Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73545
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Witam was moi drodzy, w 2 części tego jakże odjechanego tematu :) (Trzeba to opić. Składamy się na flaszkę? ;D) Nasze tajne Stowarzyszenie Wielbiących Jasona (w skrócie SWJ) oficjalnie kontynuuje swoją działalność.
Jeśli chciałbyś do nas dołączyć, musisz zapoznać się z naszymi ZŁOTYMI ZASADAMI:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason

Dołączając się do SWJ zobowiązujesz się do przestrzegania tych zasad.

Z poważaniem,
_Joy-założycielka najznamienitszego tematu pod Słońcem

(Oczywiście, tylko żartowałam z tymi zasadami, tutaj każdy jest mile widziany ;))

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)

Poniedziałek-Dracy
Wtorek-Number_Fourteen
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy

NASZ GRAFIK DLA WRENA

Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-Number_Fourteen
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO

Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-
Czwaretk-
Piątek-Number_Fourteen
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

Enjoy!

_Joy

Ha! Polecam sie na przyszlosc ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Właśnie skończyłam oglądać 5 odcinek The Lying Game i.. wow ;D

_Joy

O nieeee :( dlaczego to napisalas? :( teraz ciekawosc nie da mi spokoju i pewnie bede musiala obejrzec kolejny juz serial:/ serio;P nie mam juz kiedy;p bede chyba sypiac po kilka godzin, zeby mi czasu starczylo na wszystkie odcinki w tygodniu. I skonczy sie na tym, ze fabuly beda mi sie mieszac i stane sie fanka pary Aria/Damon ;D;D;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Haha, tak też można ;D Chociaż nie, Aria ma być z Jasonem A D. z Elką ;P Ale trzeba powiedzieć, że naprawdę się postarali z 1 odcinkiem TVD ;D

W sumie to TLG nie jest tak dobre jak PLL, ale trzeba powiedzieć, że wciąga, jak dla mnie to taki trochę serial jak nie ma co oglądać ;P

_Joy

zgadzam się ze wszystkim co napisałaś :D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

O, jest i Sylwia ;D

_Joy

Sylwia sie obudzila z zimowego snu ;D

_Joy

Postarali sie, oj postarali. Smiem nawet stwierdzic, ze lepiej sezonu nie dalo sie rozpoczac. Jesli caly utrzyma poziom pierwszego epizodu to zaryzykuje stwierdzenie, ze bedzie to moj ulubiony sezon VD :)
Ja juz mam kilka takich seriali, ktore ogladam jak juz nie ma co, np. Fringe albo ostatnio Glee, ktore z kazdym kolejnym odcinkiem zaczynalo mnie przerazliwie nudzic niestety :(
A i przemyslalam sprawe, Damon jest za stary dla Arii chyba jednak ;P a Elka ... czasem tak jej nie znosze, ze mam ochote jej sprzedac prawy sierpowy ;P No, ale niech juz beda razem z D. Tak dla zasady ;) No, a Caroline obowiazkowo z Tylerem :):):)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Nie wiem dlaczego wszyscy na forum o TVD twierdzą, że 1 odcinek 2 sezonu był o niebo lepszy :/. W końcu akcja dzieje się gdzieś indziej niż w Mystic Falls, co jest zdecydowanie dużym plusem. No i ten zły Stefcio. I like it!
A ta ostatnia scena Steleny... Pisałam o tym już wcześniej, ale naprawdę była smutna :(
Tak tak, Caroline z Tylerem, Elka z Damonem. Tyle, że pewnie ona teraz będzie chciała odnaleźć swojego ukochanego i nici z Deleny... No ale mi trudno dogodzić, więc... ;D

Ja już lecę spać, bo rano nie wstanę. Branoc :*

_Joy

Wiem, ja tez pisalam, ze to jedyna scena w VD, ktora sprawila, ze przez kilka minut poczulam sie fanka Steleny ;) I personalnie bardziej podobal mi sie 1 odc. 3 sezonu niz 2go, co kolejny raz swiadczy o tym, ze gusta sa rozne ;) Juz do tego wniosku zreszta doszlysmy w tym temacie chyba kiedys :)
Dobranocki ;*

