Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73545
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Witam was moi drodzy, w 2 części tego jakże odjechanego tematu :) (Trzeba to opić. Składamy się na flaszkę? ;D) Nasze tajne Stowarzyszenie Wielbiących Jasona (w skrócie SWJ) oficjalnie kontynuuje swoją działalność.
Jeśli chciałbyś do nas dołączyć, musisz zapoznać się z naszymi ZŁOTYMI ZASADAMI:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason

Dołączając się do SWJ zobowiązujesz się do przestrzegania tych zasad.

Z poważaniem,
_Joy-założycielka najznamienitszego tematu pod Słońcem

(Oczywiście, tylko żartowałam z tymi zasadami, tutaj każdy jest mile widziany ;))

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)

Poniedziałek-Dracy
Wtorek-Number_Fourteen
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy

NASZ GRAFIK DLA WRENA

Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-Number_Fourteen
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO

Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-
Czwaretk-
Piątek-Number_Fourteen
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

Enjoy!

ocenił(a) serial na 7
dracy

Będziemy się uczyć np. jak opatrzyć rannego. Ogólnie, głównie to on dotyczy udzielania pierwszej pomocy, ale nie tylko tego. Chociaż ja i tak zapewne będę robić kartki świąteczne ;P

ocenił(a) serial na 10
Kreciolka

spokojnie wykopemy go raz dwa...

_Joy

Zeby Wam sie dobrze spalo Kochane ;)

http://www.youtube.com/watch?v=_mflScxi7qY

sandra_crashdown

No nie wiem, czy po pierwszych minutach tego filmiku będzie mi się dobrze spało :D

Kreciolka

Hahaha :D liczylam na to, ze reszta zatuszuje zle wspomnienia z pierwszych sekund ;) wybaczcie, chcialam dobrze :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Az musiałam sobie powzdychać ;D

_Joy

Dziewczynki zmobilizujcie sie w rankingu na ulubiona postac ;) EzrAAA jest zagrozony i trzeba go w koncu wyeliminowac z gry ;D
PS. przepraszam za post pod postem ;)

sandra_crashdown

Szkoda, że dwa razy nie można na tę samą osobę :D

_Joy

Wciągnęłam mojego księcia w PLL hahaha :D Jest JUŻ na 3 odcinku :D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

To zazdroszczę, mój ma zepsuty komputer i nie da rady... chociaż za to, że udostępniam mu laptopa, żeby oglądał to swoje Naruto powinien zapoznac się z pierwszym sezonem ;D

ocenił(a) serial na 7
dracy

O matko, Naruto, ta bajak jest taka psychiczna, że szkoda gadać ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

A ja to muszę znosic... najgorzej jest, gdy siedzę w kuchni, a on czyta na głos mangi. Najbardziej dobijają mnie jego zdolności 'onomatopeiczne' czy robi owwwww, agrhhhhh i wroooooar! cieszcie się, że nie musicie tego znosic co czwartek od dwóch miesięcy; p

dracy

Całe szczęście, że mój chłopak nie lubi takich rzeczy :D Generalnie mamy podobny gust, jeżeli chodzi o filmy :D

ocenił(a) serial na 10
Kreciolka

pytanie dziewczyny: http://www.youtube.com/watch?v=_mflScxi7qY , 3 minuta, Jason dzwoni do Arii??? Który to odcinek PLL?

no_more_plastic006

Ktoś zmontował "Jasona" z jakiegoś innego serialu z Arią w PLL, tego nie było w żadnym odcinku ;)

_Joy

Podsumowanie w rankingu!
Teraz głosujemy na 1 zdjęcie, przyznając mu 1 pkt! Czas wybrać NAJGORSZE ZDJĘCIE EZRY!
Zapraszam do głosowania!!!! :)

Kreciolka

Az nie chce sie wierzyc, ze nasz najfajniejszy ranking na tym forum dobiega konca :( a mialam taka satysfakcje za kazdym razem oddajac w nim glos ;P

sandra_crashdown

Jak się skończy, to będzie można pomyśleć nad nowym.. np. najlepsze zdjęcie Jasona :D

Kreciolka

A w ogole to moje drogie czlonkinie stowarzyszenia gratuluje sprawnie przeprowadzonej operacji pt. "wywalic ezre z rankingu ulubionych postaci" :D melduje, ze akcja zakonczyla sie sukcesem ;P

sandra_crashdown

Haha moje dwa typy odpadły :D
O ile dobrze liczę to 9 na 13 głosów Ezry poszło od naszego stowarzyszenia :D
Oby więcej takich wygranych misji!!!

