse&Eric Northman - True Blood (Trochę jak Damon i Elena, tyle że Elena nie jest aż tak bardzo denerwująca :P Są razem po prostu idealni, kiedy patrzę na ich wspólne sceny Eric nie wydaje się taki zimny, a Sook taka wnerwiająca, nawet nie przeszkadza mi jej szpara między zębami :P I znów podobnie jak Delena-Sookie udało się skruszyć lodowate serce Erica i powiedział jej, że ją kocha, niestety, ona wydaje się mieć to w nosie :( Do tego ogromne napięcie, zboczone/miłosne podteksty Erica, ich ciągłe sprzeczki, które są rozbrajające-nic tylko się nad nimi rozpływać :D)
4. Temperance Brennan&Seeley Booth - Bones (Byliby wyżej, gdyby nie to, że musiałam czekać na nich 7 sezonów i to tylko dlatego, że aktorka zaszła w ciążę i musieli coś z tym zrobić -,-. Co mnie w nich urzekło? Bones-poważna pani antropolog, która twierdzi, że nie ma czegoś takiego jak miłość, zakochuje się w swoim partnerze, chociaż zaprzecza sama przed sobą. Booth natomiast czekał na nią tyle czasu, że każdy inny facet zapewne dałby sobie spokój. No i są razem słooodcy! :D)
5. Annie Wilson&Liam Court - 90210 (Są sobie przeznaczeni i nikt mi tu nie śmie mówić że nie są! :P Przeszli razem dosyć sporo, i mimo, że dopadł ich ogromny kryzys to i tak go przezwyciężyli. Po prostu idealna para, wyglądają tak szczęśliwie :D)
6. Aria Montgomery&Jason DiLaurentis - Pretty Little Liars (Hmm, zastanówmy się za co ich tak kocham... Chemia, to napięcie kiedy rozmawiają ze sobą, chemia, sposób w jaki on się na nią patrzy (uwielbiam to:D)... wspominałam coś o chemii? :P)
7. Blair Waldorf&Dan Humphrey - Gossip Girl (A więc zacznę od tego, że Dan cholernie poświęca się dla Blair, co jest wspaniałym dowodem na to, jak bardzo ją kocha. a ona po prostu tego nie widzi... Sama aż czuję momentami te napięcie między nimi, te podteksty w niby zwykłym zdaniu... Jak ja bardzo chcę ich zobaczyć razem! :P)
8. Blair Waldorf&Chuck Bass - Gossip Girl (Znaleźli by się o wiele, wiele wyżej, ale niestety z bólem serca przyznaję, że ta para kompletnie się popsuła. Ta cała sprawa ze sprzedawaniem się za hotel strasznie mnie zniesmaczyła, ale ok, mogłam to znieść. Potem jednak te wielkie 'miłości' Chuck'a i wielka nienawiść do Blair... Ale dobra, mam przecież pisać o nich pozytywnie, a nie krytykować. Tak jak u wszystkich, oczywiście strasznie wyczuwalne napięcie. B. zmiękczyła serce C., co było oczywiście nie lada wyzwaniem. Mają podobne charaktery i razem są niepokonani. Zdolni zrobić dla siebie bardzo, bardzo dużo. Szczerze powiedziawszy to kiedyś oglądałam GG tylko dla nich, bo reszta mnie mało obchodziła, takie tło :P)
9. Cassie Blake&Jake Armstrong - The Secret Circle (Zakazana miłość... Kolejna z moich wielkich słabości :P Do tego bardzo przyjemnie ogląda mi się ich razem, pasują do siebie jak nic :D)
10. Zoe Hart&George Tucker - Hart of Dixie (Bo są przesłodcy i ładnie razem wyglądają :P Tylko niech on rzuci już tą Lemon!)
Jejku okropne byly te dwa dni ostatnie :( nie mialam na nic czasu :( ale zaraz wrzuce ranking ;)
PLL okropnie nudne i przewidywalne, wszystkie najfajniejsze momenty byly w zwiastunie :/
Damon sciska, caluje i pozdrawia z sasiedniej sofy ;D
dlatego ja już nie chcę oglądać żadnych zwiastunów! :P
ja ranking wrzucę nie wiem kiedy, bo nie mam czasu, ściskam Was!
1. Dan & Blair --> Gossip Girl ( Glownie dlatego, ze na samym poczatku pisania rankingu zadalam sobie jedno, podstawowe pytanie: ktora ze wszystkich par najbardziej chcialabym zobaczyc razem i nawet nie wyobrazam sobie innego zakonczenia no iiii ...... odpowiedz byla tylko jedna ;D Do tego wszystkiego oczywiscie ich relacja jest urocza, zabawna, ironiczna i na pewno nie jest odgrzewanym kotletem jak chociazby .... ykhm .... nie bede lepiej wskazywac palcem ;P)
2. Damon & Elena --> The Vampire Diaries ( Kibicuje im chyba najdluzej bo od pierwszego odcinka serialu. Pewnie zapytacie czemu nie miejsce pierwsze ;P Dlugo nad tym myslalam i uwazam, ze ich relacja na niczym nie straci, jesli nie beda razem. Oczywiscie chcialabym ich kiedys zobaczyc wychowujacych razem gromadke wampirkow, ale ... to moze jeszcze poczekac, nie spieszy mi sie!)
