Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73542
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Witam was moi drodzy, w 2 części tego jakże odjechanego tematu :) (Trzeba to opić. Składamy się na flaszkę? ;D) Nasze tajne Stowarzyszenie Wielbiących Jasona (w skrócie SWJ) oficjalnie kontynuuje swoją działalność.
Jeśli chciałbyś do nas dołączyć, musisz zapoznać się z naszymi ZŁOTYMI ZASADAMI:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason

Dołączając się do SWJ zobowiązujesz się do przestrzegania tych zasad.

Z poważaniem,
_Joy-założycielka najznamienitszego tematu pod Słońcem

(Oczywiście, tylko żartowałam z tymi zasadami, tutaj każdy jest mile widziany ;))

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)

Poniedziałek-Dracy
Wtorek-Number_Fourteen
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy

NASZ GRAFIK DLA WRENA

Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-Number_Fourteen
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO

Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-
Czwaretk-
Piątek-Number_Fourteen
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

Enjoy!

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Jezu, jezu, jezu !

Jakoś nie wiem czemu ale odcinek mi się niesamowicie podobał ;D Chyba najbardziej przez Klausa i Caroline! Jezu, chce ich razem <3 Chociaż uwielbiam ją z Tylerem to nie podoba mi się już tak bardzo jako hybryda :( No ale ładna była ta scena z prezentem i wyznaniem miłości ale spieprzył ugryzieniem. No ale bez tego nie byłoby cudownego Klausa u Caroline. Jezu powiem szczerze nie ekscytowałam się nim tak jak niektóre ale teraz coraz bardziej porywa moje serce ;D
Też bardzo lubie złego Stefana i mam nadzieje,że jeszcze długo taki pozostanie . Dobra scena w aucie ;D I tak się bałam że będzie ' ale ja to robiłem przez Klasua! tak na prawde cię kocham i zawsze bede kochac! ' Jezu ale się ucieszyłam, że nic takiego nie powiedział.
A Damon i Elena na ganku, hmy.. Nie fajnie,że Elena tak powiedziała ale miałam wrażenie że bardzo chce się wrócić i pocałować Damona ;D
Podsumowanie;
Kocham przyszłą niedoszłą pare Klaus & Caroline <3

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

dzięki...będę czekać :P

katia_2007

O jejku jak ja tu dawno nie byłam;D Kochane moje tęskniłam bardzo ale mam tyle roboty, że po całym dniu nie wiem jak się nazywam dosłownie;/ Zaglądałam co jakiś czas na forum żeby zobaczyć co u Was, ale się nie wypowiadałam, ale od kiedy się zaczęły nowe odcinki seriali naszych to muszę szczególnie po ostatnim odcinku TVD;D No więc co do wcześniejszego czyli pocałunku Eleny i Damona to jak to zobaczyłam to jedyne co mi się cisnęło na usta to : WRESZCIE!!!;D I ta zmyłka scenarzystów jak już odszedł i jednak wrócił ci to wiedzą jak stopniować napięcie;D Co do wczorajszego odcinka to dopiero go obejrzałam, więc wrażenia na świeżo: no to już wiemy w kim zakocha się Klaus...szczerze mówiąc nie spodziewałam się tego zupełnie, ale zaskoczenie pozytywne... jest w tej ewentualnej parze coś fascynującego i nawet mogę się zgodzić na to, że Klaus będzie tam do niej wzdychał i wogólę, ale całym sercem jestem, żeby w ostatecznym rozrachunku Caroline była z Tylerem, bo ta para mnie rozwala na łopatki magią swojego uczucia... Co do ugryzienia to uważam, że od początku to był plan Klausa niby dał do zrozumienia Tylerowi, że ma wolną wolę i może robić co chce, ale podświadomie go zmusił do ugryzienia Caroline i tym samym odsunięcia jej od niego... I w tym momencie gdy z nią rozmawiał i dawał jej wybór pomiędzy życiem a śmiercią go zafascynowała i stąd ten prezent i to niedługie zakochanie...Tak mi też się podoba zły Stefan oj bardzo mi się podoba;D No i jeszcze to, że Elena WIDZI w końcu jego przemianę no i i dostrzega, że uczucie do Damona się coraz bardziej rozrasta i po prostu, że się w nim... zakochuje... dlatego zabezpieczyła się, żeby jej nie pocałował choć widać było gołym okiem, że tego baaardzo chce;D Ale odpowiedz Damona była i tak najlepsza, ze to jeszcze nie ten czas;D Szczerze mówiąc to nawet mi będzie szkoda Klausa jak go uśmiercą gdzieś na końcu bo się do niego przywiązałam;P Nawet mnie tak dzisiaj Matt nie wkurzał jak zwykle nawet nieźle gadał:P A no i jeszcze zapomniałam napisać o naszej pani doktor/Melissie :P Ja nie podzielam nienawiści większości z Was do niej, tu mnie nawet kobita nie wkurza:P I nawet mi sie podoba mogłaby zostać na stałe w obsadzie jako ukochana Alarica choć węszę w niej jakiegoś skrytego wroga, ciekawi mnie jakiego... i po co zabiła tego kolegę bo nie wierzę, że to ktoś inny...A no i zwiastun nowego odcinka co do cholery zrobi ten cholerny ojciec Caroline Tylerowi?? o zgrozo oby nic złego!!! Pozdrawiam Was dziewczynki jutro mam nadzieję opisać wrażenia co do PLL, mam nadzieję, że Wy też tęskniłyście;P;*

