Witam was moi drodzy, w 2 części tego jakże odjechanego tematu :) (Trzeba to opić. Składamy się na flaszkę? ;D) Nasze tajne Stowarzyszenie Wielbiących Jasona (w skrócie SWJ) oficjalnie kontynuuje swoją działalność.
Jeśli chciałbyś do nas dołączyć, musisz zapoznać się z naszymi ZŁOTYMI ZASADAMI:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
Dołączając się do SWJ zobowiązujesz się do przestrzegania tych zasad.
Z poważaniem,
_Joy-założycielka najznamienitszego tematu pod Słońcem
(Oczywiście, tylko żartowałam z tymi zasadami, tutaj każdy jest mile widziany ;))
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-Dracy
Wtorek-Number_Fourteen
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-Number_Fourteen
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-
Czwaretk-
Piątek-Number_Fourteen
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
Enjoy!
Będziemy się uczyć np. jak opatrzyć rannego. Ogólnie, głównie to on dotyczy udzielania pierwszej pomocy, ale nie tylko tego. Chociaż ja i tak zapewne będę robić kartki świąteczne ;P
Hahaha :D liczylam na to, ze reszta zatuszuje zle wspomnienia z pierwszych sekund ;) wybaczcie, chcialam dobrze :)
Dziewczynki zmobilizujcie sie w rankingu na ulubiona postac ;) EzrAAA jest zagrozony i trzeba go w koncu wyeliminowac z gry ;D
PS. przepraszam za post pod postem ;)
To zazdroszczę, mój ma zepsuty komputer i nie da rady... chociaż za to, że udostępniam mu laptopa, żeby oglądał to swoje Naruto powinien zapoznac się z pierwszym sezonem ;D
A ja to muszę znosic... najgorzej jest, gdy siedzę w kuchni, a on czyta na głos mangi. Najbardziej dobijają mnie jego zdolności 'onomatopeiczne' czy robi owwwww, agrhhhhh i wroooooar! cieszcie się, że nie musicie tego znosic co czwartek od dwóch miesięcy; p
Całe szczęście, że mój chłopak nie lubi takich rzeczy :D Generalnie mamy podobny gust, jeżeli chodzi o filmy :D
pytanie dziewczyny: http://www.youtube.com/watch?v=_mflScxi7qY , 3 minuta, Jason dzwoni do Arii??? Który to odcinek PLL?
Podsumowanie w rankingu!
Teraz głosujemy na 1 zdjęcie, przyznając mu 1 pkt! Czas wybrać NAJGORSZE ZDJĘCIE EZRY!
Zapraszam do głosowania!!!! :)
Az nie chce sie wierzyc, ze nasz najfajniejszy ranking na tym forum dobiega konca :( a mialam taka satysfakcje za kazdym razem oddajac w nim glos ;P
A w ogole to moje drogie czlonkinie stowarzyszenia gratuluje sprawnie przeprowadzonej operacji pt. "wywalic ezre z rankingu ulubionych postaci" :D melduje, ze akcja zakonczyla sie sukcesem ;P
Haha moje dwa typy odpadły :D
O ile dobrze liczę to 9 na 13 głosów Ezry poszło od naszego stowarzyszenia :D
Oby więcej takich wygranych misji!!!
Mysle, ze mozemy sie szykowac za kilka dni na ranking najprzystojniejszego ;) ale wczesniej trzeba sie sprezyc i odpowiednio zaglosowac, zeby Fitz byl nominowany ;P
Mam tylko nadzieję, że na forum nie powstanie gang zwolenniczek Ezry, bo wtedy walka będzie zażarta ;o
aż tak oddanych fanek chyba nie ma :D i jestem pewna, że z najprzystojniejszego go teraz wykopiemy :D
Ja jeszcze chciałabym zaapelować, żebyście głosowały w Najprzystojniejszym na Tobyego, żeby nie powtórzyła się sytuacja, że Ezra wyprzedzi go 1 pkt i to Toby będzie zagrożony a nie Ezra :O
Toby wam dziękuje, jest przeszczęśliwy ;D
Haha, już widzę tą wojnę-my kontra słodziutkie fanki Ezry ;P
Nom juz ja tam sie zatroszcze o to, zeby Toby mi jutro odpowiednio podziekowal ;P
A o fanki Ezry jakos sie nie martwie - one sa slabe psychicznie i nie maja szans wygrac tej bitwy, ze o wojnie juz nawet nie wspomne ;)
No trochę czasu mnie tu nie było, ale widzę że wy cały czas działacie.