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

A tu znowu pustki xD
Wren jest przez was smutny ;P

_Joy

Toby tez ;D mowi, ze go zaniedbujecie :(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No właśnie. I że chyba ogłoszą jakiś strajk i nie będą do was przychodzić. ;D

_Joy

Tak, tak ;P Toby to samo mowi! Wstydzcie sie moje drogie, wstydzcie!!! ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

A my jako przykładne członkinie SWJ weźmiemy sobie wszystkich i się nimi równo podzielimy ;D. Wren zgadza się z moją propozycją. A jak tam Toby, Sandra?

_Joy

Zgadza sie ;P On ponad wszystko ceni sobie towarzystwo oddanych fanek ;P Nie lubi jak sie go zaniedbuje, wiec ... sprawa jest dla niego prosta ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Haha, no więc wszystko jasne ;D.
Jesteście wszystkie czasowo zwieszone w naszym grafiku dziewczyny ;P.
To jak się dzielimy Jasonem? ;D

_Joy

No ja nie chce zaniedbywac przy tym Wrena i Toby'ego, wiec u mnie wtorek i weekend odpadaja ;D a ze piatek juz mam zarezerwowany dla Jasona, wiec wezme sobie jeszcze moze jakis jeden dzien. reszta dla ciebie ;P poznaj moje wspanialomyslne serducho ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Aaa, dzięki, dzięki! :)
No więc ja bym chciała jeszcze chociaż 1 dzień z Toby'm. A tak to możesz go wziąć ;D No chyba, że dwóch naraz ;D

_Joy

Mozecie wtedy pograc w jakies gry planszowe :D:D:D chinczyka? ;P
A tak w ogole to trzeba przywolac dziewczyny w temacie o tym kto jest A. do porzadku! One tam pisza straszne rzeczy. Szczegolnie @yham, ze to dobrze, ze Aria nie bedzie z Jasonem itp. No mowie Ci, zniewaga ;P

sandra_crashdown

NIE! Jutro i pojutrze Jason jest u mnie :D Proszę tu nie spiskować! :D Ja się nie dam!

Kreciolka

Przestraszyłyście się mnie? :D No! Może następnym razem dwa razy pomyślicie zanim zaczniecie się zmawiać przeciwko mnie i moim upojnym nocom z Kitkami! :D

Kreciolka

Hahahaha a powinnysmy sie bac?;p nie no, ja tam sie nie boje moich siostr ze stowarzyszenia ;P Musimy dziewczyny podbijac ten temat bo dzisiaj jak sie zalogowalam to byl gdzies tam na szarym koncu :(

sandra_crashdown

A jeszcze niedawno tyle dziewczyn się udzielało :(
Może to przez to, że PLL teraz nie ma na bieżąco? Chociaż w sumie coraz bliżej odcinka Halloweenowego, powinny mieć miejsce burzliwe dyskusje, podekscytowanie.. a nie ma nic, ja nie wiem co to dalej będzie :P

Kreciolka

Wlasnie, jesli akurat o Halloweenowy odcinek chodzi to ja sie moge podzielic swoja teoria odnosnie proma. Wszyscy wiemy, ze Alison to niezla sucz byla ;) jak dla mnie to wszystko jest ukartowane;P pewnie Alison chce nastraszyc dziewczyny w taki okrutny sposob ;P
PS. sa tez inne seriale, skoro to offtop to zawsze mozemy sie tez dzielic emocjami z np. VD bo to chyba akurat wszystkie ogladamy ;)

sandra_crashdown

Może i dobra teoria, ale mi się wydaje jednak, że ktoś będzie straszył Alison :D A raczej mam taką nadzieje, bo jeżeli to wszystko okaże się ukartowane, to znowu się zawiodę :P

Ja chciałam się podzielić relacjami po 6 odcinku The Lying Game, który moim zdaniem był jak do tej pory najlepszy! Nie wytrzymam chyba do emisji następnego :D
Teraz mogę z czystym sumieniem polecać ten serial :D

Kreciolka

No dobra, ale skoro gdzies tam w przeszlosci byla sytuacja, w ktorej ktos chcial skrzywdzic Alison i dziewczyny to widzialy to czemu tego nie wspominaja i nie sugeruja, ze ta sama osoba mogla ja zabic albo moze byc A. ?!