izka21gramowa

Izaaaaaa :) za Toba? Zawsze ;P :*

I chyba nie pozostawiasz mi wyboru jak po prostu sie z Toba zgodzic. Chce zobaczyc Klausa z Caroline, ale jak juz go zabija (co wydaje sie nieuniknione) to widze Caroline tylko z Tylerem :):):)

Hahaha Matt niby nie irytowal no dam mu sie nacieszyc tym jednym odcinkiem ;P A Melissa/dr. Fell jakos mnie nie przekonuje. W sumie nigdy nie palalam do niej jakas nienawiscia, ale nie pasuje mi personalnie do Alarica ;P No, ale niech sobie ja tam kocha jak ma z tym byc szczesliwy ;P No i wydaje mi sie, ze to by bylo za proste, gdyby okazalo sie, ze to ona zabila tego kolesia. Skoro wszyscy tak mysla to zapewne zabil go ktos zupelnie inny ;)

sandra_crashdown

Och ach jak się cieszę!!!;D No może co do tego, że ta nasza pani doktor go zabiła to masz rację, ale myślę że on jest w coś zamieszana i coś knuje tylko ciekawi mnie co;)))

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

jej obejrzałam odcinek i dopiero co wytarłam łzy które spływały mi po policzkach.... :( Jak zaczęły lecieć przy pożegnaniu Jeremego (zważywszy, że leciała piękna piosenka- Sandra ty już ją pewnie ściągnęłaś, więc podziel się tytułem :):):) to skończyły lecieć po scenie na moście ( przy niby pogrzebie Eleny) Bardzo mnie ta scena wzruszyła oj była przesłodka i wzruszająca, a do tego miałam wrażenie, że Elena chce dokonać zmian w swoim życiu (wywalić Stefanka a wpuścić Damonka:).
Scena z Caroline i Klausem cudowna. Ten facet to ma siłę perswazji, a do tego ten akcent i głos- normalnie hipnoza. chciałabym ich zobaczyć razem.
Stefan zrobił na mnie spore wrażenie ale negatywne oczywiście. Nigdy go tak podłego i wrednego nie widziałam. Nie mogę uwierzyć w taką akcję, że nagle przestaje się kogoś kochać z dnia na dzień.... głupota nie wiem czy na niego coś działa jeszcze czy on po prostu głupieje.....
Szanowna Pani Dr Fell/ Pani Stefanowa w życiu prywatnym całkiem ładnie wygląda w serialu. Do tego coś przeczuwam, że jest złą kobietą, która niby straciła pacjenta (pewnie zabiła Briana) Nie wiem dokładnie jakie ma zamiary, ale napewno nie są dobre.
Scenka Deleny na ganku znowu cudna. Przecudownnaaaaaaaa :)

a do tego teskt Caroline do Klausa:
C: Zabijesz mnie?
K: W Twoje urodziny?
Hehe dobre

monisia99

Alez oczywiscie, ze sie podziele :)

http://www.youtube.com/watch?v=Xuw_HvJynjE

I przestancie mi tu juz sie zachwycac nad Klaroline bo ja chwilowo probuje zaprzeczyc swojej milosci do nich ;P czuje sie jakbym zdradzala Tylera :( ;P;P;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Bóg zapłać dobra kobiety niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :) .....