A co do nauczycieli, to mnie przez rok w technikum uczył taki super nauczyciel :D
Obudźcie się dziewczynki i dajcie propozycje na nowy ranking, gdyż ten z Ezrą planuję dziś lub jutro wieczorem zakończyć!!! :D
Moje to takie jak wcześniej pisałam, czyli: Najlepsze zdjęcie Jasona lub (to chyba lepsza wersja) Najlepsze zdjęcie/scena Jasona z Arią :)
Jeżeli macie inne, to pisać! :)
Nieeeee. Lepiej najpierw jeden potem drugi ;P wtedy mozna w to wiecej serca wlozyc ;P
ps. zaloze sie, ze najlepsza scena Jason/Aria wygra pocalunek :D
pps. a moze zrobimy ranking najlepszych pocalunkow w PLL ? :)
ppps. a tak w ogole dziewczyny, czy Was tez trafia szlag jak glosujecie w rankingach i sila rzeczy patrzycie na glosy swoich poprzedniczek a tam 3 pkt dla Ezry albo dla pary Aria/Ezra ;P bo ja mam ochote zostawic jakas chamska odpowiedz ale sie powstrzymuje bo o gustach niby sie nie dyskutuje ;P
Hahah mam tak samo! Ciężko jest "milczeć" w takich sytuacja, ale tak jak napisałaś - o gustach niby się nie dyskutuje ;)
A pomysł na ranking z pocałunkami jest dobry, myślę, że możemy go zrobić :D Ja mam dalej to ciągnąć, czy Sandra przejmujesz pałeczkę? :D W sumie mogłabyś, bo mam trochę nauki do poprawki i nie będę tak dostępna teraz :D
Oj, też mnie wkurza gdy widzę Aria i Ezra i chętnie bym tej osobie wygarnęła, że nie ma oczu, skoro uważa, że oni do siebie pasują. Mam nadzieję, że Spenc i Toby wygrają.
Szczerze? Chyba nie mam cierpliowsci do takich rankingow ;P z reszta boje sie, ze tych glosow na pocalunek Arii z Ezra moj komputer moglby nie przetrwac ;P ostatnimi czasy zbyt nerwowa jestem ;P
moze sie zglosi ktos chetny na przeprowadzenie rankingu. Ja proponuje @no_more_plastic006 zawsze taka chetna do przeprowadzania roznych rankingow ;P (nie zebym cos komus narzucala, tylko proponuje i usprawiedliwiam wlasne lenistwo :D) ...
Jeśli chodzi o pocałunek, trzeba użyc manipulacji i wstawic najgorsze zdjęcie pocałunku Arii i Ezry ;D
Ja chętna??? Dziewczyno ja ledwo się wyrabiam żeby wejśc tutaj. Zagłosowac to co innego.;D Szybko to robię i wychodzę. Za dużo nauki mam teraz.;D
no_more_plastic006, witaj w klubie :/. Tyle nam tego teraz dowalili, że ledwo się wyrabiam żeby tu raz dziennie wchodzić :/ A ile konkretnie ma być tych scen z pocałunkami? W sensie, że tak odcinkowo, po kolei, czy wziąć wszystko naraz? Bo mogłabym się tym zająć w weekend...
Coś ostatnio przycichłyśmy dziewczyny :P
Hah, tak myslalam ;D sami widzicie, latwiej proponowac niz sie samemu za to wziac ;D teraz nasza Kreciolka strzeli focha, ze nie chcemy jej pomoc i rankingu nie bedzie ;P No, ale gdyby to cos mialo zmienic to moge pomoc przy liczeniu glosow :):):)
Czyli ja biorę ten o pocałunkach, Sandra zdjęcia Jasona, a nasza Kreciolka co?
Może najpierw zajmiemy się tymi dwoma, a potem będziemy myśleć nad kolejnymi :D
Rozumiem, że najpierw _Joy robisz o pocałunkach i dopiero po zakończeniu Sandra o Jasonie? :D
W sumie to nie ma w tym nic złego, żebyśmy to robiły w tym samym czasie, w końcu w tych pocałunkach nie będzie tylko Jasona i nie wyjdziemy na jakieś psychiczne baby, które mają obsesje na jego punkcie ;P Przynajmniej tak mi się wydaje.
Przepraszam, za posta pod postem, ale o ile mnie pamięć nie myli to w 1 odcinku był tylko jeden pocałunek?
No nie wiem jak chcecie. Może jakbyśmy robiły jeden po drugim, to zrobiłby się taki ciąg i mogłybyśmy te rankingi oznaczyć jako dzieło naszego stowarzyszenia :D haha dobra, już mnie chyba ponosi ;D
Ja potem mogę zrobić najlepszą scenę Arii z Jasonem :D
edit: chyba tylko 1 był w pierwszym odcinku, ale to będziesz brała wszystkie wszystkie wszystkie pocałunki z całego PLL? :)
A jak wolicie? Bo ja nie mam pojęcia, jakby to były 'wszystkie wszystkie' to byłoby to chyba trochę długo, prawda? Możemy np. ominąć te mało znaczące
No właśnie.. wszystkie na pewno nie :D Trzeba dać z Wrenem i Jasonem wszystko, bo prawie ich nie było. Z Ezrą wybrać te znaczące (dla innych, nie dla nas:P), czyli na pewno ten z 1 odcinka, ten w deszczu... z Tobym, ten przed motelem, w furgonetce, na wesołym miasteczku i jeszcze coś na pewno :D + inne Caleb itd :D