Lying Game jeszcze nie ogladam - z naciskiem na JESZCZE ;)

sandra_crashdown

Też o tym pomyślałam, dlatego napisałam, że teoria jest dobra ;D NIE WIEM, okaże się :D Fajnie, że zrobili taki odcinek, mniej będziemy czekać na 2B :)

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Ach, a mnie wczoraj nie było, bo się do późnej nocy musiałam uczyć, dzisiaj zresztą też, włączyłam laptopa i od razu weszłam na filmweb.

TLG-jeszcze nie widziałam nowego odcinka, ale skoro mówisz, że był taki fajny, to zaraz się biorę do oglądania :D. Ale najpierw muszę zobaczyć Housa ;P.
2B-to True Blood, tak? Nareszcie mam z kim pogadać odnośnie tego serialu ;D

A ja mimo, że mam taki zwalony tydzień, to jestem przeszczęśliwa, bo jutro poleci 1 odcinek nowej serii Supernatural, a 2 dni później GG! :) Ach, moje seriale w końcu wróciły.

No właśnie, odnośnie tego, że mało kto się tu ostatnio udziela-szczerze powiedziawszy to przypuszczałam, że tak będzie.
Halloweenowy odcinek-jak dla mnie nieważne czy ktoś zastraszał Ali, czy to ona, byleby mnie zaskoczył :) No i chciałabym poznać odpowiedź przynajmniej na jedno z 1000 pytań, nad którymi zastanawiam się dniami i nocami ;P

_Joy

Ojjj watpie, ze dostaniemy jakiekolwiek odpowiedzi w Halloweenowym odcinku. To ma byc chyba taki extra epizod, a w takich raczej nic nie wyjasniaja :/
2B to chyba znaczy druga czesc sezonu i chodzi o PLL. Tak przynajmniej wnioskuje z kontekstu ;)
No i oczywiscie tez sie ciesze, ze moje seriale wracaja. Ale do pelni szczescia brakuje mi PLL i Teen Wolf ;) no, ale nie mozna miec wszystkiego jak to mowia ;P

sandra_crashdown

Dokładnie, chodziło mi o PLL :D

A GG też się nie mogę doczekać :) W ogóle teraz mam tyle seriali do oglądania a i tak tęsknie za PLL :D To jest już chyba choroba ;P

Kreciolka

GG ... ech .... niby czekam, ale powiem wam szczerze, ze scenarzysci strasznie mi podpadli. Nie ufam im juz :/ Najpierw popsuli kilka fajnych watkow, a jak zauwazyli, ze popelnili blad to zaczeli sie z tego wycofywac tylko, ze jak dla mnie to bylo juz troche za pozno (chodzi mi tutaj o Chucka) ... Lubie zlych chlopcow i w ogole ten caly dreszczyk, ktory sie za nimi ciagnie, ale Chuck ... jak dla mnie to wszystko zaszlo troche za daleko ;P
Tesknie za Jasonem :( ;D;D;D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Wybacz, ostatnio zapisałam się na pewne forum i tam wszyscy używają ego skrótu do TB :).

Ja chyba nie tyle tęsknie za PLL, co za naszymi chłopakami ;P Jakoś w czasie ostatniej dłuższej przerwy niespecjalnie miałam czas, żeby myśleć o PLL, a teraz co chwila sobie myślę, co będzie się działo w następnych odcinkach. Ja też cierpię chyba na jakąś chorobę xD

_Joy

No właśnie ja też tak tego wcześniej nie przeżywałam :D Może to przez te nasze rozmowy tutaj emocjonujemy się dwa razy bardziej :D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Tak, to zapewne też na nas jakoś wpływa :D Ale pozytywni, of kors ;D

Dora, jednak nie dodali jeszcze Housa :(. No ale to nic, biorę się za TLG :)