ja nie przestaje bo czuje że z tej pary wyszłoby coś calkiem dobrego, pomimo niechęci do czynów Klausa a nie niego samego :)

monisia99

No i co te seriale ze mna robia?! No co?!

http://fadingtales.tumblr.com/post/12211930204/au-meme-klaroline-set-in-the-past -like

Dziewczyny ja sie musze na jakas terapie wybrac chyba ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no ono dobre jak będziesz szła to możemy się skrzyknąć i iść grupowo taniej wyjdzie :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Ja mam znajomego w tej branży, załatwi nam jakąś zniżkę :P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Izaaaa!! :D No jasne, że tęskniłyśmy i to jak! ;**

TVD było w porządku, ale poprzedni odcinek i tak był o 10 razy lepszy :P
Kurde, więc jednak nie będzie wątku z Klausem i Elenką, a byłam tak blisko! :P Klaus i Caroline? Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że rozmawiał z nią jakieś 2 razy i już wielkie zakochanie... To jest KLAUS, który ma nie być drugim dobrym Stefanem! A propos Stefcia. W sumie ostatnio jakoś mi zwisa, ale w tym odcinku zachował się kretyńsko :/. Rozumiem, teraz jest 'zły', nie ma 'uczuć', ale nie uwierzę, nigdy, przenigdy nie uwierzę, że przestał kochać Elenę. Zwłaszcza, że to ona trzymała go przy życiu, kiedy Klaus jeszcze go nie zauroczył. A symulowanie tego akurat na tym moście, na którym ona niemal nie zginęła było ciosem poniżej pasa. Stefcio ma wielkiego, naprawdę wielkiego minusa! :P Damon wykazał się niezwykłą dojrzałością jak na niego, a po Elenie widać, że zaczyna mięknąć. Jednym słowem, szykuje nam się Delena! ;D Co do Dr Fell/żonki Paula (od teraz będę się do niej tak zwracać, wiecie, pseudonim artystyczny musi być :P) to jak dla mnie w ogóle nie pasuje do Rica. I jestem prawie pewna, że nie jest taka niewinna na jaką wygląda, no bo kto w końcu mógł jeszcze zabić tego biedaka, Alaric? Aż tak porywczy to on nie jest :P A kochany Matty nie był nawet aż tak irytujący, a ta scena z Eleną pod koniec była naprawdę cudowna. Tylko niech on się w niej nie zakochuje, ona ma być z Damonem! :P

Ogółem, odcinek w porządku, nawet bardzo :D

_Joy

Kochane Wy moje;***
Ja w ogóle byłam zaskoczona jak zobaczyłam, że Ci durni amerykańcy obstawiają naszą ulubioną Bonnie z Klausem;D To by była dopiero masakra. A co do PLL to sama nie wiem co myśleć o tych odcinkach po przerwie... "A" zaczyna nam się sypać i teraz właśnie widzimy mroczną stronę Lucasa jak obiecywali w spojlerach ale ogólnie to są mniej ciekawe i trzymające w napięciu niż wcześniejsze... co do wątków naszych dziewczynek to brakowało mi Wrena choć Tobego bardzo lubię ze Spencer ale Wren to Wren:P No i totalnie już się załamuje, bo straciłam nadzieję, że Aria będzie z Jasonem jeszcze tym bardziej teraz jak jej zabraniają się z nim spotykać będzie do tego dążyć i robić im na złość wiecie taki zakazany owoc:P A sam pan Ezra... no "kochany jak zawsze" z jednym zestawem min jak nasza "słodka Emily" cud, miód i orzeszki poprostu:D A dziewczynki ostatnio oglądałam Czarodziejki z księżyca i wiecie co ta autorka co pisała Kłamczuchy napewno też je oglądała bo podobieństwo jest uderzające;D Co sądzicie o tym??:P

izka21gramowa

Hahahaha dziewczyny z PLL jako Czarodziejki z Ksiezyca ;D zgon na miejscu ;D ale podoba mi sie to porownanie. Od dzisiaj bede na nie mowic Czarodziejki :D:D:D

Chce tylko zauwazyc, ze ja chyba tez jestem durna jak te amerykanskie dzieci bo tez obstawialam, ze Klaus poleci na Bonnie. Moze inaczej, nie obstawialam, a panicznie sie tego balam!!! ;P No, ale na szczescie scenarzysci TVD sprawili mi mily prezent :)