Kreciolka

Mysle, ze mozemy sie szykowac za kilka dni na ranking najprzystojniejszego ;) ale wczesniej trzeba sie sprezyc i odpowiednio zaglosowac, zeby Fitz byl nominowany ;P

sandra_crashdown

dokladnie ;d

ocenił(a) serial na 7
pam001

Mam tylko nadzieję, że na forum nie powstanie gang zwolenniczek Ezry, bo wtedy walka będzie zażarta ;o

dracy

aż tak oddanych fanek chyba nie ma :D i jestem pewna, że z najprzystojniejszego go teraz wykopiemy :D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Oj tak, ja już czynię w tym kierunki poważne kroki, precz z Ezrą! ;D

dracy

Ja jeszcze chciałabym zaapelować, żebyście głosowały w Najprzystojniejszym na Tobyego, żeby nie powtórzyła się sytuacja, że Ezra wyprzedzi go 1 pkt i to Toby będzie zagrożony a nie Ezra :O

Kreciolka

Ja tam glosuje odkad Toby poczul sie zraniony, ze nie glosowalam wczesniej ;P

sandra_crashdown

Czyli jednak Ci trochę na nim zależy :D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

U mnie Toby ma zawsze drugie miejsce bo kocham jego oczy ;D

ocenił(a) serial na 7
dracy

Toby wam dziękuje, jest przeszczęśliwy ;D

Haha, już widzę tą wojnę-my kontra słodziutkie fanki Ezry ;P

_Joy

Nom juz ja tam sie zatroszcze o to, zeby Toby mi jutro odpowiednio podziekowal ;P
A o fanki Ezry jakos sie nie martwie - one sa slabe psychicznie i nie maja szans wygrac tej bitwy, ze o wojnie juz nawet nie wspomne ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No trochę czasu mnie tu nie było, ale widzę że wy cały czas działacie.
A co do nauczycieli, to mnie przez rok w technikum uczył taki super nauczyciel :D

_Joy

Obudźcie się dziewczynki i dajcie propozycje na nowy ranking, gdyż ten z Ezrą planuję dziś lub jutro wieczorem zakończyć!!! :D
Moje to takie jak wcześniej pisałam, czyli: Najlepsze zdjęcie Jasona lub (to chyba lepsza wersja) Najlepsze zdjęcie/scena Jasona z Arią :)
Jeżeli macie inne, to pisać! :)

ocenił(a) serial na 10
Kreciolka

Dwa rankingi zrobic od razu;D

no_more_plastic006

Nieeeee. Lepiej najpierw jeden potem drugi ;P wtedy mozna w to wiecej serca wlozyc ;P
ps. zaloze sie, ze najlepsza scena Jason/Aria wygra pocalunek :D
pps. a moze zrobimy ranking najlepszych pocalunkow w PLL ? :)
ppps. a tak w ogole dziewczyny, czy Was tez trafia szlag jak glosujecie w rankingach i sila rzeczy patrzycie na glosy swoich poprzedniczek a tam 3 pkt dla Ezry albo dla pary Aria/Ezra ;P bo ja mam ochote zostawic jakas chamska odpowiedz ale sie powstrzymuje bo o gustach niby sie nie dyskutuje ;P

sandra_crashdown

Hahah mam tak samo! Ciężko jest "milczeć" w takich sytuacja, ale tak jak napisałaś - o gustach niby się nie dyskutuje ;)

A pomysł na ranking z pocałunkami jest dobry, myślę, że możemy go zrobić :D Ja mam dalej to ciągnąć, czy Sandra przejmujesz pałeczkę? :D W sumie mogłabyś, bo mam trochę nauki do poprawki i nie będę tak dostępna teraz :D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Oj, też mnie wkurza gdy widzę Aria i Ezra i chętnie bym tej osobie wygarnęła, że nie ma oczu, skoro uważa, że oni do siebie pasują. Mam nadzieję, że Spenc i Toby wygrają.

