Witam was moi drodzy, w 2 części tego jakże odjechanego tematu :) (Trzeba to opić. Składamy się na flaszkę? ;D) Nasze tajne Stowarzyszenie Wielbiących Jasona (w skrócie SWJ) oficjalnie kontynuuje swoją działalność.
Jeśli chciałbyś do nas dołączyć, musisz zapoznać się z naszymi ZŁOTYMI ZASADAMI:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
Dołączając się do SWJ zobowiązujesz się do przestrzegania tych zasad.
Z poważaniem,
_Joy-założycielka najznamienitszego tematu pod Słońcem
(Oczywiście, tylko żartowałam z tymi zasadami, tutaj każdy jest mile widziany ;))
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-Dracy
Wtorek-Number_Fourteen
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-Number_Fourteen
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-
Czwaretk-
Piątek-Number_Fourteen
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
Enjoy!
O nieeee :( dlaczego to napisalas? :( teraz ciekawosc nie da mi spokoju i pewnie bede musiala obejrzec kolejny juz serial:/ serio;P nie mam juz kiedy;p bede chyba sypiac po kilka godzin, zeby mi czasu starczylo na wszystkie odcinki w tygodniu. I skonczy sie na tym, ze fabuly beda mi sie mieszac i stane sie fanka pary Aria/Damon ;D;D;D
Haha, tak też można ;D Chociaż nie, Aria ma być z Jasonem A D. z Elką ;P Ale trzeba powiedzieć, że naprawdę się postarali z 1 odcinkiem TVD ;D
W sumie to TLG nie jest tak dobre jak PLL, ale trzeba powiedzieć, że wciąga, jak dla mnie to taki trochę serial jak nie ma co oglądać ;P
Postarali sie, oj postarali. Smiem nawet stwierdzic, ze lepiej sezonu nie dalo sie rozpoczac. Jesli caly utrzyma poziom pierwszego epizodu to zaryzykuje stwierdzenie, ze bedzie to moj ulubiony sezon VD :)
Ja juz mam kilka takich seriali, ktore ogladam jak juz nie ma co, np. Fringe albo ostatnio Glee, ktore z kazdym kolejnym odcinkiem zaczynalo mnie przerazliwie nudzic niestety :(
A i przemyslalam sprawe, Damon jest za stary dla Arii chyba jednak ;P a Elka ... czasem tak jej nie znosze, ze mam ochote jej sprzedac prawy sierpowy ;P No, ale niech juz beda razem z D. Tak dla zasady ;) No, a Caroline obowiazkowo z Tylerem :):):)
Nie wiem dlaczego wszyscy na forum o TVD twierdzą, że 1 odcinek 2 sezonu był o niebo lepszy :/. W końcu akcja dzieje się gdzieś indziej niż w Mystic Falls, co jest zdecydowanie dużym plusem. No i ten zły Stefcio. I like it!
A ta ostatnia scena Steleny... Pisałam o tym już wcześniej, ale naprawdę była smutna :(
Tak tak, Caroline z Tylerem, Elka z Damonem. Tyle, że pewnie ona teraz będzie chciała odnaleźć swojego ukochanego i nici z Deleny... No ale mi trudno dogodzić, więc... ;D
Ja już lecę spać, bo rano nie wstanę. Branoc :*
Wiem, ja tez pisalam, ze to jedyna scena w VD, ktora sprawila, ze przez kilka minut poczulam sie fanka Steleny ;) I personalnie bardziej podobal mi sie 1 odc. 3 sezonu niz 2go, co kolejny raz swiadczy o tym, ze gusta sa rozne ;) Juz do tego wniosku zreszta doszlysmy w tym temacie chyba kiedys :)
Dobranocki ;*
A my jako przykładne członkinie SWJ weźmiemy sobie wszystkich i się nimi równo podzielimy ;D. Wren zgadza się z moją propozycją. A jak tam Toby, Sandra?
Zgadza sie ;P On ponad wszystko ceni sobie towarzystwo oddanych fanek ;P Nie lubi jak sie go zaniedbuje, wiec ... sprawa jest dla niego prosta ;)
Haha, no więc wszystko jasne ;D.
Jesteście wszystkie czasowo zwieszone w naszym grafiku dziewczyny ;P.