Madzia, z tym Mattem to chyba nie wypali ;P Myslisz, ze wchodzilby drugi raz do tej samej rzeki?! W koncu juz kiedys z Elena ze soba byli ;D

Musze jeszcze szybko cos zauwazyc co wczesniej przegapilam ;P Elena przyznaje sie w rozmowie z Mattem do milosci do WAMPIROW, nie do jednego wampira ;P hehe, musialam to napisac :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Chyba bym tam ze śmiechu zeszła xD

Ja się tylko modliłam, żeby to nie była prawda :P

Wiesz, różnie bywa. Bo np.abstrahując od tego, to Elenka też już nigdy nie będzie ze Stefciem, bo kiedyś ze sobą byli :P (ile ja bym dała, żeby naprawdę tak było!)

Ja też to zauważyłam ;D Potem to vampireSSSSSSSS mi po głowie cały czas chodziło :D

sandra_crashdown

Haha ja też to zauważyłam jak oglądałam o tej liczbie mnogiej;D Ona tak wtedy z tym workiem trenowała bo sobie uświadamia, że zakochała się w Damonie;P Alaric to już widzi i bardzo dobrze;D Kochana nawet się nie porównuj z tymi dziećmi okupu i prohibicji bo oni byli za tym związkiem także wiesz:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

A tak w ogóle to się zastanawiałam czy dobijemy dzisiaj 1000, ale chyba jednak nie damy rady :(

_Joy

Chyba nie, ale Ty tam trzymaj reke na pulsie :) bo jak nie dzisiaj to jutro raczej na pewno ;P a glupio, zeby ktos inny zaczynal nastepna czesc a nie pani Prezes :):):)

Dzieci okupu chcialy Bonnie z Klausem?! No chyba je ktos na glowe upuscil zaraz po porodzie ;P To by byl najgorszy zwiazek w historii TVD :) w ogole jestem zdania, ze to Bonnie powinna byla wyemigrowac z Mystic Falls zamiast Jerr'a :( juz za nim tesknie :(

_Joy

No dzisiaj chyba nie damy rady;( Ja zaraz zmykam bo jutro mam studia i niestety muszę jechać co mnie dobija totalnie, ale mam seminarium i to pierwsze więc siłą rzeczy;/
Także ja się odezwę dopiero jutro dziewczynki. Słodkich snów życzę koniecznie z Damonem i Jasonem na dobry początek weekendu;D;*

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Bo właśnie od kilku dni tak patrzę na tą liczbę postów i patrzę, i patrzę... :P

Dobranoc :* Do mnie i tak niedługo Jason przyjdzie, więc snów o nim nie potrzebuję :D

Sandra, nie ma co się denerwować, to w końcu dzieci okupu i prohibicji, one mają coś nie tak z głową :P

izka21gramowa

Dobranoc Izus ;*

No ja wlasnie tez tak obserwuje ta liczbe postow ;D hehe, wczoraj z Monia troche linkami z YT nabilysmy ;P

A tej piosenki z dzisiaj w pelnej wersji nigdzie nie moge znalezc :( ktos moze ma i zechce sie podzielic? ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ale której dokładnie? Bo ja nie jestem w temacie,a może pomogę.

_Joy

Na YT jest, ale nie cala :/

Courrier "Between" czy jakos tak ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

http://www.youtube.com/watch?v=Q6iMZi1ymdc

Wydaje mi się, że to pełna wersja :)

_Joy

Hehe ktos musial wrzucic z iTunes ;D i pomyslec, ze rozwazalam kupno oryginalu ;P dzieki ;*

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Tak, też czasem jestem tak zdesperowana :P Nmzc :*

Dawno nie wrzucałam żadnych filmików ;D Ten jest o TVD i naprawdę go uwielbiam ^^ Sama chciałabym umieć robić takie rzeczy, ale kurcze nie mam czasu :(
http://www.youtube.com/watch?v=eMIsElJzBAI

_Joy

Ha! Chyba Monia go wrzucala wczoraj ;P Fakt, jest swietny :)

Ja nie mam umiejetnosci niestety :( tzn. pewnie jakbym przysiadla przed kompem i obczaila kilka tych programow do obrobki filmikow to pewnie cos bym stworzyla, ale jak pomysle ile by mi zajelo dojscie do takiej perfekcji to odrazu rezygnuje ;P

A skoro juz jestesmy przy wrzucaniu to mam dla Was jeden z filmikow, ktory ostatnimi czasy bardzo mi sie spodobal ;)

http://www.youtube.com/watch?v=VCXuI2L1dyY

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Kurde, a ja myślałam, że Wy tam sobie przesyłałyście same piosenki, bez filmików :P Wybaczcie, mój błąd.