3. Seth & Summer --> O.C (To chyba najwiekszy shocker zestawienia! Dlugo nie wiedzialam co z nimi zrobic i deptali Dair i Delenie po pietach. Ostatecznie stwierdzilam, ze po prostu bardziej ich chyba kocham ... osobno! Kiedy graja w te swoje gierki, dogryzaja sobie i tworza te swoje pseudo zwiazki z innymi, tylko po to, zeby ostatecznie pasc sobie w ramiona ;D)
4. Aria & Jason --> Pretty Little Liars ( Bo Aria jest moja ulubiona bohaterka i od momentu kiedy zobaczylam Jasona nie widze jej w zwiazku z nikim innym i nieustannie zadaje sobie pytanie: jak mozna nie chciec byc z takim facetem jak Jason ;P To mi sie logicznie w glowie nie miesci ;P)
5. Kate & Jack --> Lost ( Dlatego, ze byli moja ukochana para w tym legendarnym juz serialu. Nie wyobrazalam sobie dla nich innego zakonczenia i kochalam oboje razem miloscia bezgraniczna;P)
6. Tyler & Caroline --> The Vampire Diaries ( Przyznaje, ze z poczatku lubilam Caroline z Mattem, ale tylko dlatego, ze nie sadzilam jaka cudowna chemia moze wytworzyc sie miedzy nia i Tylerem. Uwielbiam to jak Tyler patrzy na Caroline, jakby szukal w niej ratunku przed samym soba i jakby tylko w jej ramionach mogl odnalezc spokoj)
7. Cate & Baze --> Life Unexpected ( Bo pasowali do siebie jak malo kto! Nie widzialam jej z Ryanem kompletnie, a i Baze tylko dla Cate byl w stanie zrezygnowac ze swoich kobiecych podbojow. Uwielbialam ich razem!)
8. Joey & Pacey --> Dawson's Creek ( Nisko przez wzglad na Joey i jej wieczne niezdecydowanie. Chcialam, zebyli byli razem od poczatku, wiec glupio by bylo nie uwzglednic ich w rankingu, ale sa tu tylko przez wzglad na P., ktory dawal temu zwiazkowi zdecydowanie wiecej niz J. )
9. Nate & Serena --> Gossip Girl ( Dlatego bo kiedy sa razem przestaja irytowac! Jedna z najlepszych scen w calym serialu to ich wspolna scena w kuchni ;D Lubie ich i nic na to nie poradze!)
10. Spencer & Wren --> Pretty Little Liars (Dlugo sie zastanawialam czy ostatecznie wole Spencer z Tobym czy z Wrenem i padlo na tego drugiego. Nie pytajcie dlaczego. Moze dlatego, ze mam slabosc do Brytyjczykow, a moze po prostu dlatego, ze uwielbiam scene ich pierwszego pocalunku. W kazdym razie, zeby Sylwii nie bylo przykro to Spencer & Toby mieliby miejsce 11. ;P)
Przecież miało nie być par typu Dan&Blair gdyż oni nigdy nie byli razem, tylko takie które faktycznie ze sobą były to już nie rozumiem.....
A no my z Tobym sobie całkiem miło spędzamy dzień, razem z Tobym robiliśmy bujane krzesło, cały proces szlifowania itp,
Z tego co zrozumialam Sylwii chodzilo o to, ze moga byc pary, ktore maja sie ku sobie :) a w koncu Dan i Blair sie calowali :) poza tym Dan kocha Blair ;D nie moze byc tylko takich wymyslonych jak na przyklad Klaus i Bonnie ;D [uchowaj nas Boze w swojej opiece!!!;P]
no ja też tak zrozumiałam, a teraz moje TOP10
1. Blair&Dan(GG) - Od momentu kiedy zobaczyłam ich razem to zaczęła ich uwielbiać. Byłaby to moja wymarzona para w GG. Tak fajnie iskrzy między nimi.
2. Olivia&Peter(Fringe) Od początku serialu wiedziałam, że muszą być razem. Pasują do siebie jak 2 połówki jabłka i takie tam. I myślę że chemia między tymi postaciami jest niesamowita i wydaje mi się, że poza planem też, choć oboje są zajęci.
3. Zoe&Wade( Hart of dixie) Jedno leci na drugiego ale nie chce się do tego przyznać, w przypadku Zoe to nawet sama przed sobą.
4. Spencer&Wren(PPL) Tka wysokie miejsce to raczej dzięki Wrenowi, mojemu PPL ulubieńcowi. Za pijanego Wrena z doniczką a potem pod stołem, i za ten pocałunek pod jego mieszkaniem jak go Spencer odwoziła
5. Joey&Pacey(Dawson's Creek) Para wszech czasów, dla mnie, tak niski z tego samego powodu co u Sandry.
6. Ivy&Liam(90210) Najmniej przewidywana para w 90210, a jednak najbardziej do siebie pasująca. Choć tak wiele ich dzieli, łączy ich też sporo, a nawet ich przyjaźń jest super.
7. Daphne&Wilkie(Switched at birth) Choć nie są jeszcze razem uważam, że to tylko kwestia czasu, i podobnie jak w PPL raczej ze względu na Wilkiego.
8. Emily&Toby(PPL) Nie pamiętam już czy coś między nimi było, ale postanowiłam ich umieścić. Bo ich lubię razem, bardzo.
9. Summer&Seth(The O.C.) Myślę, że to idealna para amerykańska, ona popularna i piękna, on raczej intelektualista a jednak ciągnie ich od siebie.
10. Elana&Summer(TVD) I tu znów przez was lub dla was ich umieściłam w zestawieniu. Alternatywą dla mnie jest Merydith&Derek z GA.