_Joy

Bierz, bierz :D

Sandra też bierz się do oglądania i nadrabiaj odcinki, żebyśmy mogły razem dyskutować o the Lying Game ;)

Kreciolka

Aaaaa nie kus silo nieczysta ;D Ok, obiecuje zaczac ogladac jak najszybciej ;) moze nawet jeszcze dzisiaj przed snem uda mi sie zobaczyc chociaz pilot :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ok, jestem już po 6 odcinku. Nie lubię Sutton :/. Uważa się za jakąś księżniczkę, a kiedy coś idzie nie tak jak ona chce, to zachowuje się tak, że nie wiem czy się śmiać czy płakać :/. No ale ciekawe, co się z nią stanie ;D

_Joy

Mnie wkurza to, że nic nie docenia. Ma/miała fajną rodzinę, siostrę, przyjaciółki, chłopaka, dom, pieniądze, urodę.. no wszystko wszystko, a jest taka nieszczęśliwa i niemiła dla wszystkich. Poza tym sama nie wie czego chce :P
Mam nadzieje, że Emma będzie z Ethanem :P
Chociaż to głupie, bo przecież to jedna aktorka :D

ocenił(a) serial na 10
Kreciolka

Ludzie jak mnie dawno tu nie było...Ile postów!!! szok

Mam nadzieję,że o mnie nie zapomniałyście;)

no_more_plastic006

My o nikim nie zapominamy, ale za to Wy zapominacie o Stowarzyszeniu ;)

ocenił(a) serial na 10
sandra_crashdown

jak możesz o tym nawet pomyślec?? nie zapomninam, ale nie zawsze moge wejsc;(

_Joy

ELIMINUJEMY EZRE W NAJPRZYSTOJNIEJSZYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Jason na 1 miejscu ;)

Kreciolka

Ogladalam pilot "The Lying game". Faaaaaajny :):):) A nie macie takiego dziwnego wrazenia, ze ta glowna bohaterka sie troche robi na Nine Dobrev? Glos ma praktycznie identyczny. Z tym, ze niestety pod wzgledem wizulanym nie dorasta Elenie do piet ;P (przepraszam, jesli urazilam jakies fanki ;D)
Juz biegne (palcami po klawiaturze) zaglosowac na Ezre w eliminacjachhhhhhhh ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No, ja też miałam to wczoraj napisać, ale byłam taka zmęczona, że już nie dałam rady. Też sądzę, że nie jest w żadnym stopniu tak dobra jak Nina (która rewelacyjnie gra 2 zupełnie odmienne postacie).
Oho, Ezra w eliminacjach=wykopiemy go! ;D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Już wypełniłam swój obowiązek ;D

kurde, mnie też dawno tu nie było ;c

_Joy

Wg mnie Nina jest przede wszystkim ladniejsza ;) i to odrazu rzuca sie w oczy, jesli juz mialybysmy je obie porownywac. No i w grze aktorskiej tez wychodzi obronna reka. Ale serial ma potencjal. Bede ogladac dalej, ufam Wam, ze po 5 odcinku nie bede sie juz mogla od niego oderwac. Jak cos to pamietajcie - bedzie na Was ;P

sandra_crashdown

Oj a ogladal ktos 2 odc VD??:P

izka21gramowa

Ja, ja , ja ;D Uwielbiam Delene!!! Cofam to co powiedzialam w tamtym tygodniu o Stelenie ;P Koncowa scena w sypialni Elki .... ach .... ;D No, ale highlight odcinka to skok do jeziorka ;P No i "daddy?" w koncowce ;D Nie sledze spoilerow do VD, wiec akurat sie nie spodziewalam :)

sandra_crashdown

No ja tatusia tez nie:P Co za czub, ale az mnie zatkalo jak zobaczylam jak sie zachowala matka Tylera pozytyw dla niej;)
No i czekam jak Tyler sie spotka z Caroline po ich upojnej nocce;D No scena w sypialni byla swietna:D Myslalam ze sie na siebie rzuca;P Jestem pewna ze Klaus sie dowie o tym ze Elena zyje i bedzie ja scigal. Mnie rozwalilo jak /Damon mowil do te wilka;D