Dair oczywiście być musi :D Świetny, naprawdę. Zwróciłam szczególną uwagę na Leo DiCaprio, ponieważ był tam pokazany, kiedy grał w Titanicu, jak również w jakimś innym filmie, nie tak dawno temu. Mam jedno zasadnicze pytanie: Dlaczego kiedy mężczyźni się starzeją wyglądają zazwyczaj coraz lepiej?! :P

_Joy

Hahaha, no chyba mi nie powiesz, ze wolisz takiego zarosnietego i zgrzybialego Leo?! ;P Ja pamietam, ze pan DiCaprio byl moim idolem jak bylam mala ;P Pamietam, ze mialam Titanica na kasecie video[!], ktora potrafilam srednio ogladac po kilka razy dziennie!!! ;P

Ale juz pomijajac oczywiscie Titanica, Leo zagral pozniej w kilku naprawde swietnych i ambitnych produkcjach i osobiscie uwazam, ze jest jednym z najbardziej niedocenionych aktorow w Hollywood :( Ja tam go bardzo cenie jako aktora :) nooo ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Też nie lubię go jak jest zarośnięty, ale jak się od czasu do czasu ogoli, to wygląda na serio fajnie, w Titanicu mi po prostu ta fryzura nie podchodziła ani trochę :P

Też go bardzo lubię, a do obejrzenia Incepcji się przymierzam od jakichś 2 lat :P

_Joy

A no to koniecznie musisz zobaczyc Incepcje :) pamietam, ze swietnie sie ja ogladalo, chociaz widzialam juz jakis czas temu ;)

Co do fryzury ... No coz ... taka wtedy chyba panowala moda ;D A swoja droga skoro juz jestesmy przy fryzurach to Damon vel Ian tez by mogl swoja jakos ogarnac ;D czasem to az sie boje co on tam stworzy na tej swojej glowie ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ostatnio ma przydługie te włosy, przypomina mi trochę (błagam, nie bijcie) Rige'a z Mody na sukces :P

Jak na razie to muszę zobaczyć w końcu 'Władcę pierścieni', chociaż nie bardzo mam na to ochotę, ale zdaniem mojego chłopaka te filmy są cudowne :P

_Joy

To ja moge chlopakowi podac reke ;D Kazda czesc WP widzialam po kilka, zeby nie powiedziec kilkanascie razy ;D Ale moj ksiaze tez nie rozumie mojej pasji ;P Jego pasjonuja glupie komedie w stylu Johnny English :/ a do kina chce mnie obecnie wyciagnac na setna czesc Mission Impossible, chyba zwroce wszystkie posilki dnia jak przyjdzie mi to ogladnac ;P

To co?! jedziemy z jakas petycja, zeby Ian wybral sie do fryzjera?! taka przyjacielska rada w koncu ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Mnie najbardziej przeraża to, że te filmy mają po 4 godziny. Kiedyś oglądałam z moim kuzynem 2 część i to jeszcze od połowy i kompletnie nic z tego nie zrozumiałam i zasnęłam :P To był pierwszy raz, kiedy zasnęłam oglądając jakiś film!

Tak, to zapewne będzie świetnie wyglądać: "Jako Twoje oddane fanki, w trosce o twój image radzimy Ci, żebyś wybrał się do fryzjera. Z poważaniem, prawie wszystkie kobiety na świecie."