To jak się dzielimy Jasonem? ;D
No ja nie chce zaniedbywac przy tym Wrena i Toby'ego, wiec u mnie wtorek i weekend odpadaja ;D a ze piatek juz mam zarezerwowany dla Jasona, wiec wezme sobie jeszcze moze jakis jeden dzien. reszta dla ciebie ;P poznaj moje wspanialomyslne serducho ;)
Aaa, dzięki, dzięki! :)
No więc ja bym chciała jeszcze chociaż 1 dzień z Toby'm. A tak to możesz go wziąć ;D No chyba, że dwóch naraz ;D
Mozecie wtedy pograc w jakies gry planszowe :D:D:D chinczyka? ;P
A tak w ogole to trzeba przywolac dziewczyny w temacie o tym kto jest A. do porzadku! One tam pisza straszne rzeczy. Szczegolnie @yham, ze to dobrze, ze Aria nie bedzie z Jasonem itp. No mowie Ci, zniewaga ;P
Przestraszyłyście się mnie? :D No! Może następnym razem dwa razy pomyślicie zanim zaczniecie się zmawiać przeciwko mnie i moim upojnym nocom z Kitkami! :D
Hahahaha a powinnysmy sie bac?;p nie no, ja tam sie nie boje moich siostr ze stowarzyszenia ;P Musimy dziewczyny podbijac ten temat bo dzisiaj jak sie zalogowalam to byl gdzies tam na szarym koncu :(
A jeszcze niedawno tyle dziewczyn się udzielało :(
Może to przez to, że PLL teraz nie ma na bieżąco? Chociaż w sumie coraz bliżej odcinka Halloweenowego, powinny mieć miejsce burzliwe dyskusje, podekscytowanie.. a nie ma nic, ja nie wiem co to dalej będzie :P
Wlasnie, jesli akurat o Halloweenowy odcinek chodzi to ja sie moge podzielic swoja teoria odnosnie proma. Wszyscy wiemy, ze Alison to niezla sucz byla ;) jak dla mnie to wszystko jest ukartowane;P pewnie Alison chce nastraszyc dziewczyny w taki okrutny sposob ;P
PS. sa tez inne seriale, skoro to offtop to zawsze mozemy sie tez dzielic emocjami z np. VD bo to chyba akurat wszystkie ogladamy ;)
Może i dobra teoria, ale mi się wydaje jednak, że ktoś będzie straszył Alison :D A raczej mam taką nadzieje, bo jeżeli to wszystko okaże się ukartowane, to znowu się zawiodę :P
Ja chciałam się podzielić relacjami po 6 odcinku The Lying Game, który moim zdaniem był jak do tej pory najlepszy! Nie wytrzymam chyba do emisji następnego :D
Teraz mogę z czystym sumieniem polecać ten serial :D
No dobra, ale skoro gdzies tam w przeszlosci byla sytuacja, w ktorej ktos chcial skrzywdzic Alison i dziewczyny to widzialy to czemu tego nie wspominaja i nie sugeruja, ze ta sama osoba mogla ja zabic albo moze byc A. ?!
Lying Game jeszcze nie ogladam - z naciskiem na JESZCZE ;)
Też o tym pomyślałam, dlatego napisałam, że teoria jest dobra ;D NIE WIEM, okaże się :D Fajnie, że zrobili taki odcinek, mniej będziemy czekać na 2B :)
Ach, a mnie wczoraj nie było, bo się do późnej nocy musiałam uczyć, dzisiaj zresztą też, włączyłam laptopa i od razu weszłam na filmweb.
TLG-jeszcze nie widziałam nowego odcinka, ale skoro mówisz, że był taki fajny, to zaraz się biorę do oglądania :D. Ale najpierw muszę zobaczyć Housa ;P.
2B-to True Blood, tak? Nareszcie mam z kim pogadać odnośnie tego serialu ;D
A ja mimo, że mam taki zwalony tydzień, to jestem przeszczęśliwa, bo jutro poleci 1 odcinek nowej serii Supernatural, a 2 dni później GG! :) Ach, moje seriale w końcu wróciły.
No właśnie, odnośnie tego, że mało kto się tu ostatnio udziela-szczerze powiedziawszy to przypuszczałam, że tak będzie.
Halloweenowy odcinek-jak dla mnie nieważne czy ktoś zastraszał Ali, czy to ona, byleby mnie zaskoczył :) No i chciałabym poznać odpowiedź przynajmniej na jedno z 1000 pytań, nad którymi zastanawiam się dniami i nocami ;P
Ojjj watpie, ze dostaniemy jakiekolwiek odpowiedzi w Halloweenowym odcinku. To ma byc chyba taki extra epizod, a w takich raczej nic nie wyjasniaja :/
2B to chyba znaczy druga czesc sezonu i chodzi o PLL. Tak przynajmniej wnioskuje z kontekstu ;)
No i oczywiscie tez sie ciesze, ze moje seriale wracaja. Ale do pelni szczescia brakuje mi PLL i Teen Wolf ;) no, ale nie mozna miec wszystkiego jak to mowia ;P
Dokładnie, chodziło mi o PLL :D
A GG też się nie mogę doczekać :) W ogóle teraz mam tyle seriali do oglądania a i tak tęsknie za PLL :D To jest już chyba choroba ;P
GG ... ech .... niby czekam, ale powiem wam szczerze, ze scenarzysci strasznie mi podpadli. Nie ufam im juz :/ Najpierw popsuli kilka fajnych watkow, a jak zauwazyli, ze popelnili blad to zaczeli sie z tego wycofywac tylko, ze jak dla mnie to bylo juz troche za pozno (chodzi mi tutaj o Chucka) ... Lubie zlych chlopcow i w ogole ten caly dreszczyk, ktory sie za nimi ciagnie, ale Chuck ... jak dla mnie to wszystko zaszlo troche za daleko ;P
Tesknie za Jasonem :( ;D;D;D
Wybacz, ostatnio zapisałam się na pewne forum i tam wszyscy używają ego skrótu do TB :).