Kreciolka

Szczerze? Chyba nie mam cierpliowsci do takich rankingow ;P z reszta boje sie, ze tych glosow na pocalunek Arii z Ezra moj komputer moglby nie przetrwac ;P ostatnimi czasy zbyt nerwowa jestem ;P
moze sie zglosi ktos chetny na przeprowadzenie rankingu. Ja proponuje @no_more_plastic006 zawsze taka chetna do przeprowadzania roznych rankingow ;P (nie zebym cos komus narzucala, tylko proponuje i usprawiedliwiam wlasne lenistwo :D) ...

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Jeśli chodzi o pocałunek, trzeba użyc manipulacji i wstawic najgorsze zdjęcie pocałunku Arii i Ezry ;D

ocenił(a) serial na 10
sandra_crashdown

Ja chętna??? Dziewczyno ja ledwo się wyrabiam żeby wejśc tutaj. Zagłosowac to co innego.;D Szybko to robię i wychodzę. Za dużo nauki mam teraz.;D

ocenił(a) serial na 7
no_more_plastic006

no_more_plastic006, witaj w klubie :/. Tyle nam tego teraz dowalili, że ledwo się wyrabiam żeby tu raz dziennie wchodzić :/ A ile konkretnie ma być tych scen z pocałunkami? W sensie, że tak odcinkowo, po kolei, czy wziąć wszystko naraz? Bo mogłabym się tym zająć w weekend...

Coś ostatnio przycichłyśmy dziewczyny :P

no_more_plastic006

Hah, tak myslalam ;D sami widzicie, latwiej proponowac niz sie samemu za to wziac ;D teraz nasza Kreciolka strzeli focha, ze nie chcemy jej pomoc i rankingu nie bedzie ;P No, ale gdyby to cos mialo zmienic to moge pomoc przy liczeniu glosow :):):)

_Joy

Wyniki rankingu! :)

Sandra nie masz wyjścia, musisz przeprowadzić ten ranking :D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Czyli ja biorę ten o pocałunkach, Sandra zdjęcia Jasona, a nasza Kreciolka co?

_Joy

Może najpierw zajmiemy się tymi dwoma, a potem będziemy myśleć nad kolejnymi :D
Rozumiem, że najpierw _Joy robisz o pocałunkach i dopiero po zakończeniu Sandra o Jasonie? :D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

W sumie to nie ma w tym nic złego, żebyśmy to robiły w tym samym czasie, w końcu w tych pocałunkach nie będzie tylko Jasona i nie wyjdziemy na jakieś psychiczne baby, które mają obsesje na jego punkcie ;P Przynajmniej tak mi się wydaje.

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Przepraszam, za posta pod postem, ale o ile mnie pamięć nie myli to w 1 odcinku był tylko jeden pocałunek?

_Joy

No nie wiem jak chcecie. Może jakbyśmy robiły jeden po drugim, to zrobiłby się taki ciąg i mogłybyśmy te rankingi oznaczyć jako dzieło naszego stowarzyszenia :D haha dobra, już mnie chyba ponosi ;D

Ja potem mogę zrobić najlepszą scenę Arii z Jasonem :D

edit: chyba tylko 1 był w pierwszym odcinku, ale to będziesz brała wszystkie wszystkie wszystkie pocałunki z całego PLL? :)

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

A jak wolicie? Bo ja nie mam pojęcia, jakby to były 'wszystkie wszystkie' to byłoby to chyba trochę długo, prawda? Możemy np. ominąć te mało znaczące

_Joy

No właśnie.. wszystkie na pewno nie :D Trzeba dać z Wrenem i Jasonem wszystko, bo prawie ich nie było. Z Ezrą wybrać te znaczące (dla innych, nie dla nas:P), czyli na pewno ten z 1 odcinka, ten w deszczu... z Tobym, ten przed motelem, w furgonetce, na wesołym miasteczku i jeszcze coś na pewno :D + inne Caleb itd :D