TSC:
Łohohoho. To się porobiło... Ale może zacznijmy od początku.
Faye lekko mnie dzisiaj zdenerwowała. Te całe jej zachowanie w stylu "Przecież nie zrobiłam nic złego, całe zło świata to wina Cassie" strasznie irytujące. Ale czyżby szykował się jej romansik z naszym słodziakiem? :P Tylko błagam, niech już nic nie kombinują, bo to nie jest ani trochę ciekawe, wolałabym raczej żeby jakoś rozkręcili wątek z tym ojcem Cassie, przynajmniej byłoby więcej 'polotu' :P
Diana i Melissa - znalazły się 2 męczennice -,-. Teraz pewnie będą BFF i jedna będzie mówić jak to ją przeraża Faye, a druga jak ją przeraża Cassie. Matko, co za patologia :P
Pocałunek Edwarda i Cassie... Oczywiście na początku zareagowałam wielką rozpaczą, ale potem wszedł... tak, tak, wszedł nie kto inny, a JAKE! :D Najpierw pomyślałam sobie 'awkward', ale potem, kiedy zobaczyłam jego wkurzoną minę... Oberwie się Edwardowi! :P

Gdyby nie ostatnia scena, odcinek byłby nudnawy.

_Joy

Hahaha i pomimo, ze usilnie probowalam zatrzymac wzrok kiedy zobaczylam TSC (z racji tego, ze nie ogladalam jeszcze;P) to jakos nie moglam nie zauwazyc "pocalunek Edwarda i Cassie" :D hahaha to co, ze niby powinnam sie teraz cieszyc czy jak?! bo nie wiem;D deklarowalam sie wprawdzie w tamtym tygodniu jako fanka tej pary, ale to bardziej mial byc taki zart ;P nie sadzilam, ze scenarzysci postanowia mnie z tego tytulu uszczesliwic ;D ale skoro juz mam taki wplyw na tamte srodowisko to ja poprosze pocalunek Dair!!! ciekawe czy tez mnie tak posluchaja ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja bym się nie cieszyła tak szybko na Twoim miejscu Sandra :P Cassie dalej coś czuje do Jake'a, ja to wiem! :P

Jak masz taką moc, to spraw jeszcze żeby księciunio zniknął z GG, Ezra z PLL, Jason ma być z Arią a Spence z Wrenem :P

_Joy

Wiesz, wole nie naduzywac swoich znajomosci poki co ;D moga sie jeszcze przydac kiedys jak Delena bedzie wisiala na wlosku ;P

Ale zaciekawilas mnie i chyba ogladne sobie jeszcze przed snem TSC ;P dla mojego Edwarda :D:D:D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Wypluj to! Delena NIE BĘDZIE wisiała na włosku! :P

Obejrzyj, może cały odcinek jest nudnawy, ale zakładam, że będziesz jarać się ostatnią sceną :P

_Joy

Serio? Hehehe, az taka fanka Edzia nie jestem ;P No, ale dla zasady, zeby Cie powkurzac moge sie pojarac ;D To jutro bedzie moj dzien shipowania Cassie i Adamowi :) bede wrzucac do nowej czesci naszego odjechanego tematu same zdjecia z Edziem ;P;P;P

Oczywiscie zartuje ;) uciekam ogladac TSC, a Ty tam zbieraj sily na otwarcie nowej czesci jutro ;P

Spij slodko i nie trac nadzieji na Jake+Cassie ;) gdzie bysmy teraz byly jakbysmy sie poddaly co do Deleny w pierwszym sezonie ;P

Dobranocki ;*

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Oczywiście, że nie tracę nadziei, to jest mój obowiązek :P

Branoc :*

_Joy

Ok, wiec zainspirowana przez Madzie ogladnelam TSC szybciej niz planowalam i postanowilam nie czekac do rana z wrazeniami bo najlepiej sie pisze "na goraco" ;)

Odcinek wcale az taki nudny nie byl, moze dlatego, ze wiedzialam co sie stanie na koncu i wyjatkowo wreszcie czegos w tym serialu wyczekiwalam z niecierpliwoscia ;P iiiii ... nie zawiodlam sie! Niestety Madziulka, ale coraz bardziej Edzio mnie do siebie przekonuje! Wole go zdecydowanie bardziej kiedy nie jest w zwiazku z Diana :) ale fakt faktem - Jake mial wejscie smoka na koncu ;P

Brian z NLoCK jest super hot w tym serialu! I pomimo, ze jeszcze nie zapamietalam imienia jego bohatera to kibicuje, zeby mu sie udalo z Faye :) fajnyyyyy jest :):):)

Znalazlam jeszcze jeden plus tego odcinka: Diana i Melissa po raz pierwszy mnie nie irytowaly. Moga sobie nawet byc, jak to Madzia okreslila, BFFs ;P tylko niech maja wiecej scen tak jak dzisiaj, w ktorych nie oplakuja swoich bylych chlopakow ;P

No i na koniec taka mala ciekawostka ;) Fragment wiersza Roberta Frosta, ktory zacytowala Diana byl wykorzystany rowniez w sadze Zmierzch, wiec to by bylo na tyle jesli chodzi o porzucenie wszelkich skojarzen z Edwardem ;P dzisiaj nawet wykrzywilam niekontrolowanie twarz kiedy Cassie nazwala Edwarda - Adamem ;P jaki Adam?! Edzio, Cassie, Edzio ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Patrze dziewczyny, że dugo wczoraj a w zasadzie dzisiaj siedziałyście :) No troszkę się puszczało linków z piosenkami. Ja też tej piosenki nie mogłam znaleźć ale widzę Madzia już znalazła :) Heeh straciłam wczorajszą waszą rozmowę bo mnie nie było, ale tak to jest jak mąż okupuje komputer i gra w menagera..... :) Buziaki

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Bo ja w weekend z reguły siedzę do tak późna, a potem wstaję o 11 :P A co tam, należy mi się :D Monia, wiem co czujesz, tyle że ja muszę dzielić się laptopem z siostrą, która potrafi siedzieć na facebooku z 5 godzin -,-.

Sandra, mi się to też od razu skojarzyło ze Zmierzchem :D Widzisz jak trafiłyśmy z tym porównaniem? :P

No to dziewczyny, dzisiaj na pewno dobijemy 1000! :D

_Joy

Ok, ta sobota jest meeeega leniwa ;D dopiero doczolgalam sie do lapa ;P

A chcialam w sumie napisac tylko, ze ja tez gram w Managera ;P wiem, ze to taka meska gra, ale co tam ;P lubie pilke nozna :D

Ktos ogladal juz nowe TLG i chce mnie zachecic do obejrzenia odcinka bo jakos sama w sobie nie moge sie zmusic ;P tak samo do Revenge :/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja też właśnie się zastanawiałam, czy ktoś już obejrzał TLG, bo mnie jakoś specjalnie do tego nie ciągnie :P A Revenge już przestałam oglądać dawno, nuuudy.

Ja też lubię grać w męskie gry ;D Jeśli chodzi o te sportowe, to kiedyś potrafiłam pół dnia przesiedzieć grając w Fife :P Prócz tego gram jeszcze Skyrim. A z tych 'nie tak bardzo męskich' to Guitar Hero (które dostałam na urodziny i absolutnie się uzależniłam :P), Need For Speed no i obowiązkowo Simsy ;D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Dobra dziewczyny, ja muszę już lecieć i będę wieczorem, a zakładam, że napiszecie więcej niż 4 posty, więc zakładam już część 3 :)

_Joy

A no Simsy to wiadomo. Wlasnie wczoraj sciagnelam sobie The sims 3: sredniowiecze, ale jeszcze nie mialam czasu zbytnio wyprobowac ;P Podstawowa trojke mam w oryginale i slyszalam, ze sredniowiecze sie nie umywa ;P

Czyli trzeba bedzie ogladnac TLG samemu :/ albo Ty Madzia obejrzyj pierwsza i mi powiesz czy warto sie spieszyc ;P tak jak z TSC wczoraj ;) pewnie gdyby nie Ty to do tej pory bym odcinka nie widziala ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja też jestem po TLG, i końcówka jedynie mi się podobała w miarę, aczkolwiek już ostatnio byłam pewna że Sutton żyje, a jakże mogłoby być inaczej, oznaczało by to koniec serialu.
Revange to tylko pól 1 odcinka przetrwałam i widzę,ze wiele nie straciłam, a dzięki temu zostałam przy moim nowym ulubieńcu Dart of dixie.

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

jej Sandra w menagera grasz serio? Haha powiem ze nie rozumiem bo nie raz siedziałam i patrzyłam jak się w to gra ale nie wzięło mnie. Ja gram w Herosa 3 a jak zawsze ściagne Simsy to jakiś błąd jest i nie mogę w nie pograć. TLG nie oglądałam nadrobię jutro. A jaki wy jeszcze serial oglądacie? Z Mellisą i Dianą? Rozwincie skrót proszę.

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Dobra, widzę, że nikt nie uczynił tego honoru i nie dodał 1000 wypowiedź, więc ja to zrobię :P