Ja chyba nie tyle tęsknie za PLL, co za naszymi chłopakami ;P Jakoś w czasie ostatniej dłuższej przerwy niespecjalnie miałam czas, żeby myśleć o PLL, a teraz co chwila sobie myślę, co będzie się działo w następnych odcinkach. Ja też cierpię chyba na jakąś chorobę xD
No właśnie ja też tak tego wcześniej nie przeżywałam :D Może to przez te nasze rozmowy tutaj emocjonujemy się dwa razy bardziej :D
Tak, to zapewne też na nas jakoś wpływa :D Ale pozytywni, of kors ;D
Dora, jednak nie dodali jeszcze Housa :(. No ale to nic, biorę się za TLG :)
Bierz, bierz :D
Sandra też bierz się do oglądania i nadrabiaj odcinki, żebyśmy mogły razem dyskutować o the Lying Game ;)
Aaaaa nie kus silo nieczysta ;D Ok, obiecuje zaczac ogladac jak najszybciej ;) moze nawet jeszcze dzisiaj przed snem uda mi sie zobaczyc chociaz pilot :)
Ok, jestem już po 6 odcinku. Nie lubię Sutton :/. Uważa się za jakąś księżniczkę, a kiedy coś idzie nie tak jak ona chce, to zachowuje się tak, że nie wiem czy się śmiać czy płakać :/. No ale ciekawe, co się z nią stanie ;D
Mnie wkurza to, że nic nie docenia. Ma/miała fajną rodzinę, siostrę, przyjaciółki, chłopaka, dom, pieniądze, urodę.. no wszystko wszystko, a jest taka nieszczęśliwa i niemiła dla wszystkich. Poza tym sama nie wie czego chce :P
Mam nadzieje, że Emma będzie z Ethanem :P
Chociaż to głupie, bo przecież to jedna aktorka :D
Ludzie jak mnie dawno tu nie było...Ile postów!!! szok
Mam nadzieję,że o mnie nie zapomniałyście;)
jak możesz o tym nawet pomyślec?? nie zapomninam, ale nie zawsze moge wejsc;(
ELIMINUJEMY EZRE W NAJPRZYSTOJNIEJSZYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Jason na 1 miejscu ;)
Ogladalam pilot "The Lying game". Faaaaaajny :):):) A nie macie takiego dziwnego wrazenia, ze ta glowna bohaterka sie troche robi na Nine Dobrev? Glos ma praktycznie identyczny. Z tym, ze niestety pod wzgledem wizulanym nie dorasta Elenie do piet ;P (przepraszam, jesli urazilam jakies fanki ;D)
Juz biegne (palcami po klawiaturze) zaglosowac na Ezre w eliminacjachhhhhhhh ;P
No, ja też miałam to wczoraj napisać, ale byłam taka zmęczona, że już nie dałam rady. Też sądzę, że nie jest w żadnym stopniu tak dobra jak Nina (która rewelacyjnie gra 2 zupełnie odmienne postacie).
Oho, Ezra w eliminacjach=wykopiemy go! ;D
Wg mnie Nina jest przede wszystkim ladniejsza ;) i to odrazu rzuca sie w oczy, jesli juz mialybysmy je obie porownywac. No i w grze aktorskiej tez wychodzi obronna reka. Ale serial ma potencjal. Bede ogladac dalej, ufam Wam, ze po 5 odcinku nie bede sie juz mogla od niego oderwac. Jak cos to pamietajcie - bedzie na Was ;P
Ja, ja , ja ;D Uwielbiam Delene!!! Cofam to co powiedzialam w tamtym tygodniu o Stelenie ;P Koncowa scena w sypialni Elki .... ach .... ;D No, ale highlight odcinka to skok do jeziorka ;P No i "daddy?" w koncowce ;D Nie sledze spoilerow do VD, wiec akurat sie nie spodziewalam :)
No ja tatusia tez nie:P Co za czub, ale az mnie zatkalo jak zobaczylam jak sie zachowala matka Tylera pozytyw dla niej;)
No i czekam jak Tyler sie spotka z Caroline po ich upojnej nocce;D No scena w sypialni byla swietna:D Myslalam ze sie na siebie rzuca;P Jestem pewna ze Klaus sie dowie o tym ze Elena zyje i bedzie ja scigal. Mnie rozwalilo jak /Damon mowil do te